Interviu Cobra despre Activarea Portalului Luminii al WLMM, IGAG și Japan Prepare for Change Official

 We Love Mass Meditation, International Golden Age Group și Prepare for Change Japan Official au organizat un nou interviu cu Cobra pentru a discuta despre Activarea Portalului Luminii.


Iată înregistrarea interviului pe canalul nostru de Youtube:


Mulțumiri speciale International Golden Age Group (Grupului Internațional al Epocii de Aur) și PFC Japan Official (Pregătiți pentru Schimbare Japonia official) pentru sprijinul deosebit acordat acestui interviu.

Vă rugăm să continuați să răspândiți vestea despre Activarea Portalului Luminii cât mai mult posibil. Puteți folosi hashtag-ul  #PortalofLightActivation și lăsați vocea noastră să fie auzită pe rețelele sociale.

Mai jos este transcrierea interviului:

Hoshino: Bună ziua tuturor. Azi este 27 martie 2023. Numele meu este Hoshino. Sunt din nou aici cu marele meu prieten Patrick, care este reprezentantul Grupului Internațional al Epocii de Aur, precum și cu Terry-san de la Pregătiți pentru Schimbare Japonia official. Așadar, Bine ați venit băieți.

Terry-san: Bună ziua.

Patrick: Bună ziua.

Hoshino: Deci, suntem aici pentru un nou interviu cu Cobra și să vorbim despre Activarea Portalului Luminii, care este cea mai puternică activare planetară din viața noastră până acum. Așa că, bun venit Cobra.

Cobra: Mulțumesc pentru invitație.

Hoshino: Deci, bine. Fără alte prelungiri, îl voi lăsa pe Terry-san să își pună întrebările.

Partea 1: Activarea Portalului Luminii


Terry-san: Bun. Ați menționat că Activarea Portalului Luminii vine la momentul finalizării unui ciclu foarte puternic. Puteți detalia ce este acest ciclu?

Cobra: Nu, nu pot. Aceasta este o informație clasificată, dar aș spune că este un ciclu uriaș cu consecințe de lungă durată pentru această planetă, pentru eliberarea planetară, și pentru sfârșitul întunericului în acest univers, și desigur, apoi și pe această planetă.

Terry-san: Interesant. Mulțumesc foarte mult. Bine. Trec la următoarea întrebare. Ați menționat că aceasta este cea mai puternică activare planetară din viața noastră până acum. Ne puteți explica din nou, vă rog, de ce poate fi așa? Este din cauza aspectelor foarte speciale ale planetelor cheie?

Cobra: Există mulți factori implicați aici. Primul este că Forțele Luminii au progresat în îndepărtarea întunericului în măsura în care energiile atât de puternice de la Centrul Galactic pot în sfârșit să ajungă la suprafața planetei fără să cauzeze distrugeri masive și, în schimb, vor face doar o ridicare a evoluției planetare. Vor accelera creșterea noastră spirituală, și vor ajuta la îndepărtarea întunericului rămas. Și un aspect al acestui lucru sunt aspectele planetare ale planetelor cheie, în special Pluto care intră în Vărsător și face aspecte puternice cu Pleiadele și cu Galaxia M87. Mai sunt și alte, aș spune, obiecte trans-neptuniene implicate de asemenea în această configurație. Însă, aspectele planetare nu sunt singurele. Cum am mai spus, există un  ciclu cosmic uriaș și foarte puternic, care se încheie chiar înainte de 1 mai, și acesta va fi un impuls suplimentar pentru a o face cea mai puternică activare de până acum.

Terry-san: Grozav. Bine. Deci, de ce valurile Portalului de Lumină ar atinge intensitatea maximă atunci când Pluto se întoarce retrograd?

Cobra: Bine. Din perspectiva planetei Pământ, în momentul în care Pluto devine retrograd este staționar. (El) nu se mișcă în mod aparent pe cer. Deci, aspectele sale cu Pleiadele și M87 vor fi cele mai puternice. Va fi ca un moment de non-respirație, un moment de liniște, un moment în care pot intra cele mai puternice energii.

Terry-san: Înțeleg. Deci, uneori oamenii pot avea impresia că această retrogradare înseamnă oarecum a  merge înapoi. Așa că, este încă foarte, foarte puternic.

Cobra: Momentul activării este atunci când Pluto este staționar, nu este direct, nu este retrograd. Este momentul liniștii. (Înțeleg) Este cel mai puternic moment.

Terry-san: Minunat. E înțeles. Mulțumesc foarte mult. La momentul Activării finale a Erei Vărsătorului în decembrie 2020, s-a format un mare trigon între Jupiter și Saturn, Alcyone, și galaxia M87. Pentru această dată, se va forma un mare trigon cu Pluto în loc de Jupiter și Saturn. Cum va afecta această diferență Eliberarea Planetară a planetei Pământ?

Cobra: Energia lui Pluto este mult mai asemănătoare cu laserul, mult mai concentrată și mult mai directă. Și aduce tot ce a fost suprimat la suprafață. Și aduce, de asemenea, aș spune că este o oportunitate pentru regatul subteran al Luminii, Rețeaua Agartha și Mișcarea de Rezistență de a avea mai multă influență asupra a ceea ce se întâmplă pe suprafața acestei planete.

Terry-san: Înțeleg. Așadar, de aceea este mai puternică de data asta.

Cobra: Da.

Terry-san: Bine, grozav. La momentul Activării Portalului Luminii, energia de la centrul Galactic va începe să curgă spre suprafața acestei planete cu forță deplină. De ce această energie nu a curs cu forță deplină până acum?

Cobra: Nu aș spune că va curge cu forță deplină deoarece un flux de energie galactic care curge cu forță totală ar crea o schimbare polară iminentă. Dar aș spune că energia va fi mult mai puternică decât înainte. Motivul pentru asta este că înainte era atât de mult întuneric pe această planetă, dacă acea energie ar veni, ar declanșa reacții atât de puternice, represalii ale forțelor întunecate atât de puternice încât, suprafața planetei nu ar supraviețui. Chiar acum, a fost îndepărtat atât de mult întuneric încât acest lucru se poate întâmpla în siguranță. Această energie poate să ajungă în siguranță la suprafața planetei și poate face curățarea necesară, face ceea ce trebuie să facă.

Terry-san: Înțeleg. E înțeles. Minunat. Așa că, cum ar afecta această energie completă rețeaua Cintamani de pe suprafața planetei?

Cobra: 
Practic, va activa rețeaua Cintamani într-o anumită măsură.

Terry-san: Bine. Următoarea întrebare, ați menționat că Pluto în Vărsător va semnifica un efort concentrat al raselor extraterestre pozitive spre Primul Contact, și Pleiadienii vor avea un rol foarte activ în acest sens. În comparație cu Activarea Intervenției Divine din decembrie 2021, cât de diferit va afecta succesul acestei activări planul Primului Contact?

Cobra: Bine. Planurile Pleiadienilor privind Primul Contact și activitățile de pe suprafața planetei în perioada lunii mai 2023, sunt încă clasificate. Dar aș spune că există un anumit efort reînnoit pentru a crea experiența Primului Contact. Mai multe detalii, sper, nu sunt sigur, dar sper că vor fi lansate în mai. Vom vedea.

Terry-san: Bine. Interesant. Mulțumesc foarte mult. OK, următoarea întrebare. La momentul Activării Finale a Erei Vărsătorului în decembrie 2020, un puls de energie de la Galaxia M87 a ajuns la suprafața planetei timp de cca. de la 10 la 15 secunde, și a eliminat imediat aproape 10% din anomalia rămasă. Deoarece de data aceasta energia este chiar mai puternică decât în acea vreme, va elimina probabil implanturile, anomalia, și găurile negre mai intens decât ultima dată?

Cobra: Da, este de așteptat. Nu este garantat, dar este de așteptat.

Terry-san: Grozav. Ați menționat că Activarea Portalului Luminii va crea un upgrade energetic pentru întreaga planetă dacă reușim să atingem masa critică. Puteți descrie în mod specific ce se va întâmpla atunci când energia planetară va fi complet împuternicită?

Cobra: Ei bine, ceea ce este de așteptat este ca grila Lucrătorilor în Lumină de pe suprafața planetei să înceapă să fie reactivată din nou. Ceea ce se așteaptă este un contact mult mai mare între Lucrătorii în Lumină și Ființele de Lumină. Ceea ce se așteaptă este un nou val de inspirație, care a fost foarte suprimat în ultimele decenii. Așadar, este primul, ceea ce este așteptat, dar nu garantat, desigur, este primul moment al renașterii noii Ere a Vărsătorului. Deci, asta se poate întâmpla.

Terry-san: Bine, excepțional. Bine. Momentul pentru Activarea Portalului Luminii este bazat pe CEDT în Paris, ora de vară central europeană. Ce lucruri speciale se vor întâmpla în acest oraș în timpul acestei activări?

Cobra: Bine. Vortexul de la Paris este vortexul cheie al Zeiței pentru suprafața planetei, și de aceea ancora principală este acolo. Deci, acesta este motivul principal pentru care activările sunt ancorate în această locație specială.

Terry-san: Bine, minunat. Energia feminină de pe suprafața planetei Pământ este foarte scăzută în acest moment. Ar fi schimbări în situație dacă masa critică este atinsă cu succes? La ce ne putem aștepta concret în acest domeniu?

Cobra: Din nou, dacă grila de energie a Lucrătorilor în Lumină va fi reactivată, va exista o renaștere a energiei Zeiței și principiul feminin va începe să curgă mai liber. Și acest lucru se poate întâmpla dacă se atinge masa critică. Și în funcție de cum merg lucrurile, la asta ne putem aștepta.

Terry-san: Bine, grozav. Dacă Lucrătorii în Lumină doresc să organizeze o întâlnire de meditație fizică la Paris, le-ați recomanda câteva locuri puternice din punct de vedere energetic?

Cobra: Am scris pe larg despre asta pe blogul meu, iar oamenii pot doar să parcurgă articolele și să le folosească ca îndrumare.

Terry-san: Bine. Minunat. Dacă dorim să folosim aceste energii enorm de puternice pentru a reactiva vechile vortexuri ale Zeiței Atlante, unde ați recomanda întâlnirea noastră de meditație fizică?

Cobra: În regulă. Un lucru, un aspect al acestuia este de-a lungul vechiului ecuator atlant, și celălalt aspect al acestuia este oriunde în apropierea apei, sau chiar în interiorul apei, lacului, râului, mării, oceanului.

Terry-san: Înțeleg. Este interesant. Bine, grozav. Există alte locuri specifice în jurul lumii pe care le-ați recomanda pentru o întâlnire fizică în timpul Activării Portalului Luminii?

Cobra: După cum am spus, lângă apă, sau în interiorul apei, sau în interiorul corpului de apă,
 sau pe vârful munților. Aceasta este de asemenea, o locație interesantă. Există multe puncte energetice destul de puternice care sunt destul de bine cunoscute, Muntele Shasta, Muntele Fuji, și de asemenea, alte câteva locații.

Terry-san: Înțeleg. Este interesant. Asta înseamnă fie pe ocean, sau mare, sau pe vârful muntelui?

Cobra: Da.

Terry-san: Bine. Minunat.

Cobra: Asta este doar o recomandare. Nu este absolut necesar, dar dacă puteți merge acolo, asta ar fi destul de benefic.

Terry-san: Bine, cu siguranță. Așadar, dacă vrem să organizăm a întâlnire de meditație fizică în Templul nostru al Zeiței, și să invităm populația generală să se alăture Activării Portalului Luminii, ce produse tahionizate putem folosi pentru a spori beneficiile întâlnirii noastre?

Cobra: 
Oricare produse tahionizate care aduc energia Zeiței, există o întreagă secțiune dedicată energiei Zeiței pe site-ul Tachyonis.

Terry-san: Bine, nemaipomenit.

Cobra: Și desigur, piatra Cintamani.


Terry-san: În regulă. Grozav. Ultima dată când Pluto a fost în Vărsător a fost între 1777 și 1978. Ce evenimente sau acțiuni semnificative din punct de vedere istoric au îndeplinit Forțele Luminii în acești 21 de ani?

Cobra: Bine. Oamenii menționează de obicei Revoluția Franceză în contextul lui Pluto în Vărsător în secolul al XVIIl-lea, dar acesta nu este principalul lucru care s-a întâmplat. Principalul lucru care s-a întâmplat a fost o extindere a orizontului nostru în ceea ce privește locul nostru în univers. Planeta Uranus a fost descoperită. A fost primul zbor cu balonul. A fost... De fapt, a fost începutul a ceva care s-a dezvoltat mai târziu într-un program spațial. Deci, în acea perioadă de timp a început un ciclu care poate duce la Primul Contact.

Terry-san: Înțeleg. OK. Minunat. Odată ce Portalul Luminii a fost activat, va rămâne deschis până în 2044?

Cobra: Portalul Luminii este o anumită perioadă de timp între martie și iunie 2023. Apoi Pluto va intra din nou pentru scurt timp în Capricorn și va intra din nou în Vărsător la începutul anului viitor, va petrece aproape un an întreg acolo și va intra foarte scurt în Capricorn. din nou, și apoi, în sfârșit, reintră definitiv în Vărsător la sfârșitul anului 2024. Energia Portalului Luminii va oferi doar acel impuls inițial pentru energia lui Pluto în Vărsător care va duce în cele din urmă la Primul Contact.

Terry-san: Înțeleg. Bine. Înțeles. Așadar, când vine vorba de Zeița înrudită cu Pluto, cei mai mulți oameni s-ar gândi la Persefona, Regina Infernului. Puteți explica pe scurt trecutul ei și rolul ei în această activare?

Cobra: Bine. În mitologie, dacă traduc acest lucru în limba noastră, înseamnă că Persefona a fost de fapt salvată de pe suprafața planetei de către Pluto și apoi a fuzionat cu el într-un Suflet pereche sau chiar în Uniunea sufletelor gemene. Deci acest aspect este că Mișcarea de Rezistență începe să facă anumite activități care vor duce la întâlnirea sufletelor pereche și a sufletelor gemene pe suprafața planetei și sub suprafețele planetei la momentul potrivit.

Terry-san: Bine, asta e foarte interesant. Bine, următoarea întrebare. Hedes este reprezentantul [al] zeului lui Pluto, este el membru al unei rase stelare pozitive? Care este exact relația lui cu Persefona?

Cobra: Da, desigur. El este membru al unei rase stelare pozitive, iar Persefona este fie sufletul lui pereche, fie sufletul lui geamăn. Pentru răspunsul exact, ar trebui să aprofundez acest lucru, dar chiar acum aș spune că au o legătură foarte puternică și iubitoare.

Terry-san: Bine, grozav. Pluto are mai multe reprezentări pozitive în astrologie, cum ar fi transformarea, renașterea, bogăția masivă, bogăția profund ascunsă în noi înșine și, de asemenea, înțelepciunea în conducere. Cum putem folosi cea mai extraordinară oportunitate din viața noastră pentru a face avere și a ne extinde influența pozitivă în viața noastră de zi cu zi?

Cobra: Bine. Principalul plan energetic al lui Pluto în Vărsător este expansiunea dincolo de limitele Pământului în carantină. Și există o vastă stocare de cunoștințe spirituale și, de asemenea, abundență fizică, care este conectată la zone dincolo de suprafața planetei. Și Pluto în Vărsător va reconecta suprafața planetei cu acele rezervoare de înțelepciune și abundență și inspirație spirituală.

Terry-san: Deci, odată cu succesul acestei activări, aceasta poate fi mai ușor disponibilă populației de suprafață?

Cobra: Da, este de așteptat.

Terry-san: Bine, fantastic. Ați distribuit un poster al "Străpungerii Luminii" în postarea de activare (a Portalului Luminii). Și dacă reușim să atingem masa critică în această meditație, la ce progrese semnificative vom asista la suprafața planetelor?

Cobra: Bine, un lucru care este de așteptat este că mult mai multă Lumină vine pe suprafața planetei. Cum se va derula exact acest lucru, nu este încă cunoscut. Unul dintre motive este că Forțele Luminii nu împărtășesc încă informații despre activitățile de suprafață. Nu doresc să spună nimic. S-ar putea să aibă un motiv pentru asta, dar nu există informații despre ce se va întâmpla la suprafață după luna mai al acestui an.

Terry-san: Înțeleg. Așadar, permiteți-mi să spun că ar putea să partajeze aceste informații dacă avem succes cu această activare.

Cobra: 
Probabil, după, aș spune, la jumătatea lui mai, va avea loc o lansare de noi informații către populația de suprafață, dar nu sunt sigur în totalitate.

Terry-san: Bine, minunat. Mulțumesc foarte mult. Acesta este sfârșitul întrebărilor mele și următoarele întrebări vor fi puse de Hoshino-san.

Hoshino: Bine. Cobra, voi începe cu întrebările mele. Deci, în timpul Activării Portalului Luminii, ce produs tahionizat putem folosi pentru a spori intensitatea acestei străpungeri energetice?

Cobra: Desigur că primele sunt pietrele Cintamani. Acesta este numărul unu. Acesta este categoric cel mai puternic instrument pe care îl puteți utiliza pentru a împământa și canaliza această energie.

Hoshino: Bine. Următoarea întrebare. Galaxia M87 a trimis două valuri de energii a Iubirii Cosmice, separat în 2013 și 2020. Dacă presupunem că intensitatea valului din 2013 este 1, puteți estima nivelul de putere al valului din 2020 și al celui care va veni în mai?

Cobra: Bine. Aș spune că cel din 2020 a fost 5, dar acesta poate fi de 10 sau 20 sau chiar mai mult. Așa că, va fi foarte intens.

Hoshino: Wow. Da, cu siguranță poate fi foarte intens, desigur. Bine, următoarea întrebare. Această Activare are legătură cu eliberarea planului Cauzal?

Cobra: Se referă la eliberarea planului cauzal și de asemenea, la toate celelalte planuri, atât fizice cât și non-fizice.

Hoshino: Bine. Grozav. Mulțumesc. Și ați menționat, de asemenea, în actualizarea situației din februarie 2023 că Forțele Luminii înlătură șocul la care au fost supuse corpurile cauzale ale umanității de suprafață din 1996. Deoarece energiile Portalului Luminii pot fi simțite din 23 martie, cum putem folosi energia pentru a vindeca în mod conștient corpurile noastre cauzale?

Cobra: Cel mai eficient mod de a face acest lucru este meditația în care vă conectați cu corpul vostru cauzal și meditați cu corpul vostru cauzal. Puteți face asta prin simpla vizualizare a razelor de Lumină, de Lumină aurie de exemplu, de Lumină curcubeu care emană de la chakra inimii voastre în toate direcțiile din jurul câmpului energetic. Și puteți utiliza această meditație, însă probabil va exista un anumit protocol specific dezvoltat pentru asta. Dacă avem timp să facem asta, va fi bine. Așadar, aceasta este o modalitate pe care o puteți face (și) puteți ajuta la vindecarea corpului cauzal și, de asemenea, puteți accelera evoluția sufletului vostru.

Hoshino: Bine. Minunat. Mulțumesc pentru informație. Bine, următoarea întrebare. Pluto în Vărsător va însemna un efort concentrat al raselor extraterestre pozitive către Primul Contact. Ce poate face populația de suprafață pentru a accelera acest proces?

Cobra: Să se conecteze cu rase pozitive în meditațiile lor, în propria lor viață. Îi pot chema, pot vorbi cu ei în mintea lor, în inimile lor. Își pot împărtăși experiența cu ei telepatic sau emoțional. A existat atât de multă dezinformare despre rasele pozitive. Era atât de multă propagandă negativă împotriva Pleiadienilor, împotriva Comandamentului Ashtar. Acest lucru trebuie aruncat. Oamenii trebuie să se reconecteze cu acele Ființe din nou și vor avea propria lor experiență pozitivă. Și acest lucru va restabili legătura care a fost ruptă în ultimele două decenii. Și Pluto în Vărsător va restabili acea legătură.

Hoshino: Bine, grozav. Mulțumesc pentru asta. Și următoarea întrebare, ar începe energia de la centrul Galactic să curgă spre suprafața acestei planete cu forță deplină indiferent dacă atingem sau nu masa critică?

Cobra: Bine. Din nou, voi spune că nu va atinge încă capacitatea maximă, dar va fi mult îmbunătățită. Deci, va fi mult mai puternică și va curge indiferent dacă atingem sau nu masa critică. dacă ajungem la masa critică, întregul proces va fi mult mai armonios și mult mai eficient. Dar chiar dacă nu atingem masa critică, nu mai rămâne mult timp. Așa că, energiile trebuie să fie sporite. Trebuie să accelereze. Procesul trebuie să continue indiferent de ceeea ce facem noi.

Hoshino: Bine, înțeles. Bine. Și dacă această activare are succes, care ar putea fi situația sau scenariul probabil pentru forțele întunecate?

Cobra: Aceste informații sunt clasificate.

Hoshino: Da, absolut. Înțeles. Bine. Ce putem face să ne pregătim fizic și energetic pentru marele succes al acestei activări?

Cobra: Puteți deja să vă conectați la energia acestui Portal al Luminii. A început deja pe 23 martie atunci când Pluto a intrat în Vărsător. Și făcând asta, veți avea propria voastră experiență individuală despre aceasta și puteți împărtăși asta cu alții, și desigur, să împărtășiți aceste informații despre această meditație pe care o avem și să  distribuiți pe larg la cât mai multe ființe posibil. Cu siguranță, celor care sunt deschiși pentru așa ceva.

Hoshino: Da, cred că asta are legătură cu ceea ce urmează să vă întreb. Următoarea întrebare este, aveți sugestii despre cum putem promova această Activare a Portalului Luminii populației de suprafață și să o încurajăm să se alăture?

Cobra: Cea mai eficientă modalitate este de a răspândi videoclipurile promoționale prin intermediul rețelelor sociale, prin rețelele noastre. Dacă puteți inspira pe oricare dintre cei mai vizibili Lucrători în Lumină sau Războinici în Lumină de pe scenă, care ar putea fi deschiși pentru asta, ar putea ajuta în acest proces, ceea ce este de asemenea, benefic. Deci, vom vedea. Vom face tot posibilul.

Hoshino: Da, vom vedea. Facem tot posibilul. Cred că un lucru pe care încercăm să-l facem este să facem un hashtag pe rețelele de socializare, cum ar fi #PortalofLightActivation, astfel încât să ne putem ridica vocea în rețelele sociale și pe Twitter și pe Instagram, astfel încât mai mulți oameni să vină și să se alăture activărilor noastre. Așa că vom încerca să vedem cum putem obține ce e mai bun din acest lucru.

Și, bine. Următoarea întrebare este, ați menționat dacă masa critică nu este atinsă, energia obținută se va manifesta într-un mod mult mai haotic și nearmonios. Poate că acum este mai repetitiv, dar vă rog, puteți detalia mai multe despre aceste probleme? Și la ce haos sau eveniment specific ne putem aștepta dacă nu se atinge masa critică?

Cobra: Mai mult din același haos pe care îl trăim acum. Ne confruntăm cu haos în situația geopolitică, pe piețele financiare, în societate în ansamblu, între oameni în general. Acest haos va continua și chiar se poate intensifica, fiindcă energiile inițiale vor fi mai puternice.

Hoshino: Corect. Ar fi posibil ca conflictul dintre Rusia și Ucraina să fie mai intens dacă nu putem ajunge la masa critică?

Cobra: Ei bine, sunt doar speculații. Așa că, nu voi intra în detalii. Voi spune doar că dacă nu atingem masa critică, ar putea fi mai mult haos. Daca ajungem la masa critică, va fi mult mai armonios și de asemenea, mai rapid și mai eficient.

Hoshino: Bine. Mulțumesc pentru explicație. Înțeles. OK. Și atunci, vrem doar să știm, ce dată este cel mai potrivit moment pentru desfășurarea unei meditații preliminare sau de impulsionare (amplificare), dacă ar exista una?

Cobra: Da. Va exista o meditație preliminară de impulsionare. Cel mai eficient moment pentru aceasta ar fi momentul de eclipsă (OK) care are loc pe 20 aprilie.

Hoshino: Bine. Da, putem să o organizăm.

Cobra: Aceasta se poate organiza. Acesta este momentul pentru meditația de amplificare cu aproximativ 10 zile înainte de activarea principală. Va fi momentul perfect.

Hoshino: Desigur. Are sens. Vom organiza acest lucru atunci. Bine. Asta înseamnă un fel de rotunjire a întrebărilor noastre referitor la Activarea Portalului Luminii.


Partea a 2-a: Actualizarea situației

Hoshino: Și, vom trece la un pic mai mult despre Actualizarea situației. Și prima întrebare este că, recent ați postat un articol despre Meditația pentru Stabilizarea Sistemului Financiar. În acea postare, există o poză a maestrului Sfântul German, dar care este diferită de portretul său din secolul al XVIII-lea. Există vreun scop semnificativ pentru a-l prezenta în acest fel în această situație specială?

Cobra: Aceasta a fost doar o imagine a Sf. Germain pentru această meditație specială. Desigur, posterul original care provine din portretul secolului al XVIII-lea este mai puternic. Acest lucru a fost făcut doar pentru acea meditație specială pentru a inspira oamenii în acea situație specială.

Hoshino: Bine. Înțeles. Și următoarea întrebare, puteți oferi o actualizare cu privire la curățarea planului cauzal și înlăturarea Lorzilor Karmei?

Cobra: Da. Toți Lorzii Karmei, sau aș spune, Lorzii Traumei au fost îndepărtați din planul cauzal. Ei fie au fost duși la Soarele Central, fie unii dintre ei au scăpat în planul mental inferior, în planul astral, iar cei mai mulți dintre ei în planul eteric unde își au acum principala fortăreață.

Hoshino: Corect. Bine. V-ar deranja să întreb dacă sunt încă la fel de puternici ca înainte, dacă se mută într-un alt plan?

Cobra: Ei pierd putere zilnic. Forțele Luminii îi elimină nivel după nivel. Ei îndepărtează anomalia. Îndepărtează toate acele tehnologii negative, iar Lorzii Karmei își pierd puterea zilnic. Aceștia sunt încă destul de puternici pe planul eteric chiar acum, dar pe celelalte planuri non-fizice, ei și-au pierdut deja cea mai mare parte din putere.

Hoshino: Bun, bine. Este o veste foarte bună de fapt. Și bine, în continuare, dacă Lorzii Karmei sunt înlăturați, așa cum ați spus deja, populația de la suprafață va putea să se întâlnească cu sufletele lor pereche?

Cobra: Ei bine, există un aspect fizic al acestui lucru, pe care nu l-am atins încă. Deci, aspectul fizic al acestui lucru trebuie abordat mai întâi.

Hoshino: Înțeleg. Bine. Și următoarea întrebare pe care ați menționat-o în anterioara actualizare a situației, că Forțele Luminii șterg contractele sufletești negative din corpurile cauzale ale umanității. Și dacă am subliniat în mod intenționat că ștergem și anulăm prin prezenta toate contractele negative cu Lorzii Karmei, atunci când folosim protocolul de eliminare a contractelor sufletești, va face această intenție acest protocol mai benefic pentru noi și, de asemenea, pentru procesul de Eliberare Planetară?

Cobra: Da, cu siguranță. Iar aici, sugestia ar fi să facem acel protocol la meditația în masă în momentul meditației de impulsionare, la momentul eclipsei [de soare] din 20 aprilie. Așa că, în acea zi, putem folosi o parte din meditație, atunci ea ar șterge și ar anula toate acele contracte sufletești negative care vor ajuta destul de mult în acest proces.

Hoshino: În regulă. Deci, arată mai degrabă ca să facem mai întâi meditația de impulsionare, iar apoi, după aceasta poate facem invocația împreună.

Cobra: Aceasta va face parte din meditația de impulsionare, mai întâi pentru a elimina contractele sufletești, care de fapt ne stau în cale și după ce acele contracte vor fi îndepărtate, va curge mai multă energie. Va fi mai ușor să facem meditația și, de asemenea, va ajuta la adunarea mai multor oameni pentru activarea principală de pe 1 mai.

Hoshino: Înțeleg. Bine. Înțeles. Mulțumesc. Bine. Și pentru întrebarea mea finală, când Pluto intră în Vărsător pentru prima dată după mai bine de 200 de ani, cum va afecta procesul de Eliberare Planetară?

Cobra: Tranzitul lui Pluto prin Vărsător, care va dura mai bine de 20 de ani, este tranzitul, care va întrerupe carantina. Deci va fi sfârșitul carantinei Pământului. Planeta se va reconecta cu familia Galactică. Acesta este aspectul care va face ca acest lucru să se întâmple.

Hoshino: Da. Este o veste foarte bună. Bine. Mulțumesc, Cobra. Mulțumesc pentru răspunsuri. Acum voi trece la Patrick.

Patrick: Bine. Mulțumesc Hoshino. Și acum iată partea mea. Și prima mea întrebare este că guvernul taiwanez a declarat că oamenii pot înceta să mai poarte măști în majoritatea locurilor începând cu 22 februarie. Guvernul japonez va reduce COVID-19 la același nivel cu gripa sezonieră începând cu 8 mai. Forțele Luminii cred că această pandemie de 3 ani se va încheia complet anul acesta?

Cobra: Ce se așteaptă este ca Covid-ul ca boală, să mai existe, dar va fi din ce în ce mai puțin sever și va fi din ce în ce mai puțină dramă folosită de forțele întunecate pentru a crea o situație falsă de pandemie sau pentru a impune orice fel de restricții. Va fi doar o boală sezonieră asemănătoare cu gripa comună și nimic mai mult, nimic mai puțin.

Patrick: O, foarte bine. Bine. Următoarea. În actualizarea blogului din februarie 2022, ați prezentat două scenarii ca presupuneri și speculații educate. Primul scenariu este pentru Evenimentul în 15 luni, adică mai 2023, interval de 15 luni din februarie 2022 și apoi o transformare rapidă a societății umane de suprafață până la Pulsul Galactic în 2025. Înseamnă că dacă Evenimentul nu are loc în Mai 2023, următoarea șansă pentru Eveniment va fi abia după 2025?

Cobra: Nu, nu, nu. Mai 2023 este linia de demarcație. Speranța era de a face Evenimentul, de a împinge pentru Eveniment, înainte de acea linie de demarcație din luna mai. Asta nu se va întâmpla. Deci, presupunerea mea educată de acum ar fi, Evenimentul între mai 2023 și până la deschiderea marelui portal în august 2025. Deci asta ar fi doar... aceasta este doar o presupunere educată. Poate fi complet greșit. Poate fi corect. Vom vedea. Aceasta este doar o estimare, dar este extrem de puțin probabil să se întâmple așa ceva înainte de activarea Portalului Luminii, care este un pas indispensabil către condițiile energetice care sunt necesare pentru ca Evenimentul să se întâmple.

Patrick: Bine. Deci, următoarea.  Ar putea Evenimentul să aibă loc atunci când planul cauzal este curățat și gropile subterane fizice sunt îndepărtate sau activarea vortexurilor Dragonului ar putea fi necesară pentru ca evenimentul să aibă loc?

Cobra: Aceasta nu este o cerință.

Patrick: Oh, bine. Deci următoarea întrebare. Veți putea oferi un mesaj de la Comandanții Pleiadelor, cum ar fi Semjase sau Maeștrii Ascensionați, cum ar fi Astar Sheran, pentru Lucrătorii în Lumină și Războinicii în Lumină în îndeplinirea misiunilor lor în prezent?

Cobra: Nu am nici un mesaj special momentan, dar știu că ei monitorizează situația. Ei ajută cât pot și îndepărtează întunericul. Și după Portalul Luminii ar putea apărea noi informații care provin și de la ei.

Patrick: O, foarte bine. Bine. Următoarea. În interviul anterior, ați menționat că Forțele Luminii dezvoltă un nou protocol pentru utilizarea individuală a tehnologiei Mjolnir. Există vreo actualizare despre această dezvoltare?

Cobra: Nu încă, dar ar putea veni în următoarele câteva luni.

Patrick: O, foarte bine. Următoarea întrebare. Recent, o mulțime de chatbot și aplicații bazate pe inteligență artificială au fost lansate publicului. Este aceasta parte a planului Cabalei pentru Marea Resetare?

Cobra: Da. De fapt, acești roboți de chat cu putere AI nu sunt atât de inocenți. Ei colectează date de la dvs. și aș sfătui cu tărie să nu folosiți nici unul dintre ele.


Partea a 3-a Clarificare


Patrick: Oh, bine. Bine. Așa că, acum intrăm în următoarea secțiune a interviului nostru. Aceasta este pentru clarificare. Deci, prima întrebare este, știm faptul că universul poate trece prin expansiune și contracție. Cum le puteți explica sensul conform științei spirituale?

Cobra: Bine. Puteți reformula această întrebare?

Patrick: Așadar, știm că universul se poate extinde și se poate contracta. Deci, cum putem explica semnificația expansiunii și contracției, și cum funcționează acestea conform științei spirituale?

Cobra: Este o respirație a universului. Ca orice ființă vie, acest univers este ființă vie și Acesta inspiră și expiră. Acesta este un răspuns simplu la asta.

Patrick: Bine, așadar, acum acest univers continuă să treacă prin expansiune și contracție, nu ar trebui să existe puncte centrale fixe. Deoarece universul nu are un punct central, cum pot Forțele Luminii să identifice locația Soarelui Central Cosmic?

Cobra: Bine. Universul, de fapt, are forma unui Torus, iar Torus-ul, după cum știți, nu are un punct central, însă are un punct central de intrare. Acesta este punctul unde se găsește Soarele Central Cosmic, și acesta este cel mai puternic punct de intrare din planurile superioare către planul fizic în acest univers.

Patrick: Oh, bine. Deci, următoarea întrebare, în "volumul 5 din Misterelor nedezvăluite" (Unveiled Mysteries), autorul a menționat zeul indian al soarelui, Surya. Cartea l-a descris ca pe o Mare Ființă Cosmică. Puteți explica relația lui cu Soarele Central Cosmic?

Cobra: Surya este de fapt numele entității care întruchipează soarele nostru fizic. Aceasta este ființa cosmică care are Soarele nostru fizic în sistemul solar ca și corp fizic. Și, desigur, ca toate stelele, și soarele nostru din acest sistem solar este conectat cu Soarele Central Galactic, și toate Sorile Centrale Galactice sunt conectate la Soarele Central Cosmic.

Patrick: Bine. Deci, următoarea întrebare, dacă luăm în considerare liniile ley globale ca sistemul meridian al Pământului, polul geomagnetic al Pământului poate fi considerat ca și Kundalini al său?

Cobra: Nu chiar. Axa dintre polul sud și polul nord este axa Kundalini.

Patrick: Bine. Deci, următoarea. Taiwan-ul are un dintre cele mai dense rețele de Lumină Cintamani din lume. Am observat că, calitatea aerului din Taiwan s-a îmbunătățit remarcabil. Pe lângă asta, Taiwan-ul nu a fost lovit de nici un taifun de trei ani. Cu tote acestea, am constatat de asemenea, că Taiwan a devenit mai vulnerabil la secetă pentru că nu avem suficientă cantitate de ploaie de la taifunuri. Cum putem utiliza rețeaua locală de Lumină Cintamani pentru a regla clima din Taiwan și a menține precipitațiile mai echilibrat?

Cobra: Da, de fapt oamenii din Taiwan trebuie să decidă ce vor. Dacă nu doresc taifunuri, este foarte greu să obțină ceva ploi deoarece aceasta este un climat subtropical. Așa că, probabil ar trebui să permiteți mai multor situații de taifun să obțină mai multe picături. Nu cele mai devastatoare, dar ar trebui să tolerați unele dintre aceste activități pe insulă. (OK) Deci, aceasta este practic o decizie de grup. Este o decizie a oamenilor care locuiesc acolo.

Patrick: Bine. Deci, următoarea întrebare. Ați menționat că Villa dei Vescovi este practic o Cameră a Ascensiunii. Vreți să spuneți că întreaga arhitectură este o Cameră a Ascensiunii?

Cobra: Da. Întreaga vilă a fost construită în Renaștere ca o Cameră a Ascensiunii. Geometria sacră, măsurătorile, poziționarea camerelor individuale, poziționarea vilei pe vortex. A fost făcută cu intenționat ca o Cameră a Ascensiunii. 

Patrick: O, foarte bine. Așadar, cum pot folosi Lucrătorii în Lumină această vilă pentru a accelera propriul lor proces de Ascensiune?

Cobra: 
Doar mergeți acolo și meditați și vedeți ce se întâmplă.

Patrick: O, foarte bine, Așadar, următoarea întrebare. De ce trebuie să ne imaginăm stele curcubeu în meditația Vortexul Zeiței? Ce fel de energie aduc?

Cobra: 
Acestea sunt informații clasificate în acest moment, dar pot spune doar că este cea mai puternică tehnologie spirituală pe suprafața planetei în acest moment.

Partea a 4-a: Plan de viitor

Patrick: O, bine. Deci, partea următoare. Este doar o singură întrebare despre planul de viitor. Ar mai fi  activări în a doua jumătate a acestui an?

Cobra: Poate că da, poate că nu. Dacă da, va fi anunțat la timpul potrivit.


Închidere

Patrick: Bine. Foarte bine. Așa că, acum ajungem la sfârșitul interviului nostru. Deci, puteți împărtăși un mesaj, vă rugăm, pentru Lucrătorii în Lumină și Războinicii în Lumină care lucrează foarte mult pentru a promova Activarea Portalului Luminii.

Cobra: Da, Forțele Luminii și toate Ființele de Lumină din jurul Universului apreciază acest lucru foarte mult. Aceasta este o mare asistență în procesul planetar și în procesul cosmic. Și există cei care nu promovează acest lucru. Iar pentru ei, va fi bine, dacă se simt îndrumați doar să își ia poate 20 de minute din timpul lor pentru a medita. Și aceasta nu poate răni. Nu poate decât să îmbunătățească lucrurile. 

Patrick: O, foarte bine. Așadar, OK. Acum, cred că avem un interviu foarte bun. Mulțumesc foarte mult. 

Hoshino: Da, mulțumesc Cobra. Vă mulțumesc pentru timpul acordat de dvs. 

Terry-san: Mulțumesc foarte mult.

Cobra: Cu plăcere.
________________________________________________________________________

Despre acest blog:
Noi Iubim Meditațiile în Masă (We Love Mass Meditation) este un grup de voluntari internaționali care organizează meditații în masă care urmăresc să ajute la eliberarea planetară cât mai curând posibil și cât mai ușor posibil.

Vă rugăm să vă alăturați oricărei meditații zilnice de mai jos dacă vă simțiți ghidați.

Meditație urgentă pentru a opri epidemia de variola maimuței la fiecare 4 ore:


Meditație urgentă pentru eliberarea tuturor ostaticilor din bazele subterane:
https://www.welovemassmeditation.com/2021/05/urgent-meditation-for-liberating-all-hostages-from.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2021/05/meditatie-urgenta-pentru-eliberarea.html

Meditație pentru Taiwan la fiecare 4 ore:
https://www.welovemassmeditation.com/2021/09/meditation-for-taiwan-every-4-hours.html
În limba română
https://romanian.welovemassmeditation.com/2021/09/meditatie-pentru-taiwan-la-fiecare-4-ore.html

Meditație pentru Afganistan la fiecare 4 ore:
https://www.welovemassmeditation.com/2021/08/meditation-for-afghanistan-every-4-hours.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2021/08/meditatie-pentru-afganistan-la-fiecare.html

Meditația Floarea Vieții la 12 PM UTC (2 PM EET / 3 PM EEST) și la fiecare 4 ore, și la orice moment și cât mai des posibil:
https://www.welovemassmeditation.com/2019/08/daily-flower-of-life-meditation.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/08/meditatia-zilnica-floarea-vietii.html

Meditație pentru a contracara tirania medicală zilnic la 9:30 PM UTC (11:30 PM EET / 00:30 AM EEST):
https://www.welovemassmeditation.com/2020/09/meditation-to-counteract-engineer-second-wave-lockdowns-daily-at-930-pm-utc.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/09/meditatie-pentru-contracara-blocajele.html

Meditația pentru Finalul Coronavirusului la fiecare 3 PM UTC (5 PM EET / 6 PM EEST):
http://www.welovemassmeditation.com/2020/04/end-of-coronavirus-meditation-on-sunday-at-3pm-utc-and-every-4-hours.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditatia-pentru-finalul.html

Meditația pentru oprirea focarului de Coronavirus la nivel global la fiecare 4 ore:
https://www.welovemassmeditation.com/2020/01/Urgent-meditation-to-stop-the-pandemics-outbreak-in-china-every-4-hours.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2020/01/urgent-meditatie-pentru-oprirea.html

Meditația de Urgență la ora 2 PM UTC (4 PM EET / 5 PM EEST):
https://www.welovemassmeditation.com/2018/02/breakthrough-meditation-at-2-pm-utc-and.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/03/meditatia-de-descoperire-la-ora-2-pm.html

Meditația Vortexul Zeiței la ora 2:30 PM UTC (4:30 PM EET / 5:30 PM EEST):
https://www.welovemassmeditation.com/2021/01/goddess-vortex-meditation-at-230-pm-utc-every-day.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2021/01/meditatia-vortexul-zeitei-zilnic-la-230.html

Meditația Coloanelor Buddhice la ora 3:30 PM UTC (5:30 PM EET / 6:30 PM EEST):
https://www.welovemassmeditation.com/2018/10/daily-buddhic-columns-meditation-at-330.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2018/10/meditatia-zilnica-coloanelor-buddhice.html

Meditația Rasei Centrale Cosmice la ora 3:15 PM UTC (5:15 PM EET / 6:15 PM EEST):
https://www.welovemassmeditation.com/2019/02/cosmic-central-race-meditation-at-315.html
În limba română:
https://romanian.welovemassmeditation.com/2019/02/meditatia-rasei-centrale-cosmice-in.html

De asemenea, organizăm în mod regulat diferite meditații în masă cu scopuri diverse. Ele pot fi găsite în link-ul de mai jos:
https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/p/blog-page.html

Donație către Fondul We Love Mass Meditation

Fondul We Love Mass Meditation oferă asistență financiară de urgență Lucrătorilor de lumină din întreaga lume. Vă rugăm să nu ezitați să faceți o contribuție periodică sau o singură contribuție folosind link-ul de mai jos:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Vă rugăm să ne ajutați / sprijiniți pentru o tranziție lină în eliberarea planetară în Lumină Supremă.

Grupul de Vindecare We Love Mass Meditation

Sunteți binevenit să vă alăturați grupului nostru de vindecare pentru a solicita vindecare de la vindecătorii din întreaga lume, de asemenea, căutăm vindecători calificați care să se alăture acestui grup, pentru a ajuta oamenii în nevoie.

https://www.facebook.com/groups/welovemassmeditationhealing

Comentarii