Urgent ! Meditație zilnică pentru incendiile de vegetație australiene la 11:30 AM UTC (13:30 ora României)



Din noiembrie 2019, incendiile de vegetație au avut un impact puternic în diverse regiuni ale statului New South Wales, cu peste 100 de incendii arzânde de-a lungul statului.

https://en.wikipedia.org/wiki/2019%E2%80%9320_Australian_bushfire_season

În decembrie 2019, guvernul de stat a declarat o stare de urgență în New South Wales (Noua Țară a Galilor de Sud) după ce temperaturile au rupt recordurile și după seceta prelungită a intensificat incendiile de vegetație.

https://www.aljazeera.com/news/2019/12/australia-declares-state-emergency-heatwave-fans-bushfires-191219004935370.html

Acum, deoarece se estimează că temperaturile vor atinge 41 de grade C (106 grade F), guvernul de stat din  New South Wales a făcut apel la o nouă stare de urgență de șapte zile, care a produs efecte de la 9 AM ora locală, pe 3 ianuarie 2020.

https://www.sbs.com.au/news/nsw-fires-state-of-emergency-declared-as-pm-urges-calm-amid-mass-exodus

Au fost solicitate întăriri din toată Australia pentru a ajuta la combaterea incendiilor și pentru a ușura  echipajele locale extenuate din New South Wales. În 12 noiembrie, guvernul Federal a anunțat că Forțele de Apărare australiene oferă asistență aeriană în eforturile de combatere a incendiilor, precum și se pregătesc să furnizeze forță de muncă și suport logistic. Pompierii din Noua Zeelandă, din Statele Unite și Canada, au ajutat în lupta contra incendiilor în mod special în New South Wales.

Aceste incendii de vegetație sunt cel mai îndelungat complex de incendii de vegetație cu ardere continuă din istoria Australiei și cele mai grave incendii din anul 2019. Au ars peste 4 milioane de hectare (9.900.000 de acri), cu flăcări raportate de 70 de metri înălțime (230 ft). În comparație, incendiile din California din anul 2018, au mistuit 766.439 hectare (1.893.910 acri) și incendiile forestiere tropicale din Amazon în anul 2019, au ars 900.000 de hectare (2.200.000 acri) de pământ. Incendiile de vegetație în curs de desfășurare au distrus 1.298 de locuințe, precum și 48 de facilități și mai mult de 2.000 de clădiri din  New South Wales. Sunt confirmate 17 persoane care au fost ucise în New South Wales din octombrie 2019. Se estimează că aproape jumătate de miliard de animale au fost ucise în incendiile care sunt în curs de desfășurare.

https://metro.co.uk/2020/01/02/nearly-500000000-animals-killed-australias-wildfires-11989639/


Datorită naturii și gravității acestor incendii, vă propunem o meditație a Coloanelor Buddhice la 11:30 AM UTC (1:30 PM EET - 13:30 ora României) pentru a disipa incendiile de vegetație  australiene începând de acum, până când vor fi înnăbușite în totalitate și stinse. Ora acestei meditații este aleasă astfel ca mai mulți oameni din Australia să poată participa la această meditație. Puteți să o faceți de asemenea și  mai des, la orice oră convenabilă pentru voi, dacă doriți.

Dacă vă simțiți ghidați, puteți include de asemenea acest lucru în Meditația de Urgență zilnică de la ora 2 PM UTC (4 PM EET - 16:00 ora României), așa cum a fost solicitat în postarea noastră  anterioară pentru aceste incendii de vegetație.

https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html

în limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

https://www.welovemassmeditation.com/2019/11/new-emergency-meditation-focus-australia-wildfires.html

în limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/11/noua-concentrare-meditatiei-de-urgenta.html

Acest tabel prezintă ora meditației pentru zonele orare selectate:

Ora
Fusul orar
Orașul
01:30 am
HST
Honolulu
03:30 am
PST
Los Angeles
04:30 am
MST
Denver
05:30 am
CST
Chicago
06:30 am
EST
New York
08:30 am
BRT
Rio de Janeiro
11:30 am
UTC
Reykjavik
11:30 am
GMT
London
12:30 pm
CET
Berlin
01:30 pm
EET
Cairo
02:30 pm
MSK
Moscow
06:30 pm
ICT
Bangkok
07:30 pm
CST
Taipei
08:30 pm
JST
Tokyo
10:30 pm
AEDT
Sydney
12:30 am
NZDT
Auckland

Aici puteți găsi ora acestei meditații în fusul vostru orar local:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Meditation+for+Australian+Bushfires&iso=20200104T1130&p1=1440&am=15

Vă rugăm să vă alăturați dacă vă simțiți ghidați și distribuiți-o pe larg.

Iar aici sunt link-urile către hărțile care arată actualizările în direct (live) ale incendiilor de vegetație din Australia:

https://myfirewatch.landgate.wa.gov.au/

https://www.rfs.nsw.gov.au/

https://globalnews.ca/news/6357818/australia-wildfires-maps/

Iată link-ul audio-urilor ghidate pentru Meditația Coloanelor Buddhice în diferite limbi, pe care le puteți folosi la această meditație:

https://goo.gl/Lp9g8G

Și evenimentul Facebook pentru această meditație:

https://www.facebook.com/events/2348078088824363/

Instrucțiuni (Timpul recomandat pentru această meditație este de 15 minute):

1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare de relaxare. Respirați adânc o Lumină albă strălucitoare. Expirați tot ce nu vă mai servește. Repetați această respirație de câteva ori. Apoi, spuneți această mantră, sau una similară, în tăcere sau cu voce tare, dacă va simțiți ghidat :

“ Eu sunt Sufletul
Eu sunt Lumina Divină
Eu sunt Voința Divină
Eu sunt Iubirea Divină
Eu sunt un proiect fix, Sufletul “.

2. Vizualizați Chakra Stelară a Sufletului vostru cum se aprinde cu o Lumină albă strălucitoare. Vizualizați această Lumină sub forma unui vortex care spiralează în jos, curățindu-vă câmpul energetic.

3. Vizualizați o Stea cu 5 colțuri, plasată sus în cer la aproximativ 9 mile (14,48 km) deasupra zonelor de incendii de vegetație din Australia. Vedeți această stea strălucind deasupra locației alese, radiind o Lumină alb sclipitoare.

4. Acum vizualizați Focul Alb al lui AN care emană de la Soarele Galactic Central, trecând prin toate punctele de Lumină din Sistemul nostru Solar și prin Steaua cu 5 colțuri, prin zonele de incendii de vegetație din Australia și adânc în centrul Pământului. Continuați să vizualizați acest stâlp de Lumină pentru câteva minute.

5. Vizualizați vârful unui vortex strălucitor de Lumină albă, care spiralează de la Steaua cu 5 colțuri în sensul acelor de ceasornic, înlăturând și transmutând toate vibrațiile joase, entitățile întunecate și energiile întunecate, și le transmite la Steaua cu 5 colțuri pentru transmutare. Vizualizați acest vortex de Lumină albă cum se rotește pentru câteva minute.

6. Vizualizați această Coloană Buddhică legată complet de toate Coloanele Buddhice de pe planetă, de Rețeaua Planetară de Lumină de dedesubt, de deasupra și de pe suprafața planetei, și de orice punct de Lumină, așa cum este îndrumat de Ființele Ascensionate, toate conectate împreună cu această Coloană Buddhică la Steaua cu 5 colțuri, în Rețeaua de Lumină alb strălucitoare.

7. Acum, în numele Sursei, în numele prezenței EU SUNT al luminii eterne. Declarăm și comandăm ca, Coloana Buddhică în zonele de incendii de vegetație din Australia, să fie completă pe toate planurile, așa cum este ghidat de Sursă.

Puteți utiliza imaginea de mai jos pentru a vă ajuta la vizualizarea unei Coloane Buddhice deasupra statului New South Wales și a altor state din Australia.

Sursa: The Sun (Link)

Victoria Luminii !

_________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația pentru Stabilizarea Sistemului Financiar la fiecare 4 ore, cea mai importantă meditație de făcut până la Activarea Erei Vărsătorului pe 11/12 ianuarie 2020:

https://www.welovemassmeditation.com/2019/12/urgent-meditation-to-stabilize-the-financial-system-every-4-hours.html

În limba română:

https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/12/urgent-meditatie-pentru-stabilizarea.html

Meditația Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (2 PM EET / 3 PM EEST):


În limba română:


Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (4 PM EET / 5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (4:30 PM EET / 5:30 PM EEST):



Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET / 6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (5:15 PM EET / 6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (5:30 PM EET / 6:30 PM EEST):


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii