Reamintirea finală a Meditației Întoarcerea Luminii și Vindecarea Lunară la distanță cu ajutorul Maeștrilor Ascensionați și a Razelor Stelare de Vindecare în luna Ianuarie

Vă prezentam mai jos o actualizare a următoarelor subiecte:
  • Reamintirea finală a Meditației Întoarcerea Luminii pe data de 21 Ianuarie la ora 5:11 AM UTC (7:11 AM EET, ora României)  
  • Vindecarea Lunară la distanță cu ajutorul Maeștrilor Ascensionați și a Razelor Stelare de Vindecare 
  • Meditația de Luna Plină pe data de 21 Ianuarie la ora 14:45 UTC (16:45 EET, ora României) 
  • Meditația Pace pentru Siria – va fi omisă in luna Ianuarie din cauza suprapunerii cu Meditația Întoarcerea Luminii și va continua în luna Februarie.

Reamintirea finală a Meditației Întoarcerea Luminii pe data de 21 Ianuarie la ora 5:11 AM UTC (7:11 AM EET, ora României)
  
Ne apropiem rapid de Eclipsa Lunară Totală care va avea loc pe întreg continentul Americii, iar Meditația Întoarcerea Luminii se va desfășura pe data de 21 ianuarie la ora 5:11 UTC (7:11 AM EET). 

Aceasta este cea mai importantă meditație în masă din acest an. Dacă vor fi mai mult de 144.000 de persoane care participă la această meditație, se pot produce importante dezvăluiri. Potrivit lui Cobra, există o posibilitate foarte reală de a realiza acest lucru.

http://2012portal.blogspot.com/2019/01/return-of-light-meditation-final-update.html

http://2012portal.blogspot.com/2018/12/make-this-viral-return-of-light.html


Toate informațiile despre această meditație, inclusiv instrucțiuniile meditației și link-urile audio ghidate, pot fi găsite în acest post de mai jos.


În limba română:


Videoclipul care prezintă cum se poate face corect partea activă a Vortexului Zeiței este disponibil aici:


Dacă doriți, puteți să ascultați acest interviu a lui Cobra, în care explică semnificația acestei meditații.


Transcrierea completă în limba română:


Puteți găsi evenimentul de pe Facebook pentru aceasta meditatie aici:


Vă rugăm să continuați să răspândiți această meditație.

Haide-ți să participăm împreună la această meditație și să o facem un mare succes!


Vindecarea Lunară la distanță cu ajutorul Maeștrilor Ascensionați și a Razelor Stelare de Vindecare

În weekend-ul acesta vom aveam primele sesiuni de Vindecare Lunară la distanță cu ajutorul Maeștrilor Ascensionați și a Razelor Stelare de Vindecare în 2019, oferite de Grupul Internațional Golden Age și Prepare for Change Japonia. Această vindecare la distanță poate ajuta oamenii din întreaga lume să își vindece ființa interioară și mintea.

Acesta este un dar oferit tuturor și este gratuit.

Dacă doriți, puteți să folosiți această ocazie pentru a vă ajuta să vă purificați ființa înainte de meditația Întoarcerea Luminii.

Vă rugăm, vizitați, de asemenea, link-ul de mai jos al Grupului Internațional Golden Age pentru mai multe informații despre această vindecare la distanță.


Vor fi două sesiuni de vindecare la distanță, la orele prezentate mai jos :

Prima zi : Sâmbătă, 19 Ianuarie de la ora 2 PM la 2:30 PM UTC (16:00 - 16:30 EET, ora României)

A doua zi : Duminică, 20 Ianuarie de la ora 2 PM la 2:30 PM UTC (16:00 - 16:30 EET, ora României)

Puteți găsi ora aceastei sesiuni de vindecare pentru fiecare dintre cele două zile, conform fusului vostru orar, aici:

Prima zi :

A doua zi:

Puteți vizita canalul lor de YouTube la ora menționată mai sus, pentru a accesa aceste vindecări la distanță:


Simțiți-vă liberi să participați la oricare dintre cele două sesiuni sau la ambele.

Evenimentul de pe Facebook pe care l-am creat pentru aceste sesiuni de vindecare la distanță îl găsiți în link-ul de mai jos:Meditația de Lună Plină pe data de 21 Ianuarie la ora 14:45 UTC (16:45 EET, ora României)

După meditația Întoarcerea Luminii, vom face, de asemenea, meditația de Lună Plină la ora 14:45 UTC (16:45 EET, ora României), Luni, 21 Ianuarie. Vom face această meditație folosind instrucțiunile meditației revizuite.


În limba română:


Meditația audio ghidată în limba engleză va fi disponibilă curând.


Meditația Pace pentru Siria – va fi omisă în luna Ianuarie din cauza suprapunerii cu Meditația Întoarcerea Luminii și va continua în luna Februarie

De obicei, facem meditația Pace pentru Siria în momentul exact al fiecărei luni pline. Cu toate acestea, următoarea Lună Plină va avea loc în momentul exact când vom face meditația Întoarcerea Luminii.

Prin urmare, vom omite Meditația Pace pentru Siria din această lună și vom continua să o facem în timpul următoarei Luni pline, pe data de 19 Februarie la ora 15:53 UTC (17:53 EET).

Victoria Luminii!

--------------------------------

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditații în masă care au scop să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați Meditației noastre de Urgență la ora 14:00 UTC (16:00 EET, ora Româninei), Meditației Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET) și Meditației Stâlpului Buddhic la 3:30 PM UTC (5:30 PM EET) în fiecare zi, dacă vă simțiți ghidați.

Link-ul Meditației de Urgență:


În limba română:


Link-ul Meditației Cheie pentru Libertate:


În limba română:


Link-ul Meditației Stâlpul Buddhic:


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.
 

Comentarii