Bine aţi venit

Bine aţi venit la "Noi iubim meditaţia în masă"!

Acest blog a fost creat pentru a sprijini iniţiativa lui Cobra şi a Forţelor Luminii de a organiza meditaţii în masă, ca una din modalităţile pentru accelerarea eliberării planetare.
"Forţele Luminii au întrebat dacă cineva ar putea deschide un blog, care să organizeze meditaţii pentru a disipa această furtună şi toate viitoarele evenimente meteorologice puternice.

Evenimentele meteorologice puternice nu au un scop planetar, ci sunt localizate într-o anumită parte a suprafeţei planetare şi astfel masa critică a meditatorilor pentru a le dizolva este de obicei între 5000 şi 10.000 de oameni, ceea ce nu ar trebui să fie prea greu de atins.

Cu Meditaţia Uraganului am arătat că evenimentele meteorologice puternice pot fi disipate prin folosirea voinţei noastre libere şi a acţiunii unificate, iar prin meditaţia noastră am arătat un model cum ar putea fi făcu acest lucru.

Victoria Luminii! "

Sursa: http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/09/hurricane-meditation-report.html

Suntem un grup de Lucrători în Lumină care au ajutat la organizarea unor meditaţii globale în masă, organizate în diverse ocazii. Unul dintre succesele noastre recente a fost Meditaţia Uraganului Irma, la care ni s-au alăturat 535 de oameni, pentru a minimiza impactul uraganului asupra Floridei.

https://www.facebook.com/events/129746987648616

De asemenea, am fost unul dintre grupurile care au participat la Meditaţia de mare succes a Unităţii. Au fost mai mult de 2.300 de oameni care au meditat cu noi.

https://www.facebook.com/events/858739587612473

Iată link-ul către Raportul de Meditaţie a Unității al lui Cobra:

http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/08/unity-meditation-report.html

În viitor, sperăm să organizăm mai multe meditaţii în masă pentru evenimente meteorologice locale şi să ajutăm ca Evenimentul să devină realitate.

Victoria Luminii!

Comentarii