Un nou interviu Cobra și "Galactic awakening and healing" - iunie 2022

Un nou interviu Cobra

Iunie 2022


Bună ziua Cobra,

Vă mulțumim pentru că ați acceptat invitația noastră pentru un alt interviu.

💚

Au trecut deja 6 ani de la primul nostru (interviu)

https://2012portal.blogspot.com/2016/06/chania-conference-report-and-two-cobra.html

http://agnvegglobal.blogspot.com/2021/04/agn-veg-cobra-interview-multilanguages.html

Pe măsură ce ne apropiem de etapele finale ale eliberării planetare și galactice, am simțit că este momentul potrivit pentru acest interviu.
 

Interviu

Q. Pe 26 noiembrie 1977, în unele părți din sudul Angliei, în timpul Comandamentului Galactic ASHTAR, Televiziunea de Sud a transmis întreruperea și avertismentul de dezarmare către populația Pământului, era Confederația Galactică conștientă de tehnologia exotică negativă a Pământului?

A. Era conștientă de o parte dintre ele, dar nu de toate.

Q. Membrii Confederației Galactice și ai Mișcării de Rezistență MR sunt capabili să <citească> telepatic GÂNDURILE ființelor de la suprafață (și nu numai), atunci CUM cosmosul, în general, nu a putut detecta din timp crearea și răspândirea complexă a masivei tehnologii negative, de-a lungul a milioane da ani?

A. Bine, în primul rând, Mișcarea de Rezistență nu poate citi telepatic gândurile populației de suprafață. Confederația Galactică poate face acest lucru, însă, când a fost creat întunericul cu milioane de ani în urmă, era o situație foarte, foarte drastic negativă, în care forțele întunecate au amenințat întregul univers cu tehnologia întunecată și au cerut ca Sursa să nu ofere informații despre această tehnologie Ființelor Ascensionate, Confederației Galactice, așa încât Confederația Galactică era conștientă de faptul că ceva nu era în regulă, dar nu aveau toate detaliile. Detaliile au fost făcute publice în ultimii ani, deoarece ne apropiem de sfârșitul ciclului și toate acestea trebuie clarificate.

Q. Despre incendiile MASIVE din ultimii ani care s-au răspândit peste tot în lume: de ce Confederația Galactică nu poate stinge aceste incendii masive cu ajutorul tehnologiei avansate?

A. Bine, aici sunt doi factori:

- în primul rând, Confederația Galactică nu intervine pe suprafața planetei în mod direct, fiindcă aceasta ar declanșa Bombele toplet, ceea ce ar fi mult mai rău

- în al doilea rând, o parte a întrebării este, există în apropiere, lângă suprafață, o grămadă de anomalii primare, iar Confederația Galactică încă nu abordează pe deplin această mare anomalie cu tehnologia lor
 


Q. În timpul evacuării datorită fulgerului solar: pe lângă oamenii de pe Pământ, vor fi de asemenea, evacuate zecile de miliarde de ființe simțitoare non-umane, care trăiesc în natură și în ferme?

A. Multe animale, în special cei mai mari, vor fi, de asemenea, evacuați și cel puțin câțiva membri ai fiecărei specii vor fi, de asemenea, evacuați, cu excepția acelor specii care urmează să dispară, deoarece unele dintre specii au fost manipulate genetic și scopul pentru acestea este să nu mai existe. Așa că aș spune că majoritatea animalelor mari și avansate vor fi evacuați.

Q. Unde vor fi evacuați și RELOCAȚI?


A. În primul rând, vor fi evacuați pe nave, mulți dintre ei vor fi transportați pe planeta din sistemul stelar Pleiade unde va trăi omenirea și unii dintre ei vor merge pe alte planete unde vor putea avea un mediu natural pur, curat.

Q. După EVENIMENT, unele dintre ei vor reveni pe NOUL PĂMÂNT?

A. Foarte puțini selecționați, da... majoritatea nu, dar unii dintre ele, da.

Q. Vom putea să ne luăm animalele de companie cu noi în timpul Evacuării și mai departe ORIUNDE am alege să mergem după ce Pământul trece prin Eveniment?


A. OK, practic, fiecare ființă umană individuală va trebui să facă alegerea proprie despre evacuare și animalele de companie vor fi evacuate de la sine și dacă există un scop mai înalt, atunci ele vor fi reconectate, abordarea actuală care se află la suprafața planetară va fi schimbată deoarece majoritatea animalelor vor alege să trăiască în medii naturale. Legătura emoțională care a fost creată între animale și oameni va rămâne, dar majoritatea aspectelor acestei conexiuni vor dispărea.

Q. Deci, ne-am putea lua câinii dacă alegem asta, sau nu?


A. Va trebui să faceți alegerea voastră indiferent de câinele vostru. Majoritatea câinilor vor fi evacuați indiferent de alegerea voastră.

Q. La cât timp după EVENIMENT ne vom putea reuni/vedea cu vechii noștri rude și prieteni de pe Pământ care au decedat cu ani înainte de EVENIMENT?

A. Aceasta va fi o situație foarte individuală... vor exista variații individuale cu aceasta... cei din populația de suprafață care sunt mai conștienți, mai treziți, vor avea acces la tehnologie pentru a putea vizita planul astral destul de curând după EVENIMENT și apoi restul umanității va trebui să aștepte EVACUAREA, dar aș spune că partea trezită a populației se poate aștepta să aibă asta în câteva luni după EVENIMENT.

Q. Există o șansă de 1% ca EVENIMENTUL să se întâmple DUPĂ 2030?

A. Nu pot să dau nici o dată... Pot doar să ofer speculațiile mele sau aș spune ca dată de orientare anul 2025, dar aceasta este doar o dată de orientare. Nu știu când se va întâmpla EVENIMENTUL. Cu toții lucrăm pentru ca acesta să se întâmple, Forțele Luminii lucrează pentru ca acesta să se întâmple și se va întâmpla când va trebui să se întâmple.

Q. Pentru cât timp după eliberare vom mai folosi banii?

A. OK, în momentul EVENIMENTULUI va avea loc o resetare a sistemului financiar, apoi sistemul financiar va fi treptat eliminat, apoi va fi complet dispărut în momentul SCHIMBĂRII POLARE și a EVACUĂRII FINALE.

Q. Cât timp vom avea după eliberare până când întreaga planetă va folosi NUMAI energie gratuită și replicatori?

A. Din nou, acest lucru se va întâmpla atunci când transformarea va fi completă la SCHIMBAREA POLARĂ și la EVACUARE FINALĂ.

Q. Aproximativ, la cât timp după eliberare TOȚI oamenii Pământului vor avea corpuri noi, tinere și vindecate?

A. Majoritatea umanității va fi evacuată și după ce va fi evacuată, vor trece printr-un anumit proces de aliniere și vindecare pe Navele Mamă și apoi vor avea trupuri tinere, vindecate. Majoritatea oamenilor vor avea o vindecare destul de dramatică înainte de EVENIMENT, dar aș spune că transformarea finală se va întâmpla pe Navele Mamă.

Q. Datorită multor întârzieri pentru Eliberare, va exista un timp suficient între eliberare și EVENIMENT pentru ca oamenii netreziți să proceseze toată noua realitate șocantă și dezvăluirile suprimate?

A. S-ar putea să existe sau s-ar putea să nu existe, dar timpul se scurge, astfel încât oamenii vor fi expuși unui proces destul de accelerat, care ar putea fi destul de copleșitor pentru multe ființe, deoarece cea mai mare parte a umanității a ales să neglijeze și să nege atât de multe. Dar nu mai putem aștepta masele, transformarea trebuie să se întâmple... va fi puțin șocant pentru mulți, dar nu mai există nicio cale de ocolire.

Q. Până când vor fi făcute anunțurile de eliberare, TOȚI copiii răpiți vor fi salvați în siguranță în întreaga lume?


A. Aș spune că da, marea majoritate, pentru că unele dintre operațiunile de salvare vor fi încă în derulare câteva zile după EVENIMENT.

Q. Imediat după eliberare, vom avea suficient timp pentru a salva, elibera, vindeca și muta în sanctuare naturale sigure zeci și zeci de miliarde de ființe pe care le numim animale, care sunt în prezent ținute captive în întreaga lume?

A. OK, imediat după EVENIMENT, vor fi anumite echipe specifice de salvare care îi vor elibera din ferme, din unitățile de procesare, din abatoare, acestea urmând să fie demarate imediat după EVENIMENT.

Q. Câți oameni evacuați pot fi cazați confortabil în PLEIADES?


A. Toate sufletele umane care sunt în jur de 70 MILIARDE ... există spațiu mai mult decât suficient.

Q. În ce dimensiune se află NOUA CASĂ A PLEIADELOR pentru umanitate?

A. Este o planetă fizică, dar în ceea ce privește frecvența vibrațională se află undeva între dimensiunea a 4-a și a 5-a.


Q. Toți oamenii care nu vor/nu pot să ascensioneze la scurt timp după Eveniment vor rămâne în Pleiade sau unii vor alege să plece în altă parte?


A. OK, cea mai mare parte a umanității va trebui să treacă printr-un anumit proces de realiniere și de vindecare pe acea planetă Pleiadiană, iar cei care trec prin acea transformare, după ce trec prin acea transformare, vor putea călători în alte locații.

Q. Pleiadienii au dimensiunea a 5-a?

A. Aș spune că au dimensiunea a 6-a.

Q. Este Confederația Galactică de a 5-a dimensiune?

A. A 6-a dimensiune, a 7-a dimensiune și în sus.

Q. TOȚI membrii Mișcării de Rezistență arată umanoizi?


A. Aș spune că aproape toți. Sunt foarte puțini care nu sunt. Aș spune că 99,9% sunt ființe umane.

Q. Sunt de a 5-a până la a 6-a dimensiune?


A. Da, este exact asta este descrierea corectă.

Q. Are Confederația Galactică mulți membri ai raselor cosmice cu aspect exotic?

A. Da, aș spune că marea majoritate a raselor sunt umanoide, dar există unele destul de exotice.

Q. Care ar fi cea mai mică și cea mai înaltă înălțime a unui membru al Mișcării de Rezistență și al Confederației Galactice?

A. Ei bine, Mișcarea de Rezistență este aproape aceeași cu populația umană de suprafață, dar extinderea Confederației Galactice este mult mai mare, aș spune aproximativ, majoritatea speciilor au între 10 cm, adică aproximativ 4 inci și în sus, aș spune până la 10 sau 20 metri.

Q. Din perspectiva anatomiei, membrii Confederației Galactice sunt asemănători cu rasa umană?

A. Din nou, aș spune că cei mai mulți dintre ei sunt umanoizi ca aspect și un procent și mai mare au sistemul central al coloanei vertebrale, au vertebre, majoritatea... există unele rase care au o anatomie diferită, dar majoritatea sunt destul de asemănătoare ființelor umanoide de pe Pământ.

Q. Procreează și dau naștere în mod similar cu rasa umană?

A. Majoritatea nu ... 


Q. Marii fani ai muzicii anilor 80, cum ar fi muzica cu vibrații înalte infuzate deceniul, muzica anilor 80 a fost inspirată de Pleiade?

A. Multe dintre ele da ... de fapt, aș spune că din aproximativ din 1983 până în aproximativ 1987 a existat o mare influență a Pleiadienilor care au inspirat muzicieni din întreaga lume.

https://www.youtube.com/watch?v=XjzqWnAgzEk


Q. DANSUL este o parte importantă a activităților de agrement ale Mișcării de Rezistență și ale Confederației Galactice?

A. Da, cu siguranță.

Q. Despre actualii parteneri ai oamenilor de suflete pereche ... se vor despărți după Eveniment pentru a se reuni cu flăcările lor gemene?


A. OK, aici, fiecare ființă individuală își va face propriile alegeri, așa că unele dintre cele mai trezite ființe se vor reconecta cu sufletele lor gemene, unele dintre ele își vor păstra în continuare legătura cu sufletele pereche și altele nu, așa că va fi foarte individual.

Q. Indiferent dacă unii dintre noi vor putea ascesniona sau nu, la scurt timp după EVENIMENT, vom putea călători liber între Noul Pământ, noua casă a omenirii PLEIADES și/sau în altă parte, oriunde am fi?

A. Bine, fiecare individ va trebui să treacă printr-un proces de purificare și curățare și când acea anumită ființă atinge o anumită frecvență de vibrație, trece printr-un anumit proces, atunci va primi acea libertate de mișcare în întreaga galaxie.

Q. Va mai exista o altă planetă asemănătoare cu condițiile PĂMÂNTULUI unde vor fi suferințe, războaie etc?

A. Nu, Nu…ACEASTA ESTE NECESAR A SE TERMINA, ABSOLUT.

Q. După EVENIMENT, PĂMÂNTUL va mai avea un CORP FIZIC?

A. Da.

Q. În ce dimensiune va fi NOUL PĂMÂNT, imediat după FLASH-ul SOLAR (EVENIMENT)?


A. Frecvența de vibrație va fi aliniată la dimensiunea a 5-a și superioară.

Q. A fost vreodată o altă planetă din Universul cunoscut și din istoria cosmică cunoscută într-o situație asemănătoare cu cea a Pământului?

A. Nu, nu, este foarte unic, așa ceva nu s-a întâmplat niciodată nicăieri.

ULTIMA ÎNTREBARE:

Q. Experiența PĂMÂNTULUI a reușit să arate Cosmosului în general, că lucrurile trebuie să fie gestionate într-un mod foarte diferit de acum înainte, decât era până acum?

A. Da, absolut, de fapt aceasta a fost și este încă o mare lecție pentru tot Universul.

Cu multă RECUNOȘTINȚĂ și IUBIRE, vă mulțumesc foarte mult pentru acest interviu atât de necesar și de înălțător și pentru tot ce ați făcut și continuați să faceți în numele întregii Creații. Veți rămâne veșnic Super Eroul nostru.


Vă iubim, MULȚUMESC!


💖💫

COBRA: Mulțumesc foarte mult!

***********************************

(Sursa: http://2012portal.blogspot.com/2022/07/a-new-cobra-interview.html

https://galacticawakeningandhealing.blogspot.com/2022/07/new-cobra-interview-june-2022.html)

Comentarii