De ce trebuie să folosim Floarea Vieții în practica noastră zilnică de meditație?


Introducere

"Floarea Vieții" se poate găsi în toate religiile importante ale lumii. Simbolul este compus din mai multe cercuri concentrice, egale și suprapuse. Acesta conține tiparele creației, deoarece au apărut din "Marele Vid". Totul este făcut din gândul Creatorului.


Multe figuri geometrice spirituale și mistice au fost extrase din modelul de Floare a Vieții. 

De exemplu, Copacul sacru al Vieții din învățăturile Cabalei (Kabbalah), putea fi luat din tiparele concentrice din Floarea Vieții, iar Leonardo da Vinci a studiat forma Florii Vieții și proprietățile sale matematice.


Semnificația spirituală a Florii Vieții


Simbolul de Floarea Vieții reprezintă armonia. Acesta poate armoniza câmpul de rezonanță din împrejurimile noastre și ne poate face să ne simțim mai bine, în frecvențe mai înalte.

Este interesant de văzut că multe situri antice din Europa pot fi găsite în tiparele Florii Vieții. De exemplu, imaginea de mai jos arată că diametrul primului cerc poate fi determinat prin desenarea unei linii de la Orkney la Stonehenge.

©2007-2011 Andrew Monkman
Toate drepturile rezervate.

Poate fi văzut ca dovada faptului că aceste situri formează tiparul de Floarea Vieții pentru a armoniza energia prin toată Europa.


Floarea Vieții în practica meditației

Având în vedere capacitatea Florii Vieții de a armoniza câmpul energetic, s-ar putea să vă gândiți dacă o puteți folosi în practica voastră de meditație?

Există unele practici de meditație care implică Floarea Vieții. În special, există o meditație care vizualizează sfera Florii Vieții din jurul Pământului pentru a manifesta armonia și linia temporală de Ascensiune pentru toate ființele vii.


în limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/08/meditatia-zilnica-floarea-vietii.html

În această Meditație a Florii Vieții, folosim sfera Florii Vieții cu un efect deosebit. Vizualizăm o sferă a Florii Vieții colorată în curcubeu care creează armonie, protecție și pace pentru omenire și pentru toate celelalte ființe vii. Procedând astfel, ne trimitem bunătatea-iubitoare nu numai omenirii, ci și Faunei și Florei, astfel ca, fiecare ființă vie de pe Pământ să poată înflori, făcând Pământul un loc frumos în care să trăiască.

În plus, pentru a vizualiza tot ce este pe Pământ în armonie, vizualizăm de asemenea, sfera Florii Vieții ridicând vibrația întregii planete. Acest lucru ajută planeta și toate ființele vii de pe Pământ să își ridice vibrația în mod armonios. Acesta este, de asemenea, un pas important spre Ascensiune și noua Eră de Aur, care ne este prezentată ca Era Vărsătorului de către oamenii care credeau în mișcarea Noua Eră.

Pentru a ne ajuta să ne pregătim să facem această frumoasă vizualizare a Florii Vieții, Flacăra Violet este folosită la început pentru a ne purifica ființa interioară, astfel ca mintea, corpul și spiritul nostru să fie pe deplin angajate în meditație.

La sfârșitul meditației, putem invoca și prezența noastră EU SUNT pentru a afirma intenția noastră de a ajuta să transformăm Pământul într-un loc mai armonios și mai pașnic pentru toate ființele vii.

Această scurtă meditație durează doar 11 minute și 11 secunde. Aceasta este o meditație excelentă dacă doriți să combinați practica voastră de meditație zilnică cu a ajuta planeta Pământ pentru a deveni un loc mai bun.


Meditația Floarea Vieții

Mai jos sunt instrucțiunile Meditației Floarea Vieții și link-urile spre audio-urile ghidate în mai mult de 35 de limbi:

Audio ghidat: http://bit.ly/2YHw1TQ

Instrucțiuni:

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Declarați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru a stabiliza tranziția pe Pământ și pentru a manifesta cea mai pozitivă linie temporală de Ascensiune pentru toate ființele vii.

3. Invocați Flacăra Violet din sursa sa primară, pentru a plasa un cerc de protecție în jurul vostru în timpul și după meditație. Cereți ca aceasta să transmute orice lucru care nu servește Lumina.

4. Vizualizați sfera Florii Vieții colorată în curcubeu în jurul Pământului, care se extinde sub suprafață și de asemenea, se extinde până la orbita Lunii. Vizualizați sfera Florii Vieții asistând la procesul de eliberare planetară, eliminând tot întunericul de pe suprafața planetei. Apoi vizualizați sfera Florii Vieții și Flacăra Violet purificând Liniile Ley și vortexurile din rețeaua de Lumină planetară.

5. Vizualizați sfera Florii Vieții creând armonie, protecție și pace pentru umanitate și pentru toate celelalte ființe vii, și în special pentru cei care dețin Lumina pentru planetă.

6. Acum, vizualizați sfera Florii Vieții colorată în curcubeu care cuprinde Pământul și ridică vibrația întregii planete. Vizualizați sfera Florii Vieții manifestând armonie și cea mai pozitivă linie temporală de Ascensiune pentru toate ființele vii.

Puteți spune de asemenea, următoarea mantră, în tăcere sau cu voce tare, la sfârșitul meditației, dacă vă simțiți ghidați:

„În numele prezenței onorabile și puternice a lui EU SUNT, decretez și comand ca procesul de eliberare planetară să continue într-un mod pozitiv, armonios și pașnic pentru planetă, pentru toate ființele vii și în special, pentru cei care țin Lumina pentru planetă.

Așa să fie și așa este ”.


Care este avantajul de a face Meditația Floarea Vieții?

Studiile au arătat că meditația în masă poate transforma energia colectivă ale împrejurimilor noastre. Un studiu arată că un grup de 7.000 de indivizi meditând pentru pace timp de 3 săptămâni, poate reduce rata globală a criminalității, a violenței și a victimelor în timpul meditației lor cu o medie de 16%. Ratele sinuciderilor și accidentelor de mașină au fost reduse de asemenea, având în vedere toate variabilele. De asemenea, a existat o reducere de 72% în activitatea teroristă, în timpul în care acest grup medita.

Acesta este cunoscut ca "Efectul Maharishi". Aproape 50 de studii au fost făcute în continuare, confirmând beneficiile meditației în masă.

Prin urmare, făcând Meditația Floarea Vieții împreună cu alți oameni din jurul Pământului, împreună în același timp, am crea o concentrare asemănătoare unui laser care la rândul său influențează câmpul cuantic planetar. Aceasta ar armoniza energia Pământului foarte mult.

În prezent, un grup de meditatori dedicați efectuează împreună Meditația Floarea Vieții la fiecare 4 ore, la următoarele ore, pe care le puteți vedea în tabelul de mai jos. Sunteți încurajați să vă alăturați, dacă vă simțiți ghidați:

         Fus orar         Orașul                 Ziua  anterioară                Ziua actuală                  Ziua următoare


Rezumat:

Meditația Floarea Vieții este o meditație excelentă, deoarece combină practica voastră zilnică de meditație cu a ajuta planeta Pământ să devină un loc mai armonios și mai pașnic.

Când practicați acest lucru împreună cu alți oameni în același timp, efectul asupra omenirii și a tuturor ființelor vii, poate fi îmbunătățit.

Comentarii