URGENT! SENSIBIL LA TIMP ! Meditația Zeiței pentru neutralizarea ritualurilor negative astăzi, 30 martie 2018 la ora 8 PM UTC

Martie 30, 2018        05:36:00  pm


Astăzi este Vinerea Mare, care este ziua în care a avut loc răstignirea lui Isus.

https://en.wikipedia.org/wiki/Good_Friday

Este, de asemenea, un moment tradițional în care Forțele Întunericului îndeplinesc ritualuri întunecate, cum ar fi reapariția crucificării în Filipine.

https://en.wikipedia.org/wiki/Crucifixion_in_the_Philippines

Pentru a neutraliza ritualurile întunecate / negative, vom efectua o meditație specială astăzi, 30 martie la ora 8 PM UTC. De asemenea, putem ajuta Forțele Luminii să ancoreze Lumina Zeitei pe suprafața planetei. Sunteți foarte bineveniți să vă alăturați dacă vă simțiți ghidat în acest sens.

https://www.welovemassmeditation.com/2017/10/make-this-viral-meditation-with-goddess.html

Aici este evenimentul nostru Facebook pentru această meditație:

https://www.facebook.com/events/508981309460364/

De asemenea, ar fi foarte util să efectuați această meditație ori de câte ori vă simțiți ghidați în următoarele 12 ore, precum și Meditația Zeiței în weekend-ul Paștelui, care poate fi găsit în link-ul de mai jos:

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/goddess-meditation-230pm-everyday-and.html

în limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditatia-zeitei-la-230-pm-in-fiecare.html

Iată instrucțiunile pentru Meditația Zeiței pentru neutralizarea ritualurile negative :

1. Vizualizați un stâlp strălucitor de Lumină care emană din Soarele Galactic Central, trecând prin corpul vostru în inima Gaiei. Apoi vizualizați un alt stâlp de Lumină care merge în sus de la centrul Pământului prin corpul vostru, prin toate punctele de Lumină din sistemul nostru solar și din galaxia noastră, înapoi spre Soarele Galactic Central. Acum stați în doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând atât în sus, cât și în jos.

2. Acum, vizualizați deasupra capului vostru, în interiorul unui stâlp strălucitor de Lumină, Zeița, într-o formă de femeie frumoasă, încorporând energiile feminine divine: iubire necondiționată, compasiune, acceptare, pace, armonie, har, frumusețe și vindecare. Simțiți-i energia.

3. Coborâți Zeița în corpul vostru în timp ce cântați mantra OM. Puteți să faceți în același timp mudra cu mâinile deasupra capului, apoi să le coborâți și să le așezați ușor pe inima voastră. Simțiți cum energia Zeiței intră în corpul vostru și se ancorează în inima voastră.

4. Chemați prezența zeiței Dou Mu, prezența tuturor Zeițelor ascensionate precum Isis, Maat, Hathor, Quan Yin, Maria Magdalena, White Tara, ... pentru a ajuta la anularea tuturor ritualurilor întunecate care au loc pe planetă și pentru a restabili Lumina divină și Justiția.

5. Întinde-ți mâinile în fața voastră și trimiteți energia divină feminină prin mâinile voastre spre toate ritualurile negative, neutralizându-le, făcându-le inofensive și ineficiente, pierzându-și toată puterea. Vedeți toate ritualurile întunecate cum se estompează, se dizolvă în Lumină și în Iubirea Zeiței.

6. Acum, vizualizați stâlpul de Lumină al Soarelui Galactic Central care se extinde în chakrele stelare ale sufletelor (situate la 20 cm deasupra capului) tuturor ființelor implicate în acele ritualuri, reconectându-le cu Sursa și inspirându-le să renunțe la a le face. Vedeți-le cum încep să lucreze pentru Lumină.

7. Mulțumiți tuturor Zeițelor și tuturor ființelor de Lumină și simțiți recunoștință pentru acest lucru. Zeița vrea pace și pace va fi !

Ghidul audio pentru această meditație poate fi găsit aici (actualizat):

https://youtu.be/evbcXX-eE2o

Victoria Zeiței!

Comentarii