Meditația Întorcerii în Lumină zilnic de la ora 3:30 PM GMT

Decembrie 11, 2017      12:23:00  am

După cum se menționează în Actualizarea Situației, scrisă de Cobra în 17 noiembrie, mulți membri ai conducerii intermediare a Cabalei cooperează deja și sunt dispuși să depună mărturie împotriva Cabalei în schimbul amnistiei.

http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/11/situation-update.html

Cobra a recomandat următoarea meditație care poate contribui la accelerarea acestui proces:

1. Relaxați-vă corpul, emoțiile și mintea, concentrându-vă asupra respirației sau în orice alt mod care funcționează pentru dvs.

2. Vizualizați un vortex de lumină alb strălucitoare care coboară din Chakra Stelei Sufletului tuturor intermediarilor Cabalei în câmpul lor energetic și în personalitatea lor, trezindu-i la realitatea Luminii, ghidându-i să se îndepărteze de Cabală, dândui-le puterea de a se elibera de întuneric.

3. Vizualizați toți acei intermediari ai Cabalei care se unesc în rețeaua planetară de Lumină, punându-și jos armele de distrugere și înșelăciune, învățând să coopereze și să se alăture într-un mod constructiv societății umane.În colaborare cu Pregătirea pentru Schimbare (Prepare for Change), sugerăm oamenilor să facă această meditație colectivă o dată pe săptămână, la ora 3:30 GMT. Puteți, de asemenea, să faceți acest lucru pe cont propriu dimineața după trezire sau seara chiar înainte de a merge la culcare, dacă doriți.

https://prepareforchange.net/2017/11/19/return-to-the-light-meditation/

Ca o chestiune de importanță astrologică în următoarele săptămâni până la sfârșitul acestui an, sugerăm, de asemenea, oamenilor să o facă zilnic la ora 3:30 GMT.

Un eveniment Facebook a fost deja creat pentru această meditație zilnică :

https://www.facebook.com/events/877558789067858/

Puteți converti fusul orar GMT în fusul orar local cu ajutorul link-ului de mai jos:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Aici este Ghidul Audio pentru această Meditație, care este acum disponibil în 9 limbi:De asemenea, puteți descărca Ghidul Audio în engleză (în format mp3) și video (în mp4) a acestei meditații de la linkurile de mai jos:

mp3: https://drive.google.com/file/d/1pGGWHHirvmQnMsfSkO-SXahwNq8zlMof/view?usp=sharing

mp4: https://drive.google.com/file/d/1-dM3uDwcsT0Os3eY6gNYHG-PF3ab0Kmc/view?usp=sharing

Victoria Luminii !

Comentarii