Mărturii pentru Comanda 771, resurse și feedback către Pleiadieni


În postarea  "Music of the Spheres" / "Muzica sferelor" scrisă de Cobra în 21 iulie 2020, am aflat că Pleiadienii au dezvoltat în sfârșit un protocol pentru vindecarea emoțională.

http://2012portal.blogspot.com/2020/07/music-of-spheres.html

în română:

https://evak2019.blogspot.com/2020/07/muzica-sferelor-de-cobra-21-iulie-2020.html

Dacă doriți să primiți o vindecare emoțională de la Pleiadieni, trebuie să repetați de trei ori  "Comanda 771" (șapte-șapte-unu), și navele medicale pleiadiene vă vor ajuta cu razele lor de vindecare. Vă ajută să vă culcați și lăsați 20-30 de minute pentru procesul de vindecare.

Engleză


Română


Mai jos sunt prezentate mărturii interesante de la o persoană care a obținut rezultate foarte pozitive prin utilizarea acestui protocol.

" După ce Cobra în ultimul său interviu din 16.06.2020 a făcut declarații despre dezvoltarea unui Protocol pentru vindecarea corpului emoțional, i-am întrebat pe Pleiadieni și m-am oferit  ca "beta tester" pentru acest protocol. Rezultatul a fost foarte impresionant. În prima noapte în somn, am văzut câțiva oameni care m-au traumatizat emoțional în trecut, invitându-mă să merg undeva. Era un pasaj îngust între doi pereți. La început mergea drept, apoi s-a întors brusc cu 90 de grade spre dreapta. Când zidurile s-au terminat, m-am găsit într-o cameră unde era ceva
important. Cred că așa arată accesul la traume emoționale în subconștient, o întoarcere de 90 de grade la dreapta indică o tranziție în dimensiunea a 4-a, unde sunt emoțiile. Întregul proces de vindecare a luat aproximativ o lună, dar presupun că fiecare persoană va avea propriul interval de timp. În timpul procesului, a existat o oarecare instabilitate emoțională, schimbări de dispoziție, vise ciudate sau anxioase.Trebuie să știți despre acestea și trebuie doar să treceți prin ele fără îngrijorare. În acest mod, emoțiile traumatice sunt eliberate din subconștient. Ne confruntăm pentru o perioadă cu ele, până când vor dispărea și trauma asociată corpului emoțional se va vindeca.

Un rezultat foarte perceptibil al vindecării este faptul că aproape toate reacțiile dureroase la evenimente neplăcute sau la amintiri  neplăcute dispar. Traumele din corpul emoțional reacționează dureros de fiecare dată când experimentează evenimente sau amintiri similare cu cele care au cauzat aceste traume, chiar dacă acestea se întâmplă cu o altă persoană. Aceasta este o mare problemă, trăim cu acesta întreaga noastră viață, și mulți oameni se obișnuiesc cu asta și nici măcar nu se gândesc Iar acest lucru, devine o stare normală.  Știm că oamenii devin mai mult sau mai puțin negativi deoarece au fost maltratați, în special în copilărie. Însă, vindecarea acestei negativități, până acum a fost dificilă și lentă. Acum este posibil să ușurați și să accelerați procesul. Pentru persoana mea, pot să spun că reacțiile dureroase care au fost prezente anterior, au dispărut, asta este ceva ce era imposibil înainte, am lucrat cu ele de mult timp. Această nouă stare este o pace interioară adevărată, mai devreme aproape imposibil de atins.


Vă mulțumesc, Pleiadieni!

VOTL!

Olegs Demidovs"

Sursa: https://www.welovefirstcontact.com/2020/07/some-notes-about-pleiadean-new-healing-protocol-command-771.html

Similar cu Comanda PB Stardust, am deschis această pagină, astfel ca toată lumea să își poată  oferi părerile Pleiadienilor. Vă rugăm să nu ezitați să trimiteți feedback-ul vostru în secțiunea  comentarii de mai jos.

Dacă ați creat flyere (afișe), imagini sau videoclipuri pentru protocolul Comanda 771, ne puteți contacta la adresa welovemassmeditation@gmail.com dacă doriți să adăugați resursele voastre la această pagină.


Victoria Luminii!
Video

Maghiară


Japoneză


MandarinGif-uri

Germană


Italiană


Japoneză


Coreană


Persană


Poloneză


Portugheză


Rusă


SlovenăPostere (Afișe)

Engleză
FrancezăGermanăMaghiarăItaliană
Japoneză

RomânăSpaniolă
Comentarii