Meditația Echinocțiului de la 4:15 PM pe 20 martie

Martie 16, 2018        02:29:00  am

Echinocțiul din martie este echinocțiul de primăvară din emisfera nordică și echinocțiul de toamnă (căderea de toamnă) din emisfera sudică.

https://www.timeanddate.com/calendar/ten-things-march-equinox.html

Este, de asemenea, un moment puternic pentru energia Zeiței și un moment de echilibru între zi și noapte. Mama Pământ este în echilibru între vară și iarnă. Noaptea și ziua sunt în armonie.

În emisfera nordică, aspectul se manifestă în partea luminoasă a ciclului. În emisfera sudică, celălalt aspect este manifestarea părții întunecate a ciclului. Deci cele două emisfere se oglindesc reciproc. Când recunoaștem această simetrie frumoasă și ne permitem să o SIMŢIM, putem înțelege Totalitatea ființei : adevărul că noi suntem UNUL.

Pentru aceia dintre noi din Nord, care sărbătorim echinocțiul de primăvară, există acum mai multe ore de lumină ale zilei pentru a propulsa sufletele noastre să avanseze și să facă schimbările necesare. Este un timp al reînnoirii și renașterii, al învierii. Este timpul de tranziție care permite sufletului nostru să renunțe la tot ce este vechi și să planteze semințe noi, ca să crească pentru viața care ca veni. Acum, Zeița se poate întinde pe pământ, aducând o viață nouă, iar Dumnezeu poate merge pe câmpurile verzi, arătându-și încântarea pentru înflorirea noii vieți.

Pentru aceia dintre noi din sud, care sărbătorim echinocțiul de toamnă, acesta este un moment important să mulțumim Maicii Zeiței și Mamei Pacha, Pământului, pentru darurile sale. Sărbătoriți recolta pe care ați cules-o. Cu bucurie și cu recunoștință, priviți înapoi la anul care a trecut, onorând și eliberând tot ceea ce nu vă mai servește. Uitați-vă și la viața voastră, fiți centrați și stați în echilibru, ca să fiți pregătiți pentru viitor.

De asemenea, așa cum a sugerat Untwine :

"Aceasta este un pas în ciclul care este deosebit de important pentru energia Zeiței : Răsăritul de Soare, Echinocţiul de Primăvară. Zeița este ceea care dă naştere unei noi vieți, în toate felurile posibile.

Etimologia și fonetica au lăsat multe indicii despre acest lucru. Aceasta este perioada Paștelui, care este Zeița Ishtar. Soarele răsare la est, împreună cu Steaua de Est / Ishtar: Venus este prima stea care se înalță în Est dimineața, motiv pentru care se numește Steaua de Est sau, de asemenea, se numește Lucifer (acest cuvânt se referea inițial la Venus ), care înseamnă literalmente în limba latină, aducătorul de Lumină, deoarece Zeița Venus aduce noua viață ca şi planeta Venus care aduce noua lumină dimineața. Cuvântul dimineața, din germanul morgen, este un alt nume al Zeiței: Morgan LeFay. Morgan înseamnă din punct de vedere etimologic, nașterea din mare, născându-se apa noii vieți, la fel ca și echivalentul grec pentru Ishtar / Venus este Afrodita, care înseamnă, de asemenea literalmente, născut din mare ".
http://recreatingbalance1.blogspot.co.uk/2018/03/spring-equinox-easter-ishtar-return-of.html

http://recreatingbalance1.blogspot.co.uk/2018/02/natural-cycles-of-goddess-and-god.htmlÎn bucurie și recunoștință, vă rugăm să utilizați acest Echinocțiu din martie pentru a acorda respect Soarelui, Mamei Pământ (Mamei Pacha), Lunei și stelelor, sinelui nostru superior / păzitorilor noștri, îngerilor și Arhanghelilor, Soarelui Galactic Central, familiilor noastre Stelare, Maeştrilor Ascensionați și rețelei Agartha din interiorul Pământului și să sărbătorim această intrare în sezoanele de plantare sau de recoltare.

De asemenea, vom folosi această ocazie pentru a ne conecta cu prezența Zeiței feminine și pentru a cultiva calitățile iubirii, compasiunii și sensibilității, pentru a stabiliza tranziția și a contracara cruzimea atât de răspândită pe suprafața planetei, făcând Meditația Zeiței la momentul exact al Echinocţiului din martie, pe 20 martie la 4:15 PM UTC.

http://2012portal.blogspot.co.uk/2018/02/power-of-goddess.html

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/2018/02/goddess-meditation-230pm-everyday-and.html


Mai jos sunt instrucțiunile pentru Meditația Zeiței. Timpul sugerat pentru meditație este de 15 minute.

1. Relaxați-vă mintea și corpul, urmărindu-vă respirația pentru câteva minute.

2. Vizualizați un stâlp de Lumină roz care emană de la Soarele Galactic Central, trecând prin corpul vostru înspre centrul Pământului. Păstrați acest stâlp de Lumină activ pentru câteva minute. Apoi vizualizați o prezență feminină iubitoare sub forma unei frumoase Zeițe care coboară din cer și intră în corpul vostru fizic. Această prezență va armoniza femeia din interiorul vostru și vă va face mai iubitori. Rămâneți uniți cu această prezență pentru o vreme.

3. Vizualizați noul viitor spiritual luminos al omenirii, cu bărbații și femeile într-o înțelegere perfectă, cu societatea noastră crescând dincolo de nevoia de războaie și de conflicte, întrucât toate entitățile întunecate, fizice și non-fizice, sunt îndepărtate de pe planeta noastră. Vizualizați toate rănile omenirii cum sunt vindecate, toată omenirea fiind inspirată și îndrumată, cu toată lumea având propria lor legătură cu propriul Suflet și cu Sursa, într-un echilibru perfect al aspectelor lor interioare masculine și feminine.

4. Ridicați mâinile deasupra capului vostru și începeți să vă rotiți corpul în sensul acelor de ceasornic.

5. În timp ce faceți asta, cântați mantra iiii (pronunțată ee-ee) astfel încât să vibreze în tot corpul și să vă vizualizați corpul transformându-se într-un stâlp strălucitor de Lumină, cu milioane de stele colorate în culorile curcubeului, împrăștiate în acel stâlp de Lumină.

6. Continuați să cântați mantra și să vă rotiți. După câteva minute, lăsându-vă mâinile aproape de corp, continuați să vă rotiți în sensul acelor de ceasornic.

7. În timp ce faceți asta, începeți să cântați mantra eeeaaa (eee este pronunțată ca și e în "America" și NU ca și e în "Venus", și a este pronunțat ca şi a în "America"), deci aceasta vibrează prin corpul vostru și vizualizați un Vortex de Lumină de culoarea curcubeului care se extinde din inima voastră spre exterior, pe întreaga planetă. Chemați prezența ghizilor voștri spirituali, a Maeștrilor Ascensionați, Pleiadienilor, îngerilor, delfinilor, sufletelor gemene, sufletelor pereche, familiilor de suflet și ale altor ființe de Lumină.

8. Continuați să cântați mantra și să vă rotiți, şi să rămâneți în prezența tuturor acestor ființe de Lumină pentru o vreme.

Aici este ghidul audio pentru această meditație, în limba engleză:


De asemenea, puteți folosi acest ghid audio în noul nostru canal deschis pe Dtube :

https://d.tube/#!/v/welovemassmedis/s3pgfnvi

Aici este evenimentul Facebook pentru Meditația Echinocţiului din martie :

https://www.facebook.com/events/1966615770323476/ 

După cum a sugerat Untwine, vă rugăm, de asemenea, să vă simțiți liberi să faceți Meditația de Întoarcere a Zeiței (primii 3 pași ai Meditației Zeiței de mai sus), la momentul răsăritului soarelui și / sau oricând în timpul zilei echinocțiului din martie.

Mai mult decât atât, vă puteți alătura Meditației de Lună Nouă sâmbăta, pe 17 martie la ora 2.45 PM UTC, dacă vă simțiți ghidat în acest sens. Acest lucru ne va ajuta să construim energia Zeiței în jurul echinocțiului din martie.

Detalii despre această meditație pot fi găsite în link-ul de mai jos.

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/2017/11/peace-meditation-at-new-moon-saturday.html

Pe o notă finală, este important să ne amintim că întreaga Dinamică Creativă sacră se întâmplă tot timpul, totul deodată. Fie ca noi să folosim acest Echinocţiu din martie pentru a ne uni ca UNUL și pentru a ne energiza în Grație și Frumusețe. Așa să fie. Aşa şi este.

Victoria Zeiței!

Comentarii