Actualizare pentru Binecuvântările lui Al NilamDe la mijlocul lunii august, efectuăm o campanie de meditație zilnică Binecuvântările lui Al Nilam, pentru a ajuta la purificarea energiilor întunecate și a anomaliei primare prin construirea unei Coloane Buddhice asupra unei serii de locații de control al minții din Statele Unite ale Americii și locații ale Nobilimii Negre din întreaga lume.


Această campanie de meditație încă este în desfășurare și a avut un succes destul de mare.  Este interesant de menționat că la două săptămâni după ce a început această campanie, DARPA a început să caute noi sit-uri de facilități subterane care să fie închiriate în scopuri de "cercetare & experimentare". De asemenea, au dorit să închirieze un nou sit pe termen scurt.

https://mobile.twitter.com/DARPA/status/1166736432901308416


Când li s-a cerut să dea explicații de ce au nevoie de o astfel de facilitate subterană atât de repede, au refuzat să dea o explicație completă.

https://gizmodo.com/why-does-darpa-need-a-huge-underground-facility-by-frid-1837668478/

Nu există nici un raport dacă au închiriat cu succes un nou sit. Totuși, un astfel de act urgent al lui DARPA, ar putea indica faptul că binecuvântările noastre sunt destul de reușite.

De atunci, am identificat locații suplimentare unde putem trimite binecuvântările noastre. Acestea sunt în mare măsură locații și reședințe ale BNF. Credem că folosesc aceste locuri pentru ritualurile lor întunecate și generează idei de acte întunecate.

Prin urmare, aceste locații ar avea multă energie întunecată și anomalie primară și, drept consecință, necesită vindecare și purificare.

Puteți găsi aceste locații suplimentare pe pagina următoare:

https://www.welovemassmeditation.com/p/blessings-of.html

în limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/p/binecuvantarile-lui-al-nilam.html

În special, au fost incluse o serie de case ale familiei Theodoli. Este interesant de văzut că trei dintre casele lor din Florida crează forma unui triunghi perfect.


Familia Theodoli este una dintre familiile principale ale Nobilimii Negre. Provine din linia de sânge Theodosiană de care a aparținut Theodosie.

Theodosie a contribuit la ștergerea completă a misterelor Zeiței, prin emiterea unor legi care să interzică închinarea la Zeiță, și care se pedepsea cu moartea, în anul 391, era noastră, și prin ordonarea distrugerii lui Serapeum și a librăriei din Alexandria din anul 392, era noastră. Lupta de la Frigidus, a însemnat o prăbușire totală a rețelei energetice a Zeiței pentru întreaga civilizație vestică, ducând la divizarea Imperiului Roman doar cu câteva luni mai târziu, iar în cele din urmă, ducând la o întârziere de 1000 de ani a progresului, la așa numita Eră Întunecată (Evul Mediu).

https://2012portal.blogspot.com/2019/04/soul-families-workshop-report-and.html

https://www.reddit.com/r/ConspiracyII/comments/6mudlw/theodoli_crime_family/

Ca urmare al existenței acestor locații suplimentare, campania noastră de meditație Binecuvântările lui Al Nilam se va extinde până miercuri, 26 februarie 2020.

Puteți găsi instrucțiunile pentru această meditație, aici:

https://www.welovemassmeditation.com/2019/08/blessings-of-al-nilam.html

în limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/08/binecuvantarile-lui-al-nilam.html

Iată link-ul pentru audio-urile ghidate (actualizat):

http://bit.ly/30PURQ3

Și pentru evenimentul actual Facebook al acestei meditații (actualizat):

https://www.facebook.com/events/158564852099345
De asemenea, vă rugăm să rețineți că, este important să vă aplicați protecția înainte de a efectua această meditație și înainte de a construi o Coloana Buddhică pentru fiecare din aceste locații. Puteți folosi, dacă doriți, tehnica de protecție sugerată de sursa Dragonilor descrisă aici:

http://2012portal.blogspot.com/2015/01/protection.html

Audio-ul ghidat pentru protocolul de protecție poate fi găsit în link-ul de mai jos:

http://bit.ly/2KxSHQw


Victoria Luminii !
_________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (2 PM EET / 3 PM EEST):


În limba română:


Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (4 PM EET / 5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (4:30 PM EET / 5:30 PM EEST):Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET / 6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (5:15 PM EET / 6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (5:30 PM EET / 6:30 PM EEST):


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii