Activarea Întoarcerii Luminii pe data de 21 Ianuarie la ora 5:11 AM UTC (7:11 AM EET)

Pe 20/21 ianuarie, va avea loc o meditație foarte importantă la momentul maxim al Eclipsei Lunare. Această meditație este organizată la cererea lui Cobra pentru a ancora cât mai multă lumină pe suprafața planetei. Acest lucru va ajuta la rezolvarea impasul dintre Forțele de Lumină și forțele întunericului, pentru a elibera în cele din urmă umanitatea. Prin urmare, această meditație este denumită "Activarea Întoarcerii Luminii”.
 


Diagrama astrologică pentru meditația noastră arată un puternic “ Grand Square” între Lună și nodul Lunar conjunct, opunându-se Soarelui și planetei Mercur, și împărțind Uranus, Eris și Pallas.

Planete multiple din această diagramă fac numeroase aspecte cu Centrul Galactic, Pleiades și Sirius. Această configurație puternică creează un punct de tensiune maximă care este eliberat într-o mare descoperire cosmică. În acel moment, Centrul Cosmic Solar va trimite un imens puls de Lumină în întreaga Creație. Acest impuls va fi un declanșator al începutului îndepărtării definitiv a întunericului din creație și va declansa începutului pregătirilor pentru noul ciclu cosmic.

În  timpul acestei meditatii, Forțele de Lumina se vor concentra pe tot continentul America (de Nord si de Sud), care va fi complet acoperite de eclipsa.


Numărul de oameni care fac această meditație este singurul şi cel mai influent factor, care stă în puterea populației umane de la suprafață pentru accelerarea procesului.

Acest lucru se datorează faptului că fiecare dintre noi este co-creator al acestui univers. Făcând această meditație în masă, folosim capacitatea noastră co-creatoare de a crea un viitor plin de lumină pentru umanitate.

Crearea sau manifestarea este precipitarea voinței noastre libere prin diferite dimensiuni față de planul fizic și dacă ne aliniem voinței noastre divine, această voință divină se va manifesta în planul fizic.

Majoritatea celor care citesc  acest blog și blogul lui Cobra aleg dezvăluirea completă, eliberarea planetei Pământ, Evenimentul, primul contact și Începutul Epocii de Aur.

De aceea, cu Activarea Întoarcerii Luminii, meditam să atragem magnetic toate alegerile noastre în planul fizic, urmând după meditație, să acționăm și să manifestăm acea realitate.

În 2017, pe 22 august au participat mai mult de un sfert de milion de oameni la Meditația Unității, care a fost cea mai puternică meditație din toate timpurile și am reușit să facem un proces semnificativ spre Eveniment.

http://2012portal.blogspot.com/2017/08/unity-meditation-report.html

Dacă reușim să ajungem sau chiar să depășim masa critică de 144.000 de oameni care fac din nou această meditație, atunci se va crea o reacție masivă de vindecare în lanțul energetic la nivel mondial.Prin urmare, vă rugăm să împărtășiți această meditație cât mai mult posibil. Contactați grupuri spirituale și medii alternative pentru a împărtăși această meditație.

Mai jos gasiti link-ul cu Evenimentul de pe Facebook “ Iubim Meditatiile in Masa” pentru aceasta meditatie
 
https://www.facebook.com/events/280737939457376/Ș

Există, de asemenea, o serie de evenimente pe Facebook create de diferite comunități ale Lucrătorilor de Lumină:

https://www.facebook.com/events/968541536674408/

https://www.facebook.com/events/2115424935161641/

https://www.facebook.com/events/378309716307496/

https://www.facebook.com/events/2321265334753136/

https://www.facebook.com/events/2103785146334307/

https://www.facebook.com/events/1203862359783434/

https://www.facebook.com/events/2236016559976330/


Tabelul de mai jos prezintă toate videoclipurile promoționale și meditațiile audio ghidate disponibile până acum. Le puteți distribuii pe rețele sociale și alte rețele media pentru a răspândi mesajul cât mai multor persoane.

AUDIO GHIDATE Smaly7
Limba
Videoclipuri Promotionale
Gazda Promotionala
Youtube playlist

Youtube playlist
Engleză

Engleză 2

Engleză 3

Engleză 4

Engleză 5

Engleză 6

Engleză 7
Bulgară

Bulgară 2

Chineză simplificată

Chineză simplificată 2

Chineză tradițională
Croată

Croată 2

Cehă

Daneză

Daneză 2

Olandeză

Estonă
Franceză

Franceză 2

Germană

Germană 2
Greacă
Hindusă


Maghiară

Maghiară 2

Italiană
Japoneză
Japoneză 2Coreană
Macedoneană

Persană
Poloneză
Portugheză

Portugheză 2
Română

Română 2
Rusă
Sârbă
Slovacă

Slovenă
Spaniolă

Spaniolă 2

Spaniolă 3
Telugu


Muzică
-
-

Mai jos sunt de asemenea și un număr de postere create de Lucrătorii și Războinicii Luminii din întreaga lume pentru a ajuta la împărtășirea acestei meditații. Puteți distribuii orice poster pentru a răspândii acest mesaj. Dacă ați creat un poster pe care doriți să îl distribuiți și aici, vă rugăm să îl trimiteți la welovemassmeditation@gmail.com.


  

  
  


Tabelul de mai jos prezintă ora acestei meditații în fusurile orare selectate:

Ora
Fusul Orar
Oraș
20 Ian
Duminică

07:11 pm
HST
Honolulu
09:11 pm
PST
Los Angeles
10:11 pm
MST
Denver
11:11 pm
CST
Chicago
21 Ian
Luni

12:11 am
EST
New York
03:11 am
BRST
Rio de Janeiro
05:11 am
UTC
Reykjavik
05:11 am
GMT
Londra
06:11 am
CET
Berlin
07:11 am
EET
Cairo
08:11 am
MSK
Moscova
12:11 pm
ICT
Bangkok
01:11 pm
CST
Taipei
02:11 pm
JST
Tokyo
04:11 pm
AEDT
Sydney
06:11 pm
NZDT
Auckland
                                                            
Pentru alte orașe, ora locală a meditației poate fi găsită în link-ul de mai jos:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=RETURN+OF+LIGHT&iso=20190121T001111&p1=179

Iată instrucțiunile acestei meditații: (Timpul sugerat pentru meditația noastră este de 20 de minute)

1. Folosește propria metodă pentru a intra într-o stare totală de relaxare.

2. Trimite intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru a aduce Lumina pe suprafața planetei Pământ.

3. Vizualizează un stâlp de lumină albă strălucitoare emant din Soarele Cosmic Central, distribuit Soarelui Central al tuturor galaxiilor din acest univers.

Vizualizează această lumină cum intră prin Soarele Galactic Central, spre poarta stelară Alcyone Pleiadian, și poartă stelară Sirius, coborând în sistemul nostru solar, prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar, mai jos, prin toate ființele de pe planeta Pământ, prin ființa ta, în centrul pământului.


4. Vizualizează cum această Lumină transformă tot întunericul rămas în acest Univers până când doar Lumina rămâne. Vizualizează un nou început măreț al ciclului cosmic, aducând lumină pură, dragoste și fericire tuturor ființelor din întregul Univers.

5. Ridică-ți mâinile deasupra capului și începe să te rotești în sensul acelor de ceasornic.

6. În acest timp, începe să cânți mantra “iiiii“ astfel încât să vibreze prin tot trupul tău și vizualizează-te devenind un briliant stâlp de Lumină, cu milioane de stele colorate în culorile curcubeului.

7. Continuă să cânți această mantră și să te rotești. După câteva minute, coboară-ți mâinile pe lângă trup și continuă să te rotești.

8. În timp ce faci asta, începe să cânți mantra “eee-aaa” astfel încât să vibreze prin tot trupul, vizualizând un vortex de Lumină în culorile curcubeului, extinzându-se din inima ta către întreaga Planetă.

Această vortex curcubeu invocă prezența sufletului geaman, sufletelor pereche, familiilor de suflet, ghizilor spirituali, Maeștrilor Ascensionați,  pleiadienilor, îngerilor, delfinilor și a altor ființe de Lumină.

Vizualizează cum sufletul tău geamăn, sufletele pereche, familia de suflet se trezesc si se contopesc cu tine intr-o ființă Divină, devenind o mandala de Lumină.

Meditatiile audio ghidate pot fi găsit în tabelul de la începutul acestui post si au de asemenea o mulțime de videoclipuri promoționale excelente.

Prin urmare, vă rugăm să continuați să împărtășiți această meditație cat mai mult și să ne ajutați să ajungem la masa critică.

Zeita vrea Lumina si Lumina va fi!
--------------------------------

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditații în masă care au scop să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați Meditației noastre de Urgență la ora 14:00 UTC (16:00 EET, ora Româninei), Meditației Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET) și Meditației Stâlpului Buddhic la 3:30 PM UTC (5:30 PM EET) în fiecare zi, dacă vă simțiți ghidați.

Link-ul Meditației de Urgență:


În limba română:


Link-ul Meditației Cheie pentru Libertate:


În limba română:


Link-ul Meditației Stâlpul Buddhic:


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.
Comentarii