Interviu Cobra 2022 de WLMM & IGAG & PFC Japan Official (Partea a 2-a)

 

We Love Mass Meditation, International Golden Age Group și Prepare for Change Japan Official au organizat un interviu cu Cobra pentru a parcurge diverse subiecte.


În a doua parte a interviului, Cobra a răspuns la multe întrebări despre situația actuală și Planul Ascensiunii.

Iată înregistrarea interviului pe canalul nostru de YouTube:


Mulțumiri speciale Grupului Internațional al Epocii de Aur (IGAG) și Pregătiți-vă pentru Schimbare Japonia Oficial (PFC Japan Official) pentru sprijinul acordat în acest interviu.

Mai jos este transcrierea interviului:

Hoshino: Bună ziua tuturor. Numele meu este Hoshino. Astăzi este 24 octombrie 2022. După prima parte a interviului de luna trecută, continuăm cu interviul nostru cu Cobra pentru a vorbi despre actualizarea recentă a situației, a Planului Ascensiunii și despre alte subiecte. Fără alte prelungiri, îl voi lăsa pe Terry-san să își pună întrebările.


Part 1: Actualizarea situației

Terry: A trecut o lună cu adevărat intensă de la ultimul interviu de acum o lună de zile, dar de atunci, noi credem că există câteva semne pozitive. Ne puteți oferi o actualizare privind cea mai recentă situație?

Cobra: Voi da o actualizare pe blog în mod direct atunci când e momentul de a da o actualizare.

Terry: Înțeleg. Dar, aveți ceva de spus în acest moment?

Cobra: Nu.

Terry: Bine. Înțeleg. Următoarea întrebare, cum decurge procesul de eliminare a implanturilor? Este aproape de finalizare?

Cobra: Există unele progrese, dar încă există multe de făcut. Deci, este încă departe de finalizare. Procesul de îndepărtare a implanturilor este cea mai provocativă parte a întregii operațiuni, și aceasta se derulează bine, însă mai cere ceva timp.

Terry: Aveți vreo estimare despre cu cât timp va dura mai mult?

Cobra: Este clasificat.


Terry: Am înțeles. Următoarea întrebare. Ce sugerează moartea lui Spiderman (Omul Păianjen) în videoclipul din actualizarea din 13 octombrie? Înseamnă eliminarea Chimerei?

Cobra: Da. Anumiți membri cheie ai acestui grup Chimera au fost eliminați. Unii dintre acele ființe păianjen au fost îndepărtate în cele din urmă.

Terry: Înseamnă că acel videoclip era ceva legat de Chimera?

Cobra: Da.


Terry: Înțeleg. Grozav. Vă mulțumesc foarte mult. Și următoarea întrebare, ați fi de acord cu faptul că noi, ca populația de suprafață suntem pregătiți acum pentru Primul Contact?

Cobra: Aș spune că un procent foarte mic din oamenii stelari treziți de pe planetă sunt pregătiți pentru Primul Contact. Toți ceilalți nu sunt pregătiți și nu vor fi niciodată pregătiți. Acest lucru pur și simplu se va întâmpla, iar ei vor fi forțați să se confrunte cu realitatea pe măsură ce se desfășoară. Li se vor prezenta faptele pe măsură ce evoluează. Este singura cale de urmat. Nu putem aștepta ca toată lumea să se trezească. Nu este posibil. Prin urmare, Primul Contact va avea loc de îndată ce este sigur din punct de vedere fizic pentru ca operațiunile să înceapă, iar apoi se va întâmpla. (Înțeleg) Deoarece masa critică a Lucrătorilor în Lumină a decis și a votat pentru Primul Contact, și se va întâmpla.

Terry: Înțeleg. Extraordinar. Deci, asta înseamnă că acest lucru se poate întâmpla cu adevărat, în acest an?

Cobra: Nu pot comenta acest lucru, dar voi spune că din momentul în care este în siguranță, de îndată ce amenințările întunecate vor fi eliminate, va avea loc Primul Contact conform Protocoalelor de intrare sau a Proiectului Contact Dish (Proiectului Platforma de Contact). Toate acestea vor fi discutate și se va urma cel mai bun curs de acțiune în ceea ce privește situația la acel moment special, după cum se vor desfășura lucrurile. Dar da, Primul Contact este în planuri și se va întâmpla de îndată ce va fi sigur din punct de vedere fizic.


Part a 2-a: Planul Ascensiunii


Terry: Uau, grozav. Vă mulțumesc foarte mult. Următoarea întrebare, în cartea "Magic Presence" ("Prezența magică") scrisă de Godfré Ray King, este menționat că un dispozitiv numit "Acceleratorul atomic" poate propulsa un corp într-o stare supraconductivă. Este acest dispozitivul asemănător cu camera de Ascensiune?

https://www.goodreads.com/book/show/752331.The_Magic_Presence

Cobra: Da.


Terry: O, chiar așa! Deci, înseamnă că Camera de Ascensiune deja există fizic?

Cobra: Da, cu siguranță. Da, desigur.

Terry: Înțeleg. Așadar, înseamnă că o putem folosi.

Cobra: Cei care sunt pregătiți pentru procesul lor de Ascensiune vor fi capabili să o folosească după Eveniment, atunci când vor fi în starea de conștiință care permite corpului lor fizic și conștiinței lor să treacă prin acel proces.

Terry: Înțeleg. Deci, înseamnă că putem folosi acea Cameră doar după Eveniment, nu înainte de Eveniment.

Cobra: Da, desigur. Da, cu siguranță.


Terry: Înțeleg. Am înțeles. Mulțumesc. Iar unii membrii ai populației de suprafață se vor alătura rețelei subterane Agartha în loc să se mute în Pleiade sau să ajungă la Ascensiune?

Cobra: Bine. Foarte, foarte puțini membri din populația de suprafață sunt planificați să intre în rețeaua Agartha. Cei mai mulți vor rămâne la suprafață, vor înfrunta propriile frici, își vor înfrunta problemele lor psihologice până la schimbarea polară. De asemenea, un procent foarte mic de oameni vor ajunge la Ascensiune pe planetă sau se vor muta în alte sisteme stelare. Majoritatea umanității va trece doar printr-un, aș spune, proces de trezire și de curățare.

Terry: Înțeleg. Apoi, care sunt diferențele pentru asta? Oamenii care ar putea intra într-o rețea agarthană și cei care merg spre Ascensiune.

Cobra: Bine. Oamenii, de asemenea, pot ascensiona și trecând prin rețeaua agarthană, dar intrarea acolo trebuie să fie o misiune foarte specifică, sau un scop foarte specific. Rețeaua Agartha nu este deschisă să accepte populația de suprafață datorită infecției Arhonilor, care este destul de severă la suprafață. Așadar, foarte, foarte puțini oameni sunt pregătiți sau sunt capabili să meargă acolo. (Înțeleg). Sau să atingă cerințele.

Terry: Înțeleg. Bine. E înțeles. Vă mulțumesc foarte mult. Relația de familie sufletească este indispensabilă în procesul nostru de Ascensiune?

Cobra: Nu este o cerință pentru Ascensiune, însă este ceva care are loc în mod natural pe măsură ce frecvența de vibrație crește.

Terry: Înțeleg. Deci, acest lucru înseamnă că relația de familie sufletească poate fi doar folositoare pentru procesul Ascensiunii?

Cobra: Da.

Terry: Bine, grozav. Când suntem pe calea noastră spre Ascensiune, cum putem explica diferența dintre o relație de suflet pereche/flacără geamănă și o farsă romantică?

Cobra: Când legătura voastră cu îndrumarea voastră superioară este destul de puternică, veți ști, până atunci nu puteți ști.

Terry: În regulă. Este adevărat. Următoarea întrebare, va fi înființată Noua Atlantida după tsunami-ul global?

Cobra: Va fi stabilită după schimbarea polară și aș spune că fragmente din Noua Atlantida vor fi înființate înainte de aceasta în Insulele de Lumină.

Terry: Înțeleg. Deci, dacă da, cine va crea și va forma Noua Atlantida pe Pământ?

Cobra: Cea mai trezită populație și alte rase avansate, care vor veni aici după Primul Contact. Va fi o co-creare.

Terry: Înțeleg. După Primul Contact înseamnă că, chiar înainte de Eveniment?

Cobra: Nu, după Eveniment.

Terry: Pricep. OK. Înțeles.

Cobra: Înainte de Eveniment, vom avea aceeași realitate veche, plictisitoare pe care o trăim acum.

Terry: Bine, înțeles. Deci, are sens. Așa că, vor mai exista al doilea val și al treilea val de Ascensiune colectivă. Dacă da, se vor întâmpla după Tsunami-ul Galactic?

Cobra: Toate acestea sunt planificate după schimbarea polară. Pur și simplu nu este destul timp și nici suficientă conștiință pe planetă pentru ca ceva de acest gen să se întâmple înainte de asta.

Terry: Înțeleg. Dar după Primul Contact și după Eveniment, va fi un tsunami la câțiva ani mai târziu, de exemplu. Atunci, deci nu va mai fi atât de mult timp disponibil.

Cobra: Nu este timp suficient. Exact. Există timp doar pentru un val, care se poate întâmpla apoi,  la momentul schimbării polare (Înțeleg) cu un impuls electric.


Terry: Văd. Așadar, asta înseamnă că probabil nu vor fi al doilea și al treilea val.

Cobra: Am spus că după schimbarea polară, da, dar nu înainte.
 


Part a 3-a: Clarificare

Terry: Înțeleg. Bine. Am înțeles. Mulțumesc. Următoarea întrebare. International Golden Age Group (Grupul Internațional al Epocii de Aur) organizează sesiuni de vindecare online cu un grup de vindecători voluntari care au fost inițiați de Nivelul doi în Razele Maeștrilor Ascensionați și Razele Stelare. Iar aceste sesiuni se desfășoară de câțiva ani, și până acum, putem primi mai mult de 2000 de oameni în fiecare lună. Puteți descrie pe scurt beneficiile și avantajele vindecării cu razele Maeștrilor Ascensionați și Razele Stelare și scopurile acestora?

Cobra: Bine. Razele Maeștrilor Ascensionați canalizează energiile diferiților Maeștri Ascensionați sau Ființe Ascensionate și Razele Stelare canalizează energiile diferitelor sisteme stelare iar acele energii sunt foarte vindecătoare. Și toți acei vindecători care au fost inițiați, sunt capabili să canalizeze acele energii într-un grup de sesiune care poate fi destul de eficient și de puternic. Deci, acesta este un proces de vindecare foarte benefic care are loc în fiecare lună.

Terry: Da. Referitor la aceasta, ați menționat că Maeștrii Ascensionați nu au putut contacta populația de suprafață din motive de securitate. Atunci, de ce a fost permisă o astfel de transmitere a Razelor Maeștrilor Ascensonați către populația de suprafață fără un atac uriaș?

Cobra: Pentru că nu există o legătură directă. Este doar o canalizare de energii. Nu este o materializare fizică sau o prezență a unei Ființe Ascensionate. Este doar o transmisie de energie, care nu este la fel de puternică și nu este nici atât de intensă și nu este nici la fel de directă ca o intervenție a Maeștrilor Ascensionați.

Terry: Înțeleg. Are sens. Mulțumesc. Așadar, mulți Lucrători în Lumină au spus că vindecarea de Nivelul doi al Razelor Maeștrilor Ascensionați și Razelor Stelare este foarte puternică. Aceste raze provin din învățăturile școlii misterelor? Când și cum ați fost inițiat în aceste Raze?

Cobra: Aceste învățături provin de la Arhanghelul Metatron și el este sursa acestor informații și al acestei transmisii. Deci, el este ființa care supraveghează întregul proces.

Terry: Deci, pot să spun că ați primit inițierea de la el?

Cobra: Nu pot răspunde la această întrebare.


Terry: OK, Am înțeles. Următoarea întrebare, este posibil ca vindecătorii de Nivelul doi să fie inițiați în Nivelul trei?

Cobra: Nu există Nivelul trei.


Terry: O, înțeleg. Acesta este maxim. Bine. OK, Care este diferența majoră între Flacăra Albă (Focul) al AN și Flacăra Violet în ceea ce privește trăsăturile lor energetice?

Cobra: Flacăra Violet, scopul Flăcării Violet este purificarea și transformarea. Scopul Flăcării Albe ste ancorarea Luminii pure a Unimii.

Terry: În regulă. Bine. Îi fac Arhonii pe oameni să semneze mai multe contracte sufletești negative în timp ce dorm? Dacă da, cum putem preveni această situație?

Cobra: Aceasta se întâmplă foarte rar. Majoritatea contractelor au fost semnate cu mult timp în urmă, și este momentul să le ștergem și să le anulăm.

Terry: În regulă. Am înțeles. Mulțumesc. Și ori de câte ori are loc un dezastru serios, unii oameni spun întotdeauna că "Nostradamus a prezis asta." Prezicerea lui este cu adevărat credibilă? Dacă da, care este anul limită pentru predicția lui?

Cobra: Aceste predicții nu sunt extrem de credibile. Aceasta este doar una, a existat o perspectivă posibilă despre felul în care ar decurge lucrurile. Așa că, nu aș acorda prea multă atenție acestui lucru.

Terry: Bine. În regulă. Este de înțeles. Vă mulțumesc foarte mult. Aceasta este sfârșitul întrebărilor mele. Următoarele întrebări vor fi puse de Patrick. Patrick?

Patrick: Da, Bună, Cobra. Iată rândul meu. Prima mea întrebare este, o artistă japoneză care are mai multe vise profetice clare. Manga ei retipărită "The future I saw" ("Viitorul pe care l-am văzut") avertizează că va fi un mare tsunami în 2025. A primit ea vreo îndrumare de la Forțele Luminii?

https://www.ebay.com/itm/124869789098

Cobra: Nu aș spune direct de la Forțele Luminii, dar avea unii ghizi spirituali care îi dădeau posibile rezultate așa cum erau în acel timp anume.

Patrick: Bine. Bine. Următoarea, dintre membrii Confederației Galactice, aproximativ de la 60% la 80% sunt umanoizi, restul sunt non-umanoizi și chiar androizi. Este posibil ca rasele non-umanoide și androzi să ajungă la Ascensiune și chiar să devină maeștrii Ascensionați foarte avansați?

Cobra: Da, cu siguranță, și rasele non-umanoide pot ajunge la Ascensiune. Și foarte rar există forme de viață cu conștiință în corpurile androide. Acestea pot ajunge la Ascensiune dar este cu adevărat rar. Nu este, nu este ceva obișnuit.

Patrick: OK, Următoarea. Acum doi ani, ați spus că unii comandanți ai Confederației au fost compromiși de către Draco, deoarece se temeau că sufletele lor gemene ar putea fi torturate de Draco. Ne puteți explica de ce au avut această îngrijorare? Mai este aceasta o problemă acum?

Cobra: Nu este o preocupare. Era ceva care se întâmpla cu adevărat și erau supuși unui stres foarte mare din această cauză, și unei mari presiuni. Această problemă a fost în mare parte rezolvată.

Patrick: Bine. Deci, nu puteau acei comandanți să raporteze supraveghetorilor lor că au fost amenințați de Draco sau chiar să-și sacrifice pe cei dragi pentru binele mai mare?

Cobra: Ei ar fi putut să raporteze acest lucru supraveghetorilor, dar aceasta nu ar fi rezolvat problema. Și, desigur, ei nu și-ar fi sacrificat niciodată pe cei dragi.

Patrick: Bine, următoarea, Confederația Galactică ar trebui să aibă tehnologiile necesare pentru a resuscita membrii săi și pentru a le vindeca trauma sufletească. Așadar, dacă aceasta este cazul, ar fi mai bine ca acei Pleiadieni să comită sinuciderea de îndată ce au fost răpiți iar apoi, să fie reînviați într-un loc sigur?

Cobra: De fapt, mulți dintre ai și-au părăsit corpurile și atunci când au reușit să scape și în planul astral, și au fost evacuați în siguranță din zonă, dar unii dintre ei se aflau în ariile în care chiar dacă ar scăpa din corpul lor fizic, ar fi capturați din nou pe planul eteric sau plasmatic, și ar fi aduși înapoi. Prin urmare, nu era o opțiune pentru ei.

Patrick: O, bine. Deci, următoarea, unii oameni ar putea pune întreba următoarea întrebare, atunci când iau parte la Planul de Eliberare "Dacă Pământul este ultimul loc unde a rămas întunericul; În general, ar trebui să existe mai multe avantaje decât dezavantaje, chiar dacă Pământul nu poate să nu fie anihilat împreună cu forțele întunecate." Puteți explica de ce Confederația Galactică și chiar Forțele Luminii în Grupul Local doresc să investească cantități enorme de timp și de efort în eliberarea Pământului?

Cobra: Pur și simplu, dacă ar anihila planeta împreună cu forțele întunecate, atunci anomalia nu ar fi eliminată. Iar în următorul ciclu cosmic, întunericul ar putea fi creat din nou. Așa că, acum Forțele Luminii doresc să șteargă și să elimine pentru totdeauna întunericul. Acest lucru trebuie să fie făcut, trebuie eliminat complet, ca niciodată să nu se mai întâmple. Deci, aceasta este operațiunea de curățare finală pentru totdeauna.

Patrick: O, înțeleg. Vă mulțumesc. OK, în continuare. Ați menționat că tehnologia Mjolnir este o tehnologie cu tun cuantic care emite câmpuri scalare puternice prin spuma cuantică. Poate transforma toate formele de undă incerte în materie fizică. Așadar, putem aplica această tehnologie pozitivă pe lângă ceea ce pot oferi Mandalele de Lumină în procesul nostru de manifestare și pot ajuta în eliberarea planetară?

Cobra: De fapt, nu există încă nici un protocol pentru utilizarea individuală a Tehnologiei Mjolnir, însă Forțele Luminii dezvoltă protocolul pe care de asemenea, Lucrătorii în Lumină o vor putea folosi în viitor. Deci, când acesta este gata, când acel protocol este dezvoltat, îl voi publica pe blogul meu.

Patrick: O, foarte bine. OK. Următoarea. Vor fi reînființate școlile de mistere înainte sau după Primul Contact?

Cobra: Cam în același timp.

Patrick: O. O, bine. Deci, în continuare, care sunt cerințele pe care trebuie să le îndeplinim pentru a fi inițiați într-o școală de mistere?

Cobra: O dorință de a vă uni cu sinele vostru superior, dedicație pentru creșterea voastră spirituală, și mai ales onestitatea proprie, (OK), și de asemenea, un anumit grad de bun simț, desigur, care lipsește destul de mult pe suprafața planetei chiar acum.

Patrick: Bine. Așadar, în continuare. Se spune că magia este doar știință pe care omenirea nu o înțelege încă. Deci, dacă populația de suprafață va avea acces la tehnologii foarte avansate după Primul Contact. Mai este necesar pentru ca oamenii să studieze științele oculte la școlile de mistere?

Cobra: Pentru cei care se simt ghidați, da, cu siguranță. De ce nu.

Patrick: (Râset) O, bine. Nemaipomenit. Bine, următoarea. Qigong-ul prin definiția taoiștilor, este cunoscut, de asemenea, și ca alchimia interioară. Este Ascensiunea țelul final atât pentru alchimia orientală cât și pentru cea occidentală?

Cobra: Da.

Patrick: O, bine, următoarea. Scopul individual al taoiștilor este să transforme o ființă umană într-o ființă nemuritoare, cunoscută sub numele de Xian. A deveni un Xian este același lucru cu Ascensiunea?

Cobra: Aș spune că este aproximativ același lucru, dar din punct de vedere tehnic, stadiul Xian sau stadiul de nemurire este aceeași etapă cu inițierea Arhat în termeni occidentali. Deci aș spune că este, o etapă foarte avansată spre Ascensiune.

Patrick: În regulă. dar, nu este încă Ascensiunea. Corect?

Cobra: Este un stadiu foarte avansat spre Ascensiune, aș spune.

Patrick: Bine. Bine. Deci, următoarea. "Secretul Florii de Aur" ar fi o carte de ghidare pentru nemurire, scrisă de Lü Dongbin. Deci, Dragonul Albastru știe și recomandă această carte?

Cobra: Trebuie să întrebați Dragonii Albaștri despre acest lucru.

Patrick: În regulă, în continuare. Literatura taoistă are multe înregistrări despre zeii orientali, Zeițe și Nemuritori. Cele mai multe dintre aceste ființe trăiesc în rețeaua agarthană orientală?

Cobra: Majoritatea acestor ființe au ascensionat deja și au părăsit planeta, iar unele dintre ele trăiesc categoric în rețeaua agarthană orientală.

Patrick: Bine. Deci, următoarea. Vor ieși la suprafață după Eveniment să lumineze populația de suprafață, în mod special oamenii care trăiesc în China și Taiwan?

Cobra: La un moment dat, da, plănuiesc să vină la suprafață atunci când condițiile sunt prielnice și cei care ascensionează s-ar putea manifesta în corpurile lor de Lumină și de asemenea, să lumineze populația de suprafață la timpul potrivit.

Patrick: O, foarte bine. Deci, următoarea, știm că există linii ley și vortexuri ale Zeiței. Așadar, puteți detalia ceva despre liniile ley și vortexurile Dragon, în special formarea și scopul lor?

Cobra: Liniile ley și vortexurile Dragon întruchipează principiul Divin Masculin, iar informațiile despre ele nu trebuie încă eliberate populației de suprafață, fiindcă situația nu este încă pregătită.

Patrick: Bine. Deci, este linia ley Dragon este aceeași cu "Vena Dragon" din Feng Shui?

Cobra: Da, este foarte similar.


Patrick: O, foarte bine. Așadar, următoarea. În termeni de procentaj, câte linii ley și vortexuri active Dragon sunt în întreaga lume?

Cobra: Cele mai multe dintre ele nu sunt încă activate. Sunt într-o stare latentă tocmai pentru motivul pe care l-am spus mai înainte. Momentul nu este potrivit, nu este încă potrivit.

Patrick: Bine. Deci, cum putem asista la activarea liniilor ley și a vortexurilor Dragon?

Cobra: Când timpul va fi potrivit, se vor acorda asistență și îndrumări.

Patrick: Bine. Deci, iată ultima mea întrebare. Ați putea prezenta audienței noastre, vă rugăm, câteva linii ley și vortexuri Dragon importante?

Cobra: Nu pot face acest lucru pentru că nu a sosit încă momentul. Singurul lucru pe care îl pot spune este că majoritatea liniilor cheie, în special din China continentală, sunt conectate la principalele lanțuri muntoase din China.

Patrick: Bine. Deci...

Cobra: Atât pot spune în acest moment.

Patrick: Bine. Vă mulțumesc foarte mult. Acum voi schimba gazda la Jedi.

Jedi: Bine. Următoarea este, putem folosi acele puncte de energie pentru a ne conecta cu Carul Mare de deasupra sau cu rețeaua Agarthană de sub suprafața Pământului?

Cobra: Da, dacă știți cum să faceți asta.

Jedi: Și, aveți vreo sugestie să faceți asta?

Cobra: Nu încă. Am spus, așa cum am mai spus, că nu este încă momentul potrivit. Această situație trebuie să fie pregătită pentru acest lucru.


Jedi: Bine, am înțeles. În continuare, au existat ființele simțitoare încă din primul ciclu cosmic? Dacă nu, când a creat Sursa prima ființă simțitoare?

Cobra: Bine. Ființele simțitoare au existat încă din primul ciclu cosmic, dar acele prime ființe au fost, aș spune într-un fel, foarte avansate, dar pe de altă parte, foarte neexperimentate. Prin urmare, acesta este momentul când a început întregul proces.

Jedi: Bine. Și apoi, a creat Sursa ființe simțitoare în planul superior și le-a lăsat să se precipite treptat în planul fizic?

Cobra: Exact.

Jedi: Bine, grozav. Următoarea, există baze ale Confederației Galactice pe Triton?

Cobra: Da.

Jedi: Bine, în continuare. Au semnat facțiunile reptiliene native de pe Pământ vreun tratat cu alianța umană de suprafață și/sau cu facțiunile subterane din Agartha?

Cobra: Au existat anumite tratate, însă mu au fost respectate la scară largă. Și acele tratate au fost semnate cu anumite facțiuni și nu de alte facțiuni. Ei nu respectau acele tratate, nu aveau nici o semnificație practică reală.

Jedi: Bine, în continuare. Există facțiuni reptiliene native pozitive care sprijină Eliberarea Planetară?

Cobra: Există, dar sunt foarte puțini.

Jedi: Bine, în continuare. Deoarece majoritatea părților lumii ridică interdicțiile de călătorie, acum este mai ușor pentru grupurile Sisterhood of the Rose (Frăția Trandafirului) să organizeze întâlniri fizice săptămânale. Ce pot face (aceste) grupuri sau să persiste pentru a ancora energia Zeiței?

Cobra: Cel mai important este ca grupurile să înceapă cu adevărat să se întâlnească din nou fizic, ceea ce este posibil acum aproape peste tot. Iar apoi, să facă cele câteva meditații principale pe care le-am publicat de multe ori, pentru ancorarea energiei Zeiței. Și apoi, tot ce pot face pentru a ancora energia Zeiței prin intermediul propriei lor ghidări.

Jedi: Am înțeles. Și în continuare, unor oameni le-a fost greu să obțină destui membri pentru a-și crea propriile grupuri lor Sisterhood of the Rose. Aveți vreun sfat despre cum pot crește oamenii gradul de conștientizare a Zeiței în zonele lor locale?

Cobra: Pot începe să publice articole despre energia Zeiței în comunitatea lor locală, în zonele care sunt cele mai deschise la acest lucru. Pot crea un grup pe Facebook. Pot publica un articol în revista spirituală locală. Pot produce un videoclip. Așa că, este timpul pentru cei care pot începe să crească acea frecvență în zonele lor locale, iar acest lucru va atrage membrii care sunt pregătiți pentru un astfel de grup.

Jedi: Bine. Idei grozave. În continuare, mulți oameni au format grupuri online pe Zoom pentru întâlniri și meditații de grup. Sunteți de acord că aceasta este o modalitate bună de a ancora Lumina și energia Zeiței?

Cobra: Este mai bine decât nimic, dar întâlnirile fizice sunt mult mai puternice și mult mai importante.

Jedi: Bine. Am înţeles. Apoi, înainte de Evacuare, oamenii vor primi suficient timp și informații înainte ca Forțele Luminii să facă acest lucru?

Cobra: Da, cu siguranță. După Eveniment, oamenii vor începe să înțeleagă care este situația planetară și care este planul general. și vor avea ceva timp pentru a procesa acele informații, și majoritatea oamenilor vor fi în stare să prelucreze acele informații. Dacă oamenii a supraviețuit blocajelor, pot supraviețui la orice altceva.

Jedi: OK, bine. Și cum vor primi oamenii informațiile?

Cobra: După cum am spus, majoritatea oamenilor le vor putea procesa destul de ușor. Adică, unii oameni vor avea probleme cu asta, dar procesul trebuie să continue. Nu putem aștepta pe nimeni altcineva să fie pregătit, fiindcă întregul proces durează deja mult prea mult.


Part a 4-a: Planuri de viitor

Jedi: Bine. În regulă. Partea următoare este despre planurile de viitor. Există vreo meditație majoră de activare de la sfârșitul acestui an până la primăvara următoare?

Cobra: Nu pot răspunde la această întrebare.

Jedi: OK, am priceput. În prezent, există posibilitatea ca Opțiunea Delta să aibă loc?

Cobra: Este foarte puțin probabil.

Jedi: OK, în continuare. Atunci când legea marțială este declarată la nivel mondial la momentul Evenimentului, vor avea loc controlul traficului, starea de asediu și blocajele în întreaga lume?

Cobra: Da.

Jedi: Bine. Dacă are loc Evenimentul, și există control al traficului în zona mea, ce ar trebui să fac dacă sunt în mașina mea sau în transportul public?

Cobra: OK. Cel mai bun curs de acțiune este, dacă puteți, să mergeți acasă. Dacă nu puteți, puteți sta în vehicul sau să găsiți un loc de cazare prin apropiere. Veți primi îndrumare de la autoritățile locale. Autoritățile locale vor primi îndrumare, despre cum să procedeze cu întreaga operațiune, ce să facă practic în acel moment anume, în acea locație particulară. Așa că, veți ști ce să faceți în acel moment.

Jedi: Bine. Dacă Evenimentul are loc în timp ce sunt pe o navă sau (pe) un avion, vor ajunge nava sau avionul la destinație ca de obicei?

Cobra: Cel mai probabil nu, acolo vor fi probabil aterizări de urgență (la) cel mai apropiat aeroport sau porturi. Deci, cea mai mare parte a traficului, a traficului aerian va fi căzut la momentul Evenimentului. Așadar, avioanele vor ateriza cât mai curând posibil, în siguranță, la cel mai apropiat aeroport, oriunde se află.

Jedi: Bine, am înțeles. În continuare, cum vor asigura Forțele Luminii proviziile de alimente global și proviziile medicale în timpul legii marțiale?

Cobra: Este foarte asemănător cu ceea ce s-a întâmplat în timpul blocajelor.

Jedi: Bine. Am priceput. Ați menționat că Primul Contact oficial va avea loc la sediul Națiunilor Unite la un an după Eveniment. Va fi scurtat acest program la mai puțin de un an dacă Forțele Luminii iau în considerare procesul actual de eliberare?

Cobra: Da, cel mai probabil va lua mult mai puțin de un an, deoarece totul este accelerat. Așadar, atunci când lucrurile încep să se întâmple, vor avea loc foarte rapid și foarte intens.

Jedi: Uau. Aceasta este cu adevărat o veste bună. OK, următoarea. După Primul Contact, mulți Maeștri Ascensionați vor instrui populația de suprafață cu corpurile lor tangibile de hologramă. Avem o listă ai celor mai renumiți Maeștri Ascensionați, și am dori să vă întrebăm dacă vom putea să îi vedem față-în-față în viitor.
 • Jesus Christ (Isus Hristos)
 • Mother Mary (Mama Maria)
 • Muhammad
 • The Buddha (Buda)
 • Guanyin
 • Laozi
 • King Arthur
 • St.Germain (Sfântul Germain)
 • Kuthumi
 • Isis the Goddess (Zeița Isis)
 • Ashtar Sheran
 • El Morya
Cobra: Da, toți cei din lista voastră, cel mai probabil, se vor putea arăta la timpul potrivit după Primul Contact.

Jedi: Bine. Voi spune acest nume. În regulă. (OK) Isus Hristos. Da, da?

Cobra: Nu voi oferi comentarii individuale. Puteți citi lista, dar aș spune că majoritatea acestor ființe vor putea să se arate și vor avea un plan de a se arăta populației de suprafață când va fi momentul potrivit.

Jedi: Bine. Aceasta este o veste foarte bună pentru mulți oameni. Bine. Și încă mai am o întrebare. Aveți vreun plan pentru conferință globală anul viitor?

Cobra: Nu pot răspunde la această întrebare.Încheiere

Jedi: Bine. Am înțeles. În regulă. Nu mai avem alte întrebări. Așadar, pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul interviului, ați vrea să mai spuneți ceva publicului nostru?

Cobra: Da. De fapt, știm cu toții că acest proces se derulează de prea mult timp și a mers prea departe. Iar motivul pentru acest lucru este că există pur și simplu prea mult întuneric și durează un timp pentru a procesa tot acel întuneric. Cheia este să păstrați Lumina, să continuați să ancorați Lumina, să nu renunțați niciodată și să folosiți bunul simț.

Jedi: Bine. Mulțumesc foarte mult pentru partea a doua a interviului.

Cobra: Mulțumesc.. Vă mulțumesc foarte mult pentru această invitație și Victoria Luminii!


Jedi: Și Victoria Luminii! Mulțumesc. Pa!. La revedere.

Cobra: Mulțumesc. La revedere.

________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.


Meditație pentru a susține protestul pașnic din Iran:
În limba română:


Meditație urgentă pentru eliberarea tuturor ostaticilor din bazele subterane:
https://www.welovemassmeditation.com/2021/05/urgent-meditation-for-liberating-all-hostages-from.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2021/05/meditatie-urgenta-pentru-eliberarea.html

Meditație pentru Taiwan la fiecare 4 ore:
https://www.welovemassmeditation.com/2021/09/meditation-for-taiwan-every-4-hours.html
În limba română
https://romanian.welovemassmeditation.com/2021/09/meditatie-pentru-taiwan-la-fiecare-4-ore.html

Meditație pentru Afganistan la fiecare 4 ore:
https://www.welovemassmeditation.com/2021/08/meditation-for-afghanistan-every-4-hours.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2021/08/meditatie-pentru-afganistan-la-fiecare.html

Meditația Floarea Vieții la 12 PM UTC (2 PM EET / 3 PM EEST) și la fiecare 4 ore, și la orice moment și cât mai des posibil:
https://www.welovemassmeditation.com/2019/08/daily-flower-of-life-meditation.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/08/meditatia-zilnica-floarea-vietii.html

Meditație pentru a contracara tirania medicală zilnic la 9:30 PM UTC (11:30 PM EET / 00:30 AM EEST):
https://www.welovemassmeditation.com/2020/09/meditation-to-counteract-engineer-second-wave-lockdowns-daily-at-930-pm-utc.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/09/meditatie-pentru-contracara-blocajele.html

Meditația pentru Finalul Coronavirusului la fiecare 3 PM UTC (5 PM EET / 6 PM EEST):
http://www.welovemassmeditation.com/2020/04/end-of-coronavirus-meditation-on-sunday-at-3pm-utc-and-every-4-hours.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditatia-pentru-finalul.html

Meditația pentru oprirea focarului de Coronavirus la nivel global la fiecare 4 ore:
https://www.welovemassmeditation.com/2020/01/Urgent-meditation-to-stop-the-pandemics-outbreak-in-china-every-4-hours.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/01/urgent-meditatie-pentru-oprirea.html

Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (4 PM EET / 5 PM EEST):
https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

Meditația Vortexul Zeiței la ora 2:30 PM UTC (4:30 PM EET / 5:30 PM EEST):
https://www.welovemassmeditation.com/2021/01/goddess-vortex-meditation-at-230-pm-utc-every-day.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2021/01/meditatia-vortexul-zeitei-zilnic-la-230.html

Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (5:15 PM EET / 6:15 PM EEST):
https://www.welovemassmeditation.com/2019/02/cosmic-central-race-meditation-at-315.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/02/meditatia-rasei-centrale-cosmice-in.html

Meditația Coloanelor Buddhice la ora 3:30 PM UTC (5:30 PM EET / 6:30 PM EEST):
https://www.welovemassmeditation.com/2018/10/daily-buddhic-columns-meditation-at-330.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/10/meditatia-zilnica-coloanelor-buddhice.html

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:
https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Donație către Fondul We Love Mass Meditation

Fondul We Love Mass Meditation oferă asistență financiară de urgență Lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Grupul de Vindecare We Love Mass Meditation

Sunteți binevenit să vă alăturați grupului nostru de vindecare pentru a solicita vindecare de la vindecătorii din întreaga lume, de asemenea, căutăm vindecători calificați care să se alăture acestui grup, pentru a ajuta oamenii în nevoie.

https://www.facebook.com/groups/welovemassmeditationhealing

Comentarii