Super Meditația de Lună Plină - duminică 3 decembrie la ora 2:30 GMT

Noiembrie 30, 2017      11:56:00  pm

Luna Plină este un moment puternic de recunoştință, recunoscând grațios frumusețea vieții în sine şi tot ceea ce ați adus în existență. S-ar putea să simțiți o dorință arzătoare de a vă exprima creativitatea, fericirea în activități senzuale şi prin vibrații feroce dar pline de putere, puteţi să lăsaţi să plece orice aspect al vieții voastre care nu mai servește celor mai mari viziuni ale sufletului vostru.


Potrivit lui Cobra, în ultimul deceniu a existat o mare purificare a energiei lunii. Acum, luna noastră este complet clară și a devenit un corp de lumină naturală şi pură. Ea transmite energia principiului feminin pur pe planetă. De aceea, fiecare lună plină este o ocazie minunată pentru a ne conecta cu această energie.

http://galacticconnection.com/alexandras-interviews/all-interview-transcripts/cobra-full-moon-update-transcription-with-alexandra-meadors-for-january-2013/

În special, Luna Plină care urmează în luna decembrie este a doua din trilogia Super Lunii Pline care are loc în noiembrie și decembrie 2017 și ianuarie 2018.

Super Luna Plină din decembrie se referă la iluminarea adevărului, mai ales când vine vorba de modul în care comunicați și de adevăratele voastre motive și intenții. Dacă voi sau cineva pe care îl cunoașteţi, aţi ținut adevărul ascuns sau aţi făcut lucruri având motive greșite, această Lună Plină poate forța lucrurile să iasă la suprafață.

Adevărul va fi descoperit, așa că fiți răbdători și permiteți lucrurilor să se desfășoare sub prezența acestei energii. Orice adevăruri care servesc binelui vostru cel mai înalt, vor ieşi la lumină, așa că fiți deschişi și realizați că adevărul vă poate elibera.

https://foreverconscious.com/intuitive-astrology-december-super-full-moon-2017 


Deoarece aceasta este o ocazie excelentă de a ajuta Forțele Luminii, vom face o meditație specială în timpul fiecărei luni pline.

Conform link-ului de mai jos, ora exactă a următoarei luni pline va fi duminică, 3 decembrie la ora 15:47 GMT. Cu toate acestea, vom face această meditație la ora 2:30 GMT, astfel încât majoritatea oamenilor de pe planetă să poată participa.

http://www.moongiant.com/moonphases/December/2017/

Puteți converti fusul orar GMT în fusul orar local aici:


Ghidul audio pentru această meditație în limba engleză poate fi găsit în link-ul de mai jos.

https://www.youtube.com/watch?v=2hLeBcoI9-I

Asistența audio în alte limbi poate fi găsită și în următoarea listă de redare creat de Smaly7:
https://goo.gl/Ybok6w

Un eveniment Facebook pentru această meditație poate fi găsit și aici:

https://www.facebook.com/events/1301751299970219/

Instrucțiuni (Timpul sugerat pentru această meditație este de 15 minute):

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Indicați-vă intenția de a utiliza prezenta meditație, în timpul acestei Luni Pline, ca un Portal puternic de Lumină care ancorează Energia Divină Feminină Pură pe planetă.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină care emană din Soarele Galactic Central, trecând prin toate punctele de Lumină din galaxia noastră și din sistemul nostru solar și apoi prin corpul vostru spre centrul Pământului. Apoi vizualizați un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul planetei și trece prin dvs. și apoi prin toate ființele de Lumină din galaxia noastră, înapoi spre Soarele Galactic Central. Acum sunteți ancorați în doi stâlpi de Lumină, energia curgând simultan în jos și în sus.

4. Acum, vizualizați această energie sub formă de o Rază Roz Deschis de Lumină care curge prin corpul vostru și apoi prin mâinile voastre, sub forma unei spirale extinzându-se pe întreaga planetă, cuprinzând toate ființele și toată viața de pe Gaia și planeta în sine. Vizualizați această Lumină Roz Deschis cum vindecă toate ființele, animalele și plantele, mințile vindecătoare și inimile fiecărui bărbat, femeie și copil.

5. Vedeți toate ființele de pe planetă care experimentează energia pură a Zeiței. Priviți-i liberi de mâinile forțelor întunecate, vedeți-i pe toți vindecați, cu toată povara luată. Vizualizați toți oamenii care trăiesc în Pace, Armonie, Iubire și Înțelegere unul cu celălalt. Vedeți-i sărbătorind și participând cu bucurie la crearea noii societăți pe planetă în abundență, prosperitate și unitate. Și apoi vedeţi cum nevoile fiecăruia sunt îndeplinite și fiecare poate să își trăiască viața așa cum doreşte.

6. Vedeți Reţeaua de Lumină Planetară a Florii Vieții, plină de Lumina Roz a Iubirii Necondiționate a Zeiței. Vizualizați toate vortexurile zeiței de pe planetă cum sunt activate împreună cu toate vortexurile divine masculine și Reţeaua Planetară de Lumină fiind realizată și activată pe deplin.

Aşa şi este
❤


Comentarii