Meditația de Lună Plină și Meditația pentru Pace de Lună Nouă pentru anul 2019

Luna este cel mai apropiat corp astronomic față de planetă Pământ. Ea afectează în mod constant diferite aspecte ale vieții de pe Pământ, pe tot parcursul ciclului lunar.
 

În special, impactul Lunii asupra Pământului atinge cote maxime în perioada Lunii Pline și a Lunii Noi.


În timpul Lunii Pline, Luna stă în direcția opusă Soarelui și este complet iluminată, deoarece reflectă lumina Soarelui. Acesta este un moment puternic de recunoștință, un moment pentru recunoașterea grației și a frumuseții vieții în sine și a tot ceea ce ați integrat în ființa voastră. S-ar putea să simțiți o dorință arzătoare de a vă exprima creativitatea, de a vă bucura de activitățile senzuale și de vibrațiile feroce, dar extrem de delicate, de a renunța la orice aspect al vieții voastre care nu mai servește celei mai înalte viziuni a sufletului vostru.Conform informațiilor postate de Cobra, a existat o mare purificare a energiei Lunii în ultimul deceniu. Acum, Luna noastră este complet clară, fiind un corp natural și pur de lumină. Transmite energia principiului feminin pur pe planetă. Prin urmare, fiecare Lună Plină este o ocazie minunată de a vă conecta cu această energie.


În mod similar, la fiecare Lună Nouă, Luna este situată între Pământ și Soare. Putem deschide noi posibilități de manifestare în timpul ciclului lunar iminent. Acesta este momentul în care ne declarăm intențiile, plantăm semințele care dorim să înflorească în timpul Lunii Pline.


Este, de asemenea, o ușă energetică - un portal - care ne permite să punem pauză unor noi cicluri din interior, un moment pentru o repornire spirituală și emoțională.

Pe măsură ce ne apropiem de noul an, am dori să vă anunțăm versiunea revizuită pentru Meditația de Lună Plină și Meditația pentru Pace de Lună Nouă, pentru a fi folosite pe parcursul anului 2019.

Ghidarea audio pentru aceste noi meditații vor fi create și vor fi postate aici, atunci când acestea sunt gata.

Meditația de Lună Plină pentru anul 2019Vom face Meditația de Lună Plină în data exactă a fiecărei Luni Pline la ora 2:45 PM UTC (4:45 PM EET, ora României).
Am ales această oră pentru a permite cât mai multor oameni din întreaga lume să se alăture meditației în masă, în același timp, în ziua în care Luna este Plină.
Data fiecărei Luni Pline din 2019 poate fi găsită în tabelul de mai jos:

Luni, 21 Ian 2019
***
Marți, 19 Feb 2019

Joi, 21 Mar 2019

Vineri, 19 Apr 2019

Sâmbătă, 18 Mai 2019

Luni, 17 Iunie 2019

Marți, 16 Iulie 2019
**
Joi, 15 August 2019

Sâmbătă, 14 Sep 2019

Duminică, 13 Oct 2019

Marți, 12 Noi 2019

Joi, 12 Dec 2019


Eclipse Lunare:

penumbrale
*
parțiale
**
totale
***


Aceasta este versiunea revizuită a Meditației de Lună Plină:
(Timpul sugerat pentru această meditație este de 15 minute)

Link-ul Evenimentului Facebook (actualizat):

https://www.facebook.com/events/2498404403569474

Lista de redare Youtube pentru audio-urile ghidate (actualizat):

https://goo.gl/7WoSwC

1. Folosește propria metodă pentru a intra într-o stare totală de relaxare.

2. Trimite intenția de a folosi această meditație de Lună Plină ca un instrument pentru a ancora energia Feminină Divină Pură pe suprafața planetei și pentru a ajuta la eliberarea planetară.

3. Vizualizează un stâlp de Lumină care emană din Soarele Galactic Central, apoi trece prin toate punctele de Lumină din interiorul sistemului nostru solar, curgând prin Luna Plină și apoi prin ființa ta, către centrul Pământului. Vizualizează un alt stâlp de Lumină, care se ridică din centrul Pământului, mai sus prin ființa ta, către cer, trecând prin Luna Plină și prin toate ființele de Lumină din sistemul nostru solar și din galaxia noastră, conectându-se în cele din urmă cu Centrul Galactic și cu Sursa. Acum ești ancorat în interiorul celor doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând simultan în sus și în jos. Menține acești stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.

4. Vizualizează energia pură a Zeiței cum se amplifică prin Luna Plină și curge spre suprafața Pământului. Vizualizează cum această energie cuprinde și vindecă toate ființele de pe planetă, inclusiv pe Mama Gaia. Vizualizează toate ființele de pe Pământ cum experimentează această energie pură a Zeiței într-un mod unic și pozitiv. Vizualizează cum toate vortexurile Zeiței de pe planetă sunt activate.

5. Vizualizează energia Zeiței a Lunii Pline cum purifică toate anomaliile primare rămase și entitățile întunecate de pe suprafața planetei.

6. Vizualizează cum toate operațiunile Forțelor de Lumină se desfășoară cu viteză maximă. Vizualizează energia Zeiței cum calmează toate tensiunile de la suprafață, în momentul Evenimentului.

7. Vizualizează o nouă Epocă de Aur pe Pământ, unde iubirea necondiționată a Zeiței cuprinde toate ființele și unde toți oamenii trăiesc în Pace, Armonie, Iubire și Înțelegere unul cu celălalt. Vizualizează a două renaștere a cunoașterii științifice și spirituale. Vezi cum nevoile tuturor oamenilor sunt împlinite și cum fiecare om își trăiește viața așa cum își dorește.

Zeița vrea libertate și libertate va fi!


Meditația pentru Pace de Lună Nouă pentru anul 2019Tabelul de mai jos prezintă dată pentru fiecare Lună Nouă din anul 2019; vom face Meditația pentru Pacea de Lună Nouă la ora 2:45 PM UTC (4:45 PM EET, ora României) în aceste date:

Duminică, 6 Ian 2019
*
Luni, 4 Feb 2019

Miercuri, 6 Mar 2019

Vineri, 5 Apr 2019

Sâmbătă, 4 Mai 2019

Luni, 3 Iunie 2019

Marți, 2 Iulie 2019
***
Joi, 1 August 2019

Vineri, 30 August 2019

Sâmbătă, 28 Sep 2019

Luni, 28 Oct 2019

Marți, 26 Noi 2019

Joi, 26 Dec 2019
**

Eclipse solare:

parțiale
*
circulare
**
totale
***


Aceasta este versiunea revizuită a Meditației pentru Pace de Lună Nouă:
(Timpul sugerat pentru această meditație este de 15 minute)

Link-ul Evenimentului Facebook (actualizat):

https://www.facebook.com/events/428417361436029

Lista de redare Youtube pentru audio-urile ghidate (actualizat):

https://goo.gl/PauZxC

1. Folosește propria metodă pentru a intra într-o stare totală de relaxare.

2. Trimite intenția de a folosi această meditație de Lună Nouă ca un instrument pentru a aduce pace în toate locurile de pe planeta Pământ.

3. Vizualizează un stâlp de Lumină care emană din Soarele Galactic Central, apoi trece prin toate punctele de Lumină din interiorul sistemului nostru solar, curgând prin Luna Nouă și apoi prin ființa ta, către centrul Pământului. Vizualizează un alt stâlp de Lumină, care se ridică din centrul Pământului, mai sus prin ființa ta, către cer, trecând prin Luna Nouă și prin toate ființele de Lumină din sistemul nostru solar și din galaxia noastră, conectându-se în cele din urmă cu Centrul Galactic și cu Sursa. Acum ești ancorat în interiorul celor doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând simultan în sus și în jos. Menține acești stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.

4. Vizualizează energia pură a Zeiței cum se amplifică prin Luna Nouă și coboară prin ființa ta, prin Chakra Stelară a Sufletului, apoi trece prin fiecare chakră a ființei tale, ieșind prin chakra Stelară a Pământului și ajunge în cele din urmă în centrul Pământului.
Păstrează acest stâlp de energie al Zeiței activ pe tot parcursul acestei meditații.5. Vizualizează cum grupurile fizice Sisterhood of the Rose din întreaga lume meditează împreună și ancorează energia Zeiței, inspirând oamenii să trăiască în armonie, pace, unitate, acceptare, compasiune și iubire.

6. Vizualizează cum energia pură a Zeiței activează esența feminină interioară a tuturor oamenilor de pe suprafața Pământului, echilibrând-o cu esența masculină interioară.

7. Vizualizează cum toate conflictele de pe Pământ sunt armonizate și vindecate.

8. Vizualizează cum toți oamenii de pe Pământ participă cu bucurie la crearea unei Noi societății pline de abundență, prosperitate și unitate. Vizualizează începutul unui imens nou ciclu cosmic, care aduce lumină pură, iubire și fericire tuturor ființelor din întregul Univers.

Zeița vrea pace și pace va fi!
Meditația de Eclipsă Solară Parțială, pe 6 Ianuarie, la ora 1:28 AM UTC (3:28 AM EET, ora României)

Majoritatea oamenilor care citesc acest blog ar trebui să fie conștienți de Activarea Întoarcerii Luminii, organizată la cererea lui Cobra în data de 20/21 Ianuarie, în momentul exact al eclipsei Lunare.


Pentru a ne pregăti pentru această meditație importantă, promovăm o meditație specială pe data de 6 Ianuarie. În această zi, va avea loc o eclipsă parțială solară care va fi vizibilă în locații din Nordul Pacificului și din Asia de Nord-Est. Vom face această meditație la ora 1:28 AM UTC (3:28 AM EET, ora României), în momentul exact al Lunii Noi. 
Această meditație de 15 minute va acoperi, de asemenea, și maximul eclipsei solare parțiale la ora 1:41 AM UTC (3:41 AM EET, ora României).


Scopul meditației noastre este să ajutăm la ancorarea a cât mai multă Lumină și energie a Zeiței pe suprafața planetei și să construim energia pentru Activarea Întoarcerii Luminii cu succes în timpul eclipsei Lunare viitoare.


Detalii despre această meditație vor fi publicate într-un articol separat în următoarele zile.

Până atunci, puteți participa la evenimentul de pe Facebook pentru această meditație, aici:

Victoria Luminii!

--------------------------------

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditații în masă care au scop să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați Meditației noastre de Urgență la ora 14:00 UTC (16:00 EET, ora României), Meditației Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET) și Meditației Stâlpului Buddhic la 3:30 PM UTC (5:30 PM EET) în fiecare zi, dacă vă simțiți ghidați.

Link-ul Meditației de Urgență:


În limba română:


Link-ul Meditației Cheie pentru Libertate:


În limba română:


Link-ul Meditației Stâlpul Buddhic (Colonei Buddhice):


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii