Actualizarea Meditaţiei de Alertă Neagră

De la cererea urgentă pentru Meditaţia de Alertă Neagră, există un număr de mesaje noi, codificate ale lui Cobra pentru Mişcarea de Rezistenţă. Cu un nou mesaj, în captura de imagine de mai jos:http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/10/alert-status-report.html

date PBPPNSystemsIsidic/SystemsIsidicMDS
10/12/2017


Şi o nouă actualizare a situaţiei :
http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/10/situation-update.html

Cu toate acestea, Forţele Luminii au solicitat ca Meditaţia de Alertă Neagră să fie continuată în fiecare zi de la ora 16:00 GMT.

Pentru persoanele care sunt noi în această meditaţie, ea se bazează pe Meditaţia Unităţii, creată de Cobra şi Corey Goode pentru eclipsa de soare din luna august, care a fost una dintre cele mai de succes meditaţii în masă pentru eliberarea planetară.

Link-urile pentru ambele videoclipuri de meditaţie, ghiduri audio şi descărcări, pot fi găsite în acest post :
http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/08/unity-meditation-update.html

Mai jos sunt instrucţiunile acestei meditaţii pentru a fi folosite zilnic, fără nici o referire la eclipsa de soare.

1. Utilizaţi propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conştiinţă.

2. Indicaţi-vă intenţia de a folosi această meditaţie ca un instrument pentru a accelera procesul de a aduce armonie şi unitate pentru planeta Pământ şi locuitorii săi.

3. Vizualizaţi un stâlp de Lumină care emană din Soarele Galactic Central, apoi trece prin toate fiinţele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar, prin Soare şi Lună şi apoi prin corpul vostru spre centrul Pământului. Vizualizaţi un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului, apoi trece prin corpul vostru şi în sus înspre cer către toate fiinţele de Lumină din Sistemul nostru Solar şi din galaxia noastră. Acum stăm în doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând simultan în sus şi în jos. Menţineţi aceşti stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.

4. Acum, vizualizaţi o energie feminină divină vindecătoare deschisă roz, vindecând toţi oamenii de pe planetă de traumele lor din trecut, aducând pace, armonie, înţelegere, abundenţă şi unitate. Vizualizaţi această lumină moale roz vindecând minţile şi inimile tuturor oamenilor din întreaga lume. Vedeţi toţi Lucrătorii Luminii Războinicii Luminii şi Cunoscătorii Adevărului, care lucrează în unitate pentru crearea Pământului Nou. Vedeţi oamenii de pe Pământ sărbătorind şi participând cu bucurie la crearea noii noastre realităţi, în care toată lumea poate obţine ceea ce are nevoie şi alege în mod liber să trăiască aşa cum îşi doreşte.

Timpul sugerat pentru meditaţie este de 15 minute. Pentru această meditaţie a fost creat un Eveniment Facebook :

https://www.facebook.com/events/142540063029239

Deoarece Meditaţia Săptămânală de Ascensiune este la ora 16:00 GMT, precum şi în fiecare duminică, cei care se simt ghidaţi, pot face Meditaţia Unităţii imediat după Meditaţia de Ascensiune la ora 4:30 GMT.
http://2012portal.blogspot.co.uk/2016/08/make-this-viral-weekly-ascension.html

Referinţe :

Mişcarea de Rezistenţă :


http://2012portal.blogspot.co.uk/2012/04/resistance-movement-normal-0.html

Meditaţie urgentă pentru Alerta Neagră :

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/2017/10/urgent-meditation-request-for-black.html

Raportul Meditaţiei Unităţii :

http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/08/unity-meditation-report.html 

Comentarii