Interviu Cobra 2022 de WLMM & IGAG & PFC Japan Official (Partea 1)

 

We Love Mass Meditation, International Golden Age Group și Prepare for Change Japan Official au aranjat un interviu cu Cobra pentru a parcurge diverse subiecte.


În acest interviu, Cobra a răspuns la multe întrebări despre situația actuală și despre Planul Ascensiunii.

Iată înregistrarea interviului pe canalul nostru de Youtube:
Mulțumiri speciale International Golden Age Group and PFC Japan Official (Grupului Internațional al Epocii de Aur și Pregătire pentru Schimbare Japonia Oficial) pentru sprijinul prețios acordat în acest interviu.

Mai jos este transcrierea interviului:

Hoshino: Bună ziua tuturor. Azi este 16 septembrie. Numele meu este Hoshino. Și sunt din nou cu bunii mei prieteni, Patrick și Jedi, care sunt reprezentanții Intentional Golden Age Group, precum și Terry-san de la Japan PFC Official. Deci, bun-venit Patrick și Jedi.

Patrick: Bună ziua.

Jedi: Bună ziua, acesta este Jedi.

Patrick: Și acesta este Patrick.

Hoshino: Și bun-venit Terry-san.

Terry: Bună. Bună. Bună ziua.

Hoshino: Și azi suntem foarte bucuroși să îl intervievăm din nou pe Cobra pe diverse subiecte. Așadar, bun-venit Cobra.

Cobra: Bună ziua. Bună tuturor.

Hoshino: Și fără alte prelungiri, îl voi lăsa pe Terry-san să-și pună întrebările.

Partea 1: Actualizarea situației

Terry: Bine. Mulțumesc foarte mult. Și a existat o actualizare foarte interesantă astăzi pe Portal cu privire la îndepărtarea implantului și a biocipului. Se pare că este prima intervenție majoră a [forțelor] Luminii pe suprafața planetei. Cum a devenit posibil în acest moment?

Cobra: Forțele Luminii au efectuat diverse operațiuni în ultimii ani și s-au apropiat din ce în ce mai mult de suprafață, iar acum au reușit să se apropie atât de mult încât sunt capabili, cu tehnologia lor, să înceapă curățarea implanturilor.

Terry: Deci, tehnologia înseamnă tehnologie Mjolnir?

Cobra: Da.

Terry: Bine, grozav. Deci, cum funcționează practic procesul de îndepărtare a implantului și a biocipului? Va fi o eliminare totală pentru toate persoanele folosind tehnologiile cu tunuri cuantice la suprafață sau, mai degrabă, un proces individualizat, în funcție de nivelurile de contaminare ale unei persoane?

Cobra: Va fi un proces planetar și este deja un proces planetar. Deci tehnologiile cu tunuri cuantice bombardează suprafața planetei. Ei bombardează de fapt cu câmpurile lor energetice, implanturile și biocipurile din fiecare membru al populației de suprafață. Și ceea ce fac ei este faptul că încep să îndepărteze găurile negre din implanturi. Acesta este un proces foarte complicat și provocator, însă are deja loc și va fi la fel pentru toată lumea. Întreaga rețea de implanturi și biocipuri trebuie îndepărtată.

Terry: Bine. Deci, chiar dacă poate fi pentru toată lumea doar în același timp, dar durata eliminării și a deprogramarii va varia în funcție de persoană?

Cobra: Nu foarte mult, adică, reacțiile individuale la eliminare vor fi diferite, dar procesul este în desfășurare în același timp pentru toată lumea.

Terry: Înțeleg. Este interesant. Bine. Următoarea întrebare: Forțele Luminii se așteaptă că va exista o trezire spirituală masivă a populației de suprafață odată ce toate biocipurile și implanturile vor fi îndepărtate. Cum va benefic acest val de trezire pentru Lucrătorii în Lumină și Războinicii în Lumină în ceea ce privește viața noastră de zi cu zi și procesul nostru de Ascensionare?

Cobra: Da. Când ajungem la încheierea acestui proces, când implanturile și biocipurile au dispărut în mare parte, viața individuală a Lucrătorilor în Lumină și Războinicilor în Lumină va deveni mai bună, mai ușoară, mai puțin stresantă, cu mai puțină negativitate, mai puțin întuneric, mai puține atacuri și viața va deveni din nou, după atât de mult timp, puțin mai plăcută.

Terry: Bine. Așadar, Deci asta înseamnă că procesul lor de Ascensionare poate fi mai ușor?

Cobra: Da.


Terry: Ok. Interesant. S-a redus nivelul de anomalie primară și de anomalie subcuantică în zona de sub Orbita Inferioară a Pământului?

Cobra: Într-o anumită măsură, da, dar se așteaptă o reducere principală în același timp cu această operațiune de curățare a implanturilor.

Terry: Înțeleg. Bine. Bine. Și care este relația dintre voal și astăzi, ați menționat și anomalia de distorsiune spațiu-timp metrică a lui Kerr în jurul suprafeței planetei?

Cobra: Această anomalie de distorsiune spațiu-timp schimbă de fapt structura spațiu-timp din jurul Pământului și acel spațiu-timp distorsionat ușurează tehnologiile forțelor întunecate să funcționeze și să mențină Voalul. Fără această anomalie, forțele întunecate nu ar putea să-și folosească tehnologiile și Voalul ar fi îndepărtat.

Terry: Aha, înțeleg. Deci, asta înseamnă că Voalul este scopul, iar distorsiunea timpului liber al valorilor Kerr este un fel de instrument de sprijin.

Cobra: Da. Într-un fel. Da.

Terry: Bine, grozav. Deci, în cea mai recentă actualizare, ați menționat o entitate antică întunecată numită Lurker. Este foarte periculoasă? Care este relația lui „Lurker” cu Arhonii și cu Chimera?

Cobra: Nu este foarte periculos în momentul acesta, fiindcă multe dintre acestea au fost deja dizolvate. Acesta este un tip foarte diferit de entitate. Este de fapt o entitate cuantică, subcuantică. Este un alt tip de conștiință decât orice altă entitate de care probabil că sunteți conștient. Aș spune că cel mai apropiat, cel mai adecvat exemplu ar fi entitatea Yaldabaoth, care a fost deja eliminată. Arhonii și Chimera, de fapt, unii dintre ei se închină lui Lurker și îl văd ca pe o sursă a răului lor.

Terry: Aha, înțeleg. Deci, asta înseamnă că Lurker este superior Archonilor și Chimerei?

Cobra: Într-un fel. Da, pentru că această entitate a fost în viață pentru întreg ciclul cosmic și de fapt provine din ciclul cosmic anterior. Așadar ... Însă, este un tip complet diferit de conștiință. Este cu totul altceva. Știți, nu este ceva pe care majoritatea oamenilor ar putea să o înțeleagă.

Terry: Înțeleg. Bine. Mulțumesc. Deoarece Lurker-ul a supraviețuit ciclului cosmic anterior și continuă să existe până în ziua de azi, existența sa înseamnă că forțele întunecate au existat deja de la ciclul cosmic anterior, în timp ce Arhanghelii care au căzut în Anomalia Primară cu 8 milioane de ani în urmă, sunt noile entități întunecate din ciclul cosmic?

Cobra: Nu, întunericul nu a existat cu 8 milioane de ani în urmă. Lurker-ul a existat ca o pură potențialitate. Nu a fost o conștiință a întunericului manifestată. Aceste lucruri au început doar acum 8 milioane de ani. 

Terry: Oh, e clar. Bine. Înțeleg. Deci a existat cu 8 milioane de ani în urmă ca un potențial. Văd. Știu Pleiadienii de ce majoritatea oamenilor cheie din armatele pozitive sunt împotriva planului de eliberare?

Cobra: Principalul motiv este din cauza implanturilor și a tuturor programărilor și a egoismului.

Terry: Înțeleg. Deci, asta înseamnă că după operația de îndepărtare a implanturilor, credeți că atitudinea acelor oameni din militarii pozitivi, se poate schimba?

Cobra: Unii dintre ei s-ar putea schimba, dar în acest moment este imposibil de prezis cum va reacționa populația de suprafață la acest lucru.

Terry: Bine. Înțeleg. Mulțumesc Dacă acei oameni cheie nu sunt de acord cu planul de eliberare, cum vor proceda Forțele Luminii cu arestarea în masă? Vor continua singuri operațiunile de arestare sau vor aștepta până când armatele pozitive vor elimina fiecare membru potențial compromis din rândurile lor?

Cobra: Acestea sunt informații confidențiale în acest moment.

Terry: Bine. Am înțeles. Mulțumesc. Forțele Luminii cred că Ucraina poate deveni un alt Afganistan și poate duce economia și politica Rusiei în haos?

Cobra: Potenţial, da. Dacă acest conflict escaladează într-un nou război mondial, ceea ce este puțin probabil, dar încă posibil. Nu va fi aceeași situație ca și în Afganistan, dar există un anumit potențial acolo că lucrurile pot deveni puțin mai complicate.

Terry: Înțeleg. OK. Mulțumesc. Următoarea întrebare referitoare la moartea Reginei. Regina (Elizabeth a II-a) a murit pe 8 septembrie. În ceea ce privește Planul de eliberare, care este punctul de vedere al Forțelor Luminii despre ea, cu cea mai lungă domnie din istoria modernă?

Cobra: Nu este scopul cel mai înalt de a răspunde la această întrebare.

Terry: E clar. Bine. Și pentru că majoritatea populației generale consideră că Regina este pur și simplu un simbol al stabilității pentru Comunitatea Națiunilor. Cu toate acestea, unele mass-media alternative susțin că ea a fost și șefa Comitetului celor 300. Prin urmare, unii oameni cred că ea controla politica și economia mondială în culise. Așadar, poate, acesta poate fi, din nou confidențial, și poate nu spuneți, dar chiar a avut Regina puterea de a influența geopolitica din întreaga lume?
 
Cobra: Avea o anumită putere, dar nu era jucătorul cheie în luarea deciziilor.

Terry: Înțeleg. Bine. Mulțumesc foarte mult. Când a fost anunțată moartea Reginei, un curcubeu dublu a apărut chiar deasupra palatului Buckingham. Acest curcubeu dublu a avut un sens ezoteric în această împrejurare?

Cobra: De fapt, aceasta este o oportunitate pentru populația de suprafață de a face alegeri mai bune, dar cel mai probabil această oportunitate nu va fi folosită în mod corect, deoarece nivelul de conștiință nu este ridicat.

Terry: Înțeleg. Bine. Mulțumesc. Au făcut Forțele Luminii vreun aranjament pentru Shinzo Abe și Regina privind sufletele lor?

Cobra: Da.

Terry: Au făcut. Bine, nemaipomenit. (Da). Deci, polul nord magnetic al Pământului s-a schimbat deja. Deci înseamnă că schimbarea polilor a început treptat?

Cobra: Deplasarea polară magnetică a început ușor deja în secolul al XIX-lea și în prezent se accelerează.

Terry: Deci, poate că asta se referă la următoarea întrebare. Dar dacă da, s-ar putea produce schimbări geografice, cum ar fi creșterea nivelului mării, chiar înainte de marele tsunami final?

Cobra: Ceea ce este de așteptat înainte de schimbarea polară finală este creșterea activității vulcanice și cutremure.

Terry: Da, dar înainte de asta? Dar deja, asta înseamnă că există câteva...

Cobra: Acestea sunt de așteptat înainte de schimbarea polară.

Terry: Oh, Înțeleg. Bine. Deci asta înseamnă... Bine. Este foarte interesant. În Actualizarea Situației Planetare din 23 iunie, se precizează după cum urmează: „Forțele Luminii au reușit să se infiltreze în lanțul de comandă Chimera nedetectate și acum corodează structura Chimera din interior. Majoritatea scenariului negativ pentru planetă s-a prăbușit, dar există încă un scenariu destul de improbabil, dar foarte periculos, care nu a fost încă rezolvat”. Deci, pe baza actualizării de astăzi, putem spune că un scenariu periculos a fost rezolvat?

Cobra: Nu încă.

Terry: Aha, înțeleg. Bine. Înțeleg. Mulțumesc foarte mult. Acesta este sfârșitul întrebărilor mele. Apoi următoarea e de la Jedi.


Jedi: OK. Mulțumesc, Terry. În regulă. Ați menționat în Raportul de Activare a Intervenției Divine că „După ce a fost atinsă masa critică de semnături, Pleiadienii au comunicat că baza legală pentru intervenția lor pe suprafața planetei este acum stabilită”. Înseamnă că Pleiadienii pot interveni acum în mod legal în situația de suprafață, însă acest lucru nu se extinde și asupra altor civilizații din Confederația Galactică?

Cobra: Nu este corect. Toate civilizațiile din Confederația Galactică au acum o bază legală pentru a interveni.

Jedi: Oh, da. Bine. A susținut Confederația Galactică în general ideea că Pleiadienii și-au căutat baza legală de la populația de suprafață prin meditație și campanie de petiții?

Cobra: Da. cu siguranță.

Jedi: Oh da. Bine, următoarea. Au recunoscut ei semnăturile care au depășit masa critică ca semnal de la populația de suprafață sau doar de la semințele stelare?

Cobra: De fapt, ambele. Aceasta se datorează faptului că și semințele stelare fac parte din populația de suprafață. Deci este valabil ... Semnăturile erau valabile și sunt văzute ca o alegere colectivă a populației de suprafață.

Jedi: Bun, bine. Întrucât petiția noastră a fost semnată în mare parte de semințe stelare, unii ar putea crede că nu reflectă de fapt liberul arbitru al populației de suprafață. A fost posibil ca Confederația Galactică să ignore rezultatul petiției noastre chiar dacă forțele întunecate nu au interferat cu campania noastră de petiții folosind hacking și alte tehnologii negative?

Cobra: Această petiție este obligatorie din punct de vedere juridic pentru Confederația Galactică. Așa că Confederația Galactică trebuie să intervină de îndată ce este în siguranță. Iar primii oameni care vor fi contactați vor fi semințele stelare. Prin urmare, cei care au votat pentru această intervenție sunt primii care o vor primi.

Jedi: OK, bine. În continuare, intervenția în lumea de suprafață este o chestiune foarte serioasă. S-au gândit vreodată membrii Confederației Galactice că ar trebui să încerce să informeze toată populația de suprafață și apoi să ofere fiecărui om șansa de a vota?

Cobra: Asta se poate întâmpla de fapt după un anumit moment după Eveniment, când va exista suficientă înțelegere a ceea ce este Confederația Galactică. Ar putea exista un vot planetar despre  implicarea viitoare a populației de suprafață cu Confederația Galactică. Acest lucru este de fapt planificat să se întâmple la un anumit moment.

Jedi: În regulă. În actualizarea din 15 august, ați menționat că „Rețeaua Lucrătorilor în Lumină de suprafață aproape s-a prăbușit”. Ce înseamnă asta?

Cobra: 
Înseamnă că Lucrătorii în Lumină nu au mai vrut sau nu au mai putut să țină Lumina. Și masa critică de Lumină care este necesară pentru suprafață nu a mai fost menținută. Deci Forțele Luminii au reușit să creeze o soluție alternativă pentru această problemă.

Jedi: Bine. Prăbușirea sa din cauza atacului sever al forțelor întunecate asupra Lucrătorilor în Lumină a cauzat vibrații mai scăzute în rândul lor?

Cobra: 
Au fost doi factori implicați. Primul factor au fost acele atacuri, care au afectat grav capacitatea Lucrătorilor în Lumină de a ține Lumina. Iar cealaltă a fost deciziile greșite, egoiste și stupide ale Lucrătorilor în Lumină, care nu se comportau în concordanță cu scopul superior.

Jedi: OK. Da. Recent, un bărbat a câștigat premiul I la un concurs de artă cu pictura sa asistată de AI. Unii artiști sunt îngrijorați că AI le-ar putea lua într-o zi locurile de muncă. Rasele ET pozitive folosesc AI pentru a-și sprijini creația de artă?

Cobra: De fapt, AI nu este capabilă să genereze cel mai înalt nivel de artă. AI poate genera o formă de artă în general plăcută și estetică, dar nu și capodopere. Nu se poate. (Oh, da) Doar o ființă cu contact cu sufletul poate manifesta capodopere. (Da) Așa că unii artiști medii sau relativ buni își pot pierde locurile de muncă, dar cei mai buni artiști nu își vor pierde niciodată locurile de muncă.

Jedi: Bine. dacă e așa, cum ating un echilibru între comoditatea adusă de AI și originalitatea lor?

Cobra: Pur și simplu folosind îndrumarea superioară pe care o au toate rasele pozitive.

Jedi: Oh, da, asta e bine. Mai puteți dezvălui alte informații despre „femeile alexandriene”, femeile care s-au mutat de pe valea Vipavei în Alexandria la începutul secolului al XX-lea?

Cobra: Bine. Ei doar căutau o oportunitate pentru un loc de muncă și se mutau în Alexandria pentru a îngriji la nivelul cele mai înalte nivele ale societății egiptene. Și aceasta a fost o interacțiune interesantă pentru că a adus o anumită combinație de energie a Zeiței, care nu era prezentă anterior.

Jedi: Bine. În regulă. Este acum sigur pentru dvs. să dezvăluiți aspectul clasificat al misiunii SpaceX CRS-24?

Cobra: Da. Anumite pietre Cintamani au fost trimise pe orbită și apoi au aterizat în siguranță mai târziu, aproximativ o lună mai târziu.


Partea a 2-a: Planul Ascensiunii

Jedi: Uau, bine. Următoarele sunt [întrebări despre] uimitorul plan al Ascensiunii. Prima. Cum putem explica Ascensiunea individuală și planetară prin știința modernă?

Cobra: Știința, în starea actuală de dezvoltare, nici măcar nu înțelege existența planului eteric. Deci nu este posibil să descriem Ascensiunea cu știința în starea publică actuală de dezvoltare.

Jedi: Da, așa e. Care este relația dintre chakre, Merkaba și Ascension?

Cobra: Chakrele sunt vortexuri energetice în câmpurile energetice umane care transmit diferite frecvențe de Lumină. Merkaba este corpul de Lumină, care este un vehicul pe care îl folosim pentru a ne atinge Ascensiunea, iar procesul de Ascensionare este un proces care are loc atunci când suntem capabili să înlăturăm toate anomaliile și toate blocajele din câmpul nostru energetic. Și atunci când ajungem la o superconductivitate a corpului de Lumină, ascensionăm.

Jedi: De asemenea, asta înseamnă că pentru Ascensionare avem nevoie de condiția [chakra] [și] Merkaba perfectă. Da?

Cobra: Da.

Jedi: Ok, bine.  În continuare, se spune că Forțele Luminii au un dispozitiv cunoscut sub numele de Camera Ascensiunii, care poate stimula procesul de ascensiune umană. Puteți să descrieți aspectul și principiul?

Cobra: Bine. Există două aspecte ale acestui dispozitiv. Primul este camera de purificare și vindecare, care îndepărtează și vindecă obstacolele. Și apoi este camera Ascensiunii propriu-zisă, care activează energia Kundalini și ceva anume numit focul electric. Deci înseamnă că o energie foarte puternică, foarte încărcată curge prin corpul energetic - nu prin corpul de Lumină, prin corpul Merkaba și îl activează. Deci, aceasta este o tehnologie foarte avansată, care este folosită de Ființele Ascendente din întreaga galaxie.
 
Jedi: Wow, asta e uimitor. Dacă sunt calificat pentru Primul Val de Ascensiune, pot ajunge la starea de Ascensionare dacă folosesc Camera Ascensiunii imediat după Primul Contact?

Cobra: Bine. Unii indivizi rari ar putea să-și realizeze Ascensionarea chiar înainte de Primul Val folosind acea Cameră de Ascensiune, dar majoritatea oamenilor care vor merge în Primul Val vor face acest lucru ca grup, ca proces de grup planetar în același timp când este momentul potrivit.

Jedi: Bun, bine. În continuare, deoarece Forțele Luminii au o tehnologie spirituală foarte avansată, majoritatea populațiilor de suprafață vor mai avea de trecut prin ani de antrenament pentru a ajunge la Ascensionare?

Cobra: Cea mai mare parte a populației de suprafață are nevoie de vieți, sute și mii de ani pentru a ajunge la Ascensiune pe alte planete. Nu sunt pregătiți.

Jedi: Bine.

Cobra: Indiferent de nivelul de tehnologie, conștiința umană este conștiință umană și aceasta trebuie transformată din interior. Tehnologia poate ajuta, dar o muncă reală trebuie făcută de oamenii care trec prin procesul de Ascensiune. Deci procentul populației de suprafață care va trece printr-un adevărat proces de Ascensiune va fi foarte mic, foarte scăzut.

Jedi: Bine. Apoi, se spune că punctul culminant sexual este momentul în care omul se apropie cel mai mult de Dumnezeu. Este potrivit să descriem Ascensiunea ca pe un etern orgasm non-stop?

Cobra: De fapt, starea de conștiință după Ascensionare poate fi descrisă ca un orgasm etern non-stop.


Jedi: Oh, da. Bine. Înainte de a ajunge la Ascensionare, trebuie să experimentăm moartea fizică și învierea așa cum a făcut Isus?

Cobra: Nu.

Jedi: Bine. În continuare, dacă luăm în considerare nivelul actual de conștiință al populației de suprafață, există o limită de vârstă minimă pentru a se alătura Ascensiunii colective?

Cobra: Nu.

Jedi: Uau, bine. OK. Acesta este ultima mea (întrebare). Femeile aflate la mijlocul sau la durata completă a sarcinii au două sau chiar mai multe suflete în corpul lor. Pot toate aceste suflete să se alăture Ascensiunii colective?

Cobra: Bine. Este posibil. Este un pic complicat, dar este posibil.

Jedi: Uau. <râde> Vești bune.

Cobra: Vor fi foarte puține astfel de cazuri.

Jedi: Uau. Bine. Ar fi mai bine pentru ele să aștepte până își vor reveni după naștere?

Cobra: Practic, când unda de Ascensiune lovește, lovește, iar cei care sunt pregătiți vor pleca, cei, cei care nu sunt pregătiți nu vor pleca.

Jedi: Bine. Da. Bine. Este rândul lui Patrick acum.


Patrick: Bine. Acum, fiind rândul meu, voi începe cu această întrebare. Va câștiga omul superputeri precum teleportarea, manifestarea din nimic sau manipularea elementelor de îndată ce ajungem la Ascensiune?

Cobra: Când oamenii ajung la Ascensiune, li se va da cheia, unealta, cum să folosească acele puteri și apoi vor fi instruiți cum să le utilizeze. Iar acel proces de antrenament va dura ceva timp, dar de la început, ei vor avea această abilitate de bază care va fi apoi perfecționată pe măsura trecerii timpului.

Patrick: Bine. În continuare, bine. Următoarea. Dacă corpul fizic al unei persoane se poate conecta doar cu o singură Prezență EU SUNT, cum ar trebui să analizăm Tulburarea de Personalitate Multiplă conform conceptului de Suflet?

Cobra: Este foarte simplu. Există un singur suflet, o singură Prezență EU SUNT, dar ori de câte ori are loc o traumă, o parte a structurii personalității se desprinde de personalitatea de bază. Iar acest proces poate dura de multe ori un timp, însă există o prezență EU SUNT, un suflet încarnat care are toate acele personalități diferite, iar procesul de vindecare este de fapt un proces de integrare a acelor personalități cu o personalitate de bază, care este personalitatea originală direct conectată cu sufletul încarnat.

Patrick: O, foarte bine. Bine. Următoarea. Dacă cineva își implantează o personalitate care este avansată spiritual în sine prin hipnoză profundă sau transplant de microbiotă fecală, este posibil ca el să se antreneze pentru a deveni un înțelept sau chiar foarte aproape de Ascensiune înainte de Eveniment? Dacă nu, vă rugăm să explicați de ce.

Cobra: Da. Toate acestea pot fi curățate.

Patrick: Într-adevăr. OK. E bine. În continuare ați menționat că în Actualizarea Planului de Ascensiune, aproximativ 2000 de oameni vor fi pregătiți să se înalțe în primul val de Ascensiune. Vor ascensiona acei oameni separat în timpuri și locuri diferite? Sau vor fi asamblate într-un loc desemnat la o anumită dată?

Cobra: Va exista un val de Ascensiune, care este similar cu pulsul Galactic, și toată lumea va fi luată din propria locație, teleportată la navele-mamă, iar pe acele nave-mamă, ei vor trece prin procesul de Ascensiune în sine în Camerele de Ascensiune.

Patrick: Ah, am priceput. Mulțumesc. Următoarea, vor putea acei oameni să ascensioneze dincolo de dimensiunea a cincea dacă au un nivel de conștiință compatibil?

Cobra: Va mai dura ceva timp, dar da.

Patrick: Oh, foarte bine. Deci următoarea, va mai putea omenirea să evolueze după Ascensiune?

Cobra: Da. desigur.

Patrick: Bine. Deci, următoarea, deoarece Forțele Luminii au construit deja două sfere Dyson separat în jurul Soarelui și al Pământului, pot ele ajusta programul de evacuare pe baza evoluțiilor post-Eveniment?

Cobra: Practic, va fi o combinație de cicluri cosmice, activitatea Soarelui Galactic și modul în care decurge planul principal. Prin urmare, decizia de a efectua Evacuarea se va baza pe condițiile legate de schimbarea polară și totul va fi perfect aliniat. Când va fi momentul potrivit, totul se va întâmpla
.

Patrick: Oh, bine. [Alta], în timpul Evacuării, populația de la suprafață ar trebui să meargă pe nava-mamă cu mâinile goale? Pot să aducă... Putem aduce câteva lucruri când părăsim Pământul?

Cobra: În această etapă a planului, s-a decis că vor trebui să lase totul în urmă. (Bine) Dar aceasta este încă o întrebare deschisă. Acest lucru va fi încă discutat în viitor.

Patrick: Bine. Foarte bine. Deci, următoarea, de ce ar insista Forțele Luminii să mute populația de suprafață în Pleiade? Putem pur și simplu să ne mutăm în regatul subteran Agarthan, pe Lună, pe Marte sau pe alte planete din sistemul nostru solar după Evacuare?

Cobra: Pur și simplu, populația de suprafață a fost atât de adaptată la viața de la suprafață. Au nevoie de o planetă cu suprafață locuibilă, iar Pământul este singura planetă din sistemul solar cu suprafață locuibilă. Și din moment ce va fi actualizat la următorul pas al evoluției, ființele umane nu vor mai fi potrivite să se afle aici. Deci, ei trebuie mutați pe o planetă similară din Pleiade.

Patrick: Ah, bine. Așadar, după Evacuare, poate populația de la suprafață să facă navele-mamă ale confederației noile lor case sau pot călători în alte sisteme stelare în loc să treacă prin Ascensiune?

Cobra: Depinde de nivelul lor de evoluție. Majoritatea ființelor umane vor fi evacuate în sistemul Pleiadian, pe acea planetă. Unele dintre semințele stelare, oamenii stelari, vor merge în alte sisteme stelare, iar unii dintre ei vor trece prin procesul de Ascensiune. Vor fi decizii individuale bazate pe nivelul de frecvență vibrațională al oamenilor și pe propriile preferințe.

Patrick: O, foarte bine. Așa că următoarea, mulți oameni nu au plecat niciodată în străinătate sau chiar nu și-au părăsit orașul natal înainte de Ascensiune. Vom reuși să recreăm un mediu similar cu suprafața actuală a planetei pe un alt super-Pământ? Pentru ca omenirea să poată explora diverse culturi și peisaje umane?

Cobra: Da. De fapt, asta se va întâmpla pe noua planetă din sistemul Pleiadian. Oamenii vor putea să-și construiască mediul, dar apoi va fi multă creativitate. Deci acele medii se vor schimba și evolua.

Patrick: Ah, foarte bine. Deci următoarea, dacă cineva, unii oameni, vor să ajungă la Ascensiune după Evacuare, trebuie să se întoarcă pe Pământ pentru al doilea val sau pentru al treilea val al Ascensiunii colective? Și pot ajunge la Ascensiune în Pleiade sau în altă parte?

Cobra: Cel mai probabil vor trebui să rămână în această galaxie pentru că este un super val Galactic. Și o parte din acel super val este valul Ascensiunii. Dar oriunde în această galaxie, este în regulă, ei pot fi oriunde în această galaxie și vor trece prin acel proces.

Patrick: Ah, foarte bine. Următoarea, dacă o persoană nu ajunge la Ascensiune nici după al Treilea Val sau după Ascensiunea colectată, el sau ea va avea în continuare șansa de a ascensiona? Dacă da, cât timp trebuie să aștepte?

Cobra: Da, desigur. Toată lumea... Calea Ascensionării va fi deschisă pentru toată lumea și oamenii vor putea călători cât de repede pot sau doresc.

Patrick: Ah, foarte bine. Așadar, următoarea, deoarece majoritatea populației de suprafață trebuie să se evacueze în cele din urmă de pe Pământ, este cu adevărat necesar ca baza subterană din nordul Taiwanului să poată găzdui un miliard de oameni?

Cobra: Da. Este o precauție pentru anumite scenarii, care sunt foarte puțin probabile, dar totuși posibile. Este pentru a asigura siguranța populației de suprafață.

Patrick: Foarte bine. Deci, următoarea. Ați menționat că jumătate de miliard de oameni vor trebui trimiși la Soarele Central Galactic pentru reconstrucție, această metodă ar putea fi similară cu o curățare etnică masivă. De ce ar propune Forțele Luminii o opțiune atât de radicală?

Cobra: Este pur și simplu un decret de sus că răul trebuie să se termine, întunericul trebuie să se termine, iar oamenii care aleg întunericul sau răul trebuie să plece. (Ah) Nu mai este loc pentru asta. A fost de ajuns.

Patrick: Bine. Deci, următoarea. Deoarece Maeștrii Ascensionați și Zeițele sunt întruchiparea Iubirii Cosmice, este posibil ca ei să inspire și să lumineze cu Iubire cei 500 de milioane de oameni?

Cobra: Bineînțeles că vor încerca, dar nu se așteaptă [ca] să aibă mare succes. S-ar putea să aibă succes în unele cazuri, dar în majoritatea cazurilor este foarte puțin probabil.

Patrick: Deci, următoare (întrebare) este conform Bibliei, Matei capitolul 13: 40 „Așa cum neghina este strânsă și arsă în foc, așa va fi la sfârșitul lumii”. A prezis Isus acum mai bine de 2000 de ani că unii oameni nu pot ajunge la Ascensiune, ci să fie arși de Soarele Central Galactic pentru un alt ciclu de evoluție?

Cobra: Da, exact.

Patrick: Într-adevăr. Uau. Bine. Următoarea întrebare. Mulți oameni s-au simțit îngrijorați după ce au citit [Actualizarea] Planului Ascensiunii, deoarece au crezut că ar putea aparține acelui grup „de a fi restructurat”. Forțele Luminii ar trebui să înțeleagă că jumătate de miliard de oameni sunt destul de considerabili chiar și la scară globală. Este posibil ca mulți oameni să nu [fie] conștienți că ar putea avea personalitate potențială de psihopat sau sociopat. Ne puteți da câteva exemple de personal sau crime care nu vor fi niciodată tolerate de Forțele Luminii?

Cobra: De fapt, majoritatea oamenilor care îmi citesc blogul vor fi bine. Nu sunt răi. Nu sunt psihopați sau sociopați. Și oamenii care sunt psihopați nu își vor face niciodată griji pentru asta și știu că sunt răi. Așa că toată lumea va avea libertatea de a alege să accepte Lumina sau nu, iar cei care doresc să accepte Lumina, desigur, nu vor fi duși la Soarele Central, dar oamenii care fac rău în mod intenționat și nu vor să se schimbe vor dispărea.

Patrick: Oh, bine. Foarte bine. Deci următoarea, Mao Zedong, Adolf Hitler și alți tirani notori au fost trimiși la Galactic Central Sun pentru restructurare?

Cobra: Mulți dintre ei. Da.
 
Patrick: O, foarte bine. Așa că următoarea, chiar dacă Forțele Luminii pot escorta sufletele membrilor cheie ai Cabalei către Soarele Central Galactic, forțele întunecate ar putea introduce copii de memorie ale acelor membri decedați în clonele umane și apoi să permită acelor clone să acționeze în spatele scenei. Dacă acesta este cazul, cum pot Forțele Luminii să se asigure că restructurarea acelor suflete ar aduce beneficii progresului eliberării planetare?

Cobra: Forțele întunecate nu pot face copii ale acelor ființe. Ei pot crea doar o clonă de persoană falsă care arată ca acea ființă, dar nu este același lucru. Deci, restructurarea acestor suflete le scoate pentru totdeauna din acest univers, au dispărut.


Patrick: O, foarte bine. Deci, bine. Acum am ultima întrebare. Aion și Iona sunt un cuplu de suflete gemene cosmice. Care este rolul lor în ceea ce privește excursia magnetică galactică?

Cobra: Ei vor canaliza energii foarte intense de foarte înaltă frecvență în timpul pulsului Galactic și vor binecuvânta întreaga galaxie cu prezența lor, care va fi destul de frumoasă.

Patrick: Ah, foarte bine. Așadar, mulțumesc pentru răspuns. Și acesta este... [I-o voi da înapoi] lui Hoshino. Hoshino, este rândul tău.


Hoshino: Da. Mulțumesc, Patrick. Și așa, Cobra, voi pune următoarele întrebări. Iar după evacuare, va fi un tsunami uriaș care va înghiți cea mai mare parte a suprafeței Pământului. Cum poate un astfel de dezastru să epureze într-un fel Pământul?

Cobra: Practic, va curăța suprafața planetei de poluarea și distorsiunile pe care le-a creat umanitatea și va oferi naturii o oportunitate de a se recupera și revigora.

Hoshino: Dar știm că un tsunami uriaș poate aduce tot felul de resturi și poluanți înapoi în ocean. Asta sună ca o catastrofă oceanică. Cum ar rezolva Forțele Luminii această problemă?

Cobra: Forțele Luminii au tehnologii pentru a elimina cei mai mulți dintre acești poluanți înainte de a putea face daune și în acel moment se va face.

Hoshino: Înțeleg. Mă bucur să aud asta. Mulțumesc. Iar unda de puls emanată de la Soarele Central Galactic este cunoscută și sub numele de Valul Galactic al Iubirii. Nu este oare contradictoriu să numești ceva care poate declanșa un cataclism apocaliptic ca Iubire?

Cobra: Nu este, pentru că nu va fi un cataclism apocaliptic. Va fi o renaștere, o restructurare, o repoziționare. Este cu totul altceva.

Hoshino: De acord. Mulțumesc. Următoarea întrebare, în trecut, ați menționat că a patra sau inițierea Arhat înseamnă dizolvarea implantului vertical. Sugerează acest concept că toate rasele ET pozitive care trăiesc în universul liber sunt ființe ascensionate la nivelul Arhat?

Cobra: Nu, ei nu sunt. Dar implantul vertical este principalul obstacol în calea inițierii Arhat. Și... Dar, înseamnă că toate acele rase ET pozitive care nu au acel implant pot, dacă doresc, să ajungă foarte ușor la nivelul conștiinței Arhat.

Hoshino: Înțeleg, am priceput. Și care este diferența dintre a trece inițierea Arhat și a deveni un Buddha?

Cobra: Inițierea Arhat îți oferă de fapt acces la conștiința budistă, dar a deveni un Buddha complet dezvoltat și cu un potențial maxim este o stare de evoluție mult mai înaltă.

Hoshino: Înțeleg. Și populația de suprafață care participă la Ascensiunea colectivă va deveni Buddha în mod direct? Dacă nu, cât de mare este diferența dintre un om nou ascensionat și Buddha?

Cobra: După cum am spus, decalajul este destul de mare și va dura ceva timp pentru ca oamenii care ascensionează să ajungă la acel nivel.

Hoshino: Bine. Am înțeles. Și cum explică Maestrul Ascensionat Nirvana într-un mod în care majoritatea oamenilor moderni îl pot înțelege?

Cobra: Este o stare de conștiință care cuprinde totul. Este o stare de conștiință a Unu-lui. Este o bucurie pură care transcende spațiul și timpul.

Hoshino: Înțeleg. Mulțumesc. Și care ar fi viitorul Lunii, al Soarelui și al sistemului nostru solar după ce Pământul își va finaliza Ascensiunea?

Cobra: Întregul sistem solar va fi reîmprospătat într-un fel deoarece pulsul solar/fulgerul solar va declanșa anumite efecte în întreg sistemul solar. Dar, în general, majoritatea planetelor vor arăta în continuare la fel. Unele dintre ele ar putea experimenta propriile schimbări polare, dar sistemul solar va arăta aproape la fel ca acum, cu câteva modificări minore.

Hoshino: Bine. Mulțumesc. Și următoarea întrebare, populația mondială va depăși cu siguranță 8 miliarde în acest an. Dacă doar aproximativ 2000 de oameni din 8 miliarde vor fi calificați pentru a participa la Primul Val al Ascensiunii, apoi vor continua să trăiască pe Planeta Pământ, unii oameni s-ar putea gândi (s-ar gândi) că acești oameni sunt grupul de cai troieni trimis de rasele ET (extraterestre) care intenționează să ocupe Pământul. Puteți detalia ce cerințe trebuie să îndeplinească o persoană pentru a fi inclusă în „Lista Primului Val”?

Cobra: Ce fel de idei au oamenii? Aș spune că oamenii care vor fi în „Lista Primului Val” sunt oameni cu conștiință foarte dezvoltată, cu multă inocență și conexiune cu Lumina.


Hoshino: Bine. Și cea mai mare parte a populației de suprafață se va muta pe o planetă din Pleiade după Evacuare. Puteți dezvălui numele viitoarei noastre planete de origine și să descrieți mediul, clima și standardul de viață, dacă este posibil?

Cobra: Această planetă arată aproape la fel ca acum Pământul fără poluare, fără stres, fără războaie. Oamenii, care vor locui acolo, vor fi îndrumați de ființele mai dezvoltate și vor primi ghidare, dar vor putea să aibă grijă de propria lor dezvoltare într-un mod armonios.

Hoshino: Înțeleg, este atât de uimitor. De abia aștept. <Râde> Și odată ce umanitatea trece prin trei valuri de Ascensiune colectivă, nu ar trebui să mai existe întuneric în acest univers. Știți care va fi următorul Plan Divin pentru acest univers?

Cobra: Următorul Plan Divin este de a uni totul într-Unul. Va fi mai profund în Unul, mai profund în fericire, mai profund în bucurie. Este un plan foarte frumos.

Hoshino: Înțeleg. E bine.

Cobra: Da. Deci, în acest moment, va trebui să încheiem acest interviu și putem face a doua parte mai târziu cu a doua parte a întrebărilor.

Hoshino: În regulă. Mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat astăzi, Cobra. Și v-ar plăcea să spuneți audienței câteva cuvinte finale înainte de a încheia interviul?

Cobra: Da. Aș dori să îi felicit pe toți cei care au fost capabili să țină Lumina în acele vremuri provocatoare. Și a fost, aș spune că acesta este cel mai neobișnuit moment din toată istoria omenirii și cel mai nebunească perioadă de timp, dar o vom reuși. Victoria Luminii!
Hoshino: Vă mulțumim foarte mult, Cobra. Victoria Luminii!

Jedi: Mulțumesc, Cobra. Victoria Luminii!

Cobra: Vă mulțumesc.

Patrick: Mulțumim. Victoria Luminii!. Ura!
______________________________________________________________
Despre acest blog:
Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditație urgentă pentru pace între Rusia și NATO la fiecare 4 ore:
https://www.welovemassmeditation.com/2022/01/urgent-meditation-for-peace-between-russia-and-nato-every-4-hours.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2022/01/meditatie-urgenta-pentru-pace-intre.html

Meditație urgentă pentru a opri epidemia de variola maimuței la fiecare 4 ore:
Meditație zilnică pentru vindecarea Vortexului din Los Angeles la 7:45 PM UTC (9:45 PM EET/10:45 PM EEST):
https://www.welovemassmeditation.com/2022/02/daily-meditation-for-healing-los-angeles-vortex-at-745-pm-utc.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2022/02/meditatie-zilnica-pentru-vindecarea.html

Meditație zilnică pentru vindecarea Vortexului din Ljubljana la 6:45 PM UTC (8:45 PM EET/9:45 PM EEST):
https://www.welovemassmeditation.com/2022/01/daily-meditation-for-healing-the-ljubljana-vortex-at-645-pm-utc.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2022/01/meditatie-zilnica-pentru-vindecarea.html

Meditație urgentă pentru eliberarea tuturor ostaticilor din bazele subterane:
https://www.welovemassmeditation.com/2021/05/urgent-meditation-for-liberating-all-hostages-from.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2021/05/meditatie-urgenta-pentru-eliberarea.html

Meditație pentru Taiwan la fiecare 4 ore:
https://www.welovemassmeditation.com/2021/09/meditation-for-taiwan-every-4-hours.html
În limba română
https://romanian.welovemassmeditation.com/2021/09/meditatie-pentru-taiwan-la-fiecare-4-ore.html

Meditație pentru Afganistan la fiecare 4 ore:
https://www.welovemassmeditation.com/2021/08/meditation-for-afghanistan-every-4-hours.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2021/08/meditatie-pentru-afganistan-la-fiecare.html

Meditația Floarea Vieții la 12 PM UTC (2 PM EET / 3 PM EEST) și la fiecare 4 ore, și la orice moment și cât mai des posibil:
https://www.welovemassmeditation.com/2019/08/daily-flower-of-life-meditation.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/08/meditatia-zilnica-floarea-vietii.html

Meditație pentru a contracara tirania medicală zilnic la 9:30 PM UTC (11:30 PM EET / 00:30 AM EEST):
https://www.welovemassmeditation.com/2020/09/meditation-to-counteract-engineer-second-wave-lockdowns-daily-at-930-pm-utc.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/09/meditatie-pentru-contracara-blocajele.html

Meditația pentru Finalul Coronavirusului la fiecare 3 PM UTC (5 PM EET / 6 PM EEST):
http://www.welovemassmeditation.com/2020/04/end-of-coronavirus-meditation-on-sunday-at-3pm-utc-and-every-4-hours.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditatia-pentru-finalul.html

Meditația pentru oprirea focarului de Coronavirus la nivel global la fiecare 4 ore:
https://www.welovemassmeditation.com/2020/01/Urgent-meditation-to-stop-the-pandemics-outbreak-in-china-every-4-hours.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/01/urgent-meditatie-pentru-oprirea.html

Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (4 PM EET / 5 PM EEST):
https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

Meditația Vortexul Zeiței la ora 2:30 PM UTC (4:30 PM EET / 5:30 PM EEST):
https://www.welovemassmeditation.com/2021/01/goddess-vortex-meditation-at-230-pm-utc-every-day.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2021/01/meditatia-vortexul-zeitei-zilnic-la-230.html

Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (5:15 PM EET / 6:15 PM EEST):
https://www.welovemassmeditation.com/2019/02/cosmic-central-race-meditation-at-315.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/02/meditatia-rasei-centrale-cosmice-in.html

Meditația Coloanelor Buddhice la ora 3:30 PM UTC (5:30 PM EET / 6:30 PM EEST):
https://www.welovemassmeditation.com/2018/10/daily-buddhic-columns-meditation-at-330.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/10/meditatia-zilnica-coloanelor-buddhice.html

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:
https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Donație către Fondul We Love Mass Meditation

Fondul We Love Mass Meditation oferă asistență financiară de urgență Lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Grupul de Vindecare We Love Mass Meditation

Sunteți binevenit să vă alăturați grupului nostru de vindecare pentru a solicita vindecare de la vindecătorii din întreaga lume, de asemenea, căutăm vindecători calificați care să se alăture acestui grup, pentru a ajuta oamenii în nevoie.

https://www.facebook.com/groups/welovemassmeditationhealing

Comentarii