Meditație urgentă pentru Pace între Rusia, Ucraina și NATO la fiecare 4 ore

ACTUALIZARE pe 16.04.2022:

Ultima linie de apărare înainte ca forțele Luminii să poată interveni fizic la suprafață, sunt așa-numitele gropi. Gropile sunt baze militare secrete de până la 30 de metri sub pământ, care înainte erau deținute de Complexul Illuminati Breakaway și acum sunt operate de Cabala de suprafață. Unele dintre ele ascund membrii Chimerei. Ele nu se pot extinde la mai mult de 30 de metri sub pământ, deoarece Rezistența poate acum curăța majoritatea locațiilor care sunt mai adânci, dar nu poate interveni încă mai aproape de suprafață din cauza mecanismelor de descurajare a bombei toplet.

Există aproximativ1000 de astfel de baze în întreaga lume, iar două principale în Ucraina sunt sub Odessa și sub Uzina de metal Azovstal în Mariupol. Instalația din Mariupol este numită Pit 404 și este eliberată:

https://expmx.com/2022/04/11/bio-military-experiments-in-pit-404-a-secret-nato-biological-laboratory-30-meters-deep-under-the-azovstal-in-mariupol/

Iată o fotografie a tunelurilor care duc la Pit 404 (Groapa 404), și puteți să utilizați această fotografie pentru a curăța locația respectivă cu flacăra Violet:


Meditația zilnică pentru pace în Ucraina la fiecare 4 ore este încă foarte necesară, iar forțele Luminii cer cât mai multor oameni posibil să participe atunci când pot.


ACTUALIZARE pe 24.02.2022: 

Vă rugăm să rețineți că instrucțiunile pentru meditație au fost actualizate. 

Războiul dintre Rusia și Ucraina a început: Prin urmare, Forțele Luminii cer tuturor celor care se simt atât de ghidați să participe la meditația noastră pentru restabilirea păcii în Ucraina, la fiecare 4 ore.

Forțele ruse au capturat centrala nucleară de la Cernobîl și eliberează laboratoarele secrete de arme biologice din Ucraina:


https://stillnessinthestorm.com/2022/02/twitter-account-showing-russian-ukrainian-attacks-on-us-biolabs-suspiciously-suspended-after-viral-tweets

Protecția centralelor nucleare ucrainene și a biolaboratoarelor împotriva oricăror daune care ar provoca căderi radioactive sau biologice periculoase a fost inclusă în instrucțiunile de meditație revizuite de mai jos, instrucțiuni de meditație de mai jos.

Zeița vrea pace și pace va fi!


ACTUALIZARE pe 19.01.2022:

Situația dintre Rusia și NATO se deteriorează rapid.

Pe 18 ianuarie, Statele Unite au lansat 22 de nave de război și patru submarine de atac nuclear. Acestea par să fie făcute ca pregătire pentru a lua Crimea de la Rusia.

Pe de altă parte, Rusia a precizat că dacă USA sau NATO se implică e într-un conflict între Rusia și Ucraina, atunci, TOATE națiunile participante ar deveni ținte legitime ale atacurilor rusești.

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/us-amphibious-assault-ships-to-try-crimea-take-back-from-russia

De asemenea, Rusia a dat timp până vineri, 21 ianuarie lui NATO și SUA să accepte propunerile în ceea ce privește garanțiile de securitate.

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/russia-gives-us-nato-48-hours-to-respond-to-treaty-initiative

Fără garanții de securitate, Rusia ar putea răspunde cu măsuri tehnico-militare.

Prin urmare, Forțele Luminii solicită cât mai multor oameni posibil să participe la această meditație urgentă pentru pace.

Pe 12 ianuarie, Rusia și NATO sub conducerea SUA au avut o ședință de consiliu la Bruxelles. Rusia ar dori să aibă garanții de securitate că, atât Ucraina cât și Georgia, nu vor deveni niciodată membre al NATO.

Acest lucru este pentru a împiedica SUA să instaleze rachete în aceste țări, care pot lovi Moscova în 5 minute și pot lovi silozurile strategice de rachete nucleare în 7 minute.

Cu toate acestea, nu s-a ajuns la un acord în cadrul întrunirii.
 
Acum situația este mult mai periculoasă decât se crede, și mult mai periculoasă decât Războiul Rece.

Din nefericire, mulți oameni din guvernul Statelor Unite cred că Rusia vrea să invadeze Ucraina. Orice opinii alternative care promovează bunele relații cu Rusia ar putea fi văzute ca o trădare a SUA. 

Ei nu reușesc să înțeleagă preocupările Rusiei și continuă să susțină conflictele cu Rusia.

https://www.paulcraigroberts.org/2022/01/12/no-reassurance-for-russia-is-dangerous/

Fără garanții de securitate și cu o amenințare presantă, Rusia ar putea răspunde cu măsuri tehnico-militare.
Există posibilitatea ca Rusia să desfășoare arme anti-sateliți care pot perturba comunicațiile și serviciile GPS. 

De asemenea, pot ataca locuri radar dincolo de orizont în Statele Unite, ceea ce ar lăsa țara vulnerabilă la atacurile cu rachete.

Cu toate acestea, detensionarea situației este încă posibilă dacă fiecare parte implicată în situație lucrează împreună pentru a implementa o soluție pașnică, inclusiv acordurile convenite de la Minsk.Prin urmare, sugerăm tuturor care se simt ghidați să facă Meditația pentru Pace între Rusia și NATO cât mai des posibil, sau la fiecare 4 ore la orele următoare:
  • 12:30 AM UTC  -  2:30 AM EET  (2:30)
  • 4:30 AM UTC    -  6:30 AM EET  (6:30)
  • 8:30 AM UTC    - 10:30 AM EET (10:30)
  • 12:30 PM UTC   -  2:30 PM EET  (14:30)
  • 4:30 PM UTC     -  6:30 PM EET  (18:30) 
  • 8:30 PM UTC     - 10:30 PM EET  (22:30) / ora României
Acest tabel indică intervalele de timp ale meditației pentru fusul orar selectat:


De asemenea, puteți face această meditație în timpul vostru ori de câte ori sunteți ghidat.

Iată evenimentul Facebook pentru această meditație (actualizat):


Și evenimentul Facebook în franceză:

https://www.facebook.com/events/558409702287049

Iar iată link-ul scurt către lista de redare al audio-urilor ghidate pe Youtube (actualizat):

https://bit.ly/3pi7FML

Sau puteți descărca audio-ul ghidat pentru fiecare limbă în format mp3 de pe această pagină:

https://meditation539.com/meditation-for-peace-between-russia-ukraine-and-nato/

Meditația audio ghidată în limba română:Instrucțiuni pentru această meditație: (Timpul sugerat pentru această meditație este de 15 minute)

1. Folosiți propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conștiință.

2. Declarați-vă intenția de a aduce pace și vindecare situației dintre Rusia, Ucraina și NATO.

3. Invocați Flacăra Violet din sursa sa primară pentru a plasa un cerc de protecție în jurul vostru în timpul și după meditație. Cereți-i să transmute orice lucru care nu servește Luminii.

4. Vizualizați un stâlp de Lumină roz, care emană din Soarele Central Galactic și apoi coboară prin corpul vostru, adânc în centrul Pământului.

5. Vizualizați această Lumină care curge prin inima voastră și apoi prin mâinile voastre direct către toți cei implicați în situațiile dintre Rusia, Ucraina și NATO, armonizându-i pe toți și aducând pace. Lăsați apoi Lumina roz să curgă în continuare, vindecând toate celelalte conflicte din întreaga lume.

6. Cereți prezenței Zeiței (Femininul Divin) să protejeze toate centralele nucleare ucrainene și laboratoarele biologice de orice deteriorare pentru a preveni orice cădere. Vizualizați toate acele facilități în siguranță și protejate.

7. Cereți apoi prezenței Zeiței (Femininul Divin) să direcționeze energiile de pace și armonie către toate situațiile nerezolvate dintre Rusia, Ucraina și NATO și către toți cei implicați în aceste situații, în special protejând civilii de conflictul militar din Ucraina. Apoi lăsați aceste energii să curgă în continuare și să vindece toate celelalte conflicte din întreaga lume. Permiteți acestor energii să continue să curgă prin inima voastră și apoi prin mâinile voastre în aceste situații, pentru câteva minute.


Vă rugăm să nu ezitați să includeți această situație în Meditația de Urgență zilnică de la ora 2 PM UTC ( 4 PM EET - 16:00 ora României). Vizualizați situația dintre Rusia și NATO fiind rezolvată într-un mod pașnic cât mai repede posibil.
în limba română:

Zeița vrea pace și pace va fi.
___________________________________________________________________________________

Despre acest blog:
Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Activarea Intervenției Divine pe 21 decembrie la 4 PM UTC (6 PM EET ora României):
https://www.welovemassmeditation.com/2021/11/divine-intervention-activation-on-december-21st-at-4-pm-utc.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2021/11/activarea-interventiei-divine-pe-21.html
Meditație urgentă pentru eliberarea tuturor ostaticilor din bazele subterane:https://www.welovemassmeditation.com/2021/09/meditation-for-taiwan-every-4-hours.html
În limba română

Meditație pentru Afganistan la fiecare 4 ore:

Meditația Floarea Vieții la 12 PM UTC (3 PM EEST / 2 PM EET) și la fiecare 4 ore, și la orice moment și cât mai des posibil:
https://www.welovemassmeditation.com/2019/08/daily-flower-of-life-meditation.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/08/meditatia-zilnica-floarea-vietii.html

În limba română:

Meditația pentru Finalul Coronavirusului la fiecare 3 PM UTC (6 PM EEST / 5 PM EET):
http://www.welovemassmeditation.com/2020/04/end-of-coronavirus-meditation-on-sunday-at-3pm-utc-and-every-4-hours.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditatia-pentru-finalul.html

Meditația pentru oprirea focarului de Coronavirus la nivel global la fiecare 4 ore:
https://www.welovemassmeditation.com/2020/01/Urgent-meditation-to-stop-the-pandemics-outbreak-in-china-every-4-hours.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/01/urgent-meditatie-pentru-oprirea.html

Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (5 PM EEST / 4 PM EET):
https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

Meditația Vortexul Zeiței la ora 2:30 PM UTC (5:30 PM EEST / 4:30 PM EET):
https://www.welovemassmeditation.com/2021/01/goddess-vortex-meditation-at-230-pm-utc-every-day.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2021/01/meditatia-vortexul-zeitei-zilnic-la-230.html

Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (6:15 PM EEST / 5:15 PM EET):
https://www.welovemassmeditation.com/2019/02/cosmic-central-race-meditation-at-315.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/02/meditatia-rasei-centrale-cosmice-in.html

Meditația Coloanelor Buddhice la ora 3:30 PM UTC (6:30 PM EEST / 5:30 PM EET):
https://www.welovemassmeditation.com/2018/10/daily-buddhic-columns-meditation-at-330.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/10/meditatia-zilnica-coloanelor-buddhice.html

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Donație către Fondul We Love Mass Meditation

Fondul We Love Mass Meditation oferă asistență financiară de urgență Lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Grupul de Vindecare We Love Mass Meditation

Sunteți binevenit să vă alăturați grupului nostru de vindecare pentru a solicita vindecare de la vindecătorii din întreaga lume, de asemenea, căutăm vindecători calificați care să se alăture acestui grup, pentru a ajuta oamenii în nevoie.

https://www.facebook.com/groups/welovemassmeditationhealing

Comentarii