Interviu cu We Love Mass Meditation de Prepare for ChangeÎn timpul verii, We Love Mass Meditation (Noi Iubim Meditațiile în Masă) a realizat un interviu cu Prepare for Change (Pregătiți pentru Schimbare) pentru a vorbi despre importanța meditației în masă în eliberarea planetară.
Puteți asculta interviul aici :

https://prepareforchange.net/2019/10/05/pfc-interviews-the-founder-of-we-love-mass-meditation/Sau citiți transcrierea pe Prepare for Change (Pregătiți pentru Schimbare) :

https://prepareforchange.net/2019/11/26/transcript-of-welovemassmeditation-interview/

Ma jos este transcrierea completă a interviului :

Derek : Bună, eu sunt Derek cu Prepare For Chage (Pregătiți pentru Schimbare) și astăzi 18 iulie 2019, avem plăcerea să vorbim cu Hoshino, fondatorul website-ului WeLoveMassMeditation.com (NoiIubimMeditațiileînMasă.com). Bine ați venit Hoshino și vă mulțumesc că v-ați alăturat nouă !

Hoshino : Vă mulțumesc pentru invitație.

Derek : Minunat, bine, cred că ne-ar face plăcere să începem, prin a ne da doar o mică descriere despre cum a fost creat website-ul dvs. și poate despre motivația din spatele acestuia.

Hoshino : Da, desigur. Website-ul a fost creat cu 2 ani în urmă și a fost creat ca un răspuns dat lui Cobra care dorea să organizeze meditații inițial pentru evenimente meteorologice și la acea vreme a cererii lui, eu mă gândeam la faptul că, de ce nu am crea o versiune a acesteia mai generică pentru a include toate meditațiile în masă cu scopul de a a ajuta Forțele Luminii să realizeze Eliberarea Planetară, așa că am creat un website iar apoi i l-am arătat lui Cobra, care a fost mulțumit de acesta și astfel am dus-o mai departe.

Derek : Deci, ați fost implicat înainte într-o mulțime de meditații în masă ?

Hoshino : Da, înainte de crearea website-ului am fost implicat personal în Meditații în Masă, am încercat să creez câteva evenimente Facebook cu unii dintre oamenii mei și le-am făcut la o scară mai mică și cu ajutorul website-ului, care este modul de a avea un public mai larg și efecte mult mai bune în acest sens.

Derek : Bine, deci, care este publicul dvs. țintă și cine sunt vizitatorii sau abonații dvs.?

Hohino : Publicul (audiența) principal este format din oamenii care îl urmează pe Cobra și din cei care sunt interesați în Eliberarea Planetară și/sau creând cât mai multă lumină posibil pentru planetă. Dar, pentru a fi corecți, oricine este binevenit să ni se alăture în meditații dacă sunt ghidați, și avem vizitatori din întreaga lume dintr-o gamă variată de fundal, așa că oricine este binevenită să se alăture.

Derek : În regulă, deci eu cred că înainte de a merge mai departe, aș dori doar să spun ascultătorilor noștri că website-ul este : https://www.welovemassmeditation.com/ și pot da clic pe acesta, și îi va direcționa pe pagina dvs. de pornire, acolo unde prezentați numeroase Meditații în Masă zilnice și alte Meditații în Masă actualizate.
Știu că mulți oameni se zbat în general cu meditațiile, m-aș include și pe mine în același grup, așa că, puteți să ne dați definiția dvs. a meditației sau poate cel puțin o mică introducere despre ce este meditația ?

Hoshino : Da, meditația după înțelegerea mea este practic procesul de manifestare. Așa că, procesul de manifestare are 3 pași și primul pas este decizia, al doilea este invocarea, al treilea este acțiunea fizică, și meditația este cel de al doilea pas deci, pentru primul pas care este luarea deciziei este o alegere obișnuită pe care doriți să o manifestați în lumea fizică, iar apoi pentru cel de al doilea pas de invocare, de meditație, unde practic aduceți această alegere în realitate și cel de al treilea este acțiunea fizică pe care o puneți în activitate, alegeți această opțiune pentru a fi manifestată în lumea fizică.

Derek : Deci, decizie, invocare și acțiune.

Hoshino : Da, corect. Sau acțiune fizică.

Derek : Bine, puteți să ne dați un exemplu despre felul în care ar funcționa acest lucru ?

Hoshino : Un exemplu este meditația la care am apelat anul trecut pe blogul nostru, atunci când George Bush Sr. a părăsit lumea fizică și apoi, Cobra a solicitat o meditație pentru a trimite sufletul lui George Bush Sr. la Soarele Galactic Central. Astfel, privind aplicarea acestui lucru, procesul de manifestare, deci, am luat decizia să îl trimitem la Soarele Galactic Central și prin meditația noastră am întărit decizia noastră de a dori și de a avea intenția de a trimite acest suflet la Soarele Galactic Central iar apoi, în cele din urmă, după luarea deciziei și atingerea masei critice, Forțele Luminii au acționat în sensul trimiterii lui acolo unde trebuie să fie. Astfel, aș spune că acesta este un exemplu al modului în care am făcut acest lucru cu succes.

Derek : Atunci, care este diferența dintre meditație și rugăciune ? 

Hoshino : Pe timpul meditației trebuie să ne folosim intenția de a crea sau de a manifesta ceea ce dorim în lumea fizică, deci aceasta este o comunicare direct cu entitatea sursei ca o acțiune de creare dar, pentru rugăciune, este vorba de mai multă conectare cu sursa, de comunicare cu sursa creației voastre. Așa că, aceasta este una dintre modurile în care vă puteți conecta cu propria voastră sursă, rugăciunea. Deci, aș spune că există o mulțime de similitudini între meditație și rugăciune. Însă, principala diferență este că în timpul meditației creăm un canal între planul fizic și dimensiunile superioare și acest canal va da posibilitatea ca Forțele Luminii să intervină, deci, este mai mult decât o rugăciune obișnuită. Este mai mult o concentrare pe intenția de a face meditația și atunci când toată lumea are aceste intenții specifice în același moment, atunci creăm un efect remarcabil.

Derek : Permiteți-mi să mă asigur că am înțeles răspunsurile dvs., deci să vedem dacă pot repeta acest lucru. Ați spus că în meditație folosiți în mod activ intenția dvs. de a crea ceea ce doriți în lumea fizică, astfel încât este un act de intenție ?

Hoshino : Da, este un act de intenție.

Derek : Bine, iar în meditație creați de asemenea și un canal între lumea fizică și o dimensiune superioară care vă dă oportunitatea de a beneficia de intervenția Forțelor Luminii ? 
 
Hoshino : Da, este corect, cu cât mai mult medităm, vom face apelul nostru către Forțele Luminii pentru a avea mai multe intervenții în lumea fizică și în manifestarea Eliberării Planetare.

Derek : Nemaipomenit, iar cu rugăciunea, este mai mult o comunicare directă cu propria voastră sursă personală ?

Hoshino : Da, as spune că așa este. Aceasta este calea prin care comunicați cu propria voastră sursă de creație, și este modul prin care putem comunica cu sursa. Chiar am reiterat această modalitate.

Derek : Deci, există pe website-ul dvs. un loc pe care îl pot accesa, un fel de a afla mai multe despre tehnicile de meditație în sine și de a afla mai multe despre acestea, sau website-ul dvs. este mai mult pentru tehnicile de Meditație în Masă ?

Hoshino : Pentru blogul nostru, introducerea este mai mult pentru un scop de bază, așadar dacă priviți pagina Meditațiilor Active, atunci vedeți că există liste de meditații pe care oamenii pot decide să le facă, iar la fiecare dintre ele sunt instrucțiuni specifice despre meditație. Luând generic, modul mai generic al felului în care oamenii pot medita, avem și un articol despre acest lucru, pentru a arăta oamenilor de ce ar trebui să mediteze, cum să beneficieze de acestea și felul în care acestea se referă la Meditația în Masă, așa că vă vom trimite link-ul mai târziu, după ce terminăm interviul.

Derek : Bine, da, puteți găsi acest lucru pe prima pagină a website-ului, acolo unde sunt patru secțiuni principale cu tab-uri de : acasă, meditații active, audio-uri ghidate pentru meditații și multe altele.
Dacă dați click pe “More section” (“Mai multe secțiuni”), există o listă de articole iar primul este, de ce să medităm, articol care descrie meditația, beneficiile și scopul.

Hoshino : Da, aceasta este calea corectă de a avea o introducere despre cum se fac în realitate Meditațiile în Masă și cum puteți beneficia de ele voi înșiși și omenirea, făcându-le, așadar este un articol grozav pe care îl recomand tuturor să îl citească.

Derek : Bine, vă mulțumesc.
Deci, este foarte util, apoi, ei pot face click pe meditațiile individuale și să urmeze pașii sau să asculte și să vadă exact ce trebuie să facă pentru a participa.
Vreau să spun că, multă lume vorbește despre faptul că doar liniștind mintea și fiind tăcut sau chiar poate respirând, sunt acele aspecte importante ale meditației, sau este aceasta într-un anumit sens, felul de a medita?

Hoshino : Aceasta este o modalitate de a medita, aș fi de acord cu acest lucru, că da, este o cale de a medita, menținând mintea voastră liniștită, și încercând să vă evocați sinele superior, deci tot ce vă pot spune este că este un mod de a medita dar, nu este Meditație în Masă.

Derek : Hmm, deci da, deoarece în acest punct discutăm doar de tehnicile de meditație generale, așadar, pot oamenii să se aștepte la un fel de răspuns sau reacție în timpul meditațiilor ? Ce căutăm ? Ce constituie meditația propriu-zisă, cred că există un obiectiv final sau doar liniștea minții sau este doar vorba de calmarea proprie ?

Hoshino : Cred că depinde de felul în care oamenii vor să mediteze și care este o întrebare generică, dacă vreți, ei pot avea propriul scop în minte despre ce meditează. Oamenii pot doar să dorească să își închidă ochii și să inspire și să facă puțin exercițiu, deci poate fi decizia lor și prin acest lucru să poată fi capabili să se conecteze mai bine cu sinele lor superior. Iar într-un un alt mod, oamenii pot face un tip diferit de meditație, ca apoi să fie în stare să manifeste ceea ce își doresc, aș spune.

Derek : Așadar, care este diferența între Meditația în Masă și meditația individuală, vreau să spun că în mod evident, sunt mult mai mulți oameni implicați, de la asumarea unui sentiment de orientare mutuală, obiective și procese mai puternice, care să se manifeste, sperăm, mai rapid.

Hoshino : Deci, pentru aceasta, când oamenii meditează împreună și folosim conștiința noastră colectivă pentru a atrage rezultatul pe care dorim să îl realizăm în lumea fizică, este astfel o modalitate de a manifesta mai repede Evenimentul, de exemplu, când oamenii fac meditația individual, efectul va fi mai puțin eficient, însă, ajută totuși la atingerea obiectivului.

Derek : Sunteți capabil așadar, să monitorizați progresul real sau numărul de oameni care se află în aceste Meditații în Masă ?

Hoshino : Nu pot să vă spun câte persoane meditează în realitate la nivel mondial pentru fiecare meditație. A existat doar un moment și am putut interacționa cu mine însămi, fiind doar un membru al unui circuit. Tot ce pot face este să mă uit la cât de multe persoane au văzut (numărul de vizualizări) diferitele noastre postări de blog sau câte persoane folosesc canalele noastre audio (YouTube) și evenimentele noastre pe Facebook. Acestea sunt câteva proxi-uri bune pe care pot să le am, să pot vedea cât de mulți oameni meditează fiind împreună.

Derek : Bine, deci aveți și o pagină de facebook ?

Hoshino : Da, avem o pagină de facebook.

Derek : Bine, și cum se numește ?

Hoshino : Se numește We Love Mass Meditation (Noi Iubim Meditațiile în Masă).

Derek : Și aveți aceleași informații pe pagina voastră de facebook ca și pe website-ul dvs. ?

Hoshino : Pentru pagina de facebook, de fiecare dată când postăm pe blog, postăm de asemenea și pe pagina de facebook, așa încât oamenii să fie anunțați despre orice ultimă actualizare de pe blogul nostru, și astfel, aceasta este principala utilizare a paginii de facebook și de asemenea, avem creat evenimentul nostru facebook pentru fiecare meditație. Așadar, oamenii pot să acceseze pagina noastră sau evenimentul nostru și pot fi anunțați spre exemplu, despre ora când va începe meditația.

Derek : Mhm, deci există modalități prin care puteți măsura în mod real efectele acestor Meditații în Masă, vedeți rezultate după oricare din aceste Meditații în Masă care să fie, știți, tangibile ?

Hoshino : Aș spune că sunt tangibile, deoarece continuăm să ne uităm la rapoartele de la Cobra, putem observa că bombele toplet au fost mult sunt reduse, și este unul din efectele meditațiilor noastre în masă pe care le facem zilnic.

Derek : Deci, bombele toplet, există toate felurile de rapoarte despre starea actuală, aveți vreo idee, sau ne puteți spune în acest moment, cum stau lucrurile ?

Hoshino : Nu pot să vă spun în acest moment, îmi pare rău.

Derek : Dar se fac progrese ?

Hoshino : Se fac progrese așa cum puteți vedea din rapoartele eliberate de Cobra.

Derek : Bine, cum selectați meditațiile, vreau să spun că aveți persoane care sugerează meditații sau acestea vin de la surse multiple sau cum selectați una ?

Hoshino : Avem o serie de surse pe care le consultăm pentru unele meditații și unele dintre cele mai importante, pe care le-am primit recent sunt ghidate de Cobra, iar pentru celelalte, de exemplu Meditația de Urgență, ne vom uita pe website-urile de știri și vom decide dacă există un eveniment care are multe victime, afectând o mulțime de oameni, după care ne decidem să le punem pe blog. Iar pentru alte conflicte, dacă există la scară globală sau dacă vor avea efecte masive asupra liniei temporale pozitive, vom decide de asemenea să intervenim la acestea. Pentru a ne asigura că nu va avea loc un eveniment (catastrofic) de la aceste conflicte.

Derek : Mhm, deci, de ce s-ar alătura oamenii la Meditațiile în Masă și cum ajută acestea în realitate procesul de Eliberare Planetară ?

Hoshino : Aș spune că Meditația în Masă este o modalitate eficientă de a manifesta realitatea, astfel că există unele cercetări care afirmă în mod real faptul că meditația în masă poate reduce rata globală a criminalității sau a activităților teroriste în momentul în care oamenii meditează împreună, și în acest mod am putea construi un impact pozitiv la scară globală și în termeni de Eliberare Planetară, meditația poate ajuta de asemenea la schimbarea Rețelei de Lumină pe planetă, astfel încât acesta este unul dintre avantaje și, de asemenea, atunci când meditațiile de masă au fost încununate de succes, Forțele Luminii pot folosi acest lucru pentru a apăra anumite situații pe tărâmurile spirituale superioare, astfel încât, de exemplu, le pot folosi pentru a gestiona bombele toplet.

Derek : Deci, câți oameni trebuie să participe la meditația în masă pentru a face o schimbare sau pentru a manifesta ceva, există un anumit număr sau este ca un fel de algoritm sau un tip de ecuație care să crească în raport cu cât mai mulți oameni sunt la meditație ?

Hoshino : Depinde de situația despre care vorbim, de exemplu, pentru oricare eveniment localizat, ca un uragan, avem nevoie de câteva mii de oameni care să mediteze pentru a atinge masa critică iar pentru situația planetară și bazat pe populația actuală a întregii lumi, avem nevoie de sute de mii de meditatori, însă aceasta este datorită faptului că nu orice persoană care meditează are același efect asupra meditației, avem nevoie de 144.00 de persoane care să mediteze, care este mai mult un număr simbolic pentru ca masa critică să manifeste schimbarea masivă globală și este de asemenea un număr simbolic, care exista în școlile misterelor din ultima mie de ani.

Derek : Cei 144.000 ?

Hoshino : Da

Derek : Da, se pare că este un număr care este menționat destul de frecvent în diverse grupuri, Hoshino, care este semnificația acestui număr 144.000 ?

Hoshino : 144.000 este un număr simbolic al masei critice pentru o meditație la scară planetară, așa că, bazându-ne de fapt pe populația actuală a lumii, avem nevoie de aproximativ 100.000 de meditatori, pentru ca să aibă efect în Meditația în Masă, dar este cunoscut că nu oricine care meditează va da un mare rezultat, acest 144.000 devine un număr simbolic pentru schimbarea pozitivă în lume și acest număr simbolic a fost cunoscut în școala misterelor în ultimii 2.300 de ani.

Derek : Hoshino, când ați menționat masa critică, ați vorbit în mod special despre faptul că dacă ați fi avut 144.000 de persoane care participau la meditație, ar fi fost de fapt punctul de vârf care să creeze sau să manifeste lucrul pentru care ați meditat ?

Hoshino : La o scară planetară corectă, dacă sunt 144.000 de persoane meditând împreună, vom crea mari schimbări. De exemplu, când am făcut Activarea Întoarcerii Luminii la începutul anului, de fapt am depășit masa critică și aceasta a creat o schimbare pozitivă masivă în lume, care ne-a împins către următoarea fază a tranziției. Pentru alte meditații, de exemplu pentru evenimente localizate, pentru un anumit uragan, pentru a fi siguri că nu va răni pe nimeni în drumul său, avem nevoie de aproximativ cinci mii de oameni care să mediteze împreună pentru acel anumit uragan, în timpul meditației, ceea ce va crea același efect.

Derek : Uau, minunat, vă mulțumesc. Astfel, vedeți mii de persoane în unele dintre aceste mari Meditații în Masă cum ar fi Eclipsa de Lună sau poate unele, ca pentru Furtuna tropicală sau Musoni pe care le avem, sunteți capabil să îi vedeți, putem în realitate să avem așa de mulți oameni implicați în aceste meditații în masă ?

Hoshino : Cred că da. Asta se întâmplă în timpul ultimelor două Meditații de Eclipsă Parțială de Lună și la Meditația de Eclipsă de Soare. Aș spune că, am ajuns la mai mult de o mie de oameni, probabil chiar la sute de mii de oameni, care este destul de aproape de masa critică. Nu am un număr exact, dar sentimentul meu este că mulți oameni au meditat împreună.

Derek : Uau, este posibil ca oamenii să participe în Meditații în Masă în grupuri mai mici pe cont propriu, vreau să spun că, sunt sigur că pot, dar pot să fie în aceleași meditații pe care le aveți și să le utilizeze în grupuri mai mici locale.
Îmi imaginez că e corect, sunt aceleași avantaje.

Hoshino : Da, da, aș spune că dacă oamenii pot face Meditația în Masă și pot sta împreună fizic, în realitate, ei măresc efectul Meditației în Masă.

Derek : Deoarece cele mai multe dintre Meditațiile în Masă sunt la o oră specifică, îmi imaginez că ajută atunci când toată lumea se gândește la ceva în același timp, dar nu trebuie să fie neapărat în acest fel, așa este ?

Hoshino : Aș spune că este mult mai bine dacă oamenii meditează împreună în același timp, însă dacă aveți un grup mic fizic puternic, puteți să faceți de fapt acest lucru și pe cont propriu în același mod, de exemplu (există) grupurile Sisterhood of the Rose (grupurile Frăția Trandafirului) care fac meditații în masă sau împreună în grupurile lor și astfel obțin rezultatul dorit pentru Rețeaua de Lumină.

Derek : În regulă, deci dacă accesați website-ul dvs., veți vedea că acolo sunt o mulțime de meditații active, Cheia pentru Libertate, Rasa Centrală Cosmică, Coloana Buddhică zilnică, puteți să ne spuneți puțin mai mult despre una sau mai multe dintre ele, și despre semnificația celor care se găsesc acolo pe listă, cam tot timpul. Sunt aceste meditații foarte importante și dacă da, de ce ? de ce sunt ele importante ?

Hoshino : Meditația Cheie pentru Libertate este probabil una dintre cele mai importante meditații la care oamenii pot participa zilnic, sau mai important, în fiecare weekend, duminica la ora 3 PM UTC ( 17.00 pentru România), pentru a fi mai preciși, și această meditație există pentru a îndepărta bombele toplet din jurul planului plasmatic al planetei, și pentru faptul că bombele toplet (plasmatice) sunt unele dintre obstacolele majore ale Evenimentului, prin urmare, cu cât mai repede le eliminăm, cu atât mai repede putem realiza eliberarea planetară, aș spune. În ceea ce privește Rasa Cosmică Centrală, este meditația pentru a ne conecta cu Rasa Cosmică Centrală, care vine de la Soarele Cosmic Central, și care ajută la eliberarea planetară și am început să facem această meditație în acest an în ianuarie. Pentru Meditația Coloanelor Buddhice principala problemă este purificarea anomaliei primare în orice locație specifică, sau a unei persoane specifice, și ajută la purificarea planetei noastre. De asemenea, facem și Meditația Zeiței și aceasta are o importanță deosebită în sprijinirea Străpungerii prin Compresie, la momentul Evenimentului, și, de fapt, depinde de momentul în care va fi publicat acest interviu, astfel că va exista o meditație importantă care va fi în viitorul apropiat, deci rămâneți la curent cu acestea.

Derek : Deci, evident că sunt o mulțime de meditații din care mulți oameni pot alege, știți probabil că nu pot fi făcute toate acestea la momentul respectiv, așa că, ce ați sugera oamenilor dacă ei, știți, vor să contribuie sau vor sa facă parte din acestea, unele dintre ele sunt cele de care chiar ați vorbit, cele principale pe care ar trebui să se concentreze, sau poate cele în care sunt interesați la fel, în mod special, astfel mi-aș imagina eu. 
 
Hoshino : Pot să spun că, oamenii trebuie să își folosească ghidarea lor interioară, dacă se simt ghidați în acest sens, să facă oricare dintre ele, le pot face zilnic, sau oricând doresc, la o anumită oră pe care o propunem, și în acest aspect nu există un răspuns bun sau greșit, depinde doar de cât de ocupată este fiecare persoană în viața sa, dacă doresc să mediteze mai mult, este bine, dacă vor să mediteze mai puțin, este în regulă de asemenea, astfel încât, doar asigurați-vă că oamenii își urmează numai ghidarea lor internă, și aceasta este cel mai bun lucru pe care îl pot face.

Derek : Adevărat, atâta timp cât participă, este cel mai bun lucru de făcut.

Hoshino : Da.

Derek : Deci, aveți pe website și câteva meditații specifice pentru națiuni, deci, care este semnificația pentru cele specifice unor națiuni și dacă ne puteți spune una sau două exemple despre ceea ce sunt și de ce sunt atât de importante?

Hoshino : Astfel, avem două meditații care privesc situația din două țări, Franța și Ukraina, acestea stabilizează situația din acele țări care pot deveni un risc pentru procesul de eliberare planetară, și de exemplu, Mișcarea Vestelor Galbene din Franța, pe care am sprijinit-o, am utilizat meditația noastră pentru a stabiliza situația de acolo, să îi menținem cât de pașnici posibil, și să nu devină un conflict major, iar în ceea ce privește situația din Ucraina, este vorba mai mult despre prevenirea conflictului din Ucraina de est, care ar putea deveni o crimă mult mai amplă dacă nu este stinsă, aș spune că, din cauza tensiunilor dintre Rusia și Ucraina în această zonă, care ar fi putut deveni potențialul celui de al treilea război Mondial, ca urmare, încercăm să stabilizăm situația de acolo.

Derek : Sunt Franța și Ukraina zone speciale la un nivel spiritual deosebit, sau doar datorită acestor probleme cu care se confruntă în mod expres, de exemplu este Franța, știți, este aceasta un centru energetic puternic ?

Hoshino : Aș spune că în Franța, în mod special la Paris, este una din principalele zone de vortex (energetic) sau zone de portal, motiv pentru care acolo există un important portal Isis. Deci, este important în termenii rețelei de Lumină globale. Pentru Ucraina, există de asemenea o anumită zonă care este importantă din punct de vedere energetic, dacă este întreruptă, poate avea la fel, un impact important la scară globală.

Derek : Bine, intenționați să aveți și alte Meditații în Masă pentru alte națiuni ca și cele pentru Orientul Mijlociu sau din Africa ?

Hoshino : Totul depinde de situație, așa cum în trecut am avut una pentru India și Pakistan, cu scopul de a stabiliza situația sau conflictul care a avut loc la începutul acestui an, așa că depinde de situație și de modul în care se va dezvolta, iar noi vom anunța o nouă meditație pentru o țară în care este nevoie.

Derek : Bine, deci participarea la Meditațiile în Masă, ajută aceasta o persoană în propria creștere individuală spirituală ? 

Hoshino : Aș spune că meditația, în general, oferă o oportunitate de a deveni mai prezenți cu ei înșiși, și de a încerca să conecteze oamenii cu sinele lor interior și cu sursele lor și, deci, și aspectul important este că meditația poate ajuta să devină mai iubitori. Creșterea frecvenței și a vibrațiilor lor, care, de asemenea, poate ajuta la manifestare, care au fost bine documentate și ar putea fi găsite pe internet.
Așa că, aș spune că, în general este bine ca oamenii să facă meditații sau Meditații în Masă.

Derek : Excelent, puteți să ne spuneți ceva despre legea atracției și cum se referă la Meditația în Masă ?

Hoshino : Așa cum am menționat înainte, Meditația în Masă este o aplicație a legii măririi și de asemenea, a legii atracției, deoarece atrageți energetic realitatea pe care doriți să o manifestați, dintre toate posibilitățile, deci acest lucru, aș spune că are legătură.

Derek : În regulă, deci cum se potrivește liberul arbitru cu toate acestea, cu concepția de Meditație în Masă, fiindcă oamenilor le place de obicei, ni se spune uneori că oamenii ar trebui să întrebe înainte de a se ruga pentru cineva, este meditația o cale similară, nu ar trebui să întrebăm oamenii dacă doresc să fie meditați, sau există ceva pentru care sunteți preocupat ?

Hoshino : Aș spune că meditația nu interferează cu libera voință a cuiva, doar trimite o opțiune alternativă oamenilor, când nu sunt conștienți de acest lucru, important este că meditația susține un viitor mai bun, sprijină dezvăluirea completă, primul contact, o nouă realitate, deci noi trimitem doar o alegere mai bună oamenilor și ei pot opta pentru realitatea mai bună, cu liberul lor arbitru, dacă apare această alegere, așadar aș spune că acest lucru nu afectează liberul arbitru.

Derek : Atâta timp cât oamenii o fac cu intenție pozitivă, îmi imaginez. Da.

Hoshino : Da, aș putea să spun la fel, și apoi vom putea crea un viitor mai bun împreună.

Derek : Așadar, au existat câteva Meditații cheie în Masă care se presupune că au susținut procesul de trezire globală prin eliminarea unor grile negative, rețele sau tentacule negative care au fost puse la punct, puteți vorbi puțin despre asta ?

Hoshino : Una dintre acestea este Meditația Cheie pentru Libertate, despre care am menționat deja că este o meditație pentru a elimina bombele toplet, care reprezintă un strat de control al Forțelor Întunericului, și dă planetei noastre statutul de carantină și de asemenea facem Meditația Coloanelor Buddhice asupra familiilor nobilimii negre, care a ajutat într-un fel să purificăm anomalia lor primară, deoarece sunt oameni care controlează planeta, deci noi încercăm să ne trimitem binecuvântarea acestor oameni, să-i ajutăm să vadă alternative mai bune.

Derek : Puteți primi sugestii de la oameni pentru alte Meditații în Masă, pot ei să vă transmită ceva pe website, dacă oamenii vor să vă contacteze pentru astfel de lucruri, sau să facă sugestii în legătură cu acestea? 
 
Hoshino : Da, aș spune că dacă oamenii sunt interesați sau se simt ghidați să ne trimită o sugestie, pot să ne contacteze pe urmă pe gmail-ul nostru care este : welovemassmeditation@gmail.com, sau pot să ne trimită un mesaj pe pagina noastră de facebook în același mod, vom încerca să vă răspundem cât de mult putem.

Derek : Bine, există orice altă modalitate ca oamenii să poată ajuta echipa dvs., echipa We Love Mass Meditation ?

Hoshino : Aș spune că oamenii ne pot distribui meditațiile și le pot împărtăși pe larg, astfel încât mai mulți oameni să învețe despre meditațiile noastre, un alt mod de a face acest lucru, este prin traducere, în limbile lor locale, ceea ce ne-ar ajuta să răspândim informații, precum și alternativ, noi primim cu mare plăcere dacă oamenii pot realiza unele lucrări de artă pe care le punem pe o postare de blog sau orice muzică de fundal pe care o putem folosi pentru audio-ul nostru ghidat pentru meditație, lucru care ar fi de ajutor și dacă există orice alte modalități prin care oamenii ne pot ajuta sau dacă se simt ghidați să facă sau să trimită sugestii, noi le vom asculta.

Derek : Deci, aveți nevoie de voluntari sau oameni care să vă ajute, cu traduceri ori alte activități ?

Hoshino : Avem deja o echipă care face o mulțime de traduceri, dar dacă oamenii doresc să se propună pentru oricare limbă pe care nu am acoperit-o, sunt bineveniți să o facă.

Derek : Și să vă contacteze doar prin e-mail ?

Hoshino : Da

Derek : Atunci, câte țări acoperiți chiar în acest moment, câte limbi ?

Hoshino : Nu îmi pot aduce aminte de numărul exact, cred că acoperim în principal limbi ca : maghiara, româna, japoneza și de asemenea spaniola, rusa și alte câteva limbi, de asemenea. Astfel, cred că este bine acoperit, însă dacă oricare persoane doresc să participe la traduceri, sunt liberi să o facă, își pot crea bloguri personale pentru traduceri.

Derek : Deci, acoperiți majoritatea națiunilor din lume, așa credeți ?

Hoshino : Nu aș spune asta, dar în prezent acoperim majoritatea limbilor pe care oamenii le vorbesc în lume cum ar fi : engleza, de exemplu, care este cea principală, spaniola și chineza, deopotrivă.

Derek : Minunat, bine, ați dori să spuneți și altceva sau să oferiți orice altceva sau să trimiteți un mesaj pe care doriți să îl împărtășiți cu ascultătorii noștri înainte de a pleca ?

Hoshino : Aș vrea să spun că, mulțumesc tuturor care au participat anterior la meditațiile noastre și au ajutat contribuind în multe feluri. Mulțumesc foarte mult echipei mele, și mulțumesc tuturor celor care ne-au ajutat să răspândim meditația (noastră), care la rândul lor au avut un impact pozitiv asupra lumii și de asemenea, cu toții suntem de acord că dorim străpungerea prin compresie (descoperirea), și nu contează ce crede cineva sau cum acționează. Cu aceasta trebuie să ne unim, aceasta fiind dorința noastră colectivă pentru eliberare. Așadar, să facem împreună tot ce putem cu meditația în masă, să manifestăm străpungerea prin compresie și eliberarea planetară.

Victoria Luminii !

Derek : Foarte bine, perfect, noi cu siguranță apreciem munca pe care o faceți și este important întotdeauna să transmiteți mesajul oamenilor, pentru a comunica și pentru a împărtăși cu siguranță ideile și conceptele lor pozitive și viziunile lor, așa că vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți Hoshino, și a fost o plăcere să vorbim cu dvs., și sperăm că vom discuta din nou !

Hoshino : Da, vă mulțumesc foarte mult pentru această oportunitate, Derek. Victoria Luminii !

Derek : Victoria Luminii !

( Puteți urmări acest interviu și aici :
https://evak2019.blogspot.com/2019/12/transcrierea-interviului-we-love-mass.html )

Comentarii