Actualizare finală și memento pentru Meditația Solstițiului de Iarnă

Decembrie 21, 2017         03:43:00  am

În mai puțin de 13 ore, vom face Meditația Solstițiului de Iarnă la ora exactă a solstițiului, care este la ora 16:28 pe 21 Decembrie.


https://www.timeanddate.com/countdown/generic?p0=1440&iso=20171221T1628&msg=December+Solstice+Meditation

Vă mulțumim din nou pentru eforturile tuturor celor care fac Meditațiile Portalului Multidimensional în ultimele 4 zile, energiile cresc din cauza eforturilor depuse. Acest lucru ne-a stabilit frumos pentru una dintre cele mai importante meditații din acest an

Au fost câteva actualizări interesante de la Corey Goode luni, avertizând-ne despre posibilitatea dezvăluirii parțiale.

https://spherebeingalliance.com/blog/disclosure-secret-grand-juries-mass-indictments-and-horrifying-intel.html

https://spherebeingalliance.com/blog/defense-intelligence-reference-documents.html

Deși Cobra a menționat deja în trecut că doar o dezvăluire COMPLETĂ este acceptată, este de asemenea la dispoziția noastră să folosim conștiința noastră de grup pentru a ne exprima intenția de a avea acest Eveniment cât mai curând posibil.
Prin urmare, este o oportunitate perfectă pentru noi să folosim Meditația Solstițiului de Iarnă pentru a solicita o dezvăluire completă.

Puteți găsi timpul pentru meditație în fusul dvs. orar, în link-ul de mai jos:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=December+Solstice+Meditation+-+2017&iso=20171221T1628&p1=%3A&am=15

Mai jos este ghidul audio pentru această meditație, în limba engleză.


O versiune alternativă poate fi găsită aici:

https://soundcloud.com/prepareforchange/multidimensional-portal-winter-solstice-meditation-live-1a-amp

Ghidul audio pentru această meditație a fost, de asemenea, disponibil în alte limbi și poate fi găsit în link-ul de mai jos:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLSsIlAdZAHGdfxj1gEd6OsL1N36s8jXTC

Puteți să faceți meditația cu alți Lucrători în Lumină și Războinici ai Luminii la coeo:

http://meditate.coeo.cc/m/965

Sau pe Discord (meditație în mișcare) Platforma:

http://tc.hitart.com/pfc/redirect.html

Iată link-ul pentru a vă alătura acestui eveniment de meditație pe Facebook:

https://www.facebook.com/events/1531127236935001/

Mai jos sunt instrucțiunile pentru Meditația Solstițiului de Iarnă:

1. Relaxați-vă corpul, emoțiile și mintea, concentrându-vă asupra respirației sau în orice alt mod care funcționează pentru dvs.

2. Indicați intenția voastră de a folosi această meditație ca instrument de a aduce pace, justiție, libertate și abundență pe Planeta Pământ și locuitorilor săi.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină care emană din Soarele Galactic Central, apoi trece prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar, prin Soare și Lună și apoi prin Chakra Stelei Sufletului și prin corpul vostru spre centrul Pământului.

4. Acum, vizualizați un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Gaiei în sus prin corpul vostru și în sus înspre cer către toate ființele Luminii din sistemul nostru solar și din galaxia noastră.

5. Acum stați în doi stâlpi de lumină. Lumina curge simultan în sus și în jos. Mențineți acești stâlpi de lumină activi pentru câteva minute.

6. Vizualizați un vortex de lumină alb strălucitoare care coboară din prezența EU SUNT în Chakra Stelară a Sufletului fiecărui Lucrător în Lumină de pe Pământ. Vizualizați sinele superior al celor 144.000 de activatori în timp ce se trezesc la respectivele lor misiuni.

7. Vizualizați un vortex de lumină alb strălucitoare care coboară din prezența EU SUNT în Chakra Stelară a Sufletului fiecărei ființe umane de pe Pământ și în câmpurile și personalitățile lor energetice, trezindu-le la realitatea Luminii, oferindu-le puterea de a se elibera în cele din urmă de întuneric.

8. Vedeți acest fascicul colectiv de lumină cum se extinde în Rețeaua de Lumină a Pământului și se conectează la inima Gaiei.

9. Vedeți fiecare ființă vie de pe Pământ conectându-se la familiile lor de suflet și la ghizii lor spirituali, pe măsură ce acest fascicul colectiv de lumină se răspândește de-a lungul rețelei energetice a Pământului.

10. Vedeți această Lumină continuă cum se extinde pe tot Pământul și în întreg sistemul solar, conectându-se la Chakrele Stelare ale Sufletelor Agarthanienilor, Comandamentulului Ashtar, Pleiadienilor, Sirienilor, Andromedenilor, Arcturienilor, Lyranienilor, Confederației Galactice , și a tuturor ființelor de lumină care asistă și sprijină omenirea prin Ascensiunea Pământului.

11. Vedeți energia Zeiței care se învârte prin toate aceste straturi de Lumină în expansiune, aducând pace, armonie și eliberare pe Planeta Pământ.

Vă rugăm, de asemenea, alăturați-vă la Meditația Portalului Multidimesional la ora 2:30 GMT, dacă este posibil, care utilizează aceleași instrucțiuni ca Meditația Solstițiului de Iarnă.

După cum am menționat deja în ultima actualizare, vom trece astăzi la ora 4 dimineața peste Meditaţia pentru Dezastre Naturale şi Provocate de Om, astfel încât oamenii să se odihnească în prealabil și să se concentreze asupra Meditației Solstițiului de Iarnă.

De asemenea, puteți spune Decretul 0010110 înainte sau după oricare dintre aceste meditații, care se va face la sfârșitul fiecărei meditații pe Discord.


Mai multe informații despre Meditația Portalului Multidimensional și a Solstițiului de Iarnă pot fi găsite în link-urile de mai jos:

https://welovemassmeditation.blogspot.de/2017/12/make-it-viral-multidimensional-portal.html

https://prepareforchange.net/2017/12/13/2017-december-solstice-meditation-december-21st-at-428-pm-gmt/

Victoria Luminii !

Comentarii