Meditație pentru vindecarea animalelor și a plantelor

Decembrie 13, 2017       

De la căderea Atlantidei și preluarea suprafeței planetei Pământ de către Arhoni și Chimera, fiecare ființă vie de pe această planetă, inclusiv ființele umane, animalele și plantele, au suferit foarte mult.

Astăzi, majoritatea animalelor sunt tratate fără nici o demnitate, sunt abuzate, exploatate și ucise în cele mai oribile moduri.

Din moment ce oamenii au decis că viața unui animal este mai puțin valoroasă decât o viață umană, animalele sunt ucise pentru carne, blană și piele, sunt chinuite în experimente pe animale, exploatate pentru "divertisment" în circuri și curse, cresc în condiții inumane pentru a fi vândute pentru profit, sunt abandonate și ajung în "adăposturi de moarte".

Carne: peste 56 de miliarde de animale de crescătorie sunt ucise în fiecare an de către oameni. Aceste imagini șocante nu includ peștele și alte creaturi ale căror moarte este atât de pronunţată încât sunt măsurate numai în tone.

http://recreatingbalance1.blogspot.co.uk/2016/12/nourishment.html

http://www.animalsaustralia.org/issues/slaughterhouse-cruelty.php

Lactate și ouă: În fermele de producţie din ziua de astăzi, animalele sunt înghesuite cu miile în vetre murdare, fără ferestre și îndesate în cuști de sârmă, cutii metalice și alte dispozitive de tortură.

http://www.care2.com/causes/undercover-video-reveals-horrifying-chicken-abuse-at-tyson-supplier-again.html

Blană, piele, lână și pene : Animalele din fermele de blană își petrec toată viața, restrânse la cuștile înghesuite şi cu sârmă murdară. Producătorii de blănuri folosesc cele mai ieftine și mai crude metode de ucidere, inclusiv sufocarea, electrocutarea, gazarea și otrăvirea. Cele mai multe piei provin din țări în curs de dezvoltare, cum ar fi India și China (adesea de la câini sau pisici), în care legile privind bunăstarea animalelor sunt fie inexistente, fie nu sunt aplicate.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=om3Ydic1o6U

https://www.peta.org/issues/animals-used-for-clothing/leather-industry/

Experimente pe animale: în fiecare an, peste 100 de milioane de animale - inclusiv șoareci, șobolani, broaște, câini, pisici, iepuri, hamsteri, porcușori de Guineea, maimuțe, pești și păsări - sunt uciși în laboratoarele americane pentru lecții de biologie, instruirea medicală, experimentarea bazată pe curiozitate și testarea chimică, droguri, alimente și cosmetice.

https://www.crueltyfreekitty.com/companies-that-test-on-animals/

Din păcate, lista nu se termină aici. Pentru mai multe informații despre grădinile zoologice, circuri, cursele de cai / cîini și cățeluși, căutați site-uri cu drepturile animalelor ca peta.org.

De asemenea, toate incendiile sălbatice din întreaga lume creează daune semnificative ecologiei acestei planete, distrugând viața animalelor și plantelor.

http://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-42331132

În colaborare cu blogul Noi Iubim Meditaţiile în Masă, Teasy at Discord și Anette Luo de la Yoga SOULutions au creat o nouă meditație pentru a schimba situația oribilă a animalelor și plantelor de pe planeta Pământ.

Făcând această meditație în masă, putem folosi conștiința noastră de grup pentru a crea o intenție puternică pentru a elibera, vindeca și proteja toate animalele și plantele de pe planeta Pământ, vindecând și întărind femininul divin și ridicând astfel vibrația întregii planete.

Aici este evenimentul nostru de Facebook:

https://www.facebook.com/events/1897848320227396/

Propunem să facem această meditație la ora 13:30 GMT.

Puteți converti fusul orar GMT în fusul orar local cu ajutorul link-ului de mai jos:

http://www.thetimezoneconverter.com/


[Fiecare ființă conştientă are un drept inalienabil și necondiționat la o experiență de viață pozitivă]

Mai jos sunt instrucțiunile pentru această meditație:

1. Concentrați-vă asupra respirației. Relaxați-vă corpul. Continuați să respirați adânc și încet. Relaxați-vă capul. Relaxați-vă gâtul. Relaxați-vă umerii. Relaxați-vă pieptul. Relaxați-vă stomacul. Relaxați-vă partea superioară și inferioară a spatelui. Relaxați-vă fesele. Relaxați-vă picioarele. Goliți-vă complet mintea. Lăsati-vă de toate gândurile.

2. Repetați următoarea intenție de trei ori: "Voi folosi această meditație ca instrument de eliberare, vindecare și protecție a tuturor animalelor și plantelor de pe planeta Pământ".

3. Vizualizați un stâlp de Lumină care emană din Soarele Galactic Central, apoi trece prin toate ființele de Lumină din Sistemul nostru Solar și apoi prin corpul vostru spre centrul Pământului. Vizualizați un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului, apoi prin corpul vostru, sus înspre cer, către toate ființele Luminii din Sistemul nostru Solar și din galaxia noastră. Acum stați în doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând simultan în sus și în jos. Mențineți acești stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute

4. Conectați-vă cu Pământul, cu Soarele Galactic Central, cu prezența noastră divină, conectați-vă cu toți cei care meditează. Simțiți cum această energie cuprinde întreaga noastră fiinţă, simțiți dragostea noastră combinată cu dragostea Gaiei, ajungând la toate animalele și plantele de pe ea. Simțiți cum îmbrățișați toate animalele și plantele care au nevoie și le înconjurați cu o energie divină feminină care calmează, îngrijește și vindecă.

Apoi vizualizați Flacăra Violet și Flacăra Albă care cuprinde toate animalele și plantele, protejându-le și transmutând energiile negative. Acum, imaginați-vă toate regnurile de animale și de plante trăind în bucurie și libertate, fiind readuse la un echilibru total și la armonie. Vedeți interacțiunea dintre omenire și Gaia și împărățiile naturii cum are loc cu cea mai mare apreciere, respect și umilință.

5. Acum, lăsați conștiinţa voastră să revină încet în corpul vostru. Lăsați conștiința voastră să revină la aici și acum. Mișcați încet mâinile și picioarele, mișcați încet corpul vostru. Când sunteți gata, deschideți-vă ochii.

Ghidul audio pentru această meditație în engleză și germană a fost deja creat. Ghidul audio în spaniolă și mandarină va fi de asemenea gata în curând.

Ghidul audio în spaniolă va fi, de asemenea, gata în curând.

Lista de redare completă :

https://goo.gl/R97VFn

Engleză: https://youtu.be/8_Afpdr_v74

Germană: https://youtu.be/kHUa-phL1d8


Victoria Luminii !

Comentarii