Actualizarea Meditațiilor

Vă prezentam o actualizare a următoarel subiecte:
  • Concentrarea Meditației zilnice de Urgență : Furtuna Tropicală Pabuk
  •  Meditația Specială zilnică a Stâlpului Buddhic la ora 4 PM UTC (6 PM EET, ora României) pentru a rezolva disputa asupra accesului femeilor în templul din Kerala, India
  •  Reamintirea Meditației Eclipsei Solare Parțiale de pe data de 6 Ianuarie la ora 1:28 UTC (3:28 AM EET, ora României)


Concentrarea Meditației zilnice de Urgență : Furtuna Tropicală Pabuk

Furtuna Tropicală Pabuk este o furtună neobișnuită care se va apropia de coasta Sudului Thailandei, Vineri seara, ora locală.


Este rar ca o furtună tropicală să se formeze atât de aproape de Ecuator. Furtuna Pabuk este, de asemenea, prima furtună tropicală care a lovit părțile sudice ale țării în ultimii 30 de ani.

Deși această furtună tropicală nu este foarte puternică, cu o viteză a vântului de 40 mph, se așteaptă totuși să aducă Vineri ploi abundente și valuri periculoase în mai multe locuri turistice.

De asemenea, există două platforme de gaze naturale în calea Furtunii Pabuk, deci există o șansă ca această furtună să le lovească și să ducă la dezastre mai grave.Prin urmare, sugerăm să includeți Furtuna Tropicală Pabuk în Meditația zilnică de Urgență de la ora 14:00 UTC (16:00 EET, ora României). Vizualizați cum furtuna se dizolvă complet și cum aceasta provocă cât mai puține daune posibil, în special celor două platforme de gazele naturale.Meditația Specială zilnică a Stâlpului Buddhic la ora 4 PM UTC (6 PM EET, ora României) pentru a rezolva disputa asupra accesului femeilor în templul din Kerala, India

În Septembrie anul trecut, Curtea Supremă din India a răsturnat o veche interdicție religioasă privind femeile care au depășit vârstă menstruală care participă în templul Sabarimala, unul dintre cele mai sfinte locații Hinduise.

Miercuri, două femei au intrat cu succes în templu pentru prima dată. Cu toate acestea, acest lucru a condus la proteste răspândite în Kerala.


Acest protest are loc după evenimentul istoric de pe 1 Ianuarie, unde aproximativ 3 milioane de femei de toate vârstele au creat un lanț uman de 620 de kilometri în statul Kerala. A fost organizat de Vanitha Mathil pentru promovarea egalității pentru femei, ca răspuns la incidentele în care vizitatorii de sex feminin din templul Sabarimala au fost atacate de pelerinii de sex masculin o dată ce interdicția a fost ridicată în luna Septembrie.

Prin urmare, vom organiza o meditație specială zilnică a Stâlpului Buddhic la ora 4 PM UTC ( 6 PM EET) până când toate protestele împotriva accesului femeilor în acest templu vor fi rezolvate.


Aceasta este link-ul evenimentului de pe Facebook pentru această meditație specială a Stâlpului Buddhic:


Puteți include, de asemenea, aceste proteste în Meditația zilnică de Urgență la ora 14:00 UTC (16:00 EET), dacă vă simțiți ghidați. Prin vizualizarea tuturor protestelor care trebuie încheiate în mod pașnic și prin faptul că oamenii din societatea locală pot accepta în mod deschis accesul liber al femeilor în templu.Reamintirea Meditației Eclipsei Solare Parțiale de pe data de 6 Ianuarie la ora 1:28 UTC (3:28 AM EET, ora României)

Așa cum am menționat în postul anterior, vom face o meditație specială a Zeiței, pentru a ajuta la pregătirea Activării Întoarcerii Luminii, organizată la cererea lui Cobra în data de 20/21 Ianuarie.

Scopul meditației noastre din data de 6 Ianuarie este de a ajuta la ancorarea mai multor energii de Lumină și a energiei Zeiței pe suprafața planetei și de a ridica energia pentru Activarea Întoarcerii Luminii cu succes în timpul eclipsei Lunare.

Puteți găsi detaliile și instrucțiunile acestei meditații în link-ul de mai jos:


În limba română:


Puteți găsi Meditația Zeiței audio ghidată în 14 limbi accesând link-ul de mai jos:Zeița vrea Lumină și Lumină va fi!Victoria Luminii!

--------------------------------

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditații în masă care au scop să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați Meditației noastre de Urgență la ora 14:00 UTC (16:00 EET, ora Româninei), Meditației Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET) și Meditației Stâlpului Buddhic la 3:30 PM UTC (5:30 PM EET) în fiecare zi, dacă vă simțiți ghidați.

Link-ul Meditației de Urgență:


În limba română:


Link-ul Meditației Cheie pentru Libertate:


În limba română:


Link-ul Meditației Stâlpul Buddhic:


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii