Actualizarea Meditațiilor

Vă prezentam mai jos o actualizare a următoarelor subiecte:
 
  • Meditația pentru Franța: care va avea loc acum doar vineri, sâmbătă și duminică
  • Meditația zilnică specială a Stâlpului Buddhic pentru Kashmir, India la ora 4 PM UTC (6 PM EET, ora României)
  • Videoclipul special pentru Meditația de Lună Plină și a Meditației de Pace de Lună Nouă
  • Mediația de Super Lună Plină pe 19 Februarie la ora 2:45 PM UTC (4:45 PM EET)
  • Reamintire pentru Vindecarea Lunară la distanță cu ajutorul Maeștrilor Ascensionați și a Razelor Stelare de Vindecare
  • Meditația Pace pentru Siria, Marți, 19 Februarie la 3:53 PM UTC (5:53 PM EET)


Meditația pentru Franța: care va avea loc acum doar vineri, sâmbătă și duminică


De când a început mișcarea Vestelor Galbene în luna Noiembrie a anului trecut, am făcut meditația zilnică pentru Franța la ora 8 PM UTC (10 PM EET) pentru a ne asigura că protestele rămân cât mai pașnice posibil și că se poate obține o soluție pașnică.

Întrucât protestul mișcării Vestelor Galbene se desfășoară în principal în weekend, am decis să facem meditația pentru Franța doar vineri, sâmbătă și duminică.

În timpul protestelor din ultimele săptămâni, au existat o serie de incidente violente care au provocat vătămări grave unui număr de participanți.


Și ar putea exista mai multe conflicte în timpul protestelor din Franța în acest weekend.


Prin urmare, vă rugăm să continuați să participați la această meditație, dacă doriți și să vizualizați cum protestele rămân cât se poate de pașnice.

Puteți găsi instrucțiunile și meditația audio ghidată în limba engleză în link-ul de mai jos:


În limba română:Meditația zilnică specială a Stâlpului Buddhic pentru Kashmir, India la ora 4 PM UTC (6 PM EET, ora României)


De la începutul lunii Ianuarie 2019, am început o meditație zilnică specială a Stâlpului Buddhic pentru Kerala, India, la ora 4 PM UTC (6 PM EET), pentru a ajuta la soluționarea disputei privind accesul femeilor în templul Sabarimală din regiune.


În limba română:


Acum, toate protestele s-au încheiat. Prin urmare, această meditație nu mai este necesară.
Este o victorie a Zeiței că bordul de control a templului Sabarimala sprijină acum intrarea femeilor de toate vârstele în altar.


Cu toate acestea, Joi, 14 Februarie, a avut loc un bombardament sinucigaș în Kashmir, care a ucis cel puțin 40 de paramilitari.


A fost cel mai mare atac asupra forțelor de securitate din regiune de la începutul insurgenței din 1989.

Pentru a vindeca situația și pentru cei care sunt afectați de atacul de suicid, vom organiza o meditație specială zilnică a Stâlpului Buddhic pentru Kashmir la ora 4 PM UTC (6 PM EET) în săptămâna următoare.

Puteți găsi instrucțiunile și Meditația Stâlpului Buddhic audio ghidată în linkul de mai jos:


În limba română:


Aceasta este link-ul Evenimentulului de pe Facebook pentru această meditație specială a Stâlpului Buddhic:Videoclipul special pentru Meditația de Lună Plină și a Meditației de Pace de Lună Nouă


Așa cum am menționat în postul anterior, o versiune revizuită va fi utilizată de acum încolo a Meditației de Lună Plină și a Meditației de Pace de Lună Nouă.


În limba română:


Un videoclip promoțional a fost creat pentru fiecare dintre aceste meditații.

Aici este videoclipul promoțional pentru Meditația de Lună Plină:Și videoclipul promoțional pentru Meditația de Pace de Lună Nouă:În cele din urmă, aici este un scurt videoclip pentru promovarea ambelor meditații.Îi mulțumim în special lui Lou Ann Ephraim pentru crearea acestor trei videoclipuri minunate.
Nu ezitați să le împărtășiți.


Mediația de Super Luna Plină pe 19 Februarie la ora 2:45 PM UTC (4:45 PM EET)


Este interesant de observat că această Lună Plină, care va avea loc marți, 19 Februarie, este, de asemenea, cea mai mare Super Luna din anul 2019.
În special, energia acestei Super Luni Pline ne poate ajuta să ne realizăm potențialul și să ne extindem orizonturile, precum și să ne deschidem mințile și inimile spre ceva dincolo de realitatea noastră actuală.


Putem folosi și această Super Lună Plina pentru a ancora mai multă Lumină pe suprafața planetei și pentru a ne pregăti pentru crearea Insulelor de Lumină.


Prin urmare, vă rugăm să nu ezitați să participați la această meditație de Lună Plină în data de 19 Februarie la ora 14:45 UTC (16:45 EET).


Reamintire pentru Vindecarea Lunară la distanță cu ajutorul Maeștrilor Ascensionați și a Razelor Stelare de Vindecare 


Luni și Marți vor avea loc sesiunile de Vindecarea Lunară la distanță cu ajutorul Maeștrilor Ascensionați și a Razelor Stelare de Vindecare oferite de Grupul Internațional Golden Age și Prepare for Change Japonia. Această vindecare la distanță poate ajuta oamenii din întreaga lume să își vindece ființa interioară și mintea.

Acesta este un dar oferit tuturor și este gratuit.

Vă rugăm, vizitați, de asemenea, link-ul de mai jos al Grupului Internațional Golden Age pentru mai multe informații despre această vindecare la distanță.


În această lună, cele două sesiuni de vindecare la distanță vor avea loc la orele prezentate mai jos:

Prima zi : Luni, 18 Februarie de la ora 2 PM la 2:30 PM UTC (16:00 - 16:30 EET, ora României)

A doua zi : Marti, 19 Februarie de la ora 2 PM la 2:30 PM UTC (16:00 - 16:30 EET, ora României)

Puteți găsi ora aceastei sesiuni de vindecare pentru fiecare dintre cele două zile, conform fusului vostru orar, aici:

Prima zi :

A doua zi:

Puteți vizita canalul lor de YouTube la ora menționată mai sus, pentru a accesa aceste vindecări la distanță:


Simțiți-vă liberi să participați la oricare dintre cele două sesiuni sau la ambele.

Evenimentul de pe Facebook pe care l-am creat pentru aceste sesiuni de vindecare la distanță îl găsiți în link-ul de mai jos:Meditația Pace pentru Siria, Marți, 19 Februarie la 3:53 PM UTC (5:53 PM EET)


După ce am sărit Meditația de Pace pentru Siria în luna Ianuarie, în favoarea activării Întoarcerii Luminii, vom face această meditație din nou în această lună, la ora exactă a lunii pline, pe 19 Februarie, la ora 15:53 UTC (17:53 EET).


Este important să înțelegem că Siria nu este încă complet eliberată și că situația din anumite zone este încă periculoasă.


Folosind energia lunii pline, putem ancora mai multă energie a Zeiței în Siria, pentru a ajuta ca situația să fie rezolvată în cel mai bun mod posibil.

Informațiile despre această meditație, inclusiv instrucțiunile, pot fi găsite aici:

Aici este link-ul evenimentului nostru de pe Facebook pentru această meditație:


Și link-ul Meditației Pace pentru Siria audio ghidată:


Victoria Luminii!
--------------------------------

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditații în masă care au scop să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați Meditației noastre de Urgență la ora 14:00 UTC (16:00 EET, ora Româninei), Meditației Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET) și Meditației Stâlpului Buddhic la 3:30 PM UTC (5:30 PM EET) în fiecare zi, dacă vă simțiți ghidați.

Link-ul Meditației de Urgență:


În limba română:


Link-ul Meditației Cheie pentru Libertate:


În limba română:


Link-ul Meditației Stâlpul Buddhic:


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii