Noua concentrare a Meditației zilnice de Urgență: Tsunami-ul Indonezian

Un tsunami a lovit plajele din jurul strâmtorii Sunda din Indonezia, Sâmbătă seara, la ora 9:30 PM, ora Indoneziei, care este în jurul orei 2:30 PM UTC. Au fost confirmate un total de 222 de persoane decedate și 843 rănite, în timp ce 28 rămân dispărute, după ce tsunami-ul a distrus sute de case și clădiri. Aceasta este informația furnizată de către presă, menționată de agenția națională de ajutorare în caz de catastrofe. Autoritățile se așteaptă ca numărul deceselor să crească, deoarece încă nu s-a putut ajunge în multe zone afectate.

https://www.rt.com/news/447230-indonesia-tsunami-sunda-strait/

https://www.theguardian.com/world/live/2018/dec/23/indonesia-tsunami-dozens-dead-hundreds-injured-after-anak-krakatoa-erupts

Nu au existat avertizmente înaintea tsunami-ului. Agenția Indoneziană de Meteorologie, Climatologie și Geofizică (BMKG) a declarat că valul nu a fost cauzat de un cutremur, ci a fost probabil rezultatul unei erupții a Vulcanului Krakatoa. Agenția a explicat mai târziu că sistemele lor de avertizare din timp sunt legate mai degrabă de activitatea tectonică decât de cea vulcanică. Prin urmare, sistemul nu a avertizat acest tsunami.Tsunami-ul pare să fi fost declanșat de o combinație de alunecări de teren subacvatice cauzate de erupția vulcanului Krakatoa din strâmtoarea Șunda, care se află între insulele Java și Sumatra.

https://edition.cnn.com/2018/12/22/asia/deadly-tsunami-indonesia/index.html

"Este bine cunoscut faptul că vulcanii au capacitatea de a genera valuri mari. Mecanismul, ca de fiecare dată, este deplasarea unui volum mare de apă. Cu excepția unui tsunami clasic ce are loc în urma unui cutremur, în care fundul mării este împins în sus sau în jos, se pare că un eveniment de erupție a pus în mișcare un fel de diapozitiv", a declarat Jonathan Amos, un corespondent al științei BBC.

https://www.bbc.com/news/world-asia-46663158Tsunami-ul a venit la mai puțin de trei luni după ce un cutremur cu magnitudinea de 7,4 grade a lovit Palu, pe insula Sulawesi, unde 2,256 de persoane au decedat.

https://edition.cnn.com/2018/12/22/asia/deadly-tsunami-indonesia/index.html

Krakatoa este vulcanul responsabil pentru una dintre cele mai periculoase erupții din istorie înregistrată: în 1883 a provocat peste 36.000 de decese, atât direct, cât și cu valurile tsunami-ului pe care l-a declanșat.

https://en.wikipedia.org/wiki/1883_eruption_of_KrakatoaAgențiile de asistență ajută acum să evacueze răniții și să aducă apă curată, prelate și să ofere adăpost. Crucea Roșie a declarat că se pregătesc pentru posibilitatea declanșării bolilor în zona tsunami-ului.

Pentru a ajuta la atenuarea situației, vom include cel mai recent dezastru provocat de tsunami-ul indonezian în meditația zilnică de urgență la ora 2 PM UTC (4 PM EET, ora României) până când situația se va stabiliza. Vizualizați cum echipele de salvare ajung rapid în toate zonele greu accesibile și cum toate persoanele afectate primesc asistență emoțională și medicală. Și vizualizați cum condițiile lor de viață se îmbunătățesc cât mai repede posibil.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

Victoria Luminii!

--------------------------------

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditații în masă care au scop să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați Meditației noastre de Urgență la ora 14:00 UTC (16:00 EET, ora Româninei), Meditației Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET) și Meditației Stâlpului Buddhic la 3:30 PM UTC (5:30 PM EET) în fiecare zi, dacă vă simțiți ghidați.

Link-ul Meditației de Urgență:


În limba română:


Link-ul Meditației Cheie pentru Libertate:


În limba română:


Link-ul Meditației Stâlpul Buddhic:


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii