Ziua Internațională de Meditație a Inimii - Joi, 14 decembrie la 12 PN GMT

Decembrie 12, 2017    11:12:00  pm

Joia următoare, 14 decembrie,  compania Achievers Dynamic Systems International (ADSI) și organizațiile sale aliate din întreaga lume, cum ar fi "Noi Iubim Meditația în Masă", vor organiza o Meditație specială a Inimii.
Scopul acestei meditații este de a accelera procesul de ascensiune prin tehnicile de meditație prin Radiații ale Inimii și de a genera un flux masiv de energie pozitivă pentru a contracara acțiunile Cabalei. Cu o cantitate masivă de energie pozitivă produsă în Inimile Omenirii, noi putem ajuta manifestarea dezvăluirii complete și a Evenimentului.


Meditația va avea loc la ora 8 PM PHT, echivalentul lui 12 PM GMT.

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Worldwide+Heart+Meditation+Day&iso=20171214T20&p1=145

Puteți converti fusul orar GMT în fusul orar local cu ajutorul link-ului de mai jos:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Și, să participați la evenimentul nostru Facebook pentru această meditație:
https://www.facebook.com/events/301899910300403/

Asistența audio pentru această meditație în limba engleză va fi disponibilă în scurt timp.

Mai jos sunt instrucțiunile pentru această meditație (dintre care primii 2 pași sunt doar o sugestie de la WLMM) :

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Indicați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru a aduce Pace, Vindecare și Prosperitate în lume. Utilizați acest lucru pentru a crea o cantitate masivă de energie pozitivă pentru a curăța Planurile Eterice, Fizice și Plasmatice de toate entitățile negative care nu sunt binele de cel mai înalt nivel al tuturor. Aduceți conștiința Luminii în inimile și mințile tuturor membrilor intermediari ai Cabalei.

3. Ascultați bătăile inimii voastre. Imaginați-vă că inima voastră este ca un soare strălucitor și radiant în interiorul vostru, apoi simți cum inima-soarele vostru este centrul ființei voastre, apoi ca centrul universului. Acum simți J-V-P-L-K. Nu gândiți, simțiți fiecare în parte [timp de 6 minute]:

(J) - BUCURIE (6 minute) Simțiți că inima-soarele vostru este întruchiparea bucuriei și fericirii. Să nu vă gândiți doar la bucurie sau fericire; simtiți cum e la fel de vie ca voi. Dacă simți nevoia să zâmbiți, atunci zâmbiți. Aceasta vă poate ajuta să simțiți mai bine bucuria. Simțiți fiecare atribut pozitiv ca un pachet de energie provenind din inima-soarele vostru. Lăsați această energie să radieze prin tot corpul vostru.

(V) - VITALITATE: (6 minute) Simțiți rezistența și vitalitatea. Inima-soarele vostru este plină de sevă și vigoare. Cu fiecare sentiment pozitiv pe care îl trăiți, vizualizați lumina strălucind din ce în ce mai luminos și mai intens.

(P) - PACE: (6 minute) Atunci, simțiți inima-soarele vostru cum se umple de bunătate și pace. Totul este în ordine și în armonie perfectă. Este o pace în inima-soarele vostru și sunteți la pace cu voi înșivă, cu lumea și cu întregul univers.

(L) - IUBIRE: (6 minute) Simțiți cum inima-soarele vostru este întruchiparea iertării și că inima-soarele vostru este plină de dragoste și fericire. Fiți sinceri în a simți aceste emoții.

(K) - BUNĂTATE: (6 minute) Simțiți bunătate și compasiune iubitoare. Simțiți ca și cum ați dori să îmbrățișați întreaga lume și toate creaturile din ea.

Relaxați-vă și pur și simplu și fiți pasivi, uitați vizualizarea. Faceți acest lucru timp de 5 minute. Opriți-vă din a simți și a radia JVPLK. Fiți doar centrați în inima voastră.

Puteți găsi mai multe informații despre ADSI și despre această meditație în link-ul de mai jos:

http://www.adsi.info/

Mai jos sunt 2 fluturași pentru promovarea acestei meditații. Vă rugăm să nu ezitați să le împărtășiți cât mai mult posibil.


Victoria Luminii !

Comentarii