Noua concentrare a Meditației de Urgență : Incendiile de vegetație din AustraliaStatul australian Noua Galezie de Sud (New South Wales state) a suferit de incendii de vegetație pe parcursul ultimei săptămâni. 

Incendiile au distrus în ultima săptămână aproximativ 1 milion de hectare (2,5 milioane de acri) de teren agricol și zone cu tufișuri, fiind alimentate de condițiile secetoase și de vânturile puternice.

Numărul victimelor cauzate de aceste incendii a crescut la patru începând de joi, 14 noiembrie, și mai mult de 300 de case au fost distruse.

https://www.aljazeera.com/news/2019/11/australia-bushfire-death-toll-rises-fire-risk-spreads-west-191114011531542.html

Autoritățile au declarat că monitorizează un incendiu de la periferia Karratha, un important nod central de procesare a gazului de pe coasta de vest a Australiei.

Mai mult de 3000 de pompieri au fost trimiși în prima linie.

https://goldenageofgaia.com/2019/11/13/australian-bushfires-reach-sydneys-suburbs/

Sursa (Link)

Prin urmare, vă sugerăm să adăugați acesastă situație de incendii din Australia la Meditația noastră zilnică de Urgență de la ora 2 PM UTC (4 PM EET - 16.00 ora României). Vizualizați aceste incendii de vegetație fiind puse sub control și complet înăbușite.


Între timp, puteți participa și la Meditația de Îndepărtare a Armelor Energetice Direcționate, zilnic la ora 5 PM UTC, dacă doriți (7 PM EET - 19.00 ora României). Puteți găsi detaliile acestei meditații în link-ul de mai jos :


în limba română :


Victoria Luminii !

_________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditația Floarea Vieții la ora 12 PM UTC (2 PM EET / 3 PM EEST):


În limba română:


Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (4 PM EET / 5 PM EEST):


În limba română:


Meditația Zeiței la ora 2:30 PM UTC (4:30 PM EET / 5:30 PM EEST):Meditația Cheie pentru Libertate la ora 3 PM UTC (5 PM EET / 6 PM EEST):


În limba română:


Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (5:15 PM EET / 6:15 PM EEST):


În limba română:


Meditația Stâlpului Buddhic (Coloanelor Buddhice) la ora 3:30 PM UTC (5:30 PM EET / 6:30 PM EEST):


În limba română:


De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:


Oferim, de asemenea, asistență financiară de urgență lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:


Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Comentarii