Decembrie 20,2017    12:04:00  am

Dragi Vindecători, Lucrători în Lumină și Războinici ai Luminii,

 Am lansat recent un Fond pentru Lucrătorii în Lumină (Fondul WLMM), cu care dorim să ajutăm ființele de pe planetă care au nevoie de sprijinul nostru în Lumină. Vrem să împărtășim o astfel de poveste care ne-a atins inimile și am contribuit prin asistenţă la acest caz.

Uneori pe această planetă fizică și în plan fizic, primim știri în viața noastră, care pot lăsa familia și prietenii noştri devastați și într-o de stare de tristețe și frică pentru sănătatea noastră. Uneori există știri care ne sunt oferite de actuala industrie medicală și farmaceutică, deoarece acestea oferă opțiuni pentru o posibilă vindecare și atunci facem tot ce putem pentru a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea noastră și a celor dragi, în orice mod posibil.

După cum știm, sunt disponibile mai multe opțiuni de vindecare și armonizare, care sunt aduse de industriile medicale actuale, și depinde de fiecare dintre noi să aducem schimbarea noii paradigme în domeniul sănătăţii și bunăstării pentru toată lumea de pe planetă.

Pe planul fizic pentru a ne ajuta, putem lucra cu medici și pe planul eteric, pentru a ne ajuta energetic, putem lucra cu membrii familiei noastre sufletești.

O astfel de poveste se întâmplă acum cu un suflet frumos, care necesită asistență din partea Forțelor Luminii de deasupra și dedesubt:

Urmăriți-l pe Lucas spunând povestea lui:
De la familia lui :

Lucas a fost diagnosticat cu insuficiență renală în luna martie a acestui an, la vârsta de 27 de ani. De atunci, el a fost pe dializă peritoneală de patru ori pe zi. Are nevoie de un transplant de rinichi cât mai curând posibil, pentru că aceasta este singura sa speranță de supraviețuire. Familia lui este acum în strângere de fonduri pentru a face acest lucru posibil. Vă mulțumim că navigați pe site-ul nostru și pentru ajutorul vostru dacă puteţi și vă simțiți motivaţi să faceți acest lucru."

Dorim să le cerem tuturor vindecătorilor să îl asiste pe Lucas în cea mai Înaltă Lumină, pentru a ajuta la vindecarea lui Lucas pe toate planurile și dimensiunile, cerem ca să i se aducă scutul și armonizarea în timpul recuperarării sale depline.Cu intervenție divină, acest lucru este foarte posibil!
Crede în tine!

Unii îl vor numi un Miracol atunci când cineva se vindecă mai repede decât în mod normal, dar știm ce putem obține prin capacitatea noastră de a ne vindeca pe noi înșine și pe cei dragi pe această planetă, dacă lucrăm cu sinele nostru superior din cele mai înalte planuri.

Vă rugăm să vă alăturați în meditație pentru Lucas:


"Vizualizați-l pe Lucas într-o stare de armonie, pace și plinătate. Vedeți sinele său superior lucrând cu sinele său fizic și lumina din Sursă Pură curgând prin toată ființa sa. Vedeți toate portalurile din jurul lui, care nu sunt pentru bunăstarea lui, închizându-se și dizolvându-se și vedeţi toate eventualele atașamente în planurile astrale și plasmatice eliberate și dizolvate, deoarece Lumina radiază numai ceea ce este prezența lui EU SUNT.

Vedeți toți membrii familiei lui sufletești care îl asistă în planurile superioare în timp ce ancorează Vindecarea Pură și Razele Divine de lumină, ancorându-se din Steaua Sufletului său prin Inima sa și până la Chakra lui Steaua Pământului.

Vedeţi-l pe Lucas și toate celulele sale armonizându-se pe măsură ce este adus la o stare completă a Integrităţii.

Vedeţi-o pe Elma, mama lui Lucas într-o stare bună de sănătate pe parcursul acestei călătorii.

Asa și este."


Să ținem un moment de tăcere pentru toți cei care sunt în prezent afectați şi într-o situație similară.

Andre Leo a scris:
PRIETENE

"Lucas a fost unul dintre prietenii mei cei mai apropiați pentru cea mai mare parte a existenței mele. El a avut un impact pozitiv major asupra felului în care trăiesc și cum văd eu lumea.
Dragostea lui pentru muzică, artă și toate lucrurile frumoase este depășită numai de iubirea sa față de cei apropiați de el.
Răbdarea, compasiunea, acceptarea și interesul său real față de cei din jurul lui sunt o calitate care inspiră și dă umilință.
Cred cu adevărat că poate să obțină tot ce-i trece prin minte, fie în artă, în afaceri, fie în relațiile cu ceilalți.
Puterea cu care a tratat această boală oribilă nu a fost decât uimitoare. Dar nu mă așteptam la nimic mai puțin.
Într-o lume care este deseori rece, grea, închisă și condusă de numere, avem nevoie de oameni ca Lucas. Avem nevoie de ei să ne reamintească faptul că viața este de asemenea plină de căldură, sensibilitate și bunătate ".

Pentru mai multe detalii, vizitați:

http://lucasnewkidney.com/

Iată cea mai recentă actualizare de la Elma, mama lui Lucas:

"Am avut vești bune. Testul de tip de țesut a ieșit negativ - ceea ce este bine. Asta înseamnă că țesuturile lui Lucas nu mi-au respins ţesuturile, așa că ne potrivim. Da, o mare ușurare. Asta înseamnă că pot fi un bun donator, atâta timp cât toate organele mele sunt 100%, așa că sunt pregătită pentru intervenții chirurgicale majore. La începutul anului 2018, vom fi supuși fiecare la încă 10 teste. Am încredere că vom trece cu bine prin toate acestea. Dacă apar probleme, trebuie să începem din nou cu un alt posibil donator. Vă mulțumim că ați făcut posibile aceste teste costisitoare. Mulțumim, de asemenea, laboratoarelor Lancet pentru sponsorizarea testelor de sânge.
Fie să aveți un sezon festiv binecuvântat şi bucuraţi-vă de petrecerea timpului cu familia voastră prețioasă.
Urări călduroase și recunoștință Elma (mama) "

Elma, mama lui Lucas a lucrat neobosit pentru a găsi cele mai bune metode de vindecare și este un antrenor de viață holistică, relații și de energie cuantică și un activist în domeniul sănătății și al mediului.

http://lucasnewkidney.com/2017/12/18/tissue-typing-success/

Victoria Luminii !

Comentarii