(Suliţa de lumină) Meditaţia pentru îndepărtarea bombelor de tip toplet (3 P.M. GMT)

Mai jos vă prezentăm meditaţia zilnică de îndepărtare a bombelor de tip toplet, creată de un coleg Lucrător de Lumină. Această meditaţie a fost menţionată de Cobra ca fiind unul din instrumentele care ajută la dizolvarea tuturor entităţilor plasmoide şi a bombelor asociate cu acestea.

A fost creat de asemenea un eveniment Facebook, pentru a susţine această meditaţie:

https://www.facebook.com/events/1084611538342739

Vă rugăm să vă simţiţi liberi să vă alăturaţi dacă vă simţiţi ghidaţi, pentru a accelera eliberarea planetară.

Sursă :https://spearoflight.blogspot.co.uk/2017/09/toplet-bombs-removal-meditation-protocol.html

Referinţă : http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/09/short-situation-update.html

----------------------------------------------------------------

De la ultimul raport al Meditaţiei Unității, Cobra a declarat că principalul obstacol sunt bombele de plasmă, că este nevoie să fie îndepărtate înainte de declanşarea Evenimentului.

https://2012portal.blogspot.com/2017/08/unity-meditation-report.html

Iată mai multe despre aceste lucruri:

"Chiar și folosind aceste metode avansate, mai rămâne o mică parte nerezolvabilă a anomaliei primare, care apoi se prăbuşeşte în vârtejul de acumulare din jurul bombelor de tip toplet. Forţele Luminii vor aplica apoi din nou tehnologia ATVOR, până când masa critică a anomaliei primare va fi rezolvată şi apoi ei vor anihila bombele rămase până acum, pentru totdeauna. ":

https://2012portal.blogspot.com/2016/06/situation-update.html

"Curăţarea Grupului Chimera continuă. În ultima vreme a fost o îmbunătăţire drastică a situaţiei din Sistemul nostru Solar. Forţele Luminii au reuşit să elimine majoritatea anomaliilor plasmatice din Sistemul Solar şi dincolo de el, şi marea majoritate a anomaliei plasmei cu cele mai multe bombe de tip toplet rămase până acum, care se acumulează aproape de Pământ la 3 raze de Pământ, de la centrul Pământului ":

https://2012portal.blogspot.com/2017/02/situation-update.html

DECI, CE PUTEM FACE ?

Puteţi folosi meditaţia cu Flacăra Violet, care a fost deja utilizată pentru a dizolva Piatra Neagră:
https://theeventhub2015.blogspot.com/2017/06/updated-violet-flame-meditation-for.html

În primul rând, tehnologia ATVOR utilizată de Forţele Luminii este o metodă avansată de conversie AN:

https://recreatingbalance1.blogspot.com/2016/05/an-conversion.html

O convertire AN este : "... sistemul de transmisie directă a Luminii care ocoleşte filtrele de urgenţă şi, prin urmare, transmite fluxul de Lumină în plinătatea ei, pe tot drumul, în josul planurilor. E ceea ce permite ca voinţa Divină să fie transmisă de Lumină în cea mai densă materie a tuturor planurilor, transmutarea, vindecarea şi reconectarea întregii realităţi înapoi cu Unul. Acest sistem de conversie AN transformă în mod progresiv universul într-o realitate în care Unul este un tot puternic. Când convertirea AN este completă, universul va fi o imagine exactă în oglindă a lui UNUL ":

https://recreatingbalance1.blogspot.pt/2017/05/white-fire-of-an.html

Ora :

17 (5 p.m) CEST Daily

Este cu o oră înainte de meditaţia WAM şi o oră după meditaţia cu Flacără Violetă.

Puteţi verifica ora aici:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=White+Flame+AN+Toplet+bombs+removal+meditation&iso=20230915T17&p1=37&am=15

Ideea mea pentru meditaţie pentru a accelera acest proces:

1. Utilizaţi propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conştiinţă.

2. Indicaţi-vă intenţia voastră de a folosi această meditaţie ca un instrument pentru a accelera procesul de vindecare al Pământului şi al locuitorilor săi, îndepărtarea bombelor de tip toplet şi declanşarea Evenimentului.

3.Vizualizaţi un stâlp de Lumină albastră electrică care emană de la Soarele Galactic Central, trecând apoi prin poarta stelară Orion, localizată în constelaţia Orion, venind apoi în Sistemul Solar şi trecând prin toate fiinţele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar şi apoi prin corpul vostru spre centrul Pământului.

4. Vizualizaţi un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului, apoi în sus prin corpul vostru şi în sus înspre cer, către toate fiinţele de Lumină din Sistemul nostru Solar şi din galaxia noastră. Venind apoi spre constelația Orion şi în cele din urmă conectându-se cu centrul Galactic şi cu Sursa.

5. Acum staţi în doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând atât în sus, cât şi în jos, simultan. Țineţi aceşti stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.

6. Acum, vizualizaţi o flacără albă a lui AN provenind de la un stâlp de lumină între Sursă şi Pământ răspândindu-se pe întregul Pământ, în atmosfera sa şi mai încolo în spaţiu, purificând toate bombele care au rămas pe toate planurile (eterice, fizice, plasmatice, etc.) în Sistemul Solar şi purificând orice anomalie şi aducând unitate, care va face ca Sursa să se manifeste mai uşor pe Gaia, ducând la sfârşitul carantinei.

7. Visualizaţi Forţele Luminii forţând îndepărtarea şi dizolvarea tuturor rămăşiţelor bombelor de tip toplet, până la un anumit prag, când toate celelalte bombe rămase devin instantaneu eliminate şi declanşează Evenimentul.

* 7. Dacă vă simţiţi ghidaţi, puteţi să îl invocaţi pe Arhanghelul Metatron pentru a vă ajuta la procesul de purificare.Victoria Luminii !

Comentarii