Vă rugăm faceţi acesta să fie viral ! Meditaţie Urgentă pentru Vulcanul Agung din Bali !

http://prepareforchange.net/2017/09/27/please-make-this-viral-urgent-meditation-for-volcano-agung-in-bali/

27 Septembrie 2017, de Ada Shaw
URGENT ! VĂ RUGĂM AJUTAŢI-NE, FACEŢI ACESTA VIRAL !
EVENIMENT FACEBOOK :
Meditaţie de urgenţă pentru calmarea vulcanului Agung din Bali!
După cum probabil ştiţi, vulcanul îşi intensifică activitatea şi pune în pericol viaţa oamenilor din Bali, 50 de mii dintre ei fiind deja evacuaţi din apropierea sa.Trebuie să acţionăm rapid fiindcă acum intră în faza critică şi activitatea crescută este prezisă pe ziua de vineri.

Vom face această meditaţie în fiecare zi la 3:30 pm GMT, timp de 15 minute, cât este necesar.
Verificaţi ora voastră locală aici :
Bine aţi venit să vă alăturaţi salvării vieţii oamenilor şi vindecării Gaia !


Meditaţie audio ghidată în limba engleză:

Instrucţiuni:

1. Eliberaţi-vă corpul şi mintea urmărindu-vă respiraţia pentru câteva minute.

2. Indicaţi-vă intenţia de a folosi această meditaţie ca instrument de calmare a activităţii vulcanului de pe muntele Aguing din Bali.

3. Vizualizaţi un stâlp de lumină care emană din Soarele Galactic Central, apoi trece prin toate Fiinţele Luminii din Sistemul nostru Solar şi apoi prin corpul vostru spre centrul Pământului. Vizualizaţi un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului, apoi prin corpul vostru şi în sus înspre cer către toate fiinţele de Lumină din Sistemul nostru Solar şi din galaxia noastră. Acum staţi în doi stâlpi de Lumină, Lumina curge atât în sus, cât şi în jos, simultan. Menţineţi aceşti stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.

4. Conectaţi-vă cu zeiţa cosmică prin inspirarea în inima voastră a energiei sale divine feminine de Iubire şi Lumină.Când expiraţi, trimiteţi această energie pură a zeiţei către vulcanul Agung din Bali, calmând şi liniştind activităţile sale. Apoi vizualizaţi lumina ei moale, roz , pacificând vulcanul. Faceţi acest lucru timp de 5 minute.

5. Acum, răspândiţi energia zeiţei la toate nodurile tectonice ale planetei, echilibrând presiunea asupra tuturor plăcilor tectonice ale Gaiei, ajutând-o să se elibereze într-un mod armonios de toată negativitatea la care a fost supusă.

6. Vizualizaţi Vulcanul Aguing din Bali calmat, toţi oamenii cât şi proprietăţile lor în siguranţă şi întorşi la casele lor.
Pentru informaţii actuale despre furtuni / cutremure globale / vulcani care au nevoie de ajutorul nostru cu meditaţii pentru a ajuta la calmarea şi ancorarea energiilor puternice care vin înspre Gaia acum:

Comentarii