Actualizarea meditațiilor

Octombrie 6, 2018    05:54:00  pm


Iată o actualizare pe următoarele subiecte:
  • Izbucnirea holerei în Yemen datorită războiului civil
  • Atacul Israelului asupra Palestinei
  • Meditația pentru Alegerile Generale din Brazilia, duminică, 7 octombrie, la ora 4 PM UTC (19.00 EEST – ora României)
  • Reamintirea Meditației Păcii de Lună Nouă
  • Importanța Meditațiilor Zeiței
  • Meditația Grupurilor Triunghiulare de Lumină

Izbucnirea holerei în Yemen datorită războiului civil


De când a început războiul civil,din martie 2015, condițiile de trai din Yemen au rămas au rămas critice. Aceasta este una dintre țările cele mai sărace din Orientul Mijlociu.

https://www.aljazeera.com/news/2016/06/key-facts-war-yemen-160607112342462.html

În prezent, țara se confruntă cu cel mai grav caz de focar de boală diareică severă, cu peste 1,2 milioane de cazuri și 2500 de decese din aprilie 2017. Focarul a început în octombrie 2016, apoi a scăzut înainte de a conduce la un al doilea val în august 2017.

https://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/yemen-cholera-cases-hodeidah-saudi-arabia-civil-war-save-the-children-houthi-a8564421.html

https://www.telegraph.co.uk/news/0/warning-humanitarian-crisis-yemen-faces-surge-number-cholera/

Datorită situației de sărăcie a țării, este foarte dificil să fie accesată o sursă de apă potabilă, ceea ce a dus la această erupție.

În consecință, vă sugerăm să includeți  acest focar în Meditația de Urgență de la ora 2 PM UTC (17.00 – ora României).

https://welovemassmeditation.blogspot.de/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

Puteți vizualiza situația izbucnirii epidemiei de holeră ameliorându-se sau recidivând, iar populația recâștigând accesul la sursele de apă potabilă. Puteți, de asemenea, să vizualizați situația de război din Yemen cum se sfârșește în totalitate și oamenii au o nouă viață pașnică,  având sprijinul și asistența necesară pentru reconstruirea țării sfâșiată de război.

Atacul Israelului asupra Palestinei

După cum  s-a raportat anterior pe blog, au existat atacuri regulate asupra  Palestinei din partea Israelului.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/07/emergency-meditation-update.html

Situația este încă în curs de desfășurare.

https://www.middleeasteye.net/news/2-palestinians-killed-israeli-fire-gaza-protests-1655193278

Și există raportări despre faptul că forțele israeliene ucid deliberat copii palestinieni.

https://twitter.com/PalObserver/status/1048328582039314435

Prin urmare, este de asemenea important să continuăm să vizualizăm îmbunătățirea situației în Meditația de Urgență, astfel încât atacurile asupra Palestinei să se poată termina, iar ambele țări,  Israelul și Palestina, să își rezolve conflictul în cel mai bun mod posibil.


Meditația pentru Alegerile Generale din Brazilia, duminică, 7 octombrie, la ora 4 PM UTC (19.00 EEST – ora României)

Duminică, pe 7 octombrie, Brazilia va organiza alegeri generale pentru alegerea Președintelui, Vicepreședintelui și a Congresului Național, precum și a guvernatorilor regionali, a Adunărilor Legislative de Stat și a Camerei Legislative a Districtului Federal.

https://en.wikipedia.org/wiki/Brazilian_general_election,_2018

Au existat o serie de conflicte și proteste împotriva candidaților-cheie prezidențiali pentru aceste alegeri.

https://www.bbc.co.uk/news/world-latin-america-45696677

https://www.theguardian.com/world/2018/oct/04/brazil-election-explained-key-issues-candidates-bolsonaro-haddad-presidential-latest 

Vă sugerăm să faceți o meditație în masă în această zi la ora 4 PM UTC (19.00 EEST – ora României) pentru a vă asigura că procesul electoral se va desfășura cât se poate de pașnic și că voința liberă a poporului brazilian este respectată..

Ora și data:

https://goo.gl/6xRsku

Cronometrul de numărătoare inversă:

https://goo.gl/aR8Jos

Aici este evenimentul nostru Facebook:

https://www.facebook.com/events/177573896463295/

Lista de redare a ghidurilor audio în engleză și portugheză:

https://goo.gl/ocUaH7

Aici sunt instrucțiunile:

1.    Aduceți-vă într-o stare relaxată, respirând încet și adânc, timp de cîteva minute

2.    Vizualizați un fascicul de Lumină emanând din Chakra Stelară a Sufletului vostru (situată la 8 inchi, la 20 cm deasupra capului vostru)

3.    Vizualizați-vă fiind conectați cu toată lumea care meditează și se conectează la Rețeaua de Lumină a Pământului prin această lumină care emană din Chakra Stelară a Sufletului vostru

4.    Vizualizați poporul Brazilian care are alegeri pașnice și folosește voința sa liberă pentru alegerea noului Președinte, a Congresului Național și a Guvernatorilor. Vizualizați rezultatele alegerilor care reflectă voința liberă a poporului brazilian. Vizualizați noul lor Congres și Președinte, care aduc unitate, pace, abundență, libertate, iubire și armonie țării.

5.    Vizualizați regiunea ancorând mai multă Lumină și această prezență a Zeiței, care crește în Brazilia

6.    Vizualizați prezența Zeiței care se extinde și acoperă întreaga țară, vindecând America de Sud și apoi, se extinde și mai mult, pentru a vindeca întreaga lume

7.    Vizualizați prezența Zeiței ancorându-se permanent în Brazilia.

Vă rugăm să vă alăturați acestei meditații, dacă vă simțiți ghidat în acest sens.Reamintirea Meditației Păcii de Lună Nouă

Următoarea Meditație a Păcii de Lună Nouă va avea loc marți, 9 octombrie, la ora 2.45 PM UTC (17.45 EEST – ora României.)

https://www.welovemassmeditation.com/2018/09/meditation-update-and-reminder-new-moon.html

Astrologia acestei luni noi aduce o bună oportunitate pentru a vă concentra asupra muncii interioare. Așa cum este descris de Untwine, aceasta este o zi bună "pentru retragerea din lumea exterioară și a merge departe și adânc în interiorul Oceanului Universal al Iubirii, acolo unde totul poate fi eliberat și reînnoit. "

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2018/10/planetary-alignments-october-2018.html

"Energia planetei Venus conduce această lucrare interioară pe măsură ce urmează să retrogradeze pe 5 octombrie, ceea ce va dura 40 de zile pînă la data de 16 noiembrie. Acesta este un moment puternic al renașterii, care începe cu un nou ciclu al lui Venus, de 19 luni, cunoscut ca și Ciclul sinodic al lui Venus. "

Vă rugăm să participați la această Meditație a Păcii de Lună Nouă și să ajutați să înpământăm energia Zeiței de la Venus la Pământ, dacă vă simțiți ghidat în acest sens.

Aici este evenimentul Facebook pentru această meditație:

https://www.facebook.com/events/478321195895017/

Și aici puteți găsi ghidul audio:

https://goo.gl/UMG9Zd


Importanța Meditațiilor Zeiței


Odată cu intensificarea curățirii Forțelor Întunericului și progresul către eliberarea planetară, am intrat într-o perioadă de creștere a activității tectonice.

http://2012portal.blogspot.com/2018/09/situation-update.html

https://stillnessinthestorm.com/2018/09/signs-of-shift-the-number-of-global-earthquakes-over-the-last-30-days-is-over-50-above-normal/

Pe de altă parte, situația din Orientul Mijlociu rămâne critică, așa cum reiese din secțiunile de mai sus despre Yemen și Palestina.

Aceste conflicte, alături de situația din Siria, întrerup fluxul energiei Zeiței de-alungul planetei.

Prin urmare, este foarte important ca să efectueze cele două Meditații ale Zeiței, cât mai mulți oameni posibil, și cât de des posibil, care sunt : Meditația Vortexului Zeiței și Meditația Întoarcerii Zeiței.

http://2012portal.blogspot.co.uk/2018/02/power-of-goddess.html

Acest blog organizează zilnic Meditația Zeiței, la ora 2.30 PM UTC (17.30 EEST – ora României), deci, vă rugăm să vă alăturați și să ajutați la ancorarea prezenței Zeiței, dacă vă simțiți ghidat în acest sens.

Puteți găsi instrucțiunile și informațiile despre această meditație în link-ul de mai jos:

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/goddess-meditation-230pm-everyday-and.html


Meditația Grupurilor Triunghiulare de Lumină

În această perioadă critică de eliberare planetară, au existat atacuri sporite împotriva Lucrătorilor în Lumină din întreaga lume.

După cum a sugerat anterior Untwine, pentru a întări Rețeaua de Lumină din jurul planetei, precum și pentru a întări protecția și armonia dintre Lucrătorii în Lumină, putem forma Grupuri Triunghiulare care vor fi conectate energetic la nivelul sufletului.

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2018/01/triangle-groups-of-light.html

Făcând această meditație în mod regulat, sprijinul energetic poate fi furnizat /primit de colegii noștri Lucrători în Lumină.

Puteți găsi instrucțiunile de formare a Grupurilor Triunghiulare de Lumină în link-ul de mai sus, precum și instrucțiunile pentru meditație.

Am organizat un eveniment Facebook pentru această meditație, care are loc în fiecare miercuri, la ora 6.30 PM UTC (21.30 EEST – ora României).

https://www.facebook.com/events/201623333976500

Oricum, vă rugăm să faceți mai frecvent această meditație cu grupul vostru și la orice altă oră la care doriți.

Victoria Luminii !
-----------------------------------------------------------------------

Despre acest blog :

Noi Iubim Meditaţiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditaţii în masă propunându-şi să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil şi cât mai uşor posibil.

Vă rugăm să vă alăturaţi Meditaţiei de Urgenţă de la ora 2 PM UTC / (ora 17.00 EEST – ora României) şi Meditaţiei Cheie pentru Liberate de la ora 3 PM UTC / (ora 18.00 EEST – ora României), în fiecare zi, dacă vă simţiţi ghidat în acest sens.

Link-ul Meditaţiei de Urgenţă :
https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

şi în limba română :
https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

Link-ul Meditaţiei Cheie pentru Libertate :

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditaţii în masă în diverse scopuri. Ele pot fi găsite în acest link de mai jos:
https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Oferim, de asemenea, asistenţă financiară de urgenţă Lucrătorilor în Lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitaţi să faceţi o contribuţie periodică sau o singură dată, utilizând link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis


Vă rugăm să ne ajutaţi / sprijiniţi pentru o tranziţie lină în eliberarea planetară în cea mai înaltă Lumină.

Comentarii