Meditație pentru Myanmar la ora 12:30 GMT

Decembrie 04, 2017      10:30:00  pm

Situația din Myanmar este critică, deoarece s-a ajuns la un punct în care oamenii din Rohingya, un grup minoritar musulman care locuiesc în statul Rakhine, sunt folosiți ca sclavi și victime ale traficului.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4977844/Images-desperate-scenes-Rohingya-refugees-face.html

https://mobile.nytimes.com/2017/09/28/world/asia/myanmar-un-rohingya-drown.html?referer=https://www.google.com/

https://en.m.wikipedia.org/wiki/2015_Rohingya_refugee_crisis

Multe familii, femei și copii au murit încercând să fugă și apoi s-au înecat, ca urmare a faptului că nu puteau înota.

Funcționarii asociați cu biroul lui Daw Aung San Suu Kyi, liderul de facto al Myanmar, au acuzat grupurile de ajutorare internaționale de abuzul militanților Rohingya

Interesant, Papa Francis a evitat să vorbească despre această situație când era în Myanmar.

https://www.nbcnews.com/news/world/amp/pope-francis-meets-suu-kyi-myanmar-avoids-mention-rohingya-n824411

Suferința durează de prea mult timp, iar Lumina și vindecarea Zeiței este o urgență în acest domeniu și pentru toți oamenii din această regiune, precum și pentru toți cei care au fugit sau au încercat să o facă.Acești oameni au nevoie de ajutor umanitar real și de ajutorare.

Prin urmare, propunem o nouă meditație la ora 12:30 GMT, în fiecare zi. Acest calendar de timp este ales astfel încât oamenii din Asia, care sunt cel mai probabil afectați de această situație de la Myanmar, pot participa mai ușor la această meditație.

Aici este evenimentul nostru de Facebook:

https://www.facebook.com/events/1764224316951975/

Puteți converti fusul orar GMT în ora locală utilizând link-ul de mai jos:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Instrucțiuni (timpul recomandat pentru meditație este de 15 minute) :

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Indicați intenția voastră pentru această meditație de a fi un instrument de ancorare a Sursei de Lumină și a prezenței Razei Roz Vindecătoare a Zeiței peste întreaga zonă a Myanmarului (Burma) și a tuturor persoanelor asociate cu această zonă, refugiați, militari, bărbați, femei, copii și toate ființele vii.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină strălucitoare albă provenind din Soarele Galactic Central și din inima planetei, vedeți această lumină curgând în sus și în jos prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar.

4. Vizualizați Raza Roz a Zeiţei care coboară prin fiecare ființă vie în Myanmar (Burma).
Vizualizați toți refugiații din această zonă în alte părți ale lumii cum sunt înconjurați de Lumină, Iubire și Vindecare. Vedeți Ceramica Halafiană Sfântă care se rotește în această zonă, ancorând dragostea pură și lumina Zeiţei.


5. Vizualizați ajutoarele umanitare oneste care sunt aduse tuturor în această zonă și vedeți toți bărbații și femeile conduşi de Militari și Cabali, care renunţă la  violență, control, furie și separare și vedeţi cum se întorc în Lumină și acceptă Vindecarea.

Comentarii