Interviu Cobra 2023 privind proiectul Templul Zeiței de WLMM, IGAG și Prepare for Change Japan Official


We Love Mass Meditation, International Golden Age Group și Prepare for Change Japan Official au organizat un nou interviu cu Cobra pentru a discuta despre Proiectul Templul Zeiței și cea mai recentă situație privind eliberarea planetară.Iată înregistrarea interviului pe canalul nostru de YouTube: https://youtu.be/hDbM8oGxeW8


Mulțumiri speciale International Golden Age Group și PFC Japan Official (Grupului Internațional al Epocii de Aur și Pregătiți pentru Schimbare Japonia Oficial) pentru sprijinul deosebit acordat  acestui interviu.


Mai jos este transcrierea interviului:

Hoshino: Bună ziua tuturor. Astăzi este 31 ianuarie 2023. Numele meu este Hoshino și sunt din nou aici cu bunii mei prieteni, Patrick și Jedi, care sunt reprezentanții Grupului Internațional al Epocii de Aur, precum și Terry-san din PFC Japonia Official. Suntem aici pentru a face un nou interviu cu Cobra, cu întrebări foarte bune despre proiectul Templul Zeiței și întrebări referitoare la actualizarea recentă a situației. Fără alte prelungiri, îl voi lăsa pe Terry-san să pună întrebările.

Partea 1-a: Actualizarea situației

Terry: Ați menționat în postarea „Întoarcerea spiritului” că atunci când gaura neagră din implanturi și din grila inversată de pe suprafața planetei sunt îndepărtate și coboară sub nivelul lor de masă critică, energia spirituală pozitivă din planul Buddhic (budist) va din nou încep să se precipite pe planurile mental, astral și eteric și fizic de la suprafața planetei. Care este relația dintre energia pozitivă și bulele paradisului?

Cobra: Bine. Această energie pozitivă va veni de la Soarele Central Galactic și, de fapt, de la Soarele Central Cosmic și va crește mai întâi treptat și apoi exponențial, și va începe să creeze bule de paradis, care vor fi mai întâi de neobservat, pentru că vor fi atât de mici, Însă acele bule vor fi de fapt bule de energie pură, fără anomalii, iar la un moment dat vor deveni vizibile.

Terry: Înțeleg. Deci asta înseamnă că energia pozitivă este sursa bulelor paradisului?

Cobra: Da.

Terry: Bine, grozav. Bine, următoarea întrebare. Deci, odată ce această energie pozitivă începe să precipite pe toate planurile Pământului, înseamnă oare că coloanele Buddhice vor fi ancorate în jurul lumii 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână?

Cobra: Nu, deoarece ființele umane vor avea în continuare nevoie să ancoreze coloane Buddhice pe suprafața planetei. Participarea activă a ființelor umane va fi în continuare necesară pentru a ancora acea energie pe planetă.

Terry: Înțeleg. Deci, deși bulele paradisului sunt acolo pe suprafața planetei, totuși trebuie să ne facem acțiunile pozitive pentru coloanele Buddhice.

Cobra: Da. Și trebuie să ancorăm acea energie. Energia nu se va ancora de una singură. Va fi acolo, dar trebuie să o folosim și să o folosim într-un mod pozitiv.

Terry: Înțeleg. Bine. E înțeles. Acum că groapa de sub DARPA este ultima fortăreață a forțelor întunecate, asta înseamnă oare că nu există alte fortărețe ale forțelor întunecate care să trebuiască să fie îndepărtate?

Cobra: Cu siguranță, există și alte fortărețe, această groapă de sub DARPA este fortăreața grupului Chimera, dar există multe alte fortărețe orientate Cabal, Illuminati la suprafață, în bazele militare și în alte locații.

Terry: Bine.

Cobra: Acestea vor fi eliminate atunci când evenimentul are loc la operațiunile evenimentului.

Terry: Așadar, asta înseamnă că atunci când tocmai am terminat cu eliminarea DARPA și a problemelor, atunci nu vom avea nevoie de altă curățare pentru celelalte forțe întunecate de pe suprafața planetei înainte de Eveniment?

Cobra: Această groapă DARPA este o fortăreață foarte puternică, iar când aceasta va fi curățată, va fi o străpungere uriașă care va spulbera stăpânirea Cabalei pe suprafața planetei.

Terry: Nemaipomenit. E interesant. Mulțumesc foarte mult. Următoarea întrebare, ați spus că întregul univers va ascensiona într-un curcubeu uriaș al Unității la sfârșitul următorului ciclu cosmic. Puteți explica în mod specific ce înseamnă?

Cobra: Înseamnă că toate aspectele universului vor fi conectate unele cu altele și integrate împreună într-una singură. Spiritul și materia vor fi integrate. Toate ființele individuale vor fi conectate cu toți ceilalți și cu orice altceva. Deci va fi doar o creație uriașă interconectată fără separare.

Terry: Așadar, acest lucru înseamnă că nu vor exista, de exemplu, oameni pe Pământ, nici oameni pe celelalte planete. Deci nu este nici o diferență?

Cobra: Acesta este următorul ciclu cosmic. Aceasta înseamnă miliarde de ani de acum înainte. (Oh, înțeleg.) Cred că acum oamenii nici măcar nu-și pot imagina ce înseamnă asta. (Bine) Va fi o creație complet diferită.

Terry: Bine, grozav. Ne putem conecta în mod conștient cu un Tunel de Lumină acum? Dacă da, cum putem face asta?

Cobra: Teoretic este posibil. Oamenii care se află într-o natură curată și când meditează, se pot conecta deja cu acesta.

Terry: Bine, grozav. Deci, anul trecut a avut loc o escaladare uriașă între grupul Chimera și Forțele Luminii pe 15 octombrie. Ați putea să descrieți pe scurt ce a făcut grupul Chimera în acea zi?

Cobra: Nu pot intra în detalii, dar aș spune doar că grupul Chimera a depășit o anumită linie care nu ar trebui depășită, iar acest lucru a declanșat un răspuns imediat al Forțelor Luminii. Ei și-au asumat riscuri destul de puternice, iar acest lucru a dat rezultate și s-au înregistrat progrese semnificative în acel moment.

Terry: Înțeleg. Bine. Deci înseamnă că nu a existat un contraatac din partea lor?

Cobra: Au fost atât de șocați. Forțele întunecate au fost atât de șocate încât nu au putut ataca pentru o perioadă de timp. Au avut nevoie de ceva timp pentru a se regrupa și au atacat, dar cu câteva săptămâni mai târziu. Adică, în acel moment, erau pur și simplu în stare de șoc deoarece așa ceva este chiar posibil. (Uau) Nu își imaginau că Forțele Luminii vor face așa ceva.

Terry: Uau. Grozav. Bine. În continuare, cu toate există o echipă de experți anti-Chimera în Galaxia Andromeda, de ce nu au participat și ei la eliberarea planetară până când situația din jurul Pământului aproape a scăpat de sub control anul trecut?

Cobra: Se datorează faptului că Forțele Luminii care sunt implicate în eliberarea acestei planete au trebuit să treacă prin propriul proces de a aduna suficient curaj pentru a fi... Astfel încât să poată merge în parteneriat cu echipa Andromedană, pentru că acești oameni sunt cu adevărat curajoși și nu au nici o teamă și trebuie să existe un anumit proces. Oamenii... Indivizii Forțelor Luminii care lucrează la eliberare au trebuit să-și elimine traumele și situația până la punctul în care să se potrivească cu echipa Andromedană.

Terry: Înțeleg. Deci asta înseamnă că Andromedanii de la acea vreme erau mai curajoși decât cei din echipă?

Cobra: Da, da, desigur. Mai curajoși decât oamenii care erau în jurul Pământului în acel moment.

Terry: Bine, grozav. OK, următoarea întrebare. În postarea "Ecuatorul Zeiței", ați menționat un loc numit "Qubbet el Bedawi". Este același cu "Qubbet el-Hawa" or "Dome of the Wind" din Egipt?

Cobra: Nu.

Terry: Oh, e diferit. Hmm. Înțeleg. Bine. Există vreun oraș asiatic faimos în apropierea vechiului ecuator atlant?

Cobra: Voi explica. Au existat, de fapt, multe schimbări polare în trecut și multe ecuatoare atlante. Ecuatorul pe care îl menționam în ultima mea postare a fost ecuatorul, care a fost prezent pe această planetă cu 25.000 de ani și mai mult înainte de timpul prezent. Și apoi a avut loc o schimbare polară și apoi a mai fost un ecuator atlant, care a fost menționat în postarea mea cu câțiva ani în urmă. Însă acest ecuator atlant, care a fost aici până acum 25.000 de ani, este cu atât mai important pentru că a fost conectat cu navele-mamă ale Confederației Galactice, iar acest ecuator nu trece prin Asia. Deci, nu există orașe asiatice celebre în apropierea acestui ecuator.

Terry: Oh, bine. Am înțeles. Vortexurile Zeiței par a fi în principal pe continentul european. Înseamnă că există mai multe vortexuri masculine în Asia?

Cobra: De fapt, există multe linii ley masculine în Asia și linii ley Dragon și vor avea un rol destul de mare în Eveniment și după Eveniment, dar încă nu este timpul să vorbim despre asta.

Terry: Înțeleg. Da există de asemenea vortexuri feminine în Asia?

Cobra: Da, desigur.

Terry: Bine, minunat. Ați menționat stelele Planck la actualizarea din decembrie anul trecut. Puteți descrie relația dintre stelele Planck și tranziția cuantică uriașă pe care este pe cale să o experimenteze [acest] univers?

Cobra: Bine. Stelele Planck sunt una dintre posibilele descrieri ale fenomenului găurilor negre. Și când universul trece la această tranziție cuantică, găurile negre așa cum le cunoaștem noi nu vor mai exista în forma prezentă, deoarece anumite legi ale fizicii se vor schimba și asta se va întâmpla în viitor la un moment dat. Nu în viitorul nu foarte apropiat, dar acesta este viitorul acestui univers. Deci întreaga situație se va [schimba]. Legile fizicii, constantele fizice, modul în care este transmisă lumina, toate acele lucruri se vor schimba.

Terry: Bine, grozav. Mulțumesc. Deci, la sfârșitul anului trecut, ați postat un grafic astrologic pentru 2023 în legătură cu Întoarcerea Spiritului. Ați putea descrie ce înseamnă graficul?

Cobra: Bine. Graficul respectiv descrie poziția planetelor în acest an și aspectele pe care le fac unele cu altele. Și unele dintre aceste aspecte sunt destul de interesante. Nu voi intra in detalii. Voi publica cel mai probabil, nu promit, dar cel mai probabil voi publica ceva despre acest lucru în viitor pe blogul meu, când va fi momentul potrivit. Vor fi câteva configurații astrologice destul de interesante în cursul acestui an, iar cei care sunt astrologi ar putea ști despre unele dintre ele, iar unele dintre ele ar putea fi destul de decisive în ceea ce se va întâmpla pe această planetă.

Terry: Interesant. De fapt, două linii din grafic erau în scădere spre martie, iar o linie era în scădere bruscă spre mai. Deci indică ceva?

Cobra: Oh, da, desigur. Da, cu siguranță.

Terry: Bine, grozav. Bine. Au fost curățate toate stațiile de implant?

Cobra: Stațiile de implant non-fizice nu au fost încă eliberate. 

Terry: Bine, bine. Există vreun plan când ar putea fi eliminate?

Cobra: Acestea sunt informații clasificate.

Terry: Bine. De la începutul anului 2023, au existat mai multe erupții solare mari. Au fost așteptate de Forțele Luminii sau au fost doar o bună surpriză?

Cobra: Da, erau așteptate pentru că ne îndreptăm spre noul maxim solar și, desigur, erau așteptate.

Terry: Bine. Deci la Conferința de la Paris a fost menționată probabilitatea de 25% al maximului solar în 2025. Mai este cazul acum chiar și după un succes al conferinței și, de asemenea, consecința seriei de mari erupții solare de la începutul acestui an?

Cobra: Bine. Da, Conferința de la Paris a avut succes, dar nu poate influența ciclul solar, desigur. Această activitate crescută este o parte normală a ciclului solar. Mergem spre maxim. Deci nu este nimic extraordinar în acest moment.

Terry: Înțeleg. Deci asta înseamnă că probabilitatea [de] 25% rămâne încă.

Cobra: Rămâne la fel. Da.

Terry: Bine. Înțeles. Un grup japonez de Lucrători în Lumină a plantat cu succes pietre Cintamani la Polul Sud la sfârșitul anului trecut. Primul proiect Cintamani în Antarctica a fost la începutul anului 2016. Deși a fost în Antarctica, dar nu tocmai la Polul Sud. Cum ar influența pietrele Cintamani de la Polul Sud situația geopolitică din jurul eliberării?

Cobra: Nu influențează situația geopolitică. Acesta influențează stabilitatea axei planetare. Ajută Forțele Luminii să stabilizeze axa Pământului, deoarece ne așteptăm la o nouă schimbare polară foarte curând. Acest lucru este foarte important și un astfel de proiect Cintamani ar fi foarte binevenit și la Polul Nord.


Partea a 2-a: Proiectul Templul Zeiței

Terry: Bine. E înțeles. Mulțumesc foarte mult. Bine, iar următoarea întrebare este despre Proiectul Templului Zeiței. Prima, construirea unui Templu al Zeiței înseamnă că trebuie să construim templul de la zero?

Cobra: Nu este necesar. Puteți folosi o arhitectură existentă sau puteți construi un nou templu, indiferent care este îndrumarea voastră.

Terry: Bine, minunat. Este necesar ca un templu al Zeiței să aibă un spațiu interior?

Cobra: Da, desigur. Trebuie să fie un spațiu interior protejat de intemperii.

Terry: Oh, înțeleg. Deci nu putem avea doar templu în aer liber.

Cobra: Trebuie să fie în spațiul interior protejat de elemente.

Terry: Bine. Trebuie să construim un templu al Zeiței într-un spațiu privat pe care îl deținem? Sau, putem doar să închiriem un spațiu interior și apoi să îl modificăm în acest scop?

Cobra: Ambele variante sunt bune. Trebuie doar să fie accesibil publicului cel puțin o dată pe săptămână timp de câteva ore.

Terry: Bine. Deci, ce zonă ar recomanda Forțele Luminii pentru crearea unui templu al Zeiței? Poate fi construit într-o zonă urbană sau suburbii sau rural?

Cobra: Oriunde vă simțiți îndrumați și oriunde oamenii pot avea acces la el.

Terry: Înțeleg. Au Forțele Luminii vreo cerință cu privire la dimensiunea de bază a unui templu al Zeiței dacă îl măsurăm în metri pătrați?

Cobra: Mai mare de 10 metri pătrați și nu există limită superioară.

Terry: Bine. Dacă Lucrătorii în Lumină pot construi singuri un templu al Zeiței, ar recomanda Forțele Luminii vreun stil arhitectural pentru un astfel de proiect?

Cobra: Puteți crea un Templu al Zeiței ca o cupolă (dom). Puteți folosi arhitectura antică ca model de urmat sau vă puteți folosi propria îndrumare.

Terry: Bine, grozav. Dacă există suficient teren [sau spațiu] într-o zonă de contact privată, putem adăuga un templu al Zeiței în această arie?

Cobra: Da. Dacă vă simțiți astfel ghidat.

Terry: Bine. Când construim un templu al Zeiței, este necesar sau recomandabil să creăm un lac sacru în apropiere?

Cobra: Dacă vă simțiți astfel îndrumat.

Terry: Bine. Dacă un Templu al Zeiței are doar un spațiu interior, putem folosi alternativ o fântână interioară ca lac sacru?

Cobra: Da.

Terry: Bine, nemaipomenit. Când plasăm o fântână interioară sau săpăm un lac artificial pentru un Templu al Zeiței, cum putem invoca ființe angelice feminine pentru a ancora Vortexul Zeiței pe acel corp de apă?

Cobra: Există o meditație pentru a invoca prezența Zeiței în corpul vostru și puteți folosi acea meditație pentru a invoca acea prezență a Zeiței și în acel lac. Această meditație o puteți găsi pe site-ul Sisterhood of the Rose (Frăția Trandafirului).

https://www.sisterhoodoftherose.network/meditations

Terry: Bine. Bine, grozav. Și deci este acceptabil pentru Forțele Luminii dacă modificăm arhitectura existentă într-un templu?

Cobra: Da, cu siguranță.

Terry: Bine. Cum putem ști dacă un Templu al Zeiței este în stare bună conform standardului Forțelor Luminii?

Cobra: Dacă o faceți cu dăruire și puritate, va fi bine.

Terry: Bine, grozav. Cum putem menține energia Zeiței în acel templu?

Cobra: Făcând meditații regulate, activități regulate în templu și, din nou, trebuie să fie deschis populației generale cel puțin o dată pe săptămână.

Terry: Bine. Pe măsură ce Evenimentul se apropie, Forțele Luminii stabilesc vreun termen limită pentru Lucrătorii în Lumină pentru a crea cel puțin un templu al Zeiței calificat pe suprafața planetei?

Cobra: Nu există termene limită. Oamenii care au îndrumări pentru a construi acele temple sau pentru a crea acele temple în locurile existente vor face acest lucru în funcție de propria lor capacitate. Și cu cât sunt create mai multe, cu atât este mai bine, dar nu există cerințe.

Terry: Mulțumesc foarte mult. Acesta este sfârșitul întrebărilor mele. Apoi următoarea e de la Jedi.


Jedi: Bine. Eu voi începe. Ne puteți recomanda câteva temple celebre ale Zeiței din întreaga lume, astfel încât noi, Lucrătorii în Lumină, să putem merge într-un tur privilegiat și să căutăm inspirație pentru a ne construi propriile temple?

Cobra: Bine. Un exemplu este Templul Iubirii din Petit Trianon din Versailles, Franța, iar celălalt exemplu sunt Templele Zeiței din Malta. Acestea sunt două exemple, care sunt destul de interesante și pot fi o inspirație pentru construirea acelor temple.

Jedi: Bine. Bună alegere. În continuare, dacă Lucrătorii în Lumină reușesc să construiască un templu al Zeiței pe suprafața planetei, puteți oferi un program de antrenament și îi puteți ajuta pe cei care se simt îndrumați să devină Preoți Zeițe și Preotese Zeițe?

Cobra: Cel mai probabil nu.

Jedi: Bine. În continuare, un Lucrător în Lumină japonez a construit recent un templu al Zeiței în Prefectura Gunma. Acest templu este deschis publicului larg. Are, de asemenea, un covor în aer liber de Rose Labyrinth pentru ca oamenii să experimenteze una dintre experiențele de vindecare ale preoteselor Zeiței. Puteți explica scopul Rose Labyrinth și cum îl putem folosi corect?

Cobra: Puteți face acest lucru mergând prin Labirint, iar acea plimbare prin Labirint simbolizează călătoria ta interioară. Și în timp ce mergeți prin Labirint și ajungeți în centru, puteți ajunge la scopul călătoriei voastre. Deci aceasta poate fi o experiență spirituală care vă poate clarifica conexiunea cu sinele vostru superior și vă poate clarifica calea în Lumină.


Jedi: Oh, bine. Apoi, dacă o persoană este pierdută într-un labirint de trandafiri la scară largă. Ar trebui [ei] să se întoarcă la [punctul] de intrare prin calea [lor] anterioară?

Cobra: Da, este recomandat.

Jedi: Bine. Și câte Zeițe ne putem închina la maximum într-un templu al Zeiței?

Cobra: Câte doriți voi.


Jedi: Jedi: Bine, bine. Trebuie să determinați ca Zeița să fie adorată înainte să-i construim templul?

Cobra: Faceți acest lucru conform propriei îndrumări interioare.


Jedi: În regulă. Putem ține câini, pisici sau alte animale de companie într-un templu al Zeiței?

Cobra: Partea centrală a templului trebuie protejată. Deci nu este un loc pentru câini, pisici și alte animale de companie, dar în alte locații nu există nicio problemă.

Jedi: Oh, asta e bine. Dacă vrem să construim un templu al zeiței Venus, putem sublinia în mod intenționat aspectul ei sexy și superb în templul ei?

Cobra: Da, desigur.

Jedi: Bine. Dacă Lucrătorii în Lumină vor să aibă ca prioritate îmbunătățirea calității vieții lor, pot ei în primul rând să construiască un altar permanent al Zeiței Abundanția și apoi să-l extindă treptat într-un Templu al Zeiței pentru ancorarea energiei abundenței?

Cobra: Da, cu siguranță. Este o idee bună.

Jedi: În regulă. Există multe temple Guanyin și Mazu în Taiwan. Marele Altar Ise din Japonia este dedicat zeiței soarelui Amaterasu. În alte țări, există, de asemenea, multe temple în care oamenii se închină Zeițelor ca fiind principalele lor zeități. Care este cea mai importantă diferență dintre aceste temple existente și cele pe care Forțele Luminii sperăm că noi Lucrătorii în Lumină le construim pentru acest nou proiect?

Cobra: Bine. Acele noi temple vor aduce energie cosmică proaspătă a Zeiței la suprafața planetei. Și, bineînțeles, este, de asemenea, important să răspândim conștientizarea templelor Zeiței deja existente din vechime, care încă funcționează. Unele dintre ele sunt încă operaționale. De asemenea, este bine ca Sisterhood of the Rose (Frăția Trandafirului) să scrie articole despre acele temple pentru a aduce acele temple în conștientizarea populației de suprafață.

Jedi: Bun, bine. Apoi, cea mai mare parte a populației de la suprafață merge la templul Zeiței în căutarea îndrumării și binecuvântărilor Ei, în loc să experimenteze energia Ei. Când construim un templu al Zeiței, ce ar trebui să facem pentru ca populația de la suprafață să poată renunța la stereotipul său despre un templu al Zeiței și să se concentreze pe aprecierea calităților ei?

Cobra: Există diferite moduri de a aborda prezența Zeiței. Poate fi prin căutarea îndrumării Ei, prin căutarea binecuvântărilor pentru a experimenta energia ei în mod direct, prin meditație. Toate aceste căi sunt complet ok.

Jedi: Bine. În continuare, ce activități ar face oamenii făcând parte din civilizația antică avansată a Pământului (atlanții și egiptenii antici, de exemplu) la templele Zeiței lor, pe lângă rugăciunea pentru îndrumarea și binecuvântările Ei?

Cobra: Au fost antrenamente. Au fost inițieri. Au fost meditații despre uniunea sacră. A existat o legătură cu Frăția Galactică. Toate aceste activități aveau loc în Atlantida și într-o anumită măsură și în Egiptul antic.

Jedi: Ei bine, asta e grozav. Ce festivaluri și zile speciale putem sărbători sau organiza evenimente aniversare într-un templu al Zeiței?

Cobra: Există multe sărbători care au fost sărbătorite în trecut pentru a sărbători prezența Zeiței și, de asemenea, Frăția Trandafirului poate crea un articol pentru a enumera toate acele festivaluri diferite care au fost sărbătorite în întreaga lume. Festivalurile păgâne, au fost festivaluri legate de Isis, erau festivaluri legate de alte Zeițe și toate pot fi portaluri de conectare cu energia Zeiței.

Jedi: Bine. Oamenii antici ar alege în mod intenționat un loc lângă linia Zeiței atunci când construiesc un templu al Zeiței?

Cobra: Da. Un loc lângă linia ley a Zeiței sau Vortexul Zeiței.

Jedi: Bine. Petit Trianon (Micul Trianon) în sine este un mic castel pentru Regina Maria-Antoaneta, iar maestrul Sf. Germain a venit aici de mai multe ori pentru a instrui misterele Zeiței și a ancora energia Zeiței. Maestrul Sf. Germain și-a transformat castelul într-un templu al Zeiței potrivit pentru ședere pe termen lung?

Cobra: Da. Și acest loc are un anumit scop după Eveniment, care nu trebuie încă dezvăluit.

Jedi: Bine. Pleiadienii și alte civilizații stele pozitive se închină Zeiței?

Cobra: Ei se conectează cu prezența Zeiței în felul lor.

Jedi: Bine. Se închină ei la o anumită Zeiță în comun?

Cobra: Nu la o Zeiță personificată, ci esenței divine feminine care pătrunde în întregul univers.

Jedi: Bine. Cum își folosesc ființele galactice binevoitoare templele Zeiței și cum își răspândesc energia?

Cobra: Rasa Centrală Galactică a creat rețeaua de temple ale Zeiței pe multe planete care fac parte din societatea galactică și fac parte din rețeaua galactică a Luminii.

Jedi: Bine. Este nevoie de o cantitate considerabilă de timp și bani pentru a construi un templu al Zeiței? Dacă suprafața Pământului va fi lovită de schimbarea polară și de tsunami-uri uriașe în următorii ani, nu pare să fie o investiție demnă de a construi multe temple ale Zeițelor în întreaga lume. Care este sugestia dvs. pentru a atenua îngrijorările Lucrătorilor în Lumină în această problemă?

Cobra: Nu este nevoie de mulți bani pentru a crea un templu al Zeiței. Puteți doar să convertiți una dintre camere în locația dvs. actuală. Poate fi apartamentul vostru sau locul vostru de afaceri. Puteți doar să transformați o cameră într-un templu al Zeiței cu cheltuieli minime, să o decorați și să o deschideți publicului. Deci se poate face cu investiții minime, și într-o perioadă foarte scurtă de timp. Și multe astfel de temple pot crea o prezență puternică care poate ajuta Forțele Luminii în următorii ani.

Jedi: Bine. Sugestii bune. Dat fiind faptul că mulți Lucrători în Lumină nu au suficienți bani și cunoștințe de construcție sau de design interior. Am dori să propunem câteva alegeri alternative, care sunt destul de fezabile în viitorul apropiat. Cobra, sperăm că puteți să vă împărtășiți opiniile și să transmiteți aceste idei Forțelor Luminii.

Cobra: Da, ei ascultă acest interviu și bineînțeles că sunt conștienți de situație. Așa că oamenii trebuie doar să folosească puțină creativitate și dăruire. Toate acestea se pot face.

Jedi: Oh, e grozav. Mulțumesc. În primul rând, unii Lucrători în Lumină și-au condus centrul de vindecare. Își pot modifica centrele de vindecare în temple ale Zeiței?

Cobra: Da, cu siguranță. Ei își pot transforma întregul centru de vindecare într-un templu al Zeiței sau pot dedica doar o parte din centrul lor de vindecare într-un templu al Zeiței. Totul este deschis. Totul este posibil.

Jedi: Bine, minunat. Dacă Lucrătorii în Lumină își folosesc studiourile de artă, galeriile sau muzeele private și oferă populației de suprafață spectacole și expoziții pe termen lung legate de Zeițe, va deveni spațiul lor artistic ca fiind templele Zeiței?

Cobra: Da, pot. Dacă acele activități sunt permanente (OK, bine), și dacă acel spațiu este dedicat Zeiței. Da, poate deveni un templu al Zeiței.

Jedi: Bine, minunat. Dacă Lucrătorii în Lumină și-au dedicat organizațiile caritabile unei Zeițe și apoi oferă ajutor caritabil în numele Ei, dedicarea lor este egală cu construirea unui templu al Zeiței?

Cobra: Nu. Construirea sau crearea unui templu al Zeiței este mai importantă.

Jedi: Bine. Înțeles. Ați menționat la Conferința de Ascensiune de la Paris că Christian Louboutin situat pe Rue Jean-Jacques-Rousseau este de fapt un Templu al lui Hathor deghizat într-un magazin de tip boutique. Dacă Lucrătorii în Lumină își decorează propriile magazine cu multe lucrări de artă și concepte legate de Zeițe, vor deveni magazinele lor un fel de templu al Zeiței?

Cobra: Da, dacă există o activitate legată de energia Zeiței deschisă publicului cel puțin o dată pe săptămână. Doar arta și lucrările de artă și decorarea legate de Zeiță nu sunt suficiente. Trebuie să existe o dedicare și trebuie să fie deschisă publicului, astfel încât energia să se poată răspândi la populația de suprafață.

Jedi: Bine, bună idee. Mulți Lucrători în Lumină își câștigă existența cu abilitățile lor profesionale și își conduc studioul, firmele și chiar întreprinderile mici și mijlocii. Pot ei să introducă arta Zeiței legată de industriile lor în locurile de muncă și să își transforme biroul într-un templu al Zeiței cât mai mult posibil?

Cobra: Bine. Dacă introduceți arte, acest lucru nu face din biroul vostru un templu al Zeiței, dar ajută la aducerea a mai multă energie a Zeiței la suprafața planetei.

Jedi: Mm-Hmm. Bine. Dacă Lucrătorii în Lumină sunt temporar incapabili să construiască un nou templu al Zeiței, pot dona bani pentru a sprijini restaurarea celebrelor temple antice ale Zeiței, cum ar fi Notre Dame, Parthenon și Templul lui Hathor?

Cobra: Dacă se simt atât de ghidați, da. Dar trebuie să știți că o mare parte din acești bani sunt pierduți și dați altor activități. Nu ajung la final.

Jedi: Bine. Multe jocuri online deschise lumii permit jucătorilor să-și construiască propriile case sau chiar orașe. Dacă scopul principal al Proiectului Templul Zeiței este de a răspândi energia Zeiței și cunoștințele ei, putem să ne construim templul Zeiței în Minecraft, Valheim sau în alte jocuri online și apoi să invităm alți jucători să ne viziteze templele?

Cobra: Acest lucru nu este atât de recomandat pentru că trebuie să construim acele temple pe plan fizic. Această realitate artificială este ceva ce trebuie să evităm. Nu petreceți prea mult timp online pe acele jocuri. Nu servește evoluției spirituale a umanității.


Partea a 3-a: Clarificare


Jedi: Oh, da. Înțeles. Bine. Următoarea parte este clarificarea. Care este relația dintre bulele paradisului și portalurile de inserție cuantică?

Cobra: Portalurile de inserție cuantică au loc atunci când Lumina începe să curețe o parte din anomalia cuantică și când se deschid suficiente dintre aceste portaluri, pot începe să apară bule de paradis.

Jedi: Bine. Grozav. Este posibil ca noi să deschidem un portal stabil de inserție cuantică dacă ne concentrăm mintea și medităm cu o intenție clară?

Cobra: Poate fi stabil pentru câteva, câteva secunde suficient de lungi. Dacă vă puteți stabili mintea fără niciun gând pentru câteva secunde, puteți deschide un portal de inserție cuantică stabil. Dar majoritatea oamenilor au mintea atât de neliniștită încât nu le este ușor să facă acest lucru.

Jedi: Bine. Am priceput. Care este relația exactă dintre Prezența EU SUNT, Divinul Masculin, Divinul Feminin și copilul interior?

Cobra: Prezența EU SUNT este prezența ta reală, sinele vostru Divin. Are aspecte masculine [și] feminine, care sunt într-un echilibru perfect la acel nivel. Iar copilul interior este sufletul întrupat. Este partea din Prezența EU SUNT, care se încarnează în planul fizic.

Jedi: Bine. Bun. Mulțumesc. Bine. Următoarea, armistițiul de la 11:11 care a pus capăt Primului Război Mondial a intrat în vigoare la ora 11:00, ora Europei Centrale. Deci pacea a venit literalmente la Paris la 11:11:11. După cum spune vechea vorbă, nu există nicio coincidență în univers. Știți dacă a existat vreun aranjament ocult pentru un astfel de timp?

Cobra: Da, desigur. Acest tratat a fost semnat intenționat în acea zi, iar ora de la ora 11:00 a fost, de asemenea, a fost stabilită intenționat pentru a ajuta la activarea portalului pozitiv 11:11:11.


Jedi: Bine. Bun. În continuare, în „Misterele Dezvăluite: Prezența Magică”, Maestrul Sf. Germain a spus că existența aurului în cuarț alb este formarea sa cea mai pură din Pământ în prezent. Care sunt beneficiile fizice și spirituale pe care le are un astfel de fel de aur dacă îl purtăm sau îl punem în jurul nostru?

Cobra: Aurul cu cuarț creează o combinație foarte puternică și foarte benefică care ne conectează cu sinele nostru superior și ne întărește liberul arbitru. Deci este o combinație foarte benefică, foarte spirituală și foarte puternică.

Jedi: Uau. Grozav. Putem obține efecte similare dacă lipim o folie de aur tahionizat pe cuarț alb?

Cobra: Nu, trebuie să fie aur natural în cuarț.

Jedi: Bine. E înţeles. Ar fi și mai bine dacă aș umple cuarț alb tahionizat cu aur tahionizat?

Cobra: La fel ca întrebarea de mai sus.

Jedi: Bine. Am înțeles. Următoarea Atât Zeița Atargatis, cât și Zeița Isis provin din Sistemul Stelar Sirius. Există vreo relație remarcabilă între ei?

Cobra: Da. Ambii provin din aceeași familie de suflet.

Jedi: Oh, e înțeles. Ați menționat că Soarele Central Galactic este un portal al dimensiunii a 7-a. Ce dimensiune poate accesa Soarele Central Cosmic ca portal?

Cobra: a 11-a dimensiune.

Jedi: Uau. al 11-lea. Bine. De asemenea, ați menționat că Soarele Central Cosmic nu este un soare fizic, deci cărei forme de existență îi aparține? Este plasmă, eter sau ceva și mai energetic?

Cobra: Are o formă fizică, dar aceasta nu este partea principală. Partea principală este energia uriașă care locuiește în acea locație specială.

Jedi: Bine. Este Soarele Central Cosmic singularitatea Bing-Bangului?

Cobra: Nu.

Jedi: Bine. Se implică Rasa Centrală Cosmică în Eliberarea Planetară mai activ de la Activarea Intervenției Divine?

Cobra: Da, dar au întâmpinat mai multe obstacole decât se așteptau.

Jedi: În regulă. În timpul Conferinței de Ascensiune de la Paris, ați menționat că Boucher a ascuns multe mistere ale Zeiței în picturile sale. Lucrările sale au creat o zonă-tampon de energie în înalta societate Franch, care a împiedicat Franța de la o prăbușire completă în timpul Revoluției Franceze. Dacă cei mai mulți membri ai aristocrației franceze și familiile bogate nu au înțeles aceste secrete, cum ar putea exact lucrările sale să protejeze societatea franceză a epocii sale?

Cobra: Oamenii nu au înțeles munca lui la nivel conștient, dar energia muncii lui le influența subconștientul și îl alinia mai mult cu energia Zeiței.

Jedi: Bine. E înțeles. La fel cum ne uităm la Floarea Vieții. Oamenii nu pot înțelege, dar au obținut energia din asta.

Cobra: Da. Da.

Jedi: Bine. Mulțumesc. Dacă facem tot posibilul pentru a promova muzica lui Mozart, picturile lui Boucher și Vigée Le Brun plus alte arte legate de Zeiță, ar ajuta un asemenea efort populația de suprafață să se adapteze la Eveniment și la următoarele mari schimbări?

Cobra: Aceasta este de fapt o idee foarte bună și asta ar ajuta populația de suprafață să se alinieze mai mult cu energia Zeiței într-o anumită măsură și fiecare astfel de efort ajută.


Partea a 4-a: Planuri de viitor

Jedi: Bine. Ultima parte. Planuri de viitor. Intenționează Forțele Luminii să organizeze vreo meditație globală în masă în acest an?

Cobra: Nu este scopul cel mai înalt de a răspunde la această întrebare.

Jedi: Oh, bine. În continuare, este posibil ca oamenii care urcă în primul val colectiv să devină studenți ai Rasei Centrale Galactice sau chiar Cosmice?

Cobra: Este posibil pentru cei care au această parte a structurii lor sau au decizia anterioară a căii vieții lor, da.

Jedi: O veste bună. Vorbind despre evoluția cosmică, universul va consuma și va transmuta treptat totul în a 3-a și a 4-a dimensiune, în timp ce doar a 5-a și mai departe continuă să existe?

Cobra: Da. Acest lucru este de fapt planificat pentru sfârșitul următorului ciclu cosmic. Peste miliarde de ani.


Încheiere

Jedi: Bine. Am înțeles. Bine, acesta este sfârșitul acum. Așadar, când ajungem la sfârșitul acestui interviu, există cuvinte finale pe care ați dori să le spuneți tuturor Lucrătorilor în Lumină?

Cobra: Bine. Aș vrea să spun că cei care încă mențin și dețin Lumina sunt ființe foarte curajoase și curajoase și ființe foarte puternice, pentru că au fost atât de multe teste, atât de multe provocări, atât de multă dezamăgire în ultimii ani, încât cei care încă țin Lumina sunt eroi ai noii societăți, și Victoria Luminii!

Jedi: Mulțumesc foarte mult! Victoria Luminii!

Terry: Victoria Luminii! Mulțumesc.

Patrick: Victoria Luminii!

Cobra: Mulțumesc. Mulțumesc.
___________________________________________________________________________________

Despre acest blog:

Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Urgent Buddhic Column meditation for Turkey
https://www.welovemassmeditation.com/2023/02/urgent-buddhic-column-meditation-for-Turkey.html
În limba română:


Meditație urgentă pentru a opri epidemia de variola maimuței la fiecare 4 ore:


Meditație urgentă pentru eliberarea tuturor ostaticilor din bazele subterane:
https://www.welovemassmeditation.com/2021/05/urgent-meditation-for-liberating-all-hostages-from.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2021/05/meditatie-urgenta-pentru-eliberarea.html

Meditație pentru Taiwan la fiecare 4 ore:
https://www.welovemassmeditation.com/2021/09/meditation-for-taiwan-every-4-hours.html
În limba română
https://romanian.welovemassmeditation.com/2021/09/meditatie-pentru-taiwan-la-fiecare-4-ore.html

Meditație pentru Afganistan la fiecare 4 ore:
https://www.welovemassmeditation.com/2021/08/meditation-for-afghanistan-every-4-hours.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2021/08/meditatie-pentru-afganistan-la-fiecare.html

Meditația Floarea Vieții la 12 PM UTC (2 PM EET / 3 PM EEST) și la fiecare 4 ore, și la orice moment și cât mai des posibil:
https://www.welovemassmeditation.com/2019/08/daily-flower-of-life-meditation.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/08/meditatia-zilnica-floarea-vietii.html

Meditație pentru a contracara tirania medicală zilnic la 9:30 PM UTC (11:30 PM EET / 00:30 AM EEST):
https://www.welovemassmeditation.com/2020/09/meditation-to-counteract-engineer-second-wave-lockdowns-daily-at-930-pm-utc.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/09/meditatie-pentru-contracara-blocajele.html

Meditația pentru Finalul Coronavirusului la fiecare 3 PM UTC (5 PM EET / 6 PM EEST):
http://www.welovemassmeditation.com/2020/04/end-of-coronavirus-meditation-on-sunday-at-3pm-utc-and-every-4-hours.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditatia-pentru-finalul.html

Meditația pentru oprirea focarului de Coronavirus la nivel global la fiecare 4 ore:
https://www.welovemassmeditation.com/2020/01/Urgent-meditation-to-stop-the-pandemics-outbreak-in-china-every-4-hours.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/01/urgent-meditatie-pentru-oprirea.html

Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (4 PM EET / 5 PM EEST):
https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

Meditația Vortexul Zeiței la ora 2:30 PM UTC (4:30 PM EET / 5:30 PM EEST):
https://www.welovemassmeditation.com/2021/01/goddess-vortex-meditation-at-230-pm-utc-every-day.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2021/01/meditatia-vortexul-zeitei-zilnic-la-230.html

Meditația Coloanelor Buddhice la ora 3:30 PM UTC (5:30 PM EET / 6:30 PM EEST):
https://www.welovemassmeditation.com/2018/10/daily-buddhic-columns-meditation-at-330.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/10/meditatia-zilnica-coloanelor-buddhice.html

Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (5:15 PM EET / 6:15 PM EEST):
https://www.welovemassmeditation.com/2019/02/cosmic-central-race-meditation-at-315.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/02/meditatia-rasei-centrale-cosmice-in.html

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:
https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Donație către Fondul We Love Mass Meditation

Fondul We Love Mass Meditation oferă asistență financiară de urgență Lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Grupul de Vindecare We Love Mass Meditation

Sunteți binevenit să vă alăturați grupului nostru de vindecare pentru a solicita vindecare de la vindecătorii din întreaga lume, de asemenea, căutăm vindecători calificați care să se alăture acestui grup, pentru a ajuta oamenii în nevoie.

https://www.facebook.com/groups/welovemassmeditationhealingComentarii