Actualizarea meditațiilor

Iată o actualizare a mai multor evoluții referitor la meditațiile noastre active și la blog:

Meditația pentru Dezastre Naturale și Provocate de Om (Meditația pentru Dezastrele Naturale numită anterior)

Mai întâi de toate, există o schimbare în numele acestei meditații de la "Dezastre Naturale" în "Dezastre Naturale și Provocate de Om". Aceasta este o recunoaștere a faptului că, deși unele evenimente meteorologice întâlnite sunt pur naturale la început, ele sunt manipulate de Cabală în majoritatea cazurilor.

De exemplu, există dovezi că s-a întâmplat ceva ciudat în timpul incendiilor din California.

http://www.theeventchronicle.com/study/strange-things-california-fires/

Pe de altă parte, meditația noastră a ajutat cu siguranță Marea Britanie și Irlanda să reducă la minim impactul Uraganului Ophelia. În ciuda faptului că mass-media din întreaga lume încearcă tot posibilul să portretizeze Uraganul Ophelia ca fiind cea mai gravă furtună cu care se confruntă Marea Britanie în ultimii 30 de ani, daunele reale sunt relativ mici.

De asemenea, este bine să vedem că și publicul larg se revoltă din cauza mass-mediei în masă cu privire la rapoartele lor "inexacte", cum ar fi cele din link-ul de mai jos:

http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/storm-ophelia-latest-news-hurricane-town-foam-weather-water-flooding-cleveleys-lancashire-a8004911.htmlCu toate acestea, o nouă Furtună Brian poate lovi Marea Britanie în weekend, ceea ce ar putea cauza stricăciuni mai mari comparativ cu Ophelia.

http://www.telegraph.co.uk/news/2017/10/19/uk-weather-flood-warning-big-waves-strong-winds-batter-britain/

Și există, de asemenea, un nou Taifun Lan, care va lovi Japonia în weekend-ul următor.

https://www.accuweather.com/en/weather-news/lan-to-strengthen-into-dangerous-typhoon-approach-japan-this-weekend/70003024

Potrivit raportului AccuWeather, Taifunul Lan are potențialul de a deveni o furtună de categoria 4, fie vineri, fie sâmbătă, ora locală.Interesant este faptul că vor avea loc și alegerile pentru Casa Inferioară a Japoniei în weekend-ul următor.

https://english.kyodonews.net/news/2017/10/ef73b8ec34ae-campaigning-begins-for-oct-22-lower-house-election.html

Există posibilitatea ca premierul japonez Shinzo Abe să demisioneze dacă pierde aceste alegeri, după cum a raportat Benjamin Fulford într-una din actualizările sale.

https://theeventhub2015.blogspot.co.uk/2017/10/full-article-benjamin-fulford-2017-10.html

Deci, este foarte probabil ca, Cabala să folosească acest taifun pentru a reduce numărul de persoane care se întorc să voteze și apoi să poată manipula alegerile aşa cum au făcut şi în trecut.

https://geopolitics.co/2015/05/10/japan-pm-shinzo-abe-charged-for-election-rigging-the-high-court/#more-26366

Prin urmare, vom include atât Furtuna Brian, cât și Taifunul Lan în Meditația pentru Dezastre Naturale și Provocate de Om, cu focalizare suplimentară pe asigurarea faptului că alegerile din Japonia să poată fi organizate fără a fi manipulate de Cabală și fiecare alegător să își poată exprima cu adevărat opinia conform liberului arbitru.

Există, de asemenea, o serie de rapoarte despre distrugerea masivă a animalelor de pe întreaga planetă.

http://strangesounds.org/2017/10/massive-die-offs-around-the-world-103-whales-in-brazil-multiple-thousands-of-fish-in-uruguay-paraguay-india-and-thailand.html

Iar cauzele majorității acestor incidente sunt neclare în momentul de față.

Vă rugăm să includeți și acest lucru în Meditația pentru Dezastre Naturale și Provocate de Om, dacă vă simțiți ghidat pentru aceasta.

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/2017/10/new-general-meditation-for-natural.html

Meditația pentru Sheldan Nidle

În plus, vă rugăm să îl vizualizați pe Sheldon Nidle înconjurat de un ou roz plin de energia Iubirii, timp de aproximativ 5 până la 10 minute, începând cu ora 17 PM GMT, dacă vă simțiți ghidat. Acest lucru este pentru a-l ajuta să se recupereze din recenta sa urgență medicală.

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/2017/10/meditation-for-sheldan-nidle.html

Noi iubim Forumul de Meditaţie în masă

Pentru a finaliza această actualizare într-o notă pozitivă, sunt foarte bucuros să vă anunț că “Forumul de Meditație în masă” este activ şi în desfășurare.
.
http://welovemassmeditation.elementfx.com/home/welovem3/public_html/Scopul principal al acestui forum este ca oricine să poată oferi idei sau domenii noi, pe care să le putem include în meditațiile actuale sau cele noi, în viitor. Există, de asemenea, o zonă în care oamenii pot împărtăși atât știri globale, cât și locale, despre care ar trebui să fim conștienți, precum și o zonă în care oamenii pot cere vindecare.

Forumul este încă relativ nou în acest moment. Mai multe caracteristici pot fi adăugate în viitor. Vă rugăm să nu ezitați să ne oferiți orice sugestii referitor la modul în care putem îmbunătăţi comunitatea Lucrătorilor Luminii.

Comentarii