Faceți-l VIRAL! Meditația Portalului Multidimensional, Decretul 0010110 și Comanda PB Stardust - De la 17 decembrie la 25 decembrie la 2:30 PM GMT / UTC

Decembrie 16, 2017       03:28:00  pm

Este timpul să luați din nou măsuri! Este timpul să luăm destinul lumii noastre în propriile mâini ! Cu toții suntem de acord că procesul de eliberare planetară durează prea mult. Acum este șansa noastră de a accelera procesul în mod colectiv.

Portalul Multidimensional și Meditația Solstițiului din Decembrie

Așa cum este descris în actualizarea situației din postarea lui Cobra, pe 7 decembrie:
"Există o luptă la scară globală pentru planeta Pământ care se desfășoară chiar acum în planul plasmatic din spațiul sublunar. Forțele Luminii sunt concentrate pe înlăturarea entității plasmoide asemănătoare unor vierme care a intrat în sistemul nostru solar din Orion, în 1996 și acum este înfășurată în jurul planetei Pământ

http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/09/short-situation-update.html

Reacțiile acestei entități și a tuturor entităților plasmoide mai mici care trăiesc în interiorul corpului acesteia împreună cu armele lor exotice din plasmă, creează recentele atacuri scalare brutale asupra Lucrătorilor în Lumină și a Războinicilor în Lumină. "
Începând de mâine în următoarele nouă zile, noi, ca un grup de Lucrători în Lumină și Războinici în Lumină, avem o mare oportunitate de a ajuta Forțele Luminii în această situație:
"Un portal multidimensional al Centrului Galactic se va deschide între 17 decembrie și 25 decembrie, cu punctul de cotitură pe 21 Decembrie, care vor schimba drastic condițiile planului plasmatic în marea majoritate a spațiului sublunar. Acest portal este descris parțial și cu precizie aici:

http://www.universallifetools.com/2017/11/galactic-alignment-supermoon-december-2017/''

http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/12/situation-update.html

De asemenea, așa cum este descris de Untwine, la fiecare Solstițiu de Iarnă între 1975 și 2025, sistemul nostru solar este aliniat în linie dreaptă cu planul galactic și prin urmare cu Soarele Galactic Central. Prin urmare, primim un flash de energie de la Soarele Central la fiecare Solstițiu de Iarnă. Putem folosi acest lucru pentru a ne alinia cu Lumina și pentru a o lăsa să curgă prin sistemul nostru solar pentru a ajuta apropierea Evenimentului.

https://recreatingbalance1.blogspot.co.uk/2016/12/winter-solstice-alignment.html

În colaborare cu echipa globală Pregătiţi pentru Schimbare globală Pregătiți pentru Schimbare (Prepare for Change), care a organizat o meditație sincronizată globală la data exactă a Solstițiului din decembrie, pe 21 decembrie, precum și în acord cu Cobra, propunem să facem Meditația Solstițiului din Decembrie pe durata întregii ferestre multidimensionale care se va deschide la 2:30 PM GMT / UTC.

https://prepareforchange.net/2017/12/13/2017-december-solstice-meditation-december-21st-at-428-pm-gmt/

Făcând această meditație în masă în perioada deschiderii portalului, putem folosi conștiința noastră de grup pentru a crea o intenție puternică pentru a accelera procesul de eliminare a tuturor armelor exotice în planul plasmatic și în spațiul sublunar, pentru a declanșa arestările în masă, dezvăluirea și Evenimentul.

Studiile științifice au confirmat efectele pozitive ale meditațiilor în masă asupra societății umane, astfel încât fiecare dintre voi care va participa la această meditație poate contribui de fapt la apropierea Evenimentului și a dezvăluirii complete:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html 

Decretul  0010110

Am primit acest cod prin intermediul contactelor asiatice ca o cheie pentru accelerarea Evenimentului Este recomandat să o folosim ca instrument de meditație pentru a ne concentra asupra intenției noastre în atingerea acestui scop. Combinarea acesteia cu Lumina Mandalei îmbunătățește, de asemenea, foarte mult funcția sa. Este un cod cheie binar pentru alinierea cu puterea Soarelui Galactic Central. Exprimă, de asemenea, o "Funcție Punct Zero" în care 001 și 110 sunt inversate în  oglindă, rezultând alinierea centrală "zero" la Centrul Sursă.

Noul eveniment Facebook pentru acest Decret 0010110:

https://www.facebook.com/events/436037784348248[INVIT CEL MAI ÎNALT ASPECT AL PREZENŢEI MELE EU SUNT PENTRU A TRIMITE SURSEI ŞI PLEROMEI/SOARELUI GALACTIC CENTRAL UN APEL CLAR DIN INIMĂ !

CA PARTE A COLECTIVITĂŢII CELOR 144.000 DE SEMINŢE STELARE PENTRU MISIUNEA DE ELIBERARE A PĂMÂNTULUI, COMAND ŞI DECRETEZ CĂ TREBUIE LUATE MĂSURI PENTRU ACCELERAREA FAZEI DE TRANZIŢIE A EVENIMENTULUI ŞI DECLANŞAREA LUI CÂT MAI REPEDE POSIBIL.

CA O SEMINŢĂ STELARĂ PE PĂMÂNT, DECRETEZ ACUM DIN INIMĂ – CENTRUL MESAJULUI MEU DE A NE RIDICA LA O DIMENSIUNE MAI ÎNALTĂ DE IUBIRE, BUCURIE, PACE ŞI ABUNDENŢĂ, PE CEA MAI POZITIVĂ LINIE TEMPORALĂ PENTRU TOATE FIINŢELE DIN MULTIVERS.

LA MODUL COLECTIV, CEREM SURSEI SĂ ACCELEREZE ACTIVAREA OPERAŢIUNII PHOENIX DE CĂTRE FORŢELE LUMINII, ŞI SĂ ASISTE LA ÎNLĂTURAREA TUTUROR ENERGIILOR NEGATIVE,

0010110

A ENTITĂŢILOR, ARMELOR EXOTICE ŞI FIINŢELOR ÎNTUNECATE DE PE TOATE PLANURILE DE EXISTENŢĂ, PRIN URMARE SFÂRŞITUL PENTRU TOTDEAUNA AL OCUPĂRII PLANETARE DE CĂTRE FORŢELE ÎNTUNECATE !

CER CA ACEASTĂ TRANZIŢIE SĂ SE ÎNTÂMPLE CÂT MAI RAPID ŞI PAŞNIC POSIBIL, ELIBERÂND TOATE FIINŢELE ŞI DUCÂNDU-NE ÎN ERA DE AUR AL NOII ATLANTIDE.

CER MANIFESTAREA UNEI LUMI A ABUNDENŢEI DE LIBERTATE, BUCURIE, ALIMENTE, APĂ, SĂNĂTATE, BUNĂSTARE DE TOATE FORMELE PENTRU TOŢI. CER MANIFESTAREA ELIBERĂRII DISPOZITIVELOR DE ENERGIE LIBERĂ, A DISPOZITIVELOR MEDICALE ŞI A TUTUROR TEHNOLOGIILOR SUPRIMATE PENTRU A AJUTA OMENIREA

CER MANIFESTAREA PRIMULUI CONTACT, PENTRU A FACE PARTE DIN CONFEDERAŢIA GALACTICĂ ŞI PENTRU A OCUPA LOCUL NOSTRU DE DREPT CA O RASĂ CĂLĂTOARE ÎN SPAŢIU

CER SĂ FIM REUNIŢI CU FAMILIA NOASTRĂ DE SUFLET, CU SURORILE ŞI FRAŢII NOŞTRI, STRĂMOŞII NOŞTRI DE LUMINĂ.

CU RECUNOŞTINŢĂ PROFUNDĂ, SOLICIT CA TOATE CERERILE MELE SĂ AIBĂ UN RĂSPUNS RAPID.

AŞA SĂ FIE, ŞI AŞA ESTE, EU SUNT!]

Comanda PB Stardust

După această meditație, care se va termina la aproximativ 2:45 PM GMT / UTC, cu mintea noastră încă în stare meditativă, putem efectua și protocolul Command PB Stardust dezvoltat de Pleiadieni și care este un dar pentru omenire.

Pur și simplu repetați "Command PB Stardust" de 3 ori în mintea voastră:

În engleză:
sau
sau

În portugheză:

În chineză:

sau pe acest blog chinezesc "ADAMANTINE":

Pleiadienii vor folosi apoi tehnologiile lor avansate pentru a accesa sistemul vostru nervos central, în vederea ușurării durerii cronice:

http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/12/command-pb-stardust-video-and-manga.html

http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/11/physical-intervention.html

Puteți converti fusul orar GMT / UTC în fusul orar local cu ajutorul link-ului de mai jos:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Aici este link-ul pentru a vă alătura meditației sincronizate la nivel mondial la momentul exact al Solstițiului din Decembrie pe 21 decembrie la 4:28 PM GMT / UTC și a interacționa cu alți meditatori al site-ului Pregătiţi pentru Schimbare (Prepare For Change) / coeo:

http://meditate.coeo.cc/m/965

Și link-ul pentru a vă alătura acestui eveniment pe Facebook:

https://www.facebook.com/events/1531127236935001/

Am creat, de asemenea, un eveniment Facebook pentru protocolul Command PB Stardust, ca o reamintire:

https://www.facebook.com/events/1975959016063175/

Evenimentul Facebook pentru meditația din perioada de deschidere a portalului multidimensional, va fi anunțat aici, când va fi gata.

Evenimentul Facebook pentru meditația portalului multidimensional:

https://www.facebook.com/events/2892674907455131

Mai jos sunt instrucțiunile pentru Meditația Solstițiului din Decembrie, creată de Pregătiți pentru Schimbare (Prepare for Change):

1. Relaxați-vă corpul, emoțiile și mintea, concentrându-vă asupra respirației voastre. sau în orice alt mod care funcționează pentru voi.

2. Indicați-vă intenția de a folosi această meditație ca instrument de a aduce pace, justiție, libertate și abundență pe Planeta Pământ și locuitorilor săi.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină care emană din Soarele Galactic Central, apoi trece prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar, prin Soare și Lună și apoi prin Chakra Stelară a Sufletului și prin corpul vostru spre centrul Pământului.

 4. Acum, vizualizați un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Gaiei în sus prin corpul vostru și în sus înspre cer către toate ființele de Lumină din sistemul nostru solar și din galaxia noastră.

5. Acum stați în doi stâlpi de Lumină. Lumina curge simultan în sus și în jos. Mențineți acești stâlpi de lumină activi pentru câteva minute.

6. Vizualizați un vortex de Lumină alb strălucitoare care coboară din prezența EU SUNT în Chakra Stelară a Sufletului fiecărui Lucrător în Lumină de pe Pământ. Vizualizați sinele superior al celor 144.000 activând în timp ce se trezesc la respectivele lor misiuni.

7. Vizualizați un vortex de lumină alb strălucitoare care coboară din prezența EU SUNT în Chakra Stelară a Sufletului fiecărei ființe umane de pe Pământ și în câmpurile energetice și personalitățile lor, trezindu-le la realitatea Luminii, oferindu-le puterea în final, de a se elibera de întuneric.

8. Vedeți acest fascicul colectiv de lumină cum se extinde în Rețeaua de Lumină a Pământului și se conectează la inima Gaiei.

9. Vedeți fiecare ființă vie de pe Pământ conectându-se la familiile lor de suflet și la ghizii lor spirituali, pe măsură ce acest fascicul colectiv de lumină se răspândește de-a lungul rețelei energetice a Pământului.

10. Vedeți această Lumină cum continuă să se extindă pe tot pământul și în întreg sistemul solar, conectându-se la Chakrele Stelare ale Sufletelor ale Agarthanienilor, Comandamentulului Ashtar, Pleiadienilor, Sirienilor, Andromedenilor, Arcturienilor, Lyranienilor, Confederației Galactice, și a tuturor ființelor de lumină care asistă și sprijină omenirea prin Ascensiunea Pământului.

11. Vedeți energia Zeiței care se învârte prin toate aceste straturi de Lumină în expansiune, aducând pace, armonie și eliberare pe Planeta Pământ.

Ghidurile Audio pentru această meditație au fost deja create în mai multe limbi. Iată lista de redare completă pe YouTube:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLSsIlAdZAHGdfxj1gEd6OsL1N36s8jXTC

Faceți-l viral ! Distribuiți-l în toată lumea! Vă rugăm să îl postați pe site-urile și blogurile dvs. Invita-ți grupurile spirituale să ni se alăture. Dacă știți o altă locație media, puteți să o trimiteți acesteia. Puteți crea un grup Facebook pentru grupul dvs. local de persoane care să facă acest lucru în partea dvs. de lume. Puteți crea un videoclip despre acest lucru și îl puteți posta pe YouTube.

Vă rugăm, dacă puteți, să îl contactați și pe Corey Goode, David Wilcock, Benjamin Fulford, Veronica Keen, Justin Deschamps, Kauilapele și Steve Beckow sau Mintea dezlănțuită (The Mind Unleashed) despre Meditația Solstițiului din Decembrie.

[VOI face ceva astăzi pentru a accelera eliberarea planetară]

Victoria Luminii !

Referință :

https://www.returntoyourtruth.com/winter-solstice-meditation

Comentarii