Noile incendii din California

Decembrie 7, 2017    08:54:00  am

În prezent, există un nou set de incendii în California de Sud, care este unul dintre cele mai grave din regiune, conform indexului raportului zilnic al incendiilor.

http://edition.cnn.com/2017/12/06/us/ventura-fire-southern-california/index.html 

Deși nu este neobișnuit ca, regiunea California de Sud să fie afectată de vânturile Santa Ana, 6 zile consecutive de astfel de vânturi uscate din regiune au alimentat cu siguranță focul. De asemenea, nu au existat precipitații semnificative în regiune din luna martie a acestui an.

https://www..nytimes.com/2017/12/06/us/california-fires.html


Prin urmare, vă rugăm să vă concentrați și asupra acestui nou incendiu în Meditația pentru Dezastre Naturale și Provocate de Om până când situația se va îmbunătăți, și care se desfășoară la ora 4 PM GMT de luni până sâmbătă și duminica la ora 4:30 GMT.

Puteți converti fusul orar GMT în fusul orar local cu ajutorul link-ului de mai jos:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Și, participați la evenimentul nostru Facebook pentru această meditație:

https://www.facebook.com/events/491247927927877

Ghidul audio pentru această meditație poate fi găsit în link-ul de mai jos:

https://goo.gl/Q4GzNK

Instrucțiunile pentru Meditația pentru Dezastre Naturale și Provocate de Om pot fi găsite mai jos:

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Indicați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru a accelera procesul de vindecare al Pământului și al locuitorilor săi.

Vizualizați acest lucru prin împământarea voastră în centrul planetei și vizualizați o lumină aurie și verde învârtindu-se în jurul vostru, pentru a vă consolida legătura cu Gaia.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină care emană de la Soarele Galactic Central, apoi trece prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar și apoi prin corpul vostru spre centrul Pământului.

4. Vizualizați un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului, apoi în sus prin corpul vostru și în sus înspre cer spre toate ființele de Lumină din Sistemul nostru Solar și din galaxia noastră. Acum stați în doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând simultan în sus și în jos. Mențineți acești stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.

5. Vizualizați Rețeaua Florii Vieții din jurul Pământului, aprinsă cu Lumina  Iubitoare Roz a Zeiței, Focul Alb al lui AN, Flacăra Albastră a Arhanghelului Mihail, Flacăra Violet și, în final, Lumina Verde și Aurie.

6. Vedeți toate zonele lumii noastre, în prezent și în viitor, care necesită Lumină, Vindecare și Iubire, umplute de Lumină și vedeți toți oamenii și ființele vii din aceste zone într-o Sferă de Lumină.

7. Vizualizați pe toți cei care ancorează Lumina din întreaga lume, asistând Forțele Luminii emanând strălucirea unor Puternice Raze de lumină în toate zonele care prezintă vreme rea, schimbări ale plăcilor tectonice, incendii sau condiții periculoase, amplificând Vindecarea, Dragostea și Lumina.

8. Respirați în recunoștință ... Vă mulțumesc pentru prezența voastră  EU SUNT, Sursei, Zeițeilor din întreaga lume, Forțelor Luminii și tuturor Ființelor de Lumină pentru asistență.

Victoria Luminii!

Comentarii