Actualizarea Meditației Stâlpului Buddhic

Din luna Octombrie 2018, am început o meditație zilnică pentru a menține Stâlpurile Buddhice în locațiile următoare, așa cum a fost solicitat de către Forțele de Lumină prin intermediul lui Cobra.
 

În limba română:


Continent
Țară
Oraș
Africa
Egypt
Giza
Asia
China
Beijing
Asia
China
Chengdu
Asia
Taiwan
Taipei
Europa
Anglia
Londra
Europa
Franța
Paris
Europa
Germania
Munich
Europa
Italia
Roma
Europa
Slovenia
Ljubljana
America de Nord
SUA / California
Los Angeles
America de Nord
SUA / California
Mount Shasta
America de Nord
SUA / Districtul Columbiei
Washington
America de Nord
SUA / New York
New York

În continuare, vom include, de asemenea, următoarele locații din Statele Unite ale Americii în Meditația zilnică a Stâlpului Buddhic la ora 15:30 UTC (17:30 EET, ora României).

  • Laboratorul Cold Spring Harbor din Long Island
  • DARPA (Agenția Proiectelor de Cercetare Avansată în Apărare) din Virginia
  • Baza Forțelor Aeriene Peterson din Colorado.
Este foarte important de reținut că aceste locații sunt ultimele fortărețe ale grupului Chimera.

Prin crearea unui Stâlp Buddhic în aceste locuri, putem ajuta Forțele de Lumină să purifice întunericul rămas de pe suprafața planetei.Înainte de meditație, vă puteți uita la fotografia din satelit a locațiilor menționate mai sus, pe care le puteți găsi în link-ul de mai jos:


Mai jos găsiți link-ul meditațiilor audio ghidate disponibile în 14 limbi (actualizat):

http://bit.ly/30PURQ3

Instrucțiuni pentru menținerea fiecărui Stâlp Buddhic:

1. Folosește propria metodă pentru a intra într-o stare profundă de relaxare. Inspiră adânc lumina alb strălucitoare. Expiră tot ce este nebenefic ființei tale. Repetă această respirație de câteva ori. Apoi spune această mantră sau una similară, în gând sau cu voce tare, dacă te simți ghidat:

"Eu sunt Sufletul
Eu sunt Lumină Divină
Sunt Voință Divină
Sunt Iubire Divină
Sunt scopul stabilit de mine, Sufletul"

2. Vizualizează cum chakra ta stelară se aprinde cu lumina strălucitoare albă. Vizualizează această lumină sub forma unui vortex cum coboară în forma unei spirale și îți curăță câmpul energetic.

3. Vizualizează o stea cu 5 colțuri, la  aproximativ 9 mile deasupra locației alese. Privește această stea strălucind deasupra locației alese, emanând o lumină albă strălucitoare.

4. Acum, vizualizează Focul Alb al lui AN emanat din Soarele Galactic Central, coborând prin toate punctele de lumină din interiorul sistemului nostru solar și prin interiorul stelei cu 5 colțuri, apoi prin locația aleasă, adânc în centrul pământului.
Continuă să vizualizezi acest stâlp pentru câteva minute.

5. Vizualizează vârful vortexului strălucitor de lumină albă care coboară în forma unei spirale în sensul acelor de ceasornic de la steaua cu 5 colțuri, înlăturând și transmutând toate vibrațiile joase, entitățile și energiile întunecate și transportându-le până la steaua cu 5 colțuri pentru a fi transmutate. Vizualizează acest vortex de lumină albă care se rotește pentru câteva minute.

6. Vizualizează acest Stâlp Buddhic unit complet cu toate Stâlpurile Buddhice de pe planetă, cu rețeaua planetară de Lumină de dedesubt, de deasupra, de la suprafața planetei și cu orice punct de Lumină ghidat de Ființele Ascensionate, toate conectate împreună cu acest Stâlp Buddhic la steaua cu 5 colțuri în rețeaua de Lumină albă strălucitoare.

7. Acum, în numele Sursei, în numele prezenței EU SUNT a luminii veșnice, declarăm și comandăm ca acest Stâlp Buddhic din locația aleasă este acum complet pe toate planurile, așa cum este ghidat de către Sursă.

Timpul sugerat al acestei meditații este de 15 minute pentru fiecare locație.

După cum am menționat mai înainte, puteți medita în oricare dintre locațiile sugerate. De asemenea, puteți medita în diferite locații în fiecare zi.

Victoria Luminii!

--------------------------------

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditații în masă care au scop să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați Meditației noastre de Urgență la ora 14:00 UTC (16:00 EET, ora Româninei), Meditației Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET) și Meditației Stâlpului Buddhic la 3:30 PM UTC (5:30 PM EET) în fiecare zi, dacă vă simțiți ghidați.

Link-ul Meditației de Urgență:


În limba română:


Link-ul Meditației Cheie pentru Libertate:


În limba română:


Link-ul Meditației Stâlpul Buddhic:


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.


Comentarii