Meditație pentru Oprirea Coronavirusului la nivel global la fiecare 4 ore


ACTUALIZARE din 8 octombrie: A fost adăugat un link la videoclipul promoțional pentru protocolul Comanda RCV.

ACTUALIZARE din 15 aprilie: A fost adăugat un gif pentru a ajuta la vizualizarea Flăcării Violet în jurul Pământului.

ACTUALIZARE din 9 aprilie: Modificarea titlului postării și o mică modificare la pasul 5 al instrucțiunilor pentru meditație, cuvântul "plasma" este înlăturat din partea a doua a primei propoziții.

ACTUALIZARE din 7 aprilie: Instrucțiunile meditației au fost actualizate pentru a reflecta ultima situație privind coronavirusul și gravitatea situației  în întreaga lume.

ACTUALIZARE din 15 martie: Actualizare pentru titlul postului și adăugarea posterului pentru Comanda RCV Stardust în coreeană.

Actualizare pe 28 februarie: Instrucțiunile meditației au fost de asemenea actualizate pentru a  include mai multe locații afectate grav de coronavirus. Au fost adăugate mai multe imagini pentru promovarea Comenzii RCV stardust.

Un focar de pandemie a avut loc în Wuhan, China cu două săptămâni în urmă. Se crede că își are originea într-o piață de fructe de mare și de păsări de curte dintr-un oraș din mijlocul Chinei, care este de asemenea, și un centru turistic în China, cu o populație de 11 milioane de oameni. Drept urmare, s-a răspândit rapid în regiunile și țările din jur. Cu confirmarea Statelor Unite ale Americii, primul caz de infecție a fost în Washington, pe 21 ianuarie.

https://www.zerohedge.com/markets/stocks-slide-cnn-report-suggesting-coronavirus-has-reached-us

https://www.rt.com/news/478842-chinese-coronavirus-global-screening/

China a confirmat faptul că acest nou coronavirus se poate răspândi de la om la om. Analizele de ADN al virusului, au arătat că acest virus este foarte asemănător cu Sindromul Acut Sever Respirator (SASR), care a revendicat aproximativ 800 de vieți în întreaga Asia, în anul 2003.

https://www.rt.com/news/478733-wuhan-virus-sars-epidemic-lethal/

Pe durata Noului An Chinezesc care a început pe 24 ianuarie, mulți oameni din China urmează să călătorească înapoi la casele lor, să își vadă familiile și rudele și ar putea trece prin Wuhan ori cu avionul, trenul sau cu mașina. Acesta este cea mai mare cursă de călătorie a anului și ar putea chiar înrăutăți izbucnirea acestui coronavirus.

Deși acest virus se pare că este mult mai puțin letal decât SASR sau Ebola, este totuși contagios și poate să mai pretindă un număr mare de vieți, dacă nu este înăbușit și eliminat complet.

Pe 28 ianuarie, China a pus 16 orașe din provincia Hubei sub carantină, afectând peste 46 de milioane de oameni.

Din păcate, există rapoarte despre faptul că pacienții care prezintă simptome îngrijorătoare, sunt îndepărtați din spitale.


În același timp, există o lipsă de măști de față, care conduce la acumulare și la reglarea prețurilor în Asia.

Pe de altă parte, China încearcă să construiască un nou spital în 6 zile pentru a trata pacienții infectați de acest virus.

https://www.businessinsider.com/china-virus-wuhan-building-new-hospital-coronavirus-2020-1

Acum, au apărut dovezi că acest nou coronavirus este o armă biologică avansată care vizează populația asiatică.

https://benjaminfulford.net/2020/01/29/engineered-novel-corona-virus-okay-for-europeans/

Potrivit lui Cobra, agenții chinezi au furat coronavirusul din laboratorul canadian:
Apoi, un agent SUA, infiltrat în prealabil în laboratorul din Wuhan, și implicat în dezvoltarea virusului, a furat un eșantion al coronavirusului și l-a răspândit în piața de fructe de mare. De atunci virusul s-a răspândit cu o progresie geometrică care poate arăta cu adevărat înfricoșător:

Din fericire, Pleiadienii lucrează neobosit pentru a opri epidemia. Vineri, 24 ianuarie, au dezvoltat prima nano pulbere Stardust (nanopowder) pentru a elimina virusul și l-au împrăștiat pe suprafața planetei din navele lor staționate în Orbita Joasă a Pământului. Virusul a reacționat la praful nano, și s-a schimbat într-o formă ușor mai puțin letală și ușor mai puțin transmisibilă.

http://2012portal.blogspot.com/2020/01/end-time-madness.html

Învățând din reacția virusului, Pleiadienii au dezvoltat o versiune mai avansată pentru Stardust și l-au aplicat luni, 27 ianuarie și marți, 28 ianuarie.


Drept urmare, virusul nu se mai răspândește cu progresie geometrică, așa cum era până acum, și se
pare că încetinește:

Ca urmare, Forțele Luminii preconizează că răspândirea acestui coronavirus se va extinde chiar și o săptămână sau două, cu cazuri noi din ce în ce mai puține raportate n9după aceea.

Puteți verifica starea actuală a epidemiei aici:

După destul de multe încercări, Pleiadienii vor fi capabili să deturneze complet virusul și să oprească răspândirea acestuia, exact în același mod în care au oprit pandemia de gripă spaniolă în anul 1918:

https://en.wikipedia.org/wiki/Spanish_flu#End_of_the_pandemic

Virușii se pot răspândi eficient doar atunci când primesc sprijin din partea forțelor întunecate pe planul plasmatic.

Conform actualizării de la Cobra, având atât de mulți oameni în carantină a permis Forțelor Luminii să curețe complet toți păianjenii Chimera plasmatici și toate celelalte entități Chimera din planurile non-fizice.

Acum, Forțele Luminii îndepărtează cu mare viteză toate entitățile plasmatice rămase Arhon, Draco, Reptilian și alte entități și atunci când o așa mare proporție din populația chineză rămâne acasă, aceasta nu doar previne răspândirea coronavirusului, dar și răspândirea entităților plasmatice, care acum sunt înfometate efectiv în China, conducând la o reacție în lanț de eliminare a entităților la scară planetară, niciodată experimentată până acum.

http://2012portal.blogspot.com/2020/02/endtime-madness-update.html

Prin urmare, vom organiza o meditație urgentă la fiecare 4 ore pentru oprirea răspândirii pandemiei și pentru eliminarea virusului de pe suprafața planetei. Vom începe meditația noastră pe 22 ianuarie la ora 9 PM UTC (12 PM EEST - 24:00 ora României - ora de vară), iar apoi va continua la fiecare 4 ore, la următoarele ore:
  • 1 AM UTC  -  4 AM EEST  -  04:00
  • 5 AM UTC  -  8 AM EEST  -  08:00
  • 9 AM UTC  -  12 AM EEST - 12:00 
  • 1 PM UTC   -  4 PM  EEST - 16:00
  • 5 PM UTC   -  8 PM EEST  - 20:00
  • 9 PM UTC   -  2 PM EEST  - 24:00 (ora de vară a României)
Acest tabel arată intervalele de timp ale meditației pentru zonele orare selectate (fusurile orare selectate):

Ziua anterioară
Ziua actuală
Ziua următoare

Fusul orar
Orașul
#1
#2
#3
#4
#5
#6
HST
Honolulu
03p
07p
11p
03a
07a
11a
PST
Los Angeles
05p
09p
01a
05a
09a
01p
MST
Denver
06p
10p
02a
06a
10a
02p
CST
Chicago
07p
11p
03a
07a
11a
03p
EST
New York
08p
12a
04a
08a
12p
04p
BRT
Rio de Janeiro
10p
02a
06a
10a
02p
06p
UTC
Reykjavik
01a
05a
09a
01p
05p
09p
GMT
London
01a
05a
09a
01p
05p
09p
CET
Berlin
02a
06a
10a
02p
06p
10p
EET
Cairo
03a
07a
11a
03p
07p
11p
MSK
Moscow
04a
08a
12p
04p
08p
12a
ICT
Bangkok
08a
12p
04p
08p
12a
04a
CST
Taipei
09a
01p
05p
09p
01a
05a
JST
Tokyo
10a
02p
06p
10p
02a
06a
AEDT
Sydney
12p
04p
08p
12a
04a
08a
NZDT
Auckland
02p
06p
10p
02a
06a
10a


Aici puteți găsi 6 cronometre de numărătoare inversă pentru fiecare dată/oră de mai sus (derulați puțin mai jos):

https://www.welovemassmeditation.com/p/alert-other-meditaitons-every-4-hours.html

în limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/p/httpswww.html

Iată link-ul evenimentului Facebook pentru această meditație (actualizat):

https://www.facebook.com/events/332271617877908

Iată link-ul ale audio-urilor ghidate pentru această meditație. Vă rugăm să rețineți că audio-urile ghidate actualizate cu instrucțiunile meditației revizuite vor fi lansate în curând:

http://bit.ly/2RR5qOM

Meditația audio ghidată în română : 

https://youtu.be/RrpOd5dEofI


Instrucțiuni (Durata sugerată a acestei meditații este de 15 minute): 

Vă rugăm să rețineți că instrucțiunile au fost actualizate din nou pe 7 și 9 aprilie pentru a reflecta ultima situație privind coronavirusul  și gravitatea situației în întreaga lume.

1. Folosiți propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Declarați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru oprirea răspândirii pandemiei și pentru eliminarea acestui virus de pe suprafața planetei.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină albă strălucitoare care emană de la Soarele Cosmic Central, fiind apoi distribuită către Sorile Centrale ale tuturor galaxiilor din acest univers. Apoi, vizualizați această lumină care intră prin Soarele Galactic Central, apoi trece prin Galaxia noastră, intră în Sistemul nostru Solar și trece prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar și apoi, prin toate ființele de pe planeta Pământ și de asemenea, prin corpul vostru până în centrul Pământului.

4. Vizualizați Focul Alb al lui AN care purifică toți oamenii și locațiile implicate în focarul de pandemie, în mod special Wuhan în China, Japonia, Iran, Italia și Europa, și Statele Unite ale Americii.

5. Vizualizați Flacăra Violet care purifică toată plasma care susține virusul și toți Arhonii, Draco, Reptilienii și alte entități rămase. Vizualizați virusul fiind oprit din răspândire și îndepărtat de pe suprafața planetei.

[Notă: Entitățile plasmatice au dispărut, potrivit lui Cobra. Acum avem de-a face cu entități eterice și astrale inferioare, care sunt mult mai ușor de abordat. (Sursă) și (Sursă în limba română)]

6. Vizualizați pe toți cei care sunt infectați de virus fiind vindecați complet.

Puteți folosi următoarele imagini pentru a ajuta la vizualizarea Flăcării Violet în jurul Pământului.

După cum sugerează Cobra, puteți utiliza animația următoare pentru a ajuta la vizualizarea coronavirusului fiind eliminat complet de pe suprafața planetei. Vă rugăm să împărtășiți acest lucru pe larg și pe rețelele de socializare dacă vă simțiți ghidați în acest sens.

O versiune de calitate mai bună

O versiune de calitate mai slabă

Pleiadienii au dezvoltat de asemenea un nou protocol pentru eliminarea virusului care poate ajuta oamenii din zonele infectate, în primul rând în provincia Hubei din China, dar și în altă parte a planetei.

Dacă știți, simțiți, sau vă temeți că ați contractat virusul, sau ați dori să dezinfectați zona din jurul vostru, puteți repeta de 3 ori în mintea voastră:

Command RCV stardust” / („Comanda RCV stardust”)

Pleiadienii vor folosi tehnologiile lor avansate pentru a ajuta la eliminarea virusului. Acest nou protocol este încă în dezvoltare și este limitat în eficiență, iar Pleiadienii solicită feedback (părerile voastre). Aceia care vor folosi acest protocol, sunt bineveniți să raporteze efectele acestuia în secțiunea de comentarii sub postarea următoare pe blogul "The Portal" :

http://2012portal.blogspot.com/2020/02/endtime-madness-update.html

Vă rugăm să rețineți că acest protocol NU este un substitut pentru tratamentul medical.

Iată o listă cu toate  video-urile Youtube disponibile pentru Comanda RCV stardust de Age of Aquarius:

Găzduire /
Limba
Age of
Aquarius
Lista de redare Youtube
Engleză
Arabă
Chineză simplificată
Chineză tradițională
Olandeză
Franceză
Germană
Greacă
Maghiară
Italiană
Japoneză
Coreeană
Persană/ Farsi
Portugheză
Română
Rusă
Slovenă
Spaniolă
Suedeză

Iată un video despre protocolul Comanda RCV Stardust:

https://youtu.be/HLuNvEU3gUA

Iată un gif pentru promovarea acestui protocol. Puteți să îl împărtășiți pe larg pentru a ajuta la apariția conștientizării acesteia.
 Engleză :
Chineză (simplificată) :
Chineză (tradițională) :
Olandeză :
Franceză :
Germană
Greacă
Maghiară
Italiană :Japoneză :
Coreeană:


Persană:
Portugheză :
Română :
Rusă :

Slovenă :

Spaniolă :


Suedeză :
Puteți include de asemenea acest focar de pandemie în Meditația noastră zilnică de Urgență la ora 2 PM UTC (4 PM EET / 5 PM EEST - 16:00 / 17:00 - ora României).

În limba română:Victoria Luminii !
_________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația pentru oprirea focarului de pandemie în China la fiecare 4 ore (07:00, 11:00, 15:00, 19:00, 23:00):

https://www.welovemassmeditation.com/2020/01/Urgent-meditation-to-stop-the-pandemics-outbreak-in-china-every-4-hours.html

Meditația Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (2 PM EET / 3 PM EEST):


În limba română:


Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (4 PM EET / 5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (4:30 PM EET / 5:30 PM EEST):Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET / 6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (5:15 PM EET / 6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (5:30 PM EET / 6:30 PM EEST):


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii