Cerere urgentă de meditaţie pentru alerta neagră


ACTUALIZARE : Deşi alerta este acum redusă la roşu, situaţia este încă critică. Prin urmare, vă rugăm să continuaţi cu această meditaţie la ora 4 PM GMT.

http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/10/blog-post_91.html

Datorită situaţiei urgente a alertei negre şi a mai multor plaje de securitate, vom ajuta Forţele luminii, făcând Meditaţia Unităţii, până când alerta va fi retrogradată.

Vom face meditaţia zilnic la ora 4 PM GMT.

https://www.facebook.com/events/142540063029239

Puteţi converti fusul orar GMT în fusul orar local propriu, aici:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Link-ul pentru ghidarea audio pentru această meditaţie, poate fi găsit în partea de jos a acestui post:

http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/08/unity-meditation-update.html

Instrucţiuni :

1. Utilizaţi propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conştiinţă.

2. Indicaţi-vă intenţia de a folosi această meditaţie ca un instrument pentru a accelera procesul de aducere a armoniei şi unităţii pentru planeta Pământ şi locuitorilor săi.

3. Vizualizaţi un stâlp de Lumină care emană de la Soarele Galactic Central, apoi trece prin toate fiinţele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar, prin Soare şi prin Lună şi apoi prin corpul vostru spre centrul Pământului Vizualizaţi un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului, apoi prin corpul vostru şi în sus înspre cer către toate fiinţele de Lumină din Sistemul nostru Solar şi din galaxia noastră. Acum staţi în doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând simultan în sus şi în jos. Menţineţi aceşti stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.

4. Acum, vizualizaţi o energie moale roz feminină vindecătoare , vindecând toţi oamenii planetei de traumele lor din trecut, aducând pace, armonie, înţelegere, abundenţă şi unitate. Vizualizaţi această lumină roz moale vindecând minţile şi inimile tuturor oamenilor din întreaga lume.

Vedeţi toţi Lucrătorii de Lumină, Războinicii Luminii şi “Cunoscătorii Adevărului” lucrând în unitate pentru crearea Noului Pământ. Vedeţi oamenii de pe Pământ sărbătorind şi participând cu bucurie la crearea noii noastre realităţi, în care toată lumea poate obţine ceea ce are nevoie şi poate alege în mod liber să trăiască aşa cum îşi doreşte.

Timpul recomandat pentru meditaţie este de 15 minute.

Zeiţa vrea pace şi pace va fi!
Referinţă :

http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/08/make-this-viral-unity-meditation-at.html

Comentarii