Actualizarea Meditației de UrgențăIată o actualizare pe următoarele subiecte pentru Meditația de Urgență:

Secetă în sudul Africii și o nouă invazie a viermilor militari în Malawi și în zonele înconjurătoare

În ultimii ani, 45 de milioane de oameni din Africa de sud se confruntă cu o penurie de hrană severă datorită secetei, inundațiilor și a declinului economic.

https://www.theeastafrican.co.ke/news/africa/Drought-and-hunger-stalk-southern-Africa/4552902-5431538-esltgn/index.html

Țările afectate includ Angola, Botswana, Lesotho, Namibia, Zambia și Zimbabwe, cu Zimbabwe fiind lovit cel mai grav de secetă.

Regiunea ar putea avea o perioadă lungă de secetă, apoi de ploi abundente care să distrugă toate recoltele bune de cereale rămase precum și să producă daune caselor și oamenilor.

Între timp, Malawi suferă de asemenea de un nou val invazie de lăcuste / de omizi ai viermilor militari, după cea anterioară din 2017.

https://www.fin24.com/Economy/World/malawi-hit-by-crop-munching-armyworms-20200123

Această nouă invazie a lovit nu mai puțin de 467.000 de fermieri din toate cele 28 de districte agricole din Malawi, care a fost declarată în stare de dezastru. Au fost afectate în jur de 144.000 de hectare de culturi, ceea ce este aproape triplu față de anul 2017.

Sorgul, meiul, orezul și porumbul sunt culturile afectate.

                                                                                      Sursa (LINK)

Această invazie de viermi militari va agrava situația de insecuritate alimentară în Malawi, precum și a întregului continent african și a lumii.

http://theeconomiccollapseblog.com/archives/a-plague-of-billions-of-locusts-threatens-to-create-a-horrific-end-times-famine-all-over-africa


Pentru a combate această invazie, guvernul distribuie pesticide pentru a ajuta fermierii să controleze infestarea. Totuși, acest lucru este eficient doar într-o anumită măsură, și în prezent nu există destule avioane care să acopere toate zonele.

Prin urmare, vă sugerăm să includem această situație în Meditația de Urgență, pentru a vizualiza ca vremea din Africa de sud să fie mai favorabilă creșterii cerealelor și pentru a vizualiza invazia de lăcuste fiind oprită complet cu Focul Alb al lui AN. De asemenea, vizualizați oamenii din regiune eliberați de frica de foame.

Cutremurele din Turcia

Un cutremur cu magnitudinea de 6.8 a  lovit estul Turciei în seara zilei de vineri, 24 ianuarie, la ora locală. Tremururile au fost resimțite și în Siria din vecinătate, Liban, Iran și până departe la Tel Aviv, Israel.

https://www.dw.com/en/turkey-earthquake-scores-rescued-from-collapsed-buildings-many-still-trapped/a-52153914

Apoi, cu o zi mai târziu, un cutremur cu magnitutinea de 5.1 a lovit provincia Elazig din regiunea estică a țării.

https://www.rt.com/news/479187-new-earthquake-turkey-elazig/

Începând cu 26 ianuarie, numărul decedaților a crescut la cel puțin 38 de oameni și a lăsat mai mult de 1.600 de răniți. 76 de clădiri au fost distruse de asemenea, și peste 1.000 au fost avariate de cutremure.

Cu toate acestea, 45 de oameni au fost scoși afară în viață de sub dărâmături. Totuși, scad speranțele de a găsi mai mulți supraviețuitori deoarece echipele de salvare se zbat să caute sub molozuri la temperaturi de îngheț.

https://globalnews.ca/news/6463614/turkey-earthquake-death-toll-rises/

Sursa (LINK)

Echipele de urgență au instalat mai mult de 9.500 de corturi și au distribuit 17.000 de mese calde pentru rezidenții strămutați.

Vă sugerăm să includeți, de asemenea, această situație în Meditația de Urgență. Vizualizați oamenii din zonele afectate aprovizionați cu toate necesitățile și beneficiind de îngrijire medicală. Vizualizați toți oamenii dispăruți fiind găsiți și salvați, precum și comunitățile întorcându-se la viața lor normală cât mai repede posibil. De asemenea, vizualizați sufletele tuturor oamenilor uciși de cutremur trecând în siguranță și în mod pașnic prin planul plasmatic.

 Instrucțiunile și audio-urile ghidate pentru Meditația de urgență de la ora 2 PM UTC (4 PM EET - 16:00 ora României) pot fi găsite în link-ul de mai jos:

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

în limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html


Victoria Luminii !
_________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația pentru oprirea focarului de pandemie în China la fiecare 4 ore (07:00, 11:00, 15:00, 19:00, 23:00):

https://www.welovemassmeditation.com/2020/01/Urgent-meditation-to-stop-the-pandemics-outbreak-in-china-every-4-hours.html

Meditația Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (2 PM EET / 3 PM EEST):


În limba română:


Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (4 PM EET / 5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (4:30 PM EET / 5:30 PM EEST):Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET / 6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (5:15 PM EET / 6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (5:30 PM EET / 6:30 PM EEST):


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii