Meditația zilnică a Coloanelor Buddhice pentru Puerto Rico la 7:30 PM UTC (9:30 PM EET ora Românie)Aproximativ 2.000 de cutremure au zguduit Puerto Rico de la sfârșitul lunii decembrie, cu cel mai puternic cutremur, un temblor având magnitudinea de 6.4, care a avut loc marți, în 7 ianuarie, fiind centrat chiar în largul coastei de sud-vest a insulei. Acesta, cel mai mare cutremur care a lovit Puerto Rico în acest secol, a ucis cel puțin o persoană, a avariat aproximativ 600 de locuințe și a cauzat pagube de cel puțin 110 milioane de dolari,  lăsând cei mai mulți consumatori de utilități în întuneric.

https://www.space.com/puerto-rico-earthquake-effects-satellite-views.html

https://edition.cnn.com/2020/01/14/us/puerto-rico-earthquake-tuesday/index.html

Falii multiple traversează în zigzag Caraibele de est. Cele subliniate cu roșu au un potențial de a genera un mare cutremur. Săgeata din dreapta sus indică direcția mișcării plăcii nord americane, în raport cu placa din Caraibe. Stelele roșii indică centre de intensitate pentru cutremurele anterioare (Imagine credit : USGS). Sursa 

Această revărsare de cutremure include evenimente pe uscat și pe mare în apropierea orașului Indios și de-a lungul coastei de sud-vest a Puerto Rico. Până în prezent, acesta a inclus 11 ante-cutremure - cutremure mai mici care au precedat evenimentul cel mai mare, sau cutremurul principal - cu magnitudini de 4 și mai mare decât acesta. Cutremurele majore au avut loc în 6 ianuarie (cu magnitudinea de 5,8) și în 7 ianuarie (cu magnitudinea de 6,4 - cutremurul principal), fiind urmate de numeroase replici mari. Insula se află în stare de urgență începând din 6 ianuarie, iar Garda Națională a fost activată în urmă cu o săptămână.

https://www.livescience.com/amp/puerto-rico-earthquake-large-aftershocks-expected.html


Harta tematică a actualei stări seismice din Puerto Rico. Pentru detaliile prezentării consultați legenda din stânga. Cercurile reprezintă evenimentele seismice localizate de către Rețeaua Seismică din Puerto Rico, începând cu 28 decembrie 2019. Culorile diferite indică momentul în care are loc un eveniment de la începutul activității, la sfârșitul lui decembrie, în timp ce, mărimea cercului reprezintă magnitudinea evenimentului. Evenimentele cele mai importante sunt indicate cu o stea albă, cu magnitudinea și data trecute lângă ele. Cel mai mare eveniment observat până în prezent, este de magnitudinea de 6.4 în 7 ianuarie, în mod similar, sunt prezentate și principalul precursor (de magnitudinea de 5.7 în 6 ianuarie) și principala replică (de magnitudinea de 5.8 în 7 ianuarie). Sursa

Puerto Rico se recuperează încă după Uraganul Maria din anul 2017. Cutremurele au reînnoit frica și anxietatea între localnicii din orașele din sudul insulei. Mii de familii s-au refugit din casele lor, fiindu-le teamă că structurile s-ar putea prăbuși în timpul unor replici. Ei dorm în corturi și prelate preinstalate pe stadioane, pe câmpuri și în apropierea autostrăzilor.

Autoritatea de Energie Electrică din Puerto Rico, a declarat că energia electrică a fost restaurată la 99% dintre consumatori. Însă, aproape 5.000 de oameni trăiesc încă în adăposturi.

https://edition.cnn.com/2020/01/14/us/puerto-rico-earthquake-tuesday/index.html

Deoarece, cel mai probabil că seismele vor continua, vă sugerăm o meditație zilnică a Coloanelor Buddhice la ora 7:30 PM UTC (9:30 PM EET - 21:30 ora României), pentru a calma faliile din Caraibe, până când vibrațiile se vor opri complet.

Iată link-ul către pagina Meditației Coloanelor Buddhice în limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/10/meditatia-zilnica-coloanelor-buddhice.html

Acest tabel indică ora meditației pentru fusurile orare selectate inclusiv San Juan, Puerto Rico:

Ora
Fusul orar
Orașul
09:30 am
HST
Honolulu
11:30 am
PST
Los Angeles
12:30 pm
MST
Denver
01:30 pm
CST
Chicago
02:30 pm
EST
New York
03:30 pm
AST
San Juan
04:30 pm
BRT
Rio de Janeiro
07:30 pm
UTC
Reykjavik
07:30 pm
GMT
London
08:30 pm
CET
Berlin
09:30 pm
EET
Cairo
10:30 pm
MSK
Moscow
02:30 am
ICT
Bangkok
03:30 am
CST
Taipei
04:30 am
JST
Tokyo
06:30 am
AEDT
Sydney
08:30 am
NZDT
Auckland

Iată evenimentul Facebook pentru Meditația Coloanelor Buddhice:

https://www.facebook.com/events/750349368792194

Iată link-ul către audio-urile ghidate ale Meditației Coloanelor Buddhice, în diferite limbi (actualizat):

http://bit.ly/30PURQ3

Instrucțiunile (Timpul sugerat pentru această meditație este de 15 minute):

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare de relaxare. Respirați adânc o Lumină albă strălucitoare. Expirați tot ce nu vă mai servește. Repetați această respirație de câteva ori. Apoi, spuneți această mantră, sau una similară, în tăcere sau cu voce tare, dacă va simțiți ghidat :

“ Eu sunt Sufletul
Eu sunt Lumina Divină
Eu sunt Voința Divină
Eu sunt Iubirea Divină
Eu sunt un proiect fix, Sufletul “.

2. Vizualizați Chakra Stelară a Sufletului vostru cum se aprinde cu o Lumină albă strălucitoare. Vizualizați această Lumină sub forma unui vortex care spiralează în jos, curățindu-vă câmpul energetic.

3. Vizualizați o Stea cu 5 colțuri, plasată sus în cer la aproximativ 9 mile (14,48 km) deasupra zonelor afectate de cutremurele din Puerto Rico. Vedeți această stea strălucind deasupra zonelor alese, radiind o Lumină alb sclipitoare.

4. Acum vizualizați Focul Alb al lui AN care emană de la Soarele Galactic Central, trecând prin toate punctele de Lumină din Sistemul nostru Solar și prin Steaua cu 5 colțuri, prin zonele afectate de cutremurele din Puerto Rico și adânc în centrul Pământului. Continuați să vizualizați acest stâlp de Lumină pentru câteva minute.

5. Vizualizați vârful unui vortex strălucitor de Lumină albă, care spiralează de la Steaua cu 5 colțuri în sensul acelor de ceasornic, înlăturând și transmutând toate vibrațiile joase, entitățile întunecate și energiile întunecate, și le transmite la Steaua cu 5 colțuri pentru transmutare. Vizualizați acest vortex de Lumină albă cum se rotește pentru câteva minute.

6. Vizualizați această Coloană Buddhică legată complet de toate Coloanele Buddhice de pe planetă, de Rețeaua Planetară de Lumină de dedesubt, de deasupra și de pe suprafața planetei, și de orice punct de Lumină, așa cum este îndrumat de Ființele Ascensionate, toate conectate împreună cu această Coloană Buddhică la Steaua cu 5 colțuri, în Rețeaua de Lumină alb strălucitoare.

7. Acum, în numele Sursei, în numele prezenței EU SUNT al luminii eterne. Declarăm și comandăm ca, Coloana Buddhică din zonele afectate de cutremurele din Puerto Rico să fie completă pe toate planurile, așa cum este ghidat de Sursă.

Dacă vă simțiți ghidați, puteți include de asemenea acest lucru în Meditația de Urgență zilnică de la ora 2 PM UTC (4 PM EET - 16:00 ora României).

Vizualizați cutremurele care provoacă cât mai puține daune posibil, și vizualizați de asemenea, oamenii din zonele afectate fiind aprovizionați cu toate necesitățile și cu îngrijire medicală.
Vizualizați comunitățile revenind la viața lor normală, cât mai repede posibil.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

în limba română:

Iată link-ul evenimentului Facebook pentru Meditația de Urgență:

https://www.facebook.com/events/485888735397509

Și link-ul pentru audio-urile ghidate:

https://goo.gl/27N8yV


Victoria Luminii !
_________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (2 PM EET / 3 PM EEST):


În limba română:


Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (4 PM EET / 5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (4:30 PM EET / 5:30 PM EEST):Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET / 6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (5:15 PM EET / 6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (5:30 PM EET / 6:30 PM EEST):


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii