O nouă meditație pentru Catalonia

October, 28 2017

De la referendumul din Catalonia din 1 octombrie, guvernul central spaniol a întreprins o serie de acțiuni ostile împotriva guvernului catalan.

https://www.theguardian.com/world/2017/oct/18/spain-direct-rule-catalonia-deadline-direct-rule

După ce guvernul spaniol a intenționat să activeze vineri articolul 155, parlamentul Catalan a trecut la votul pentru independență, și mișcarea de independență a fost adoptată cu 70 de voturi pentru, 10 împotrivă și două buletine albe.

https://www.rt.com/news/407956-catalan-parliament-votes-independence/

Votul a condus la o sărbătoare între mii de susținători ai independenței, care aplaudau pe străzile din Barcelona, și în regiunile din apropierea capitalei.


Acum, Senatul spaniol aprobă cererea de aplicare în Catalonia a puncului 155 din Consitutie, cu 214 de voturi pentru, care reprezintă 83% din Cameră.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5023203/Catalonia-explode-violence-Madrid-imposes-rule.html

Prin urmare, vom continua meditația noastră pentru Catalonia pentru a contribui la manifestarea unui mediu pașnic, astfel încât să se poată desfășura negocierile între cele două părți și să se manifeste cel mai bun rezultat privind independența Cataloniei.

Această meditație va avea loc la ora 3:30 GMT până când situația se va îmbunătăți și ambele părți vor ajunge la o soluție pașnică.

Aici este link-ul cu Evenimentul nostru Facebook:

https://www.facebook.com/events/139835079989900

Anunțul desfășurării Evenimentului:
https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=New+Meditation+for+Catalonia&iso=20171028T1530&p1=%3A

Puteți converti fusul orar GMT în fusul orar local, propriu  aici:http://www.thetimezoneconverter.com/

De asemenea, vă rugăm să fiți conștienți de faptul că ora de vară în 2017 pentru țările europene se va încheia în acest weekend. Ca urmare, data/timpul meditației pentru oamenii din aceste țări va fi afectat. Puteți verifica momentul la care în orașul dvs. se schimbă, aici:

https://www.timeanddate.com/time/change/

Instrucțiuni: (Timpul sugerat al acestei meditații este de 15 minute)

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință

2. Declarați-vă intenția de a aduce pace și vindecare situației din Spania și în special din Catalonia.

3. Vizualizaţi un fascicul de Lumină care emană din chakra voastră Stelară a Spiritului (8 inci / 20 centimetri deasupra capului) în chakrele Stelare ale Spiritelor ale tuturor celor care meditează.

4. Vizualizaţi acum fascicolul colectiv de lumină care se extinde în reţeaua de energie a Pământului şi ajunge în Spania, conectându-se cu chakrele Stelare ale Spiritelor tuturor celor implicaţi în situaţia de acolo, armonizându-i şi inspirându-i să găsească o soluţie paşnică.
De asemenea, este foarte important ca oamenii din Spania să fie conştienţi de faptul că îi vom sprijini cu această meditaţie, astfel încât energia Luminii pe care o trimitem să o primească şi să fie capabilă să le uşureze situaţia.

Zeița vrea pace și pace va fi!

Referință: ‘
https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/2017/10/meditation-for-catalonia-update.html

Comentarii