Meditația pentru mama lui Corey Goode

Martie 7, 2018      07:59:00  pm

După cererea lui Corey Goode de ieri, de pe Facebook, vom organiza o meditație pentru mama sa la ora 08:00 PM UTC, până duminică, 11 martie.( în traducere : Alianţa Fiinţelor Sferice - Facebook

“Lucrători în Lumină … Vă rugăm să vă faceţi timp pentru Mama mea. Am aflat că Bunica mea a murit în această dimineaţă. Mama mea a pierdut două surori şi pe mama ei într-un an şi jumătate şi ea se află acum într-o situaţie foarte grea. Orice energie pozitivă pe care o puteți transmite ei, va fi apreciată.
TY,
Corey Goode “)


Iată instrucțiunile pentru această meditație:

1. Relaxați-vă corpul, emoțiile și mintea, concentrându-vă asupra respirației dvs. sau în orice alt mod care funcționează pentru dvs.

2. Indicați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru a aduce protecția și vindecarea Divină mamei lui Corey Goode, permițându-i să fie eliberată de orice interferență negativă.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină care emană de la Soarele Galactic Central, apoi trece prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar, apoi prin Chakra Stelară a Sufletului vostru şi prin corpul vostru până la centrul Pământului. Acum, vizualizați un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului prin corpul vostru și în sus înspre cer către toate ființele de Lumină din sistemul nostru solar și din galaxia noastră. Acum stați în doi stâlpi de Lumină. Lumina curge simultan în sus și în jos. Mențineți acești stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.

4 Vizualizați un vortex de Lumină albă strălucitoare care coboară din prezența Eu Sunt a mamei lui Corey Goode, în Chakra Stelară a Sufletului ei. Vizualizați această Lumină albă care inundă întregul ei corp și aura sa.

5. Vedeți această Lumină Divină cum o vindecă pe mama sa, prin tot corpul (fizic, plasmatic, eteric, emoțional, mental și cauzal) în toate timpurile, dimensiunile, spațiile și realitățile. Vedeți această Lumină strălucind mai sclipitor și mai sclipitor, pe măsură ce o vizualizați pe mama sa în armonie perfectă.

6.Vizualizați-o înconjurată de o echipă de ființe puternice și binevoitoare de Lumină, care stau lângă ea și o protejează.

7. Vizualizați un scut puternic de lumină aurie care înconjoară aura ei. Vedeți acest scut devenind din ce în ce mai întărit, pe măsură ce Lumina albă se revarsă în aura ei. Stabiliți intenția ca acest scut să devină permanent pentru a o proteja de orice interferență negativă, de acum încolo.

8. Vizualizați-o mama lui Corey Goode în fericire perfectă.


Aici este evenimentul Facebook pentru această meditație.

https://www.facebook.com/events/213960849345360

Puteți converti fusul orar UTC în ora locală utilizând link-ul de mai jos:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Vă rugăm să vă alăturați dacă vă simțiți ghidat să faceți acest lucru.

Victoria Luminii!

Comentarii