Actualizarea Meditațiilor

Iată o actualizare cu privire la următorul subiect:
 • Meditația de Descoperire și Meditația de Urgență
 • Meditaţia Zeiţei pentru Neutralizarea Ritualurilor Negative astăzi la ora 11 PM UTC
 • Abonament prin e-mail
 • Ghidul audio pentru Meditația pentru Îndepărtarea Armelor de Energie Direcționate
 • Meditația echinocțiului de primăvară pe 20 martie la 4:15 PM UTC
Meditația de Descoperire și Meditația de Urgență

Așa cum am menționat în postarea din 25 februarie 2018, vom adopta un nou calendar de meditație de luni, 12 martie 2018.

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

Pentru clarificare, scopul principal al Proiectului Aurora din spatele acestei schimbări este de a crea un orar de meditație care să ofere cel mai bun sprijin Forțelor Luminii și să permită Lucrătorilor în Lumină din întreaga lume să se concentreze și să contribuie în cel mai bun mod posibil.
 

În ultimele două săptămâni, cu ajutorul imens oferit de Smaly7 și de toți traducătorii, a fost creat un ghid audio în diferite limbi pentru Meditația de Descoperire și pentru Meditația de Urgență.

Ghidurile audio pot fi găsite în aceste linkuri, aici:

Meditația de Descoperire : https://www.youtube.com/playlist?list=PLVOwQLKLBlsNJa9QbIr4xoi6Qcgt5tVCI

Meditația de Urgență  : https://www.youtube.com/playlist?list=PLVOwQLKLBlsMYjE-hASlH8SCyvh2OO3CQ

Mai jos sunt versiunile finale ale instrucțiunilor pentru aceste meditații. Am făcut o serie de mici modificări pentru a ne asigura că sunt folosite cele mai potrivite cuvinte posibile.

Aceste instrucțiuni revizuite sunt utilizate în ghidul audio în limba engleză, iar ghidurile audio în alte limbi de către Smaly7.


Meditația de Descoperire  (în fiecare zi la 2 PM UTC)

Instrucțiuni:

1. Folosiți-vă tehnica proprie pentru a vă aduce într-o stare de relaxare.

2. Indicați-vă intenția de a utiliza această meditație ca un instrument pentru a ajuta ca Descoperirea prin Compresie și Evenimentul să se întâmple în cel mai rapid, cel mai uşor și cel mai bun mod posibil.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină care emană de la Soarele Galactic Central, apoi trece prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar și apoi prin corpul vostru până la centrul Pământului. Vizualizați un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului, apoi prin corpul vostru și în sus înspre cer către toate ființele de Lumină din Sistemul nostru Solar și din galaxia noastră. Acum stați în doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând simultan în sus și în jos. Mențineți acești stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.

4. Vizualizați Flacăra Violet, care se răspândește în jurul suprafeței şi al spațiului sublunar al Pământului, transmutând toate energiile negative, răspândindu-se în toate zonele rămase controlate de Forțele Întunericului, ajutând Forțele Luminii să Elibereze și să Vindece această planetă.

5. Vizualizați Focul Alb al lui AN, care se răspândește în jurul suprafeței și al spațiului sublunar al Pământului, ajutând Forțele Luminii să îndepărteze și să transmută toate entitățile plasmatice negative rămase, viermii, Yaldabaoth, toate armele negative ale Forțelor Întunericului, cum ar fi bombele de tip toplet și armele de energie direcționate, armele plasmatice și scalare și toate forțele întunericului și energiile întunecate rămase. Vizualizați doar Lumina care rămâne pe Pământ și pe toată Creația.

6. Acum, vizualizați o energie feminină Divină vindecătoare roz, vindecând toți oamenii de pe planetă de traumele lor din trecut, aducând Pace, Armonie, Înțelegere, Abundență și Unitate. Vizualizați această Lumină de un roz deschis vindecând mințile și inimile tuturor oamenilor din întreaga lume. Vedeți toți Lucrătorii în Lumină, Războinicii Luminii și Cunoscătorii Adevărului care lucrează în Unitate pentru crearea Noului Pământ. Vedeți oamenii de pe Pământ sărbătorind și participând cu bucurie la crearea Noii noastre Realități, unde fiecare poate obține ceea ce are nevoie și alege în mod liber să trăiască așa cum doreşte.

7. Vizualizați Forțele Luminii care vin pe toată suprafața Pământului și Evenimentul care are loc, eliberând în cele din urmă planeta Pământ.


Meditația de Urgență  (în fiecare zi la 3 PM UTC)

Începând cu data de 11 martie, aici este o listă de situații de urgență pe care le puteți include în pasul 5 al Meditației de Urgență:

Zone de război / conflicte:
 • Persecuția Rohingya în Myanmar
 • Războiul potențial în Iran, creat de iezuiți / Rothschild, cu Cavalerii Maltei
Activitate tectonică periculoasă:
 • Cutremurele din Taiwan care s-au produs la 6 februarie 2018
 • Vulcanul Shinmoe-dake, Japonia
 • Vulcanul Agung, Bali
 • Mt Sinabung, Indonezia
Vreme rea:
 • Nor'easter, Furtuna de Iarnă Elsa și Vulcanul Shinmoedake
 • Puerto Rico și Vieques de pe urma Uraganului Maria din septembrie 2017
Abuzul animalelor, al plantelor și al ecosistemelor:
 • Moartea masivă a animalelor și vindecarea animalelor și a plantelor
Altele:
 • Ciuma în Africa / Madagascar
Instrucțiuni:

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Indicați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru a accelera procesul de vindecare al Pământului și locuitorilor săi.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină care emană de la Soarele Galactic Central, apoi trece prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar și apoi prin corpul vostru spre centrul Pământului. Vizualizați un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului, apoi prin corpul vostru și în sus înspre cer către toate ființele de Lumină din Sistemul nostru Solar și din galaxia noastră. Acum stați în doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând simultan în sus și în jos. Mențineți acești stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.

4. Vizualizați Rețeaua Floarei Vieții din jurul planetei, aprinsă cu Lumina Iubitoare de culoare Roz a Zeiţei, Focul Alb al lui AN, Flacăra Albastră a Arhanghelului Mihail, Flacăra Violet și în cele din urmă Lumina Verde și Aurie.

5. Vizualizați această Lumină care se răspândește în toate zonele planetei, care necesită cel mai mult vindecarea și protecția, prevenind, armonizând și vindecând, zonele de război și zonele de conflict, atacurile asupra Lucrătorilor cheie ai Luminii și asupra Avertizorilor, vremea severă și incendiile dăunătoare, activitatea tectonică periculoasă, abuzurile asupra animalelor, plantelor și ecosistemelor. Vizualizați toate situațiile de la suprafață cum sunt armonizate și pacificate, toate ființele conștiente fiind protejate și dotate cu toate necesitățile și cu îngrijire medicală.

6. Vizualizați Chakra Stelară a Sufletelor tuturor intermediarilor Cabalei care participă la operațiile Forțelor Întunericului, aprinzându-se cu o Lumină alb strălucitoare. Vizualizați această Lumină răspândindu-se de la Chakra Stelară a Sufletelor lor, sub forma unui vortex, în câmpurile lor de personalitate și de energie, inspirându-i să renunțe la aceste activități și să se alăture societății într-un mod pozitiv și constructiv.

7. Vizualizați Forțele Luminii care vin pe toată suprafața Pământului și Evenimentul care are loc, eliberând în cele din urmă planeta Pământ.

Puteți converti fusul orar UTC în ora locală utilizând link-ul de mai jos:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Meditaţia Zeiţei pentru Neutralizarea Ritualurilor Negative

Astăzi este 11 martie, care este a 7-a aniversare a Tsunami-ului Fukushima din Japonia. Există posibilitatea ca Forțele Întunericului să efectueze din nou un ritual de sacrificiu.

Prin urmare, astăzi vom organiza o meditație specială la ora 11:00 PM UTC, pentru a contracara ritualurile negative care au loc astăzi.

Vă rugăm să consultați detaliile și instrucțiunile meditației aici:

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/2017/10/make-this-viral-meditation-with-goddess.html

De asemenea, vă puteți alătura evenimentului nostru Facebook pentru această meditație:

https://www.facebook.com/events/508981309460364/permalink/566884667003361/

Abonament prin e-mail

Aici este de asemenea o actualizare pentru abonamentul prin e-mail.

Recent, am observat că funcția de abonament prin e-mail pentru blogul în engleză a încetat. Acum, această problemă a fost rezolvată.

Cu toate acestea, înseamnă că pentru toți cei care au un abonament activ făcut înainte de luna februarie, va trebui să facă iar un nou abonament. Butonul pentru abonament poate fi găsit în partea de sus a blogului, sub titlu.

Abonarea prin e-mail a fost, de asemenea, activată în următoarele limbi:
 • Croată
 • Olandeză
 • Franceză
 • Germană
 • Maghiară
 • Italiană
 • Portugheză
 • Română
 • Rusă
 • Slovenă
 • Spaniolă
 • Suedeză
 • Turcă
Puteți accesa paginile pentru aceste limbi făcând clic pe "Mai mult ..." (More), în colțul din dreapta sus al blogului în engleză, apoi faceți abonamentul.


Odată ce abonamentul dvs. prin e-mail este activ, veți primi un e-mail atunci când există o nouă postare.

Ghidul audio pentru Meditația de Îndepărtare a Armelor de Energie Direcționate

A fost creat un ghid audio pentru Meditația de Îndepărtare a Armelor de Energie Direcționate. O versiune creată de Grupul Internațional al Vârstei de Aur (International Golden Age Group), poate fi găsită și în lista de redare:

https://www.youtube.com/playlist?list=PL-ujIE4tLGbEd3gz9G4grHFV4idnhLQli

Detalii despre această meditație zilnică, de la ora 9 PM UTC, pot fi găsite în această postare :

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/2018/03/meditation-for-removal-of-directed.html

Meditația echinocțiului de primăvară pe 20 martie la 4:15 PM UTC

După cum a menționat Untwine în ultima postare, vom face o meditație specială la momentul exact al echinocțiului de primăvară, la ora 4:15 PM UTC, pe 20 martie.

http://recreatingbalance1.blogspot.co.uk/2018/03/spring-equinox-easter-ishtar-return-of.html

Detaliile pentru această meditație vor fi anunțate într-o postare separată, în următoarele câteva zile.

Zeița dorește eliberarea, eliberarea va fi!

Comentarii