Meditația de la momentul exact al Pătratului Eris-Pluto pe 26 ianuarie la 4:49 PM UTC (6:49 PM EET ora României)


Pe 6 ianuarie va avea loc un aspect astrologic rar, atunci când va apare Pătratul Eris Pluto. Acest lucru ar putea avea un impact mare asupra dezvăluirii complete și a procesului de eliberare planetară pentru restul anului. Efectul Pătratului Eris-Pluto va fi resimțit pe durata acestui an și în anul 2021.

https://www.lunarplanner.com/2020/index.html

  NASA, ESA, și A. Schaller (pentru STScI)

Din punct de vedere astrologic, Pluto este văzut ca un păzitor al porții și un însoțitor în nivelurile mai profunde ale împuternicirii de sine. Acest lucru subliniază importanța privirii în sine, mai degrabă decât în exteriorul sinelui, și găsirea centrului nostru nuclear al forței creative. Evidențiază de asemenea, folosirea acestei forțe în modurile în care împuternicesc pe alții, și care ne trezesc pe noi înșine la noile perspective ale potențialului uman, la conștientizarea conștientă și a experienței care așteaptă să fie realizată.

Eris este un arhetip al războinicului feminin care nu cunoaște frica sau ezitarea să intervină și să expună un adevăr ascuns mai mare. Aceasta tinde să străpungă sau să crape bula noastră actuală de percepție prin care vedem și experimentăm lumea pentru a vedea dincolo de limitele finite ale percepției noastre actuale, dincolo de limitele pe care ni le-am pus pe noi înșine. Cu alte cuvinte, ne ajută să ne dezvățăm de ceea ce am învățat incorect în trecut.

(Ciclul sinodic Saturn-Pluto de 37 de ani)

În general, acest aspect astrologic al Pătratului Eris-Pluto ar putea favoriza dezvăluirea completă. În special, ar putea afecta sistemul financiar global și ar putea aduce mai multe dezvăluiri despre sistemul financiar actual bazat pe datorii. Ne poate conduce să privim în noi înșine, și să ne permită să formăm o nouă perspectivă despre modul în care să abordăm sistemul financiar actual.

Acest viitorul pătrat Eris-Pluto la 270 de grade, marchează intrarea în ultimul pătrat al ciclului sinodic Eris-Pluto de 359 de ani, care a început în anul 1757 era noastră, și a vestit schimbarea vremurilor. Este interesant de menționat că Mayer Amschel (Anschel) Rothschild și-a început cariera în industria bancară în anul 1757, când a început acest ciclu.

https://en.wikipedia.org/wiki/Mayer_Amschel_Rothschild

Prin urmare, acest Pătrat Eris-Pluto este asociat cu ultimul Pătrat al Lunii dintr-un ciclu lunar, în timpul tranziției în ciclu.

Pentru a folosi energia acestui Pătrat Eris-Pluto în beneficiul umanității, vom face aceeași meditație utilizată la Activarea Erei Vărsătorului la momentul exact la care începe acest aspect astrologic, pe 26 ianuarie la ora 4:49 PM UTC (6:49 PM EET - 18:49 ora Românie).

Acest tabel indică orele meditației pentru zonele orare selectate:

Ora
Fusul orar
Orașul
Duminică 26 ianuarie
06:49 am
HST
Honolulu
08:49 am
PST
Los Angeles
09:49 am
MST
Denver
10:49 am
CST
Chicago
11:49 am
EST
New York
01:49 pm
BRT
Rio de Janeiro
04:49 pm
UTC
Reykjavik
04:49 pm
GMT
London
05:49 pm
CET
Berlin
06:49 pm
EET
Cairo
07:49 pm
MSK
Moscow
11:49 pm
ICT
Bangkok
Luni  27 ianuarie
12:49 am
CST
Taipei
01:49 am
JST
Tokyo
03:49 am
AEDT
Sydney
05:49 am
NZDT
Auckland

Iată link-ul evenimentului Facebook pentru această meditație:

https://www.facebook.com/events/468509947125019

Iată link-ul scurt pentru lista de redare pe Youtube audio-urilor ghidate  (Meditația Era Vărsătorului):

http://bit.ly/2TPmIi1


Iată instrucțiunile pentru această meditație (Timpul sugerat pentru această meditație este de 20 de minute):

1. Folosiți propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Declarați-vă intenția de a folosi această meditație ca un instrument pentru a co-crea declanșatorul care va iniția Era Vărsătorului.

3. Vizualizați un stâlp de Lumină albă strălucitoare care emană de la Soarele Cosmic Central, fiind apoi distribuită către Sorile Centrale ale tuturor galaxiilor din acest univers. Apoi, vizualizați această lumină care intră prin Soarele Galactic Central, apoi trece prin Galaxia noastră, intră în Sistemul nostru Solar și trece prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar și apoi, prin toate ființele de pe planeta Pământ și de asemenea, prin corpul vostru până în centrul Pământului.

4. Vizualizați această Lumină cum transmută tot întunericul rămas pe Pământ, vindecând toate inegalitățile, eliminând toată sărăcia și aducând abundență pentru întreaga omenire. Vizualizați începutul unui nou ciclu cosmic grandios al Erei Vărsătorului, aducând Lumină pură, Iubire și Fericire tuturor ființelor de pe Pământ.

Victoria Luminii !
_________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (2 PM EET / 3 PM EEST):


În limba română:


Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (4 PM EET / 5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (4:30 PM EET / 5:30 PM EEST):Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET / 6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (5:15 PM EET / 6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (5:30 PM EET / 6:30 PM EEST):


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii