Sugestii pentru crearea în colaborare a meditațiilor de masă ghidate

Decembrie 23, 2017        06.01.00  pm

În ultimele câteva luni de la lansarea blogului "Noi iubim Meditaţia în Masă" (“We Love Mass Meditation”-WLMM), am realizat o serie de meditații în masă și ghiduri audio pentru aceste meditații în limbi diferite, pentru ca oamenii din diverse culturi să se poată alătura meditațiilor în același timp, pentru un efect sincron, prin care să se ajungă la masa critică. Suntem foarte onorați că mulți oameni de pe planetă şi-au făcut timp să mediteze împreună cu noi la diferite meditații zilnice. Ei ne-au oferit de asemenea multe sugestii excelente și au ajutat la răspândirea cuvântului despre acest blog, care are ca scop crearea și organizarea meditațiilor în masă care duc la eliberarea planetară. Mai multe informații despre efectele pozitive ale meditațiilor în masă pot fi găsite în acest excelent articol, la link-ul de mai jos:

https://welovemassmeditation.blogspot.si/2017/12/why-meditate-why-participate-in-mass.html

Au apărut diferite grupuri de meditație și care au decis să coopereze cu noi pentru a-și promova meditațiile speciale, astfel încât evenimentele lor de meditație să ajungă la cât mai mulți oameni posibil. În același timp, ajutăm la formarea Unității în comunitățile trezite.

Exemple recente de astfel de colaborări includ Ziua Internațională de Meditație a Inimii, sugerată de Achievers DynamicSystems International (ADSI), Meditația pentru Vindecarea Animalelor și a Plantelor creată de Teasy la Discord și Anette Luo la Yoga SOULutions și cea mai recentă Meditație de Solstițiu de Iarnă creată de Pregătiți pentru Schimbare (Prepare for Change - PFC). Lucrând împreună, am promovat și creat ghidurile audio pentru meditațiile lor în diferite limbi.

Dorim să invităm și alte grupuri spirituale, care își fac meditațiile speciale în mod regulat, pentru a-și promova meditațiile pe acest blog, astfel încât să ajungă chiar, ca mai mulți oameni interesați să-și transforme energiile de liniște în efecte fizice asupra societății nostre globale și a planetei în ansamblu.

Dacă cineva are o idee sau o îndrumare divină pentru o nouă meditație în mod regulat (zilnic / săptămânal / lunar) sau ar dori să solicite una din cauza unor situații de urgență în anumite zone ale lumii (cum ar fi Meditația pentru Catalonia în trecut și mai recent Meditația pentru Myanmar), vă invităm să vă împărtășiți ideile cu noi pe Forumul WLMM sau în secțiunile de comentarii de la orice post publicat recent. Apoi, veți fi contactat pentru a ne oferi pașii meditației alese (dacă nu vă puteți gândi la instrucțiuni de meditație specifice, atunci vom lucra împreună pentru a crea cele mai potrivite instrucțiuni de meditație).

Dacă aveți deja o idee pentru instrucțiuni specifice de meditație și doriți să creați singuri versiunea în limba engleză a meditației audio ghidate, pentru care doriți ca noi să creăm ghiduri audio în alte limbi, cu ajutorul minunatei noastre echipe de traducători din toată lumea, care lucrează neobosit cu noi și cu care suntem în contact permanent, am dori să luați în considerare următoarele sugestii:

1. Vă rugăm să vă asigurați că meditația se poate face în decurs de 15 minute, dacă se face zilnic. Pentru meditații la o ocazie specială, cum ar fi Meditația Internațională a Inimii, aceasta poate fi mai lungă, atâta timp cât nu se va suprapune cu programele de meditație existente.

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

2. Dacă nu reușiți să creați ghidul audio, dar puteți să înregistrați partea audio, vom termina de comun acord – împreună, partea vizuală a videoclipului de meditație ghidată.

3. În ceea ce privește muzica de fundal, echipa de bază WLMM a stabilit recent un standard printre noi înșine, că toate viitoarele meditații vor trebui să aibă muzica de fundal de 432 Hz, deoarece aceasta este una dintre cele mai benefice frecvențe pentru populație în general.

Puteți adăuga orice muzică potrivită dacă preferați, totuși vă rugăm să rețineți că majoritatea melodiilor din zilele noastre sunt înregistrate la 440 Hz și va trebui să le convertiți la 432 Hz. Există o metodă relativ simplă pentru a converti orice muzică de 440 Hz în 432 Hz. Puteți seta viteza muzicii de fundal selectată în programul de editare audio / video la -1,818% (sau trecerea la pitch la -0,318).

Mai multe explicații despre conversie pot fi găsite în articolul lui Untwine, în care puteți găsi, de asemenea, link-uri către programul Audacity, care se descarcă gratuit și o conectare pentru a salva fișierele în format mp3.

http://recreatingbalance1.blogspot.si/2014/09/how-to-easily-convert-any-music-to.html

De asemenea, dorim să folosim această ocazie pentru a mulțumi tuturor celor care au ales să folosească acest blog pentru a-și promova meditațiile.

Am dori să continuăm să lucrăm cu voi toți pentru a ajuta la răspândirea meditațiilor în masă, ceea ce ne va aduce mai aproape de eliberarea planetară și de Eveniment.

De asemenea, dorim să mulțumim tuturor celor care ne-au promovat meditațiile și au participat la oricare dintre ele, fără ajutorul lor, meditațiile noastre ar fi doar un vis nemanifestat.

Cu stimă,

Echipa de bază WLMMReferință:

https://welovemassmeditation.blogspot.de/2017/12/worldwide-heart-meditation-day-thursday.html

https://welovemassmeditation.blogspot.de/2017/12/meditation-for-healing-animals-and.html

Comentarii