O surpriză din Croația

Mai jos este o reclamă pentru acest blog în revista denumită "Svjetlost" (Lumina) din Croația.

Mulțumiri speciale pentru marile eforturi făcute de traducătorul croat pentru acest blog!


Iată traducerea în limba engleză a textului:

"Să mergem împreună

V-ați putea întreba ce puteți face practic pentru a vă elibera potențialul imens și pentru a contribui la binele superior al planetei Pământ în acest moment.Sunt atât de mulți dintre noi care au decis să ne reunim conștiința în Lumină și astfel să nu ne simțim slabi, ci puternici.În anumite momente, ne reunim pentru a face meditații în masă, punând puterea noastră la dispoziția Forțelor Luminii. Ne concentrăm asupra gândurilor noastre și ameliorăm Reţeaua de Lumină aici pe Pământ. Lucrăm la aceasta cu entuziasm, până la Victoria finală a Luminii. Vă invităm să vă alăturați: veniți pe blogul Noi iubim Meditațiile în Masă (We Love Meditation Mass Meditation) : (https://welovemassmeditation.blogspot.hr ). Veți putea găsi meditații la care veți fi bucuroși să vă alăturați.
Din pagina "Meditații Active" a blogului puteți găsi ora și tema fiecărei meditații, astfel încât să puteți găsi cele mai potrivite pentru dvs. Majoritatea meditațiilor sunt disponibile în format scris și audio în majoritatea limbilor și în curând vor fi disponibile pentru dvs. în limba croată.Sperăm că puteți petrece un timp preţios făcând meditații în masă cu oameni cu aceeași gândire din Europa, Japonia, America, China și India etc ... Noi toți suntem aici împreună și lucrăm pentru Victoria Luminii!

Dacă doriți să obțineți o mai bună înțelegere a activităților geopolitice actuale și a progreselor Forțelor Luminii, puteți să vă uitați aici :

http://www.2012portal.blogspot.com

Suntem Unul, vă rugăm să vă alăturați în aceste minunate meditații. Împreună vom ascensiona cu Mama Pământ.

Samgaccadhvam

(În micul pătrat din dreapta se află o invitație la sărbătoarea Wesak din Zagreb)."

Victoria Luminii !

___________________________________

Despre acest Blog :

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) organizează meditații în masă propunându-și să ajute la realizarea eliberării planetare cât mai curând posibil și cât mai uşor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați Meditației de Descoperire de la ora 2 PM UTC și Meditației de Urgență de la ora 3 PM UTC, în fiecare zi, dacă vă simțiți ghidat în acest sens.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă în diverse scopuri. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență Lucrătorilor în Lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau de o singură dată, utilizând link-ul de mai jos:
paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție ușoară în eliberarea planetară în cea mai înaltă Lumină.

Comentarii