Meditaţia specială a Zeiţei pentru Neutralizarea Ritualurilor Negative în 24 și 25 decembrie la ora 11 PM GMT

Decembrie 24, 2017         10:23:00  pm

După cum se știe, în toate sărbătorile bisericești, forțele întunecate își vor îndeplini ritualurile întunecate.

http://humansarefree.com/2014/12/the-dark-side-of-christmas-nimrods-tree.html

Prin urmare, propunem să facem o Meditație specială a Zeiței pentru a neutraliza ritualurile negative pe 24 decembrie (în circa 40 de minute la momentul acestei scrieri) și pe 25 la ora 11 GMT, pentru a contracara acțiunile forțelor întunecate.

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/2017/10/make-this-viral-meditation-with-goddess.html

Mai jos sunt instrucțiunile meditației:

1. Vizualizați un stâlp strălucitor de Lumină care emană de la Soarele Galactic Central, și care trece prin corpul vostru în inima Gaiei. Apoi vizualizați un alt stâlp de Lumină care merge în sus de la centrul Pământului prin corpul vostru, prin toate punctele de Lumină din sistemul nostru solar și în galaxia noastră înapoi spre Soarele Central. Acum stați în doi stâlpi de Lumină, Lumină care curge atât în sus, cât și în jos.

2. Acum, vizualizați deasupra capului vostru, în interiorul stâlpului strălucitor de Lumină, Zeița, într-o formă de femeie frumoasă încorporând energiile feminine divine: iubire necondiționată, compasiune, acceptare, pace, armonie, har, frumusețe și vindecare. Simțiți-i energia.

3. Coborâți Zeița în corpul vostru în timp ce cântați mantra OM. Puteți să faceți în același timp mudra cu mâinile deasupra capului vostru, apoi să le coborâți și să le așezați ușor pe inima voastră. Simțiți energia Zeiței intrând în corpul vostru și ancorându-se în inima voastră.

4. Chemați prezența Zeiței Dou Mu, prezența tuturor Zeițelor ascesionate precum Isis, Maat, Hathor, Quan Yin, Maria Magdalena, White Tara, ... pentru a ajuta la anularea tuturor ritualurilor întunecate care sunt în curs de desfăşurare pe planetă și pentru a restabili Lumina divină și Justiția.

5. Întinde-ți mâinile în fața voastră și trimiteți energia feminină divină prin mâinile voastre spre toate ritualurile negative neutralizându-le, făcându-le inofensive și ineficiente, pierzând toată puterea lor. Vedeți toate ritualurile întunecate care se estompează, se dizolvă în Lumina și Iubirea Zeiței.

6. Acum, vizualizați Stâlpul de Lumină al Soarelui Galactic Central care se extinde în Chakrele Stelare ale Sufletelor (situate la 20 cm deasupra capului) tuturor ființelor implicate în acele ritualuri cum se reconectează cu Sursa și le inspiră să renunțe la a le face. Vedeți-i începând să lucreze pentru Lumină.

7. Mulțumiți tuturor zeitelor și tuturor ființelor de Lumină și simțiți recunoștință pentru acest lucru.
Zeița vrea pace și pace va fi!Comentarii