Meditația pentru Îndepărtarea Armelor de Energie Direcționate la ora 9 PM UTC în fiecare zi

Martie 1,2018        11:22:00  am


După cum a sugerat Cobra în postarea de pe blog din data de 24 februarie, Forțele Luminii au cerut cât mai multor persoane să răspândească informații și conștientizarea armamentului energetic direcționat.

Actualizare: Ora meditației s-a schimbat din 9 PM UTC la 5 PM UTC.

http://2012portal.blogspot.co.uk/2018/02/directed-energy-weapons.html Iată link-ul la o altă postare despre armele de energie direcționate, scrisă de Cobra în trecut:

http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/04/situation-update.html

Și aici este un articol important pentru a răspândi conștientizarea acestui lucru:

http://nesaranews.blogspot.co.uk/2017/04/urgent-national-security-and.html

Forțele Luminii au cerut cât mai multor oameni posibil să facă meditația următoare cât de des se simt călăuziți:

1. Relaxați-vă corpul, emoțiile și mintea, concentrându-vă asupra respirației sau în orice alt mod care funcționează pentru dvs.

2. Vizualizați un vortex de lumină alb strălucitoare care coboară din Chakra Stelară a Sufletului întregii omeniri în câmpul energetic și personalitatea tuturor ființelor umane, trezindu-i la realitatea existenței armelor energetice direcționate și vizualizând această conștiință răspândindu-se ca focul prin intermediul mass-mediei.

3. Vizualizați toți intermediarii Cabalei care refuză să mai folosească armele energetice direcționate, cum învață să coopereze și să se alăture societății umane într-un mod constructiv. Vizualizați toți membrii Cabalei care nu doresc să renunțe la folosirea armelor de energie direcționate, cum sunt îndepărtați de pe planetă, cât mai repede și mai eficient posibil. Vizualizați toate armele de energie direcționate cum sunt distruse, şi nu vor mai fi folosite din nou.

Prin urmare, vom organiza o nouă meditație zilnică de masă pentru îndepărtarea armelor energetice direcționate, la ora 9.00 PM în fiecare zi. Și vă rugăm să nu ezitați să faceți acest lucru, ori de câte ori vă place, pe parcursul unei zile.

Aici este ghidul audio pentru această meditație (actualizat):

https://goo.gl/6sLFHs

Mai jos este link-ul la evenimentul Facebook pentru această meditație  (actualizat):

https://www.facebook.com/events/475834357179014

Victoria Luminii !

Comentarii