Interviu exclusiv cu Cobra realizat de Sisterhood of the Rose Paris&Versailles - 11 martie 2021

 

Interviu exclusiv cu Cobra: 
Istoria ocultă a Franței și revenirea Zeiței


        Pe 11 martie 2021, grupul Sisterhood of the Rose Paris and Versailles a realizat un interviu exclusiv cu Cobra! Tema centrală al acestui interviu fascinant este istoria ocultă a Franței și rolul acestei țări în întoarcerea energiei Zeiței, legătura sa puternică cu această energie și multe alte informații despre vortexul energetic din această țară europeană. De asemenea, în interviu veți afla multe lucruri despre rolul pe care îl joacă energia Zeiței ancorată în această regiune, în perioada actuală, și ce rol va avea la momentul Evenimentului, cât și în perioada de după Eveniment.

    Mulțumiri speciale lui Jonathan de pe site-ul ExoPortail, lui Eric care administrează camera Tachyon din Viena și lui Hoshino, proprietarul blogului WeLoveMassMeditation pentru ajutor !!!

Accesând acest link, puteți asculta în limba engleză interviul exclusiv cu COBRA (se găsește pe website-ul: https://www.lavoixdelarose.com/): https://youtu.be/8dCRsGkQQPQ      Pe acest website, puteți citi în limba engleză întregul interviu acordat de Cobra cu această ocazie, sau să ascultați explicațiile, noutățile, informațiile și răspunsurile lui oferite, întrebările fiind adunate în perioada anterioară interviului, și transmise lui Cobra. Aceste întrebări au fost puse de multe persoane interesate și care îi cunosc blogul personal: "The Portal" la adresa:
http://2012portal.blogspot.com/, persoane care acordă o atenție deosebită articolelor și postărilor sale, în toată perioada care cuprinde anii 2021 - 2022.

Iată traducerea în limba română a transcrierii Interviului exclusiv cu Cobra și Sisterhood of the Rose Paris &  Versailles:


*** Începutul interviului ***

Interviul cu Cobra: Istoria ocultă a Franței și întoarcerea Zeiței


Katherine : Bine. Deci, vă mulțumesc foarte mult pentru că v-ați făcut ceva timp pentru a discuta subiectul special al Sisterhood of the Rose and Versailles (Frăția Trandafirului din Paris și Versailles). Sunt cu adevărat o fraternitate geamănă. Lucrează împreună. Au existat de foarte mult timp. Deci, vom începe cu punctarea istoriei. Câteva reamintiri ale istoriei Frăției Trandafirului în lume, dacă este în regulă pentru dvs.

Cobra : Este în regulă. Sigur.

Katherine : Mulțumesc. Așadar, ca să începem cu ceva istorie, Revoluția franceză a creat o traumă colectivă care este încă prezentă în Franța și probabil în alte zone. Are loc acum o transmutație colectivă?

Cobra : Ceea ce se întâmplă este faptul că anumite condiții energetice sunt foarte asemănătoare cu condițiile energetice care au fost prezente în timpul revoluției francize. Deci, de fapt este o repetare al aceleiași istorii. Este o oportunitate de a trece prin acea istorie într-o modalitate mai bună.
 
Katherine : Minunat. Și probabil că faceți vreo vindecare, presupun.

Cobra : O da. Da. Cu siguranță, vindecarea trebuie să aibă loc. Și aceasta este unul dintre proiectele pe care le facem cu Sisterhood of the Rose, și în Franța, de asemenea.

Katherine : Vă mulțumesc. Minunat. Mulți oameni treziți din Franța, simt în acest moment memoria revigorantă a revoluției franceze, în special din 21 decembrie 2001 (2020), are acest lucru o explicație spirituală sau energetică?

Cobra : Spuneți că din 21 decembrie 2020?

Katherine : 2020. Îmi cer scuze. (Da), într-adevăr Da.

Cobra : Da, practic după Activarea Erei Vărsătorului, noi energii au început să se reverse în dublul vortex de la Paris și Versailles. Și acele energii încep să ne ofere șansa să curățăm toate acele lucruri care s-au întâmplat cu mai mult de 200 de ani în urmă. Și acele amintiri care vin la suprafață, în special pentru cei prezenți în acele momente, sunt o oportunitate de a vindeca acest lucru, și de a ne trezi la anumite potențiale superioare care erau active la acel timp, care trebuie să fie reactivate și reconectate din nou.

(Activarea Finală a Erei Vărsătorului :


Katherine : Bine. Bine. Deci, în mod firesc, următoarea întrebare este, a provocat revoluția franceză vreun impact negativ asupra unei anumite linii temporale?

Cobra : Ceea ce s-a întâmplat de fapt, este că revoluția franceză este o deturnare a unei linii temporale, care trebuia să meargă în altă direcție, dar la un moment dat orice s-a întâmplat a fost inevitabil, a fost o sumă a tuturor acțiunilor voinței libere a oamenilor implicați în această mare dramă planetară, iar într-un anumit punct, nu mai putea fi inversat. Așadar, acum suntem în exact aceeași situație de când a început pandemia de anul trecut, e ceva ce a devenit ireversibil din 2019, ca rezultat a deciziilor liberului arbitru ale jucătorilor cheie implicați. Și ne găsim în aceeași lecție. Și acum, când suntem în acest nou curs, facem tot ce putem să menținem în continuare linia temporal pozitivă a Vărsătorului. Și exact acest lucru era planificat deja în secolul al XVIII-lea. Acesta este un plan foarte vechi, care a fost destul de activ în Franța în secolul al XVIII-lea.

Katherine : Când spuneți ireversibil, la ce vă referiți exact?

Cobra : Înseamnă că a existat un anumit moment în evoluția evenimentelor din secolul al XVIII-lea, în Franța, în special la Paris, unde se știa faptul că va avea loc Revoluția franceză, atunci nu era nici o modalitate de a o preveni. Și la fel această pandemie, sau aș spune mai degrabă că o încercare de prăbușire a societății a devenit ireversibilă în vara anului 2019. Așadar, este exact aceeași dinamică care se întâmplă acum. 

Katherine : Hmm. Bine. Foarte clar. Vă mulțumesc foarte mult. Știm că numele de Versailles e legat de cuvântul - verseau -. Vine de acolo, ceea ce înseamnă vărsător în engleză. Iar castelul este construit într-o anumită aliniere cu Washington și Ierusalim. Versailles și locul în sine, palatul și grădinile, ar avea un rol special în Era Vărsătorului ?

Cobra : Da, ceea ce se întâmplă este că Versailles este situat pe o linie Ley foarte antică a Zeiței, care de fapt a fost ecuatorul într-o anumită perioadă a Atlantidei. Și această locație a fost un vortex pentru o perioadă de zeci de mii de ani. Și acest vortex a fost activat atunci când a fost construit castelul și acest castel va fi reactivat în anumite locații, foarte aproape de castel, va fi reactivat după Eveniment. Există anumite planuri, câteva dintre ele sunt clasificate. Unele dintre ele sunt publice, despre faptul că vor fi reactivate la momentul Evenimentului și după Eveniment.

Katherine : Bine, minunat. Deci, răspundeți la următoarea întrebare parte din părți, care este că, ne întrebăm dacă Versailles, vortexul din Versailles este unul natural sau unul artificial creat de palat și următoarele inițieri din interior. Care este rolul vortexului dublu Versailles-Paris?

Cobra : Așa cum am spus, acest castel a fost construit pe o linie Ley și această poziție a fost folosit pentru inițieri, care au întărit vortexul și s-au conectat cu Parisul. Așadar, de fapt această legătură dintre Paris și Versailles a fost întărită de acele inițieri. Unele inițieri au avut loc la chiar la Paris, și unele dintre inițieri au avut loc la Versailles. Deci, a fost această conexiune consolidată care se amplifica prin acele inițieri și a creat un flux de energie sub forma cifrei opt, care a întărit prezența Zeiței în întreaga zonă.

Katherine : Înțeleg. Da. Bine. Ne-ați putea spune mai multe, vă rugăm, despre Marea Lojă fondată de Contele Saint-Germain, Saint-Germain în limba franceză la acea vreme și de ce a fost ales Parisul în anul semnificativ 1775 (Anul Luminii), presupun.

Cobra : Aceasta face parte dintr-un mare proiect care a fost inițiat de către Contele de Saint-Germain deja în secolul al XVII-lea numit Noua Atlantida. Și a fost planificat ca un anumit grup de suflete să se încarneze în Franța și în special la Paris, de la începutul secolului al XVIII-lea, și acele suflete s-au întâlnit și au activat codurile de Lumină. Și Saint Germain a contactat unele dintre acele persoane, în special din Paris. Și majoritatea acelor oameni făceau parte din Loje Masonice, Loje Masonice pozitive libere. Iar în anul 1775, a existat un flash mare de energie care provenea din centrul galactic, activând anumite vortexuri de energie în rețeaua planetară de energie. Și unele dintre acestea … S-au întâmplat anumite activări de-a lungul anului 1775, cel mai remarcabil pe 21 martie 1775. Și prin acele inițieri, a fost ancorată o mulțime de Lumină, și acesta a fost unul dintre proiecte, subproiectele proiectului Noii Atlantide, care a fost creat de Contele Saint-Germain.

(Înalta Preoteasă și loja francmasonă din Parisis


Katherine : OK, grozav. Ne conduce la întrebarea despre preotese deoarece Sisterhood (Frăția la feminin) este evident un nume feminin, iar contele Saint Germain este un bărbat. Ne întrebăm de legătura, de conexiunea cu preotesele și de ce au activat kundalini-ul planetar în mod specific la Notre Dame între 8 și 11 noiembrie 2018?

Cobra : Da, Saint Germain este un bărbat și a fost întrupat într-un corp masculin pentru că era mai ușor pentru el să facă treaba. A avut o mai mare libertate de mișcare, mai multă libertate de acțiune. Însă aș spune că mulți oameni pe care i-a inițiat erau femei. Unii dintre liderii Lojelor Masonice cu care a fost implicat, erau femei și mulți oameni din cercul său interior, din interiorul școlii sale ale misterelor, erau de asemenea, femei. Iar acum, pe măsură ce există acest impuls de reactivare a vortexului de la Paris, Preotesele Mișcării de Rezistență au venit la suprafață la Paris aproape de Notre Dame în anul 2018 și au activat vortexul, au început din nou reactivarea, între 8 și 11 noiembrie, 2018.

(Secretele ascunse ale Notre Dame și ale lui Parisi de Isis: 

                              (al doilea articol)

Katherine : Și aceasta a fost pentru a implementa mai multă Lumină în acel loc, sau a avut legătură cu linia temporală ?

Cobra : Avea multe scopuri. Unul dintre ele era reactivarea Vortexului Zeiței de la Paris. Al doilea era reactivarea Kundalini-ului planetar, astfel încât această situație cu Revoluția Franceză s-ar putea vindeca, precum probabil știți, mișcarea vestelor galbene a început la câteva săptămâni, cu una sau două săptămâni după 8 noiembrie 2018. Și a fost un răspuns direct la acest impuls Kundalini. Deci oamenii încep să lupte din nou pentru libertatea lor, și de data asta, Forțele Luminii încearcă să facă tot ce pot pentru a direcționa această luptă de eliberare într-un mod în care nu va putea fi folosit eronat. 

Katherine : Bine, grozav. Perfect. Unii cercetători și istorici alternativi spun că unele monumente sacre din Franța au fost construite în locuri specifice cu scopul de a crea geometrii particulare, cum ar fi Merkabah. Acesta este în special cazul țării Catar, în sud vestul Franței. Ați putea explica motivul precis pentru aceasta?

Cobra : Catarii și Templierii erau conectați la anumite cunoștințe oculte și cunoștințele despre Merkabah și corpul de Lumină a făcut parte din această cunoaștere. Și multe dintre monumentele catarilor și templierilor au fost poziționate strategic pentru a reflecta asta și acest lucru a fost ca o parte a proiectului de geometrie sacră pentru …Aș spune, reactivarea grupului sau a Corpului de Lumină planetar. Acesta a fost motivul principal pentru acest lucru din spatele scenei.

Katherine : Bine. Corpul de Lumină planetar. (Da), a fost dezactivat ? suferea ?

Cobra : Puteți, puteți repeta întrebarea?

Katherine : Corpul de Lumină planetar. A trebuit să fie reactivat deoarece a dispărut sau suferea sau era deteriorat?

Cobra : A fost aproape complet distrus prin toate războaiele, prin toate invaziile, prin toată negativitatea care era prezentă. De la căderea Imperiului Roman în secolul al IV-lea, au existat o mulțime de distrugeri în zonă. Liniile Ley au fost deteriorate, și trebuiau reactivate din nou. Și proiectele catarilor și templierilor au avut un succes parțial. Aș spune că au avut mai mult succes decât sperau.

Katherine : Minunat. Bine, nemaipomenit. Are sens. Mulțumesc. Despre familiile din Europa, și pentru a vorbi puțin despre linia temporală prusacă, există vreun motiv ocult în spatele alianțelor, alianțelor conjugale dintre unele familii europene, cum ar fi Habsburgii, Bourbonii, care ar fi legați de linia temporală prusacă și o anumită conexiune spirituală între Franța, Austria și Ungaria.

Cobra : Bun. Familia Bourbon și Habsburgh, ambele sunt conectate la liniile de sânge ale Graalului. Deci, aceasta este linia genealogică, care transmitea ADN-ul unei anumite persoane care se numea Isus și a unei anumite persoane care se numea Maria Magdalena. Și interacțiunea acestor două linii genealogice, printre alte linii genealogice, a fost făcută intenționat de Nobilimea Albă, pentru a păstra ADN-ul lui Graal și misterele Zeiței. Aceasta este ceea ce s-a petrecut în culise, și nu a fost discutat public. Dar au existat anumite alte linii genealogice care au vrut să împiedice ca acest lucru să se întâmple. Și mulți dintre aceștia s-au întrupat în zona Prusiei. Și din acest motiv au fost multe invazii militare sau incursiuni militare din Prusia în Franța, de-a lungul ultimelor secole. Din nou, există de asemenea o legătură între familiile Bourbon și Habsburgh, între Franța și Austria și la fel, între Franța și Ungaria deoarece Linia genealogică Habsburgh a stăpânit peste Ungaria de cele mai multe ori.

Katherine : Hmm. Bine. În acest moment, aș dori să vă întreb, dacă v-ar plăcea să ne detaliați puțin despre ce este exact o linie temporală? Ca o linie temporală geografică, pentru mine, nu este clar dacă este conectată la oameni, la un fel de ADN al oamenilor sau la geometria sacră în general.
 
Cobra : Linia temporală este un vector de direcție al cursului evenimentelor. Așadar, o anumită linie temporală are o tendință de a împinge evenimentele către o numită direcție. Deci, asta este linia temporală (cronologia).

Katherine : Bine. Deci, atunci când ne-am conectat la Prusia sau la Paris pentru a vorbi despre linia temporală pariziană, de exemplu, aceasta a fost conectată la cursul evenimentelor, a fost conectată la acel loc ?

Cobra : Da. Cu toate ideile, cu toate impulsurile, cu toată ideologia de bază a acelui loc.
 
Katherine : Bine, minunat. Mulțumesc. Ați spus că regiunea Lorraine (Lorenei) este un vortex foarte important al Zeiței, care împreună cu vortexul Untersberg și Vortexul Venice (Veneției) dețin Lumina Europei. Ne puteți detalia vă rugăm, importanța sa ocultă pentru Franța și pentru întreaga lume ?

Cobra : Linia genealogică (de sânge) Lorraine este una dintre liniile de sânge care a fost conectată la linia de sânge a Graalului. Și întreaga regiune este și ea un foarte important vortex al Zeiței. (OK). Așadar, aș spune că anumite linii genealogice care au fost conectate la linia genealogică a Graalului, tindeau să se încarneze în zona Vortexului Zeiței, pentru a ancora energia Zeiței prin această transmisiune feminină de la mamă la fiică prin linia de sânge. Iată acesta este motivul pentru care această linie genealogică a fost localizată în această zonă de teren.

Katherine : Bine, bine, grozav. Prusia a ocupat această regiune a Lorenei (Lorraine) înainte de cel de al Doilea Război Mondial. Înțeleg, potrivit cu ce tocmai ați spus, că ei de fapt au făcut această mișcare pentru a dezactiva vortexul și apoi pentru a declanșa marele război ?

Cobra : Exact. Exact acest lucru s-a întâmplat, și acesta a fost unul dintre motivele oculte care au făcut posibil Primul Război Mondial.

Katherine : Bine. Bine. E foarte clar. Vă mulțumesc foarte mult. Ați cerut membrilor Nobilimii Albe din Paris care sunt inițiați în mistere și pe unii templieri de asemenea, să ajute la activarea vortexului. Puteți să explicați de ce ?

Cobra : Acest lucru se datorează faptului că anumiți membri ai familiilor Nobilimii Albe s-au întrupat în secolul al XVIII-lea în scopul activării vortexului în acel moment. Și s-au întrupat din nou pentru același scop de reactivare a vortexului, Vortexul Zeiței din Paris, iar acum este timpul ca acele persoane să se unească și să facă reactivarea corespunzător, astfel ca energia Zeiței să poată intra prin vortex și să ajute planeta. Vortexul din Paris acum este unul dintre vortexurile cheie pentru întreaga planetă, după ce vortexul Lengyel din Ungaria s-a prăbușit parțial. Așadar, acesta este acum un lucru de importanță planetară.

Katherine : Bine. Deoarece vortexul din Ungaria și cel din Paris se susțineau reciproc.

Cobra :
Se sprijineau reciproc. Și vortexul din Ungaria este reactivat într-un anumit grad, dar acum vortexul de la Paris are prioritate maximă. Și aș face apel al toți acei membrii ai familiilor Nobilimii Albe care fac parte din misterele Zeiței să vină și să ajute la reactivarea Vortexului de la Paris.

Katherine : Bine. Oricare ar fi inițierea pe care simt că au primit-o, dacă simt o legătură cu misterele Zeiței, atunci, ei ar fi interesați să fie în contact, nu-i așa?

Cobra : Da, exact.

Katherine : Bine, minunat. Am dori să elaborăm un pic mai mult despre Maria Magdalena. Ea a fost foarte prezentă, în Franța și este o parte foarte importantă a conexiunii noastre aici. Multe femei și mulți bărbați se simt chemați de învățăturile ei. Și după cum știți, Maria Magdalena a lăsat o urmă a ei, a prezenței sale aici. Și mai specific, în regiunea Catar din sudul Franței, ne-ați putea explica dacă există um motiv special pentru ca ea să stea aici în Franța și spuneți-ne puțin mai mult despre linia Rose (a Trandafirului) și linia Ley de la Paris la Chartres, de asemenea.

Cobra : Bine, când călătorea din Palestina a debarcat cu bărcile sale pe coasta de sud a Franței. Și acesta este locul în care și-a stabilit centrele ei de Lumină, aș spune, acolo unde a ancorat Lumina atunci când își stabilea linia ei genealogică. Și când, și de unde linia sa de sânge s-a răspândit mai întâi prin sudul Franței, și apoi mai departe în toată Franța și în întreaga Europa prin linia genealogică a Graalului. Iar acum ea este o Ființă Ascensionată și lucrează din planurile energetice superioare cu toți cei care au fost implicați în învățăturile ei sau în lucrările ei de-a lungul secolelor. Ea îi contactează pe acei oameni spiritual și le reactivează amintirile, reactivând conștientizarea acestora cu scopul reîntoarcerii energiei Zeiței. După cum probabil știți, Maria Magdalena a fost instruită în templele lui Isis din Egipt. A fost o inițiată. A fost instruită timp de mulți ani în misterele Zeiței. A fost o inițiată avansată și munca ei a început tocmai cu 2.000 de ani în urmă. Și a continuat de atunci. Și de fapt lucrează cu Zeița Isis ca discipol superior pentru a readuce misterele Zeiței înapoi pe planetă.

Katherine : Așa că, a fost următoarea mea întrebare să știu mai multe despre aceasta, puțin mai mult despre rolul ei precis în transmiterea misterelor lui Isis, și reuniunea sa divină cu Isus. Și spuneți că ea a dus asta cu ea în inițierile sale și în transmiterea prin linia ei genealogică.

Cobra : Da, exact. Iar ea îl ajuta și pe Iisus în propriul său proces de Ascensiune, prin unirea divină. Aceasta a făcut parte din mistere, practic, a ajuta pe cineva să urce prin sacramentul unirii divine este de fapt unul dintre aspectele superioare ale misterelor lui Isis.

Katherine : Corect. Fizic și spiritual.

Cobra : Fizic, emoțional, mental, spiritual, pe toate nivelurile creației.

Katherine : Foarte bine. A fost intenționat să nu vorbiți prea mult despre linia Rose și linia Ley de la Paris la Chartres ? Sunt acestea, sunt ele conectate ? Există ceva ce trebuie să știm despre acest lucru, linia Rose (a Trandafirului)?

Cobra : Da, de fapt, acele linii Ley au fost activate de-a lungul secolelor de către catari, de templieri, și de asemenea de către unele Loje masonice care erau toate conectate la misterele Mariei Magdalena. Și ei făceau parte din mai marele proiect de reactivare a liniilor Ley planetare.

Katherine : Da. Bine, minunat. Vă mulțumesc. Este adevărat că unii templieri sunt descendenți ai fiicelor Mariei Magdalena ?

Cobra : Da. Unii dintre ei, cei care au făcut parte din linia genealogică a Graalului, ei sunt. Și unii membrii al liniei genealogice a Graalului sunt templieri. Unii dintre ei se găsesc în alte grupuri ai misterelor. Unii dintre ei sunt în familiile Nobilimii Albe, și unii dintre ei sunt practic oameni de rând, care nu sunt implicați în nici una dintre acestea.

Katherine : Minunat, cu nume total obișnuite?

Cobra : Cu nume obișnuite, fără nici o implicare în nici una dintre mișcările spirituale, fără vreo implicare în niciuna din acestea, dar cu înțelegere interioară și cunoscând aceste lucruri.

Katherine : Adevărat. Și sunt activi, de asemenea. Au o practică sau simplul fapt că există, este suficient.

Cobra : Unii dintre ei au practici destul de avansate. Unii dintre ei se află în diferite etape ale trezirii, dar toate aceste lucruri fac parte dintr-un mare angajament, o trezire mai mare care se întâmplă.

Katherine : Minunat. Ce grozav. Despre moștenirea templierilor, care a fost scopul lor în primul rând?

Cobra : Există diverse nivele de templieri. Era grupul public și era grupul secret. Și grupul interior secret era conectat la misterele Zeiței. Și scopul grupului interior secret era să păstreze misterele Zeiței în timp ce grupul exterior era implicat în crearea unui nou sistem financiar și lupta practic cu negativele … cu Nobilimea Neagră pentru dominația planetei și au pierdut.

Katherine : Bine. Da. Bine, grozav. Ne puteți vorbi puțin mai mult despre legătura dintre templieri și Sisterhood of the Rose (Frăția Trandafirului)?

Cobra : Da, grupul interior al templierilor a fost conectat cu Sisterhood of the Rose. Și de fapt, în anumite circumstanțe, erau una și aceeași într-o anumită perioadă de timp deoarece existau grupurile secrete ale templierilor feminine, care nu erau publice, care nu erau cunoscute și făceau parte practic din Sisterhood of the Rose.

Katherine : Bine. Mi-ar plăcea să vă pun mai multe întrebări despre aceste lucruri, doar dacă vom avea timp la final. Când templierii au murit sau când au dispărut, când erau atacați, ce s-a întâmplat cu cunoașterea lor ?

Cobra : Templierii dețineau sisteme de coduri și protocoale. Prin urmare, dacă vreunul dintre templieri era în pericol, exista un plan care era declanșat pentru a transporta cele mai importante documente și cele mai importante artefacte în alte locații. Deci, a existat un fel de copac de comunicare stabilit. Și dacă cineva era în pericol, acest lucru era important. Alții observau și luau măsuri de precauție. Așadar, au fost păstrate cunoștințele ale templierilor, iar artefactele au fost păstrate în vremuri de pericol.

Katherine : Deci, ce s-a întâmplat cu cei care au scăpat de execuție ?

Cobra : Mulți dintre ei au călătorit în alte țări. Unii dintre ei au călătorit în Scoția. Unii dintre ei au călătorit în Portugalia. Unii dintre ei au călătorit chiar și peste ocean spre ceea ce se numește astăzi Statele Unite. Au călătorit în diferite locații unde s-au transformat chiar în alte organizații, cum ar fi Rozacrucienii sau Francmasonii, cu secole mai târziu.

Katherine : Bine. Și astfel există acei oameni și organizații ale Masonilor și Rozacrucienilor sau alte persoane care poartă în prezent adevărata și pura moștenire a templierilor?

Cobra : Există foarte puțini, cei mai mulți dintre ei au fost corupți de-a lungul secolelor și infiltrați, în special de Iezuiți, de la crearea societății iezuite a lui Isus în secolul al XVI-lea. Aș spune că din secolul al XVII-lea iezuiții au fost foarte activi în infiltrarea grupurilor Rozacruciene. Și din secolul al XVIII-lea au fost foarte activi în infiltrarea grupurilor masonice. Astfel că, au corupt aproape toate aceste organizații. Nu toate dintre ele. Există anumite organizații ale templierilor care au o descendență pură. Există, de fapt, unele dintre organizațiile templierilor pe care le cunosc, care au o succesiune neîntreruptă de la Maria Magdalena pentru mai bine de 2.000 de ani, dar nu sunt publice. Nu se face publicitate ca atare.

Katherine : Înțeleg, înțeleg. Așa că, toate locurile sau Lojele care erau corupte, deci, nu dețin nimic din acea moștenire, artefacte sau învățături.

Cobra : Ar putea avea artefacte, ar putea avea unele învățături, confiscau cărți, confiscau manuscrise. Confiscau obiecte. Știam câteva dintre cazurile în care obiectele au fost furate pur și simplu de către acei arheologi și erau păstrate în Loje și erau sub controlul lor. Ei doar le țineau încuiate astfel ca nimeni să nu le poată vedea. Și făceau de asemenea, ritualuri magice oculte cu acele obiecte. Așadar, din nefericire aceasta este acum situația.

Katherine : Înțeleg. E bine de știut. Este bine să știm. Templierii pozitivi și catarii trec în prezent prin întrupare. Au o misiune specifică, chiar dacă nu și-au recuperat toate amintirile ?

Cobra : Da, eu de fapt, unii dintre oamenii care erau în Lojele Templierilor și Lojele Catare, s-au reîncarnat în această perioadă, în special așa cum am spus mai devreme, pentru a se reconecta, reactiva misiunea lor, pentru a aduce înapoi Zeița și a aduce înapoi misterele. Și ei sunt în stadii diferite de trezire și recuperare a amintirilor lor. Din nefericire, majoritatea lor au fost traumatizați destul de drastic în ultimele secole și majoritatea nu sunt într-o formă foarte bună.

Katherine : Da, da, cu siguranță. Ei bine, au fost ei capabili să treacă dincolo de văl, după moartea lor sau să își programeze propria întrupare ca membrii ai lui Ordo Buccintoro ?

Cobra : Aș spune că foarte puțini templieri și catari avansați care au fost instruiți cu un antrenament ocult au reușit să pătrundă prin văl, dincolo de gardienii Arhoni spre planul astral superior și planul mental, unde au putut întâlni Maeștrii, Ființe Ascensionate și Ființe de Lumină. Însă, majoritatea dintre ei, tocmai s-au pierdut în planul astral, și apoi sau reîntrupat din nou.

Katherine : Bine. Bine. OK. Deci, partea a treia al acestui punct al istoriei ar putea fi despre Renaștere și Familiile Dragon. Suntem foarte curioși de acest lucru, în special de Nobilimea Albă. Și ați spus că societatea Dragonului a inițiat Renașterea în secolul al XVI-lea și anul 1504 a fost important, putem vedea în Trianonul din Versailles, o anumită influență asiatică în decorațiuni. Și spre exemplu, un dulap Asiatic. Există un zvon că pe vremea preotesei Maria Antoinette, exista un pavilion chinezesc. Deci, au fost Dragonii în contact cu câteva familii ale Nobilimii Albe în următoarele, în secolele următoare ? Și, putem simți în Europa o nouă legătură cu ei și cu Zeița Dou Mou ?

Cobra : Bine. Da, acesta este un subiect destul de complex. Familiile Dragon au inițiat Renașterea deja în secolul al XV-lea. Au fost câteva călătorii din China cu nave. Anumiți emisari chinezi au venit la Florența în special au adus documente, au adus cunoștințe, au adus înțelegere. Și aceasta a fost practic forța din spatele impulsului Renașterii din secolele al XV-lea și al XVII-lea în Italia. Și după aceea, aș spune că, mai ales în secolul al XVII-lea și al XVIII-lea , Iezuiții au călătorit în China și au exercitat o mare influență asupra curții chineze. Și de asemenea, au adus multe idei din China în Europa. Dar acest lucru a declanșat răspunsul pozitiv fiindcă unele dintre ideile din China au avut loc și au crescut în special la Paris în secolul al XVIII-lea, a existat o mișcare puternică și o fascinație puternică pentru cultura chineză. Iar Maria Antoinette era foarte pasionată de porțelanul chinezesc. Și, la fel, înaintea ei, Madame de Pompadour era foarte pasionată de porțelanul din China. Și au existat multe dulapuri asiatice în curțile europene în secolul al XVIII-lea. Și au existat de asemenea Loje oculte care au fost legate de familiile Dragon, ca de exemplu, frații asiatici, care au fost activi în Germania la sfârșitul secolului al XVIII-lea. Au avut unele conexiuni cu familiile Dragon. Zeița Dou Mou nu era principala influență la acea vreme în Europa, dar existau o mulțime de influențe din partea Dragonilor Albaștrii, în special, și Saint Germain a avut o legătură cu China, deja la acea vreme, o legătură puternică cu China. Și era foarte conștient de învățăturile taoiste și de învățăturile familiei Dragonilor Albaștri.

( Familiile asiatice de dragoni și Zeița Dou Mou : 


Katherine : Hmm, bine. Vă mulțumesc foarte mult, Deci, preotesele, erau, doar ca să fim clari, erau influențate de către cultura chineză și aveau porțelanuri, dar de asemenea, aveau și poate, unele mistere pe care să le practice.

Cobra : Era o cantitate limitată de mistere prezente, mai ales prin Saint Germain. El vorbea puțin despre aceste lucruri cu anumiți oameni care erau pregătiți pentru asta. Și exista așa cum am spus mai devreme, o anumită Lojă numită Frații asiatici din Germania, care au avut câteva contacte cu învățăturile Dragonilor Albaștri. Deci, acele învățături erau prezente, însă nu erau cunoscute la o scară largă. Existau doar cercuri foarte limitate de inițiați foarte avansați.

Katherine : Bine, grozav. Ați menționat de asemenea, legătura dintre vortexul din Taiwan și cel de la Paris. Puteți să ne spuneți, vă rugăm, mai mult despre asta ?

Cobra : Da, este de fapt o conexiune puternică energetică, care a fost deja stabilită în secolul al XVIII-lea, așa cum am mai spus, între curțile din Europa și familia Dragon din Taiwan. Familia Dragon din Taiwan a fost foarte activă din timpul dinastiei Ming în secolul al XVII-lea și a trebuit să treacă parțial sub acoperire în secolul al XVIII-lea, dar a fost încă foarte activă și a trimis niște emisari la Paris și la unele curți germane în secolul al XVIII-lea și a fost conectată la Saint Germain de asemenea, într-o anumită măsură.

Katherine : Bun. Bine. Este foarte clar. Vă mulțumesc. Așadar, în a doua parte al acestui interviu, ne-ar plăcea să ne concentrăm pe Era Vărsătorului și întoarcerea misterelor Zeiței. Ați afirmat într-un interviu recent că Era Vărsătorului transcende programarea catolică și că acea conexiune, dacă este realizată într-un mod pozitiv, poate fi foarte transformatoare. Cum va fi transcendată exact această programare religioasă?

Cobra : Bine. Biserica catolică a folosit în mod greșit și a răsucit învățăturile originale ale lui Isus într-un mod dramatic. Iar oamenii care sunt capabili să obțină o conexiune energetică adevărată cu Isus sau cu Maria Magdalena, vor începe să își descopere adevăratele învățături. Și așa poate fi transcendată această programare religioasă. Acesta este un lucru. Iar celălalt lucru este prin înțelegerea mentală și spirituală a felului în care a fost creată această programare, care permite oamenilor să se de-programeze pe ei înșiși. Iar acesta este motivul pentru care, în perspectivele mele, este important deoarece începeți să înțelegeți tiparele, cum a fost creată programarea și cum poate fi anulată.

Katherine : Hmm. Deci, mai precis, cum putem să ne reconectăm cu adevăratele învățături ale lui Isus și ale Mariei Magdalena ?

Cobra : Acest lucru se poate face cel mai eficient prin meditație și pentru învățăturile lui Isus, dacă citiți Evangheliile într-un mod care nu este cu prejudecăți, dar cu o inimă deschisă, veți descoperi sâmburi de adevăr, deși Evangheliile au fost modificate de-a lungul istoriei și manipulate, există un anumit nucleu de adevăr acolo. Și dacă îl veți putea găsi, veți putea să vă conectați cu energia lui reală.

Katherine : Am o experiență personală cu Bhagavad Gita, înțelegând învățăturile lui Isus dintr-o altă perspectivă. Poate ajuta și acest lucru?

Cobra : Da, cu siguranță. Orice lucru care vă conectează cu adevărul vă poate ajuta. Poate fi în orice scriptură din orice linie temporală, din orice țară sau cultură, poate ajuta.

Katherine : Bine. Așadar, folosiți-l cu discernământ sau scrieri. (Da) Bine, perfect. Și pe această temă, ne-ați putea spune mai multe despre Operațiunea Țara Viselor (Operation Dreamland)?

Cobra : Operațiunea Țara Viselor – O parte din Operațiunea Țara Viselor este reactivarea Nobilimii Albe după secole de adormire și membrii cheie ai Nobilimii Albe vor avea în anumite momente roluri cheie în crearea unei noi Renașteri.
 
( Operațiunea Țara Viselor : 


Katherine : Bine, grozav. Puteți să ne oferiți mai multe detalii despre rolul exact pe care Sisterhood of the Rose îl va juca în timpul Evenimentului? Și ce sprijin vor avea?

Cobra : Sisterhood of the Rose va avea un rol foarte important de ancorare a energiilor Zeiței pe tot parcursul Evenimentului. Și acest lucru va stabiliza situația planetară, care va fi, aș spune, extrem de haotică în acel moment. Mulți oameni vor trăi cu frică, în confuzie și nu vor ști ce se întâmplă. Sistemele lor de credință vor fi spulberate. Și Sisterhood of the Rose va ancora energiile liniștitoare și calmante ale Zeiței și le va distribui omenirii. Anumiți membri vor fi contactați la scurt timp după Eveniment de către Forțele Luminii și li se vor oferi instrucțiuni suplimentare și de asemenea, li se vor oferi unele vindecări și sprijin.
 
Katherine : Bine, mulțumesc. Cum vor fi reactivate templele și preotesele Trandafirului? Există un plan specific pentru acest aspect al noii Epoci de Aur?

Cobra : Există unul foarte specific în acest sens și acele temple vor fi reactivate, mai ales după Eveniment, când fondurile vor fi eliberate în anumite locații în care există puncte de vortex și vor fi alese pentru templele care vor fi construite. Și preotese ale Trandafirului vor primi învățături direct de la Forțele Luminii și vor fi instruite să înțeleagă cum să ancoreze mai mult energiile Zeiței. Și toate acestea vor fi foarte active în faza inițială după Eveniment.

Katherine : Bun, bine. De la activarea unor preotese și al Notre Dame pentru întoarcerea energiei sexuale la femei, putem vedea un efect la nivel global?

Cobra : Aș spune că a existat un impuls inițial, care a fost foarte puternic și s-a simțit în ultima parte a anului 2018 și în prima jumătate a anului 2019, dar apoi forțele întunecate au făcut o contraofensivă și au suprimat Kundalini foarte puternic. Și, de asemenea, toate problemele nerezolvate pe care le aveau femeile, care nu au fost procesate și vindecate, au fost preluate. Prin urmare, acest proiect nu a avut absolut nici un succes.

Katherine : OK, e bine de știut. Deci, acum să vorbim puțin despre astrologie în 2021, anul acesta, de când Uranus a intrat în joc cu o conjuncție, care a avut loc de trei ori mai întâi, făcând o cuadratură cu Saturn în Vărsător, apoi în Taur, iar Uranus a fost în Taur. Prima a fost în februarie pe 17 și am simțit o energie intensă în acel moment, întregul Sisterhood. Unii astrologi explică faptul că acesta este anul construcției noilor lumi. Și sfârșitul celor vechi. Este importantă această conjuncție în ceea ce privește
această afirmație?
 
Cobra : Practic, nu este o conjuncție. Este un pătrat, care se întâmplă de trei ori: Saturn face o cuadratură cu Vărsătorul în februarie, apoi din nou în iunie. Și apoi din nou spre sfârșitul anului. Fiecare dintre aceste pătrate este o oportunitate de a împuternici oamenii să reziste tiraniei și să reziste presiunii. Este un impuls să-ți spui adevărul, să-ți afirmi adevărul, să-ți setezi niște limite, să pui niște limite. Și trebuie să existe o declarație colectivă că este destul. Nu suntem de acord cu acest lucru. Este un act de liber arbitru care trebuie să se întâmple. Această energie este destul de conflictuală și destul de provocatoare, dar rezultatul poate fi mai multă libertate dacă se face în mod corect.

Katherine : Bine. Bine. Vom sprijini acest lucru atunci. Perfect. Am simțit, de asemenea, o energie feminină frumoasă în timpul ultimei luni pline în Fecioară. Ați postat un apel pentru a susține o inițiativă pentru argint în acea zi, ziua acestei luni pline. Ne puteți oferi mai multe informații? este în desfășurare o rundă 2 pentru operația Silver Trigger (Declanșatorul de Argint) ?
 
Cobra : După cum probabil știți, argintul este metalul lunii și transportă energia lunii. Iar argintul este metalul, care aduce energia Zeiței. Și acesta este unul dintre motivele oculte pentru care populația de suprafață trebuie să aibă cât mai mult argint în mâinile sale, pentru a aduce echilibru în sistemul financiar. Și da, aceasta este a doua rundă pentru operația Silver Trigger (Declanșatorul de Argint). Faza întâi a fost când am postat-o ​​pe blog în 2019, la sfârșitul anului. Și acum este faza a doua, care este mai
populară și se numește compresie scurtă de argint. Și acesta este un proiect în desfășurare. Iar acest lucru se va extinde în viitor, sperăm.

Katherine : Da, da, da. În ultimul dvs. articol, ați atras atenția asupra îndepărtării implanturilor. Vedeți vreo șansă ca unele persoane să le poată elimina complet înainte de Eveniment? Și dacă da, cum pot fi ei sută la sută siguri că au reușit?

Cobra : Îndepărtarea implanturilor nu este atât de ușoară. Adică, este posibil, ar putea exista unele cazuri rare când cineva reușește să elimine complet implanturile înainte de Eveniment, dar practic, aș spune că eliminarea completă a implantului se va întâmpla, la Eveniment și mai târziu, și cei care vor elimina implanturile în procent de 100%, vor ști că au reușit deoarece nu vor mai avea negativitate în interiorul lor. Se vor simți perfect. Deci, aceasta este de fapt o stare de nemurire și ascensiune, care este o stare destul de avansată, care încă nu se întâmplă în mod normal pe planetă.

Katherine : Bine. Deci, asta s-ar simți cu siguranță dacă s-ar întâmpla asta.

Cobra : Da, desigur.

Katherine : Bine, deci, care ar fi un obiectiv convingător pentru Eveniment?

Cobra : Bine. Puteți să reformulați această întrebare?

Katherine : Ei bine, exact. Mă întrebam și eu despre această întrebare, dar surorile noastre ar dori să știe dacă există poate un obiectiv unificat pe care l-am putea împărtăși între noi în Sisterhood-uri și ceva care ne-ar putea ajuta să declanșăm unele energii. Și cum ne putem asigura că facem tot posibilul pentru un obiectiv unificat, lucru care să ajute la colectarea punctelor forte ale femeilor din Sisterhood-uri?

Cobra : Da, aș spune că obiectivul convingător ar fi să manifestăm cu adevărat Sisterhood-ul. Sisterhood înseamnă să ne susținem reciproc, nu să ne luptăm unul cu celălalt, fiindcă există mult prea multe lupte în cadrul Lucrătorilor în Lumină și, de asemenea, între surorile din Sisterhood. Am observat mult acest lucru și obiectivul numărul unu ar fi să creăm armonie și pace între noi. Și acesta este numărul unu. (Bine). Numărul doi ar fi să se ancoreze cât mai multă energie a Zeiței posibil, pentru că, cu cât este mai multă energie a Zeiței este ancorată pe planetă, cu atât mai ușoară va fi tranziția pentru noi toți.

Katherine : Bine. Foarte clar. Este proiectul Platoul de contact (Contact Dish) încă un proiect în desfășurare?

Cobra : Da, desigur, este încă un proiect în desfășurare. Există persoane care se alătură încă și vor fi reactivate imediat ce vor fi în siguranță. De îndată ce situația planetară este sigură, știți, Pleiadienii vor începe să contacteze acele persoane care fac parte din proiect.

( Primul contact galactic (Proiectul Platoul de Contact) : http://2012portal.blogspot.com/2018/03/contact.html )


Katherine : Bine, minunat. Cum acționează Sistehood of the Rose … cum poate ajuta membrii, bărbații și femeile în mod evident, să își vindece rănile cu cele două polarități ale lor și, mai general, cum pot ajuta practic în această situație dificilă de pe Pământ înainte ca Victorie Luminii să apară?

Cobra :
Bine. Vindecarea acestor două polarități este mult mai dificilă decât mă așteptam vreodată, deoarece oamenii nu sunt dispuși să facă față fricilor și traumelor lor interioare, de obicei. Deci, nu este realist să ne așteptăm ca acest lucru să avanseze foarte mult înainte de Eveniment, poate fi în cazuri izolate. S-ar putea să existe indivizi care vor putea face acest lucru, dar la scară masivă, ceva de genul acesta, are nevoie de mult mai mult sprijin din partea energiilor Luminii, mult mai multă prezență a Forțelor Luminii și o situație mult mai bună pentru a fi vindecată corespunzător. Înțelegerea și îndrumarea cu privire la acest lucru sunt prezente, am dat acest lucru prin unele articole și unele dintre ateliere, dar oamenii nu sunt încă pregătiți pentru acest lucru. Vor fi gata la Eveniment / după Eveniment, iar Pleiadienii vor acorda multă asistență celor care sunt gata să vindece acest lucru.

Katherine : Bine, minunat. Deci este important, este primordial ca Sisterhood of the Rose să lucreze la energia lor sexuală? Sau credeți că acest lucru este legat de asta? Conflictele pe care le vedem uneori în grupurile noastre.

Cobra : De fapt, problemele cu energia sexuală sunt unele dintre principalele cauze ale multor conflicte care au loc. Și acesta este motivul ascuns pentru care au loc multe dintre conflicte. Și să vindeci acești oameni va fi foarte benefic, să îi vindeci pe aceștia cât mai mult posibil și să lucrezi la energia sexuală cât mai mult posibil va fi, de asemenea, benefic.
 
Katherine : Bine. Ce pot face bărbații dacă doresc să ancoreze chiar mai multă energie a Zeiței decât o femeie obișnuită ?

Cobra : Principiul este același. Puteți ancora energiile Zeiței indiferent dacă vă aflați într-un corp masculin sau feminin, tehnicile, principiile, protocoalele sunt aceleași.

Katherine : OK, minunat. Cât despre Hierso Gamo, se poate practica fără uniune fizică? Sau la distanță?

Cobra : Poate fi practicat fiindcă Hieros Gamos implică planul fizic, planul eteric, planul astral, planul mental, și puteți practica acest lucru la distanță fără corpul fizic într-o mare măsură, fără uniunea fizică. Dar Hieros Gamos complet are loc doar când este prezent corpul fizic. Așadar, într-o anumită măsură, poate fi practicat fără uniunea fizică.

Katherine : Bun. Există cupluri pe suprafața acestei planete, care în acest moment sunt capabile să practice Hieros Gamos în totalitate sau perfect? Să spunem.

Cobra : Există câteva cupluri, nu multe, dar sunt cupluri care fac această practică într-un mod destul de avansat.

Katherine : Care sunt efectele asupra situației planetare?

Cobra : Energia lor Kundalini creează un puternic flux de energie de Lumină și ajută efectiv situația planetară, mai ales cu o rețea de energie planetară, în mod dramatic.

Katherine : Minunat. Ce ne spuneți despre membrii Rezistenței? Ei practică Hieros Gamos ?

Cobra : Da, da, ei fac acest lucru.

Katherine : După (trecerea la) cea de-a cincea dimensiune, când ne vom reuni cu flacăra noastră geamănă, va avea Hieros Gamos vreo importanță?

Cobra : Hieros Gamos are importanță înainte de Ascensiunea noastră. După ce ne întâlnim sufletul geamăn, Hieros Gamos poate ajuta ambele părți, ambele suflete gemene să-și accelereze procesul de ascensiune. Și după ce ascensionează, Hieros Gamos nu mai este pe plan fizic. Se întâmplă pe un al 5-lea sau al 6-lea plan foarte înalt, sau aș spune planuri de dimensiuni superioare și este complet diferit.

Katherine : Bun. Înțeleg. Și apropo, există vreo polaritate după a șasea dimensiune? Suntem încă bărbați și femei?

Cobra : Există o polaritate în întreaga creație în toate dimensiunile, dar se poate manifesta într-un mod mult mai rafinat și mult mai spiritual în a șasea dimensiune și dimensiunile superioare.

Katherine : Bine. În postările recente, faceți referire la numele de cod „amitie”. Mai puteți spune ceva despre acest lucru și despre devotamentul Zeiței?

Cobra : Nu pot spune nimic despre amitie în mod public. Populația de suprafață este departe de a fi pregătită pentru acest lucru acum, deoarece nu era pregătită nici în secolul al XVIII-lea. Nu este pregătită acum.

Katherine : OK. Știm când va fi gata ?

Cobra : Oamenii care în general sunt conectați cu energia Zeiței, vor fi pregătiți după Eveniment, după ce vor primi anumite instrucțiuni de la Pleiadieni și alte Ființe de Lumină.

Katherine : Bine. Minunat. Cât de complet este ancorată energia mamei divine și energia Zeiței pe planetă, comparativ cu situația de acum câțiva ani? Și cât de mult mai este de făcut?

Cobra : Este ancorată mai puțin decât în ​​urmă cu câțiva ani, deoarece a avut loc o prăbușire a unei părți a rețelei Zeiței în a doua parte a anului 2019 și pe tot parcursul anului 2020. Și mai sunt multe de făcut. Nu suntem foarte departe. Trebuie să existe mult, mult, mult mai multă prezență energetică a Zeiței pe planetă. Și unul dintre motivele pentru care totul este atât de dificil acum este că, există mult prea puțină energie a Zeiței ancorată în planul fizic. Și scopul grupurilor Sisterhood of the Rose de pe întreaga
planetă și a indivizilor este de a ancora cât mai multă energie a Zeiței, în felul lor. Este foarte important.

Katherine : În felul lor. Deci, în orice mod, pe care îl consideră potrivit prin rugăciune, meditație, exerciții? Tot ce știu despre aceste lucruri.

Cobra : Orice pot face în felul lor, va fi benefic.

Katherine : Bine, grozav. Cum ne conectăm la familia noastră sufletească ?

Cobra : Vă conectați la familia voastră sufletească prin meditație, prin cunoaștere interioară și întâlniți, de asemenea, anumite persoane care vă sunt familiare, dar nu din această viață. Simțiți că le cunoașteți înainte de a simți o anumită aliniere, o anumită armonie cu esența sufletului acestora și aceasta este modul în care puteți ști că sunt din familia voastră sufletească.

Katherine : Bine, grozav. Mulțumesc foarte mult. Și, ca ultim cuvânt, ne puteți da un mesaj pozitiv pentru public, vă rugăm?

Cobra : Da. Știm cu toții cum a fost viața în ultimul an sau cam la fel pentru cei mai mulți dintre noi, dar suntem foarte aproape de progres (străpungere). Prin foarte aproape, nu mă refer la azi, mâine sau săptămâna viitoare, dar din perspectiva vieților noastre, a tuturora, ne apropiem de linia de sosire. Și motivul pentru care lucrurile sunt așa cum sunt în acest moment, de ce există atât de multă nebunie, este pentru că suntem atât de aproape de descoperire (străpungere) și forțele întunecate știu că suntem atât de aproape de descoperire și că sunt îngroziți și știu mult mai mult decât știm noi, cât de aproape suntem. Ei știu mult mai mult decât noi, cât de aproape sunt de a pierde totul. Iată de ce se comportă nebunește. Deci, dacă știm că puteți citi semnele zilei într-un mod diferit, într-o lumină diferită, puteți vedea disperarea lor, greșelile lor și, prin aceasta, puteți fi siguri că suntem foarte aproape, considerând lucrurile la nivel global. Din perspectiva tuturor vieților noastre, suntem foarte aproape de final. Și după ce se termină acest lucru, ne vom bucura că am persistat, ne vom bucura că am dus ultima noastră bătălie. Vom fi bucuroși pentru că am făcut ceea ce am făcut prin toate meditațiile, prin toate activările,
cu toate proiectele, vom fi foarte, foarte încântați că am făcut acele alegeri, că am fost unul dintre puținii oameni care au făcut această alegere. Va fi o răsplată interioară foarte, foarte mare să ai sentimentul că tu ai fost acela care ai venit să contribui la victoria finală.

( Fazele străpungerii prin compresie:


Katherine : Da. Vă mulțumesc foarte mult pentru aceste încurajări. Vă mulțumesc atât de mult.

Cobra : Victoria Luminii!

*** Sfârșitul traducerii transcrierii Interviului ***


Grupurile Sisterhood of the Rose

Comentarii