Meditația de Eclipsă Solară Parțială, pe 6 Ianuarie, la ora 1:28 AM UTC (3:28 AM EET)

Pe 6 Ianuarie va avea loc o eclipsă parțială solară care poate fi vizibilă din locații din nordul Pacificului și din Asia de Nord-Est, inclusiv Beijing, Irkutsk în Rusia, Seul, Taipei și Tokyo.

Vom folosi această ocazie pentru a face o meditație a Zeiței specială, pentru a ajuta la pregătirea Activării Întoarcerii Luminii, organizată la cererea lui Cobra în data de 20/21 Ianuarie, în momentul exact al eclipsei Lunare.


Scopul meditației noastre este să ajutăm la ancorarea a cât mai multă Lumină și energie a Zeiței pe suprafața planetei și să construim energia pentru Activarea Întoarcerii Luminii cu succes în timpul eclipsei Lunare viitoare.

Vom face această meditație la ora 1:28 AM UTC (3:28 AM EET, ora României), în momentul exact al Lunii Noi.  Tabelul de mai jos prezintă ora meditației în diferite fusuri orare:

Ora
Fusul Orar
Oraș
5 Ian
Sâmbătă

03:28 pm
HST
Honolulu
05:28 pm
PST
Los Angeles
06:28 pm
MST
Denver
07:28 pm
CST
Chicago
08:28 pm
EST
New York
11:28 pm
BRST
Rio de Janeiro
6 Ian
Duminică

01:28 am
UTC
Reykjavik
01:28 am
GMT
Londra
02:28 am
CET
Berlin
03:28 am
EET
Cairo
04:28 am
MSK
Moscova
08:28 am
ICT
Bangkok
09:28 am
CST
Taipei
10:28 am
JST
Tokyo
12:28 pm
AEDT
Sydney
02:28 pm
NZDT
Auckland

Această meditație de 15 minute va acoperi, de asemenea, și maximul eclipsei solare parțiale la ora 1:41 AM UTC (3:41 AM EET, ora României).

Puteți verifica ora meditației în funcție de fusul vostru orar aici:


Acesta este evenimentul de pe Facebook pentru acestă meditație:


Puteți găsi audio-ul ghidat pentru meditația Zeiței în 14 limbi în link-ul de mai jos:


Acestea sunt instrucțiunile pentru Meditației Zeiței: (Timpul sugerat pentru acesta meditație este de 15 minute)

1. Folosește propria metodă pentru a intra într-o stare totală de relaxare. 

2. Vizualizează un stâlp de Lumină Divină Roz, emanat din Soarele Central Galactic, coborând în trupul tău, mai jos, în centrul Pământului. Păstrează acest stâlp de Lumină Roz, activ pentru câteva minute. Acum, vizualizează o iubitoare prezentă feminină în forma unei frumoase Zeițe, care coboară din cer și intră în trupul tău fizic. Această prezență îți va armoniza femeia interioară și te va face mult mai iubitoare. Stai unită cu această prezență pentru câteva momente.

3. Vizualizează un nou viitor spiritual pentru umanitate, unde bărbații și femeile trăiesc într-o armonie și iubire totală, societatea evoluând dincolo de nevoia conflictelor și războaielor, toate entitățile întunecate, fizice sau non-fizice fiind alungate de pe Planetă. Vizualizează cum toate rănile umanității sunt vindecate, fiecare persoană având propria conexiune cu sufletul său și cu Sursa, energiile masculine și feminine existând într-o balanță perfectă. 

4. Ușor, ridică-te în picioare. Ridică-ți mâinile deasupra capului și începe să te rotești în sensul acelor de ceasornic. 

5. În acest timp, cânta mantra “iiiii“ astfel încât să vibreze prin tot trupul tău și vizualizează-te devenind un briliant stâlp de Lumină, cu milioane de stele colorate în culorile curcubeului.

6. Continuă să cânți această mantră și să te rotești. Acum, coboară-ți mâinile pe lângă trup și continuă să te rotești.

7. În timp ce faci asta, începe să cânți mantra “eee-aaa” astfel încât să vibreze prin tot trupul, vizualizând un vortex de Lumină în culorile curcubeului, extinzându-se din inima ta către întreaga Planetă. Apelează la prezența ghizilor tăi spirituali, Maeștrilor Ascensionați, Pleidienilor, Îngerilor, Delfinilor, Sufletului Geamăn, Sufletelor pereche și altor Entități de Lumină.

8. Continuă să cânți mantra și să te rotești și rămâi în prezența tuturor acestor entități de Lumină pentru o perioadă.

Puteți citi explicația Vortexului Zeiței și cum să o realizați cu ajutorul link-urilor de mai jos, care este, de asemenea, o parte importantă a Activării Întoarcerii Luminii pe data de 20-21 Ianuarie.Puteți utiliza următorul afiș pentru a distribui această meditație pe site-urile și pe blog-urile voastre, precum și pe site-urile de socializare.Zeița vrea Lumină și Lumină va fi!

--------------------------------

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditații în masă care au scop să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați Meditației noastre de Urgență la ora 14:00 UTC (16:00 EET, ora Româninei), Meditației Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET) și Meditației Stâlpului Buddhic la 3:30 PM UTC (5:30 PM EET) în fiecare zi, dacă vă simțiți ghidați.

Link-ul Meditației de Urgență:


În limba română:


Link-ul Meditației Cheie pentru Libertate:


În limba română:


Link-ul Meditației Stâlpul Buddhic:


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii